سپاه آمادگي كامل با هر نوع تهديد در خليج فارس را دارد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

سپاه آمادگي كامل با هر نوع تهديد در خليج فارس را دارد

پست توسط CAPTAIN PILOT »

 تصویر 
خبرگزاري فارس: فرمانده ارشد سپاه هرمزگان گفت: سپاه امروز به مرحله‌اي از آمادگي رسيده است كه آمادگي كامل براي مقابله با هر نوع تهديد در خليج فارس را دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، عليرضا تنگسيري ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه به دستور مقام معظم رهبري در سال گذشته ماموريت‌هاي سپاه پاسداران در خليج فارس آغاز شد، اظهار داشت: به طور متوسط روزانه 85 فروند شناور غير نظامي از تنگه هرمز وارد آب‌هاي خليج فارس مي‌شوند.
وي اضافه كرد: تمام شناور‌هاي نظامي و غير نظامي وارد يا خارج شده از تنگه هرمز توسط نيرو‌ي دريايي سپاه هرمزگان كنترل مي‌شود.
فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هرمزگان با اشاره به اينكه تنگه هرمز از لحاظ استراتژيك حائز اهميت است، عنوان كرد: كنترل تنگه هرمز با تاكيد بر صلح و دوستي كشور‌هاي همسايه و همكاري آنها صورت مي‌گيرد، نه با انگيزه تسلط بر كشور‌هاي منطقه خليج فارس.
تنگسيري افزود: با وجود 14 جزيره در محدوده آب‌هاي نيلگون هرمزگان و ذخاير نفتي و گازي، رصد و كنترل شناور‌هاي بيگانه حائز اهميت بوده و مهم‌ترين هدف از كنترل، امنيت منطقه خليج فارس است.
وي ادامه داد: سپاه در تمام جزاير حضور دارد و تمام مسائل منطقه را رصد و كنترل مي‌كند.
وي با اشاره به روز پاسدار اظهار داشت: برگزاري مسابقات ورزشي در رشته‌هاي قايقراني، شنا، آمادگي جسماني، برگزاري جشن سه امام همام، بازديد از خانواده‌هاي جانبازان، غبارروبي گلزار شهدا، حضور در نماز جمعه و تقدير از پاسداران نمونه از مهم‌ترين برنامه‌هاي سپاه در اين هفته است.
فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هرمزگان ادامه داد: امروز دشمن سعي دارد با تهديدات نرم افكار و اعتقادات افراد را مورد حمله قرار دهد، در اين راستا سپاه پاسداران با تقويت معنويت افراد و اطلاع‌رساني كار مقابله با اين تهديدات نرم را آغاز كرده است.
تنگسيري افزود: تهديدات نرم يك جنگ نوين است و سپاه پاسداران با تدابير مقام معظم رهبري و دفاع از ارزش‌هاي ديني و انقلابي وارد عرصه مقابله با اين تهديدات شده است.
وي در پايان اظهار داشت: سپاه بعد از جنگ در عرصه‌هاي سازندگي همچون سد سازي، تونل سازي، احداث انتقال لوله گاز صلح، ايجاد حوضچه‌هاي بندري در اسكله شهيد رجائي و فعاليت در طرح‌هاي صنعتي عسلويه وارد شد كه نشان از توانمندي اين سازمان در تمام حوزه‌هاي نظامي و غير نظامي دارد.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: سپاه آمادگي كامل با هر نوع تهديد در خليج فارس را دارد

پست توسط CAPTAIN PILOT »

 تصویر 


خبرگزاري فارس: نام‏گذارى‏ها نوعى ارزش‏گذارى در خصوص جايگاه پاسدارى و جانبازى و حراست از ارزش‏هاى انقلابى، اسلامى و ملى است كه شامل همه پيروان آزاده امام حسين عليه السلام در سراسر جهان مى‏شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، روز سوم شعبان؛ مصادف با سالروز ميلاد با سعادت سومين امام شيعيان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) در تقويم كشورمان روز پاسدار نام گرفته است. همچنين روز چهارم شعبان، سالروز ميلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) به عنوان روز جانباز نام‏گذارى شده است. در واقع اين نام‏گذارى‏ها نوعى ارزش‏گذارى در خصوص جايگاه پاسدارى و جانبازى و حراست از ارزش‏هاى انقلابى، اسلامى و ملى است كه شامل همه پيروان آزاده امام حسين عليه السلام در سراسر جهان مى‏شود و علاوه بر اين نوعى ارزش‏گذارى ويژه براى ارج نهادن به جايگاه و عملكرد نيروهاى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى در سال‏هاى دفاع مقدس و سال‏هاى پس از آن است. در واقع سپاه پاسداران كه با هدف پاسدارى از ارزش‏هاى انقلابى و اصل و كيان نظام جمهورى اسلامى بنا نهاده شده است، متاثر از ارزش‏هاى برگرفته از فرهنگ عاشورا و فرهنگ حسينى، همه توان و امكانات خود را در خدمت انقلاب، اسلام و ارزش‏هاى ملى قرار داده و در شرايط مختلف به مقتضاى نيازهاى كشور و نظام جمهورى اسلامى به ايفاى وظايف پاسدارى و پشتيبانى از انقلاب اسلامى پرداخته است.

"پاسدار " در لغت به معنى نگهبان و مراقب است و به كسى اطلاق مى‏شود كه از چيزى يا كسى‏حفاظت و نگهبانى مى‏كند. پاسدارى از يك نقطه سرزمينى مشخص مثل پادگان يا مركز نظامى، تسليحاتى و يا حفاظت از اماكن يا اشخاصى كه به لحاظ سياسى و امنيتى از اهميت ويژه‏اى برخوردار هستند، نگهبانى از يك منطقه معين جغرافيايى مثل روستا، شهر و استان و در سطح وسيع آن از مرزها و تماميت ارضى يك كشور با هدف تأمين امنيت آن‏ها از جمله مصاديق پاسدارى و نگهبانى است.
مقوله پاسدارى با هر نام و عنوانى كه در بين ملل مختلف دنيا مرسوم باشد، داراى چنين مفهوم كلى است كه تابع قوانين و مقررات رسمى كشورهاى مختلف مى‏باشد. اما معنا و مفهوم پاسدارى در فرهنگ اسلامى و به تبع آن در نظام جمهورى اسلامى معنايى متعالى‏تر دارد.
در نگاه اعتقادى ما، پاسداران كسانى هستند كه در حساس‏ترين شرايط از ميان خلق برمى‏خيزند و چون دژى استوار و مستحكم، مردانه و شجاعانه به دفاع از حق و حقيقت مى‏پردازند و در اين مسير تا پاى‏جان و هستى خويش، پيش مى‏روند. كمر بستن براى احياى حق و حقيقت، همتى جانانه مى‏طلبد كه هر كسى ظرفيت و توانايى آن را ندارد.
نمونه عينى اين تعبير به مردان و زنان مومن و شجاع ايران زمين برمى گردد كه با حركت توفنده خود، بساط ظلم و جور را از اين سرزمين برچيدند و در عرصه دفاع از كيان اسلامى نيز دليرانه در برابر دشمنان متجاوز ايستادند و هيمنه ابرقدرتى آن‏ها را در هم شكستند. اينان به حق پاسداران واقعى انقلاب اسلامى هستند و امروز اطلاق عنوان پاسدار به جمعى از آن مردان و زنان كه در نهاد مقدس سپاه گردآمده‏اند، به معناى ضرورت آمادگى براى دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامى و ارزشها و دستاوردهاى آن است كه بطور هميشگى و مداوم در اين مجموعه عظيم دنبال مى‏شود.
نكته مهمى كه در اين ميان مورد توجه بوده و در بيانات حضرت امام خمينى(ره) و مقام معظم رهبرى بر آن تأكيد شده و اساسا نامگذارى روز سوم شعبان (سالروز ميلاد حضرت ابا عبدالله الحسين(ع)) به عنوان روز پاسدار از سوى امام راحل(ره) از آن نشأت گرفته، الگوگيرى پاسداران از آن بزرگمرد است كه با آزادگى و شور حقيقت‏جويى خود، براى پاسدارى از دين پيامبر اعظم(ص)، چنان حماسه‏اى آفريد كه بدون شك الگوى جاودانه و كامل پاسدارى از ارزشها در طول تاريخ بوده وخواهد بود.
اما آنچه كه از آن به پاسدارى از اعتقادات و ارزشها ياد مى‏شود در چارچوب حد و مرز جغرافيايى خاص نمى‏گنجد، بلكه فراتر از مرزهاى زمينى و در يك گسترده بى‏نهايت قابل تعريف است كه در اين تعريف پاسدار و رزمنده ايرانى با رزمنده لبنانى كه فرسنگ‏ها دورتر، در راه اعتقادات و باورهايش مى‏جنگد، احساس قرابت و هم‏سنگرى مى‏كند. اين هم‏سنگرى با اتكا به تجهيزات و قدرت نظامى قابل محاسبه نيست بلكه يك عامل معنوى قدرت مى‏تواند پيوند ميان اين دو را برقرار كند كه همان ايمان و اعتقاد و باورهاى دينى است كه اساس تاسيس سپاه هم به آن برمى گردد. آنجا كه رهبر حكيم و فرزانه انقلاب‏فرمايند: "در ايجاد سپاه پاسداران فقط اين نبود كه نظام مى‏خواهد از نو يك نيروى مسلح درست كند، مسأله تنها به اينجا ختم نمى‏شد. مسأله از اين هم بالاتر بود؛ مسأله اين بود كه در يك تشكيلات نظامى كه به‏وسيله انقلاب به‏وجود مى‏آمد، فكر و عقيده و ايمان يعنى عامل معنوى قدرت در تمام اجزا رعايت و لحاظ بشود و تا آنجا كه ممكن بود اين كار شد. "
روز سوم ماه شعبان المعظم كه مصادف با سالروز تولد حضرت سيدالشهدا(ع) مى‏باشد، روز پاسدار نامگذارى شده است. در واقع از ابتداى تأسيس سپاه پاسداران، اسوه و الگويى براى آن لحاظ شد كه پاسداران بر اساس همان اسوه حركت كنند.
در نگاهى كلان‏تر مى‏توان گفت در مسير جريان انقلاب اسلامى، قيام عاشوراى حسينى همواره سرمشق حركت قرار گرفته بود و بر اساس همان مكتب جريان يافت. حضرت امام همواره در ديدار با اعضا و فرماندهان سپاه و ساير نيروهاى مسلح و رزمندگان جبهه و جنگ از راه و روش امام حسين(ع) بهره مى‏گرفتند و از آموزه‏هاى آن مكتب نكات اساسى و رهنمودهاى نظرى و عملى را ارائه مى‏دادند و مى‏فرمودند: "بايد در راه رسيدن به هدف از پاى ننشست و زخم خار مغيلان راه و از آن دردناك‏تر زخم زبان نااهلان و فشارها و توطئه‏هاى دشمنان را به جان خريد. لكن بايد براى دست يافتن به تحملى درخور، به اسوه‏هاى صبر و استقامت كه در كوران حوادث و مشكلات، داغ شنيدن حتى "آخى " را بر دل دشمنان گذاشتند اقتدا كرد. بايد به پيامبر اكرم و ائمه اطهار (سلام الله عليهم) كه براى حاكميت بخشيدن حق لحظه‏اى سستى و غفلت نكردند، اقتدا كرد... "
امام(ره) اين خط مشى را پاسدارى از اسلام تلقى مى‏كردند و اولين شاخصه آن پاسدارى را مبارزه با هواهاى نفسانى و توجه به امور دنيايى مى‏دانستند، چرا كه جنود ابليس به باطن انسان‏ها هجوم آورده و انسان را گرفتار وسوسه‏هاى شيطانى مى‏كند، لذاست كه اگر كسى در جايگاه شريف پاسدارى قرار گرفت اولين وظيفه‏اش پاسدارى از خودش مى‏باشد كه در دام شيطان و شيطان‏صفتان نيفتد. حضرت امام(ره) اين موضوع را چنين گوشزد مى‏كردند كه "كوشش كنيد برادرها كه خودتان را اصلاح كنيد و پاسدارى از خودتان بكنيد، پاسدارى از خودتان كه كرديد، پاسدارى‏تان از جمهورى اسلامى پيش خداى تبارك و تعالى مقبول است و ارزشمند. " همچنين در جاى ديگرى‏فرمودند: "آن چيزى كه از شما پاسدارها و ساير رفقاى خودتان و همه پاسدارهاى ايران من توقع دارم، اين است كه آن جهات لطيف اسلامى را حفظ كنيد. انسان اگر چنانچه آن جهت روحانيت اسلام را، آن جهت معنويت اسلام را حفظ بكند يك آدم مى‏شود صدتا، يك آدم مى‏شود هزارتا... "

اولين پيام حضرت امام خمينى(ره) به مناسبت روز پاسدار
حضرت امام خمينى(ره) در سوم شعبان سال 1399 برابر با هفتم تير ماه 1358 پيامى به مناسبت ولادت امام حسين(ع) فرستادند و در اين پيام سوم شعبان را روز پاسدار ناميدند.متن پيام به اين شرح است:
"بسم الله الرحمن الرحيم. روز مبارك سوم شعبان المعظم را كه روز طليعه پاسدار و پاسدارى از مكتب مترقى اسلام است به عموم هم‏ميهنان و بخصوص پاسداران انقلاب اسلامى تبريك عرض و بحق بايد اين روز معظم را روز پاسدار بناميم. روز ولادت با سعادت بزرگ پاسدار قرآن كريم و اسلام عزيز است، پاسدارى كه هرچه داشت، در راه هدف اهدا كرد و اسلام عزيز را از پرتگاه انحراف رژيم طاغوت بنى اميه نجات داد... اگر فداكارى پاسداران عظيم الشان اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران و اصحاب فداكار او نبود، اسلام در خفقان رژيم بنى اميه و رژيم ظالمانه آن وارونه معرفى مى‏شد و زحمات نبى اكرم(ص) و اصحاب فداكارش به هدر مى‏رفت...همه پاسدار اسلام و حكومت حق باشيد. در اينجا پاسدارى اين است كه اين حكومت، حكومت عدل باشد و پاسدارى از عدالت باشد.پاسدارى از عدالت اين است كه پاسدار خودش موصوف به عدالت باشد تا بتواند پاسدارى از عدالت كند... "
جوانان مبارز، متعهد و انقلابى كشورمان پس از سقوط رژيم پهلوى، مى‏بايست براى حفظ و تداوم اين نهضت الهى، انسجام مى‏يافتند تا از انقلاب و دست‏آوردهاى آن در برابر دشمنان پاسدارى كنند. بنابراين از همان ابتداى پيروزى انقلاب، هسته‏ها و گروه‏هاى امنيتى نظامى حافظ انقلاب تشكيل شد. جوانان انقلابى ما با همين تشكيلات و با عنايت به اين كلام حضرت امام رحمه‏الله كه فرمودند: "همه ما و همه ملت بايد پاسدار باشد "، به طور خودجوش، از اين نظام نوپا پاسدارى كردند.
پاسدار آرمان بزرگ و مقدسى دارد. اين آرمان، حفظ و نگهبانى از نظام و حكومتى است كه بر اساس اسلام ناب محمدى - صلى‏الله‏عليه‏وآله - برپا شده و مدعى تحقق آن در جهان امروزى است و البته دامنه اين آرمان، تا حكومت عدل جهانى امام عصر (عج) نيز گسترده شده است. ايثار و فداكارى براى‏حفظ نظام مقدس جمهورى اسلام و دست‏آوردها و اصول آن، آرمانى است كه پاسدار با درس‏آموزى از حماسه حسينى، آن را خواسته اصلى خود قرار داده است. از اين نگاه، پاسدار، حسينى و عاشورايى است و همواره آماده حفظ اين نظام و حكومت اسلامى و فداكارى و جانفشانى در راه آن است.
به يقين از آنجا كه هدف پاسدار، حفظ انقلاب و دست‏آوردهاى آن است و از سوى ديگر با عنايت به فرمايش بلند بنيان‏گذار جمهورى اسلامى كه فرمودند: "پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبى به مملكت شما نرسد "، از ويژگى‏هاى برجسته پاسدار واقعى، اعتقاد و التزام قلبى و عملى به ولايت مطلقه فقيه است. پاسدار، مطيع محض ولى امر انقلاب اسلامى و امام و رهبر خويش است.
بزرگ پاسدار انقلاب، حضرت امام خمينى رحمه‏الله در معرفى پاسدار نمونه و الگوى راستين به جهانيان فرمودند: "همواره بايد به خاطر داشته باشيم كه مى‏بايست در صحنه نبرد با تمايلات نفسانى‏كه همان جهاد اكبر است پيروز باشيم تا نمونه و الگوى راستين پاسدار انقلاب اسلامى را به جهانيان معرفى كنيم ".
حضرت امام خمينى رحمه‏الله در بيان رسالت پاسداران و براى حفظ سلامت روحى اين عزيزان جان بر كف فرمودند: "شما پاسداران انقلاب اسلامى!... به هوش باشيد كه چشم جهانى به سوى شماست و مراقب اعمال شماست. شما در اين رسالت مهم و بس خطير موفق نخواهيد شد، مگر آن‏كه به فرموده رسول اكرم(ص) در جهاد با نفس خويش پيروز شده باشيد ".
مقام معظم رهبرى كه مقتداى پاسداران بوده و هست، در ديدار با فرماندهان و مسئولان سپاه، رسالت كنونى پاسداران را بيان داشته و فرمودند: "در جوانان مؤمن و انقلابى دو چيز بايد بيش از همه مورد توجه قرار گيرد: معرفت به زمان و شناخت صحيح حوادث،... و عمل صحيح؛ يعنى شيوه‏ها، رفتارها، خط مشى‏ها و عملكردها درست بوده و اشكالاتش تصحيح شود. پس وقتى كه اين دو چيز... حاصل شد، سه چيز حاصل شده است؛ يعنى آن دو، به اضافه ايمان و عزمى كه در شما هست؛ اين مى‏شود يك چيز كامل و خوب ".
سپاه پاسداران انقلاب اسلامى با آرمان و هدفى مقدس، به اضافه نيروى انسانى مخلص،آگاه، فداكار، معتقد و متعهد به مبانى اسلام و مكتب ولايت و نيز بهره‏گيرى از سال‏ها تجربه، تخصص و دانش و بينش، امروزه به صورت مجموعه‏اى است كه انقلاب و نظام ما را چون دژى نفوذناپذير در برگرفته و از هر خطر و توطئه‏اى مصونيت مى‏بخشد. اين مجموعه اكنون با برخوردارى از سه بعد بسيار قوى،يعنى‏ابعاد معنوى، نظامى و علمى خود، تحقق‏بخش امر خداى متعال در قرآن است كه فرمود: "هر چه مى‏توانيد خود را براى مقابله با دشمن آماده نموده و تجهيز شويد تا بدين وسيله دشمنان خدا و خود را بترسانيد ".
فرماندهى معظم كل قوا، برخوردارى جوانان از روحيه جهادگرى را سبب اصلى پاسدارى از ارزش‏ها و خوبى‏ها بيان نموده و مى‏فرمايد: "اگر روحيه جهاد و مقاومت در مقابل دشمنى‏هاى دشمن باشد، اين جوان هر جا باشد، در پادگان، در دانشگاه، در حوزه‏هاى علميه، در بازار، در كارخانه، در محيطهاى‏گوناگون، مجاهد فى سبيل اللّه است؛ پاسدار ارزش‏هاست، پاسدار دين است ".

ايثار و جانبازى، راز و رمز تعالى حضرت عباس(ع)
سالگرد ميلاد حضرت ابوالفضل العباس عليه‏السلام، روز جانباز نام‏گذارى شده است. عباس عليه‏السلام بزرگ جانباز تاريخ انسانيت است كه صحنه كربلا را تجليگاه ايثار و جانبازى نمود. فداكارى‏هاى برادر رشيد امام حسين عليه‏السلام در تاريخ بشر مانندى ندارد.
با توجه به رواياتى كه در شأن حضرت عباس(ع) از ائمه عليهم السلام رسيده و در آن به ايثار و فداكارى در راه امام خويش تصريح شده است، به روشنى، فضيلت و مقام آن بزرگوار آشكار مى‏شود. حضرت عباس(ع) فرزند كسى است كه آيه (و من الناس يشترى نفسه ابتغاء مرضات الله، بقره-207) در شأنش نازل شد و از سلاله دودمانى است كه اسوه ايثار و از خودگذشتگى بودند و سوره هل اتى، در شان ايثار ايشان نازل شده است.
فداكارى، ايثار و جانبازى در اسلام و مكتب اهل بيت عليهم السلام از جايگاه ويژه‏اى برخوردار است؛ به طورى كه اميرمومنان در جايى ايثار را برترين فضيلت اخلاقى مى‏داند.
در جايى ديگر، على(ع) ايثار را بالاترين عبادت معرفى مى‏نمايد و در روايتى ديگر غايت و هدف تمام مكارم اخلاقى را ايثار و از خودگذشتگى مى‏داند.
على(ع) در قسمتى از نامه خود به حارث همدانى مى‏فرمايد: بدان كه برترين مومنان كسى است كه در گذشتن از جان و خانواده و مال خويش از ديگر مومنان برتر باشد.
حال در اينجا اين سؤال مطرح مى‏شود كه، مگر ساير شهيدان از جان خود نگذاشتند، پس چه چيزى حضرت عباس را از ساير شهيدان متمايز مى‏سازد؟
جواب اين است كه معرفت حضرت عباس(ع) از همه شهيدان والاتر و اطاعتش از امام خويش، كاملتر بود. بر اساس ديدگاه اسلام و مكتب اهل بيت(ع) آنچه اعمال نيك را از يكديگر متمايز سازد و ارزش اعمال را متفاوت مى‏كند، همان معرفت و بينش و نيت شخص است و كلام پيامبر اسلام(ص) كه فرمود: (ضربه على يوم الخندق افضل من عباده الثقلين) شايد ناظر به اين معنا باشد.
در ضمن رواياتى كه در مورد ثواب و عقاب عمل به صورتهاى گوناگون و متفاوت نقل شده، به اين دليل است كه ثواب يا عذاب يك عمل معين، با توجه به معرفت و نيت عامل آن متفاوت مى‏شود. به عنوان مثال، ثواب زيارت امام رضا(ع) در روايتهاى معتبر به صور متفاوت نقل شده است و در بعضى روايات تصريح شده كه اين تفاوت ثواب، به دليل تفاوت در معرفت اشخاص است. آرى حضرت عباس(ع) با كمال معرفت در راه دين و امام خويش جانبازى نمود و مراحل كمال و تعالى را طى كرد.

جانبازان در كلام روح خدا
حضرت امام خمينى رحمه‏الله بارها با كلام الهى خود جانبازان و ايثارگران را مورد تفقّد قرار داده، آن‏ها را مايه سرافرازى ملت ايران خوانده‏اند. ايشان، با آن مقام والاى الهى خود را در برابر جانبازان كوچك شمرده، مى‏فرمايد: "وقتى امثال شما قدرتمندان روحى را مى‏بينم با اين روحيه بزرگ و با اين عظمت روح، خجالت مى‏كشم كه خودم را يك انسان متعهد بدانم. زبان و پيام ما عاجز از ترسيم مقام بلندپايه عزيزانى است كه براى اعتلاى كلمه حق و دفاع از اسلام و كشور اسلامى جانبازى نموده‏اند ". و در جاى ديگر مى‏فرمايد: "به اسلام بزرگ براى داشتن اين جانبازان در راهِ حق، كه براى اسلام و ميهن اسلامى خود از همه چيز خويش مى‏گذرند تبريك تقديم مى‏كنم ".

رهبر جانبازان‏
يكى از جانبازان بزرگ انقلاب اسلامى رهبر معظم انقلاب، حضرت آيت‏اللّه خامنه‏اى، مى‏باشند. ايشان در تاريخ ششم تيرماه 1360، هنگامى كه در مسجد ابوذر تهران سخنرانى مى‏كردند، بر اثر بمبى كه منافقين كوردل كار گذاشته بودند به شدّت مجروح گرديد و پس از معالجه در بيمارستان هم‏چنان از ناحيه دست راست دچار مشكل هستند. امام خمينى رحمه‏الله در پيامى به مناسبت سوءقصد به جان ايشان مرقوم فرمودند: "من، به شما خامنه‏اى عزيز تبريك مى‏گويم كه در جبهه‏هاى نبرد، با لباس سربازى و در پشت جبهه با لباس روحانى، به اين ملت مظلوم خدمت نموده و از خداوند تعالى، سلامت شما را براى ادامه خدمت به اسلام و مسلمين خواستارم ".

جانبازان در كلام رهبر
مقام معظم رهبرى در ضمن سخنانى مى‏فرمايند: "جانبازان، سوابق درخشان خود در ميدان جنگ و نيز مُهر و نشانى را كه از جنگ تحميلى بر جسم خود به يادگار دارند، هرگز نبايد از تاريخ پرشكوه دفاع مقدّس ملّت ايران منقطع كنند؛ بلكه آن را به مانند ثروتى عظيم براى خود نگه دارند. جانبازان، يادگار آزمايش‏هاى بزرگ ملى محسوب مى‏شوند و ملّت ايران بايد براى هميشه به آنان به عنوان الگوهاى مقاومت ارج نهند و آنان را گرامى بدارند ".

روح جانبازى بزرگ‏ترين سدّ راه دشمنان‏
يكى از دلايل بارزى كه براى مقابله خصمانه جهان استكبار با اصول اسلام مى‏توان برشمرد، پى بردن آن‏ها به نقش و جايگاه ويژه اين اصول در ايجاد روح ايثار و جانبازى است؛ چرا كه اگر روح حاكم بر جامعه روح ايثار و جانبازى باشد هيچ روزنه نفوذى براى سلطه و منفعت‏جويى آنان باقى نخواهد ماند. جهان استكبار كه اين حقيقت را به روشنى دريافته است، تنها راه رسيدن به اهداف خود را در از بين بردن اين روح و فرهنگ مى‏بيند و اگر در سَمت و سوى حملات مختلف دشمن دقّت شود به خوبى‏پيداست كه آن‏ها حملات خود را متوجّه اين هدف نموده‏اند.

بهترين الگو براى جوانان‏
جوانان و نوجوانان جامعه ما براى رشد و تعالى خويش و براى دفاع از انقلاب اسلامى و ارزش‏هاى آن و براى استقامت در راه رسيدن به اهداف اسلامى خويش نيازمند الگوى مناسب هستند. رهبر معظم انقلاب حضرت آيت‏اللّه العظمى خامنه‏اى (مدّظلّه‏العالى) در اين‏باره مى‏فرمايند: "جانبازان قدرت‏هاى بسيارى را كه خداوند متعال در روح و جسم انسان به وديعه نهاده است به كار گرفتند و در ميدان علم، مديريت و ورزش، و نيز در بسيارى از مسايل دين و دنيا شگفتى آفريدند. بنابراين جوانان ايران در هر عرصه و رشته‏اى كه وارد مى‏شوند بايد از جانبازان درس بگيرند و آنان را الگو و سرمشق خود قرار دهند ".

سرمايه جانبازان‏
بزرگ‏ترين سرمايه جانبازان، به تعبير حضرت آيت‏اللّه جوادى آملى، "قلب شكسته " است. قلب شكسته سرمايه‏اى است كه هركسى نمى‏تواند آن را به راحتى به دست آورد. مگر آن كس كه مانند جانبازان موانع و حجاب‏ها را از پيش رو برداشته و ارتباط وى با دنيا ضعيف شده و مهر دنيا از دلش بيرون رفته باشد. آرى دل شكسته جانبازان سرمايه حشر با ابرار و پرواز با اهل ملكوت است.

همسران نمونه‏
همان‏گونه كه جانبازان و ايثارگران در ميهن اسلامى، تكريم مى‏شوند شايسته است كه از همسران آنان نيز كه در بالاترين مرتبه‏هاى ايثار و فداكارى قرار دارند، تجليل گردد. آنان پروانگان پاك‏بازى هستند كه بى‏ادعا برگرد شمع وجود جانبازان در طوافند. به پشتوانه دل‏سوزى‏ها و مراقبت‏هاى آنان است كه جانبازان مسؤوليت سنگين خويش را در جامعه به خوبى انجام مى‏دهند. همسران جانبازان براى بانوان مسلمان و باايمانِ كشورمان سرمشق هستند. شناخت آن‏ها عظمت‏هاى روحى و معنوى را در جامعه گسترش مى‏دهد و لغزش‏ها و آلوده‏شدن به معيارهاى مادى را كم مى‏نمايد.

رسالت جانبازان‏
جانبازان و ايثارگران پشتوانه بزرگ جامعه و انقلاب اسلامى ما هستند. آنان اگرچه پايشان را از دست داده‏اند، اما ايستاده‏اند تا نام، ياد و فرهنگ شهيدان را زنده نگه دارند؛ و اگرچه ممكن است دستى در بدن نداشته باشند، ولى هم‏چنان علمداران اين انقلابند. آنان شور و نشاط حسينى را در جامعه برپا داشته‏اند، و هم‏چنان در صحنه باقى مانده‏اند تا ولايت تنها نماند و على زمان مظلوم واقع نشود. آنان مانده‏اند تا مصيبت‏هاى صدر اسلام تكرار نشود و ذهن مردم از عطر ولايت تهى نگردد. آرى، آنان هم‏چنان مانده‏اند تا رسالت بزرگ خويش را كه زمينه‏سازى براى ظهور حضرت ولى عصر، ارواحنافداه، مى‏باشد به پايان رسانند.

وظيفه جامعه در قبال جانبازان‏
جانبازان و ايثارگران دين بزرگى بر گردن جامعه ما دارند. آنان از مال و جان خويش گذشتند و تمام هستى خويش را در طبق اخلاص نهادند. حال مهم‏ترين وظيفه جامعه در قبال جانبازان، احترام و گرامى‏داشتن دستاوردهاى ايثار ايشان است. جمهورى اسلامى، نظام ولايت فقيه، استقلال، آزادى و حاكميت دين دستاوردهاى ايثار آنان است و جامعه بايد اين محورهاى اصلى و اساسى را حفظ كند و استمرار بخشد. وظيفه ديگر جامعه توجّه به شخصيّت سراسر ايثار ايشان است و اين توجّه در واقع اعتنا و احترام به پشتوانه‏هاى آزادگى و استقلال خويش است.

از جانبازى تا شهادت‏
از جانبازى تا شهادت هيچ فاصله‏اى نيست و به تعبير حضرت امام خمينى رحمه‏الله جانبازان شهيدان زنده انقلابند. جانباز همزاد شهادت است. جانباز همان شهيدى است كه بقاياى پيكرش در عالم خاك جا مانده است. چه بزرگوارند شهداى زنده انقلاب.
اين نعمت الهى و اين حيات بهشتى بر جانبازان عزيز مبارك و جاودانه باد.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”