500 دانشجوی دانشگاه نظامی پاكستان را ربودند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

500 دانشجوی دانشگاه نظامی پاكستان را ربودند

پست توسط hani1459 »

افراد مسلح بیش از 500 دانشجو و كارمند یك دانشكده نظامی را در شمال غرب پاكستان ربودند.
به گزارش شبكه خبر به نقل از واحد مركز خبر، مشاور نخست وزیر پاكستان در امور مناطق قبایلی با اعلام این خبر افزود:كارمندان و دانشجویان دانشكده نظامی منطقه رزمك پس از تعطیلی دانشكده با 35 دستگاه خودرو عازم شهر بنو در ایالت سرحد بودند كه افراد مسلح سرنشینان 33 خودرو را در بین راه ربودند.

شبکه خبر
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: 500 دانشجوی دانشگاه نظامی پاكستان را ربودند

پست توسط yasermym »

ارتش پاکستان افراد گروگان گرفته شده توسط طالبان را آزاد کرد

تصویر
ارتش پاکستان روز سه شنبه دانشجویان دانشکده نظامی که روز دوشنبه توسط جنگجویان طالبان گروگان گرفته شده بودند را آزاد کرد. این مطلب رارویترز به نقل از فرماندهی نظامی کشور اطلاع داد.

این گروگان گیری در استان وزیرستان شمالی پاکستان رخ داده بود. روز گذشته زمانی که دانشجویان به همراه خانواده و استادان در چند اتوبوس حرکت می کردند، اسیر طالبان شدند.

"عطار عباس" نماینده ارتش پاکستان اطلاع داد که نظامیان زمانی که طالبانی ها گروگان ها را به وزیرستان جنوبی می بردند، وارد مبارزه با آنها شدند.

وی افزود: "جنگجویان با آغاز تیراندازی پنهان شدند و ما همه آنها (دانشجویان و اساتید) را آزاد کردیم". عطار اطلاع داد که صحبت درباره گروهی شامل 80 نفر است.

پیشتر تعداد گروگان ها بین 300 تا 400 نفر اعلام شده بود. اما معاون رئیس این دانشکده افسری در شهر بانو که دانشجویان در آنجا درس می خواندند، اطلاع داد که بسیاری از آنها موفق به فرار شدند. به گفته وی، بیش از 200 نفر مستقلانه به بانو بازگشتند.

[External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

 [FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”