برگزاری رزمایش نظامی در دریای خزر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

برگزاری رزمایش نظامی در دریای خزر

پست توسط sand_fighter »

مسکو، 18 خرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ شماری از منابع خبری جمهوری آذربایجان امروز گزارش دادند، جمهوری آذربایجان قصد دارد در آینده نزدیک در دریای خزر مانور نظامی برگزار کند.
تصویر
به گزارش «ریا نووستی» ار پرس تی وی، تمامی یگان های نیروی دریایی، مرزبانی آبی و وزارت حوادث غیر مترقبه جمهوری آذربایجان که تشکیلاتی نیمه نظامی هستند، با شرکت در این رزمایش قصد دارند توانمندی های خود را در زمینه های مختلف بسنجند.
تمرین متوقف کردن و ضبط ناوچه ها و شناورهای مهاجم، نحوه خلع سلاح ملوانان دشمن، مقابله با طرح های تروریستی دریایی، دفاع همه جانبه از تاسیسات و امکانات بندری و میدان های نفتی و گازی جمهوری آذربایجان در دریای خزر و همچنین نحوه جابجایی نیروهای واکنش سریع در بنادر و اسکله های این کشور از برنامه های این رزمایش اعلام شده است.
گزارش ها حاکی است، این رزمایش بزرگ ترین مانور دریایی جمهوری آذربایجان از زمان استقلال این کشور در سال 1991 میلادی تاکنون خواهد بود.
آخرین ويرايش توسط 1 on sand_fighter, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

Re: برگزاری رزمایش نظامی در دریای خزر

پست توسط shola »

ممنون تصویر

اخه این دم تکون دادن ها کی تموم میشه ؟

ازربایجان اگه ارتشش عرضه داشت تکلیف قره باغ رو روشن می کرد از پس ارمنستان فسقلی برنیامدن برای ایران شاخ وشونه می کشن تصویر

نعمت عقل بهترین نعمت هاست
آخرین ويرايش توسط 2 on shola, ويرايش شده در 0.
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

, جان خبر و درست کردم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

احتمالا ایران میزنه مثل دور قبل یکی از کشتیهای نظامیشونو غرق می کنه آدم می شن دوباره میشینند سر جاشون
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط 563 »

sand_fighter نوشته شده:احتمالا ایران میزنه مثل دور قبل یکی از کشتیهای نظامیشونو غرق می کنه آدم می شن دوباره میشینند سر جاشون

ایران کی همچین کاری انجام داده؟ و اگر هم داده کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
به نظر من که خیلی خطرناکه اگه مردم مناطق آذری نشین ایران رو تحریک کنه حتی ایران تا مرز متلاشی شدن هم پیش میرهتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

دوست من مردم با شعور ازری زبان ما به غیر از چندتا پان ترک پست و مفلک به ایرانی بودن خودشون افتخار می کنن نگران نباش

این کارای فرمالیته برای انتخابات دیگه تاریخ مصرفش تموم شده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

دوستان غصه نخورید اونی که باید بترسه ازربایجانه چون ما هم در دریای خزر هم داریم ناوچه تولید میکنیم هم ناوشکن موج البته دوستان یک از دوستانم از نوشهر که با هم همخدمتی بودیم وهنوز هم با هم تماس داریم میگفت دو سه تا ناو شکن همزمان داره با هم ساخته میشه البته یکی زودتر و یکی دیرتر میاد ولی به اذربایجانی ها بگم 100 ساله از ما جداتون کردن هنوزم میتونیم پستون بگیریمااااااااااااااااا خلاصه زیاد توجاتون وول نخورین بهتره برین یل کوچه خلوت باشین و برای ارمنستان کوری بخونین نه برای ما فقط یک نگاهی به نقشه ایران وخودتون بکنی متوجه میشید من چی میگم
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

تصویراین عکس برای نیروهای اینگلیسی باید باشه .چون به گروه خونی این آذربایجان بیچاره نمی خوره ! راستی این چه نوع شناوری هست ؟ فکر کنم یک نوع هاور کرافت وحشتناک باشه ! تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

این هاورکرافت مربوط به نیروی های روسیه است البته فکر می کنم به چشمم اشناست به هر حال الان که نه ولی فردا حتما با دست پر برمی گردم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

, دور قبل که آذربایجان برای ایران شاخو شونه کشید و به آبهای ما تجاوز کرد بدون اخطار یکی از ناو شکن هایشان با موشک های ایرانی غرق شد به قدری این جواب محکم بود که حتی جرعت اعتراز بین المللی هم نکردن ! فکر کنم زمان آقای رفسنجانی بود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

با سلام به همون طوری که حدس زده بودم این هاورکرافت مربوط به نیروی دریایی روسیه است در واقع همان هاورکرافت معروف زوبر روس هاست که جز هاورکرافت های سنگین قرار دارن این هم چند تا عکس از این هاور کرافت

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

چیز دندون گیری مطلب در موردش پیدا نکردم ولی یه مطلب انگلیشی هست که برای ترجمه نیاز به زمان دارم ان شا... در زمان مناسب دیگه بضاعت ما همینه تصویر
New Member

پست توسط pedo »

hani1459 نوشته شده:دوستان غصه نخورید اونی که باید بترسه ازربایجانه چون ما هم در دریای خزر هم داریم ناوچه تولید میکنیم هم ناوشکن موج البته دوستان یک از دوستانم از نوشهر که با هم همخدمتی بودیم وهنوز هم با هم تماس داریم میگفت دو سه تا ناو شکن همزمان داره با هم ساخته میشه البته یکی زودتر و یکی دیرتر میاد ولی به اذربایجانی ها بگم 100 ساله از ما جداتون کردن هنوزم میتونیم پستون بگیریمااااااااااااااااا خلاصه زیاد توجاتون وول نخورین بهتره برین یل کوچه خلوت باشین و برای ارمنستان کوری بخونین نه برای ما فقط یک نگاهی به نقشه ایران وخودتون بکنی متوجه میشید من چی میگم

ببخشید دوست عزیز من این لحن شما در مورد آذربایجان را تحقیر می دانم آذربایجان کنونی هم یک زمانی جزو ایران بود اما این حماقتهای بعضی از فارسها بود که منطقه قفقاز رو از ایران جدا کرد حالا هم یادتون نره آذربایجان سر ایرانه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”