مشکل حل نشدنی در خصوص "بولاوا" وجود ندارد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

مشکل حل نشدنی در خصوص "بولاوا" وجود ندارد

پست توسط yasermym »

مشکل حل نشدنی در خصوص "بولاوا" وجود ندارد

تصویر

"سرگی کووالف" مدیر عامل مرکز طراحی "روبین" و سازنده سه نسل زیردریایی های موشک بر طی مصاحبه ای با "راسیسکایا گازیتا" اعلام کرد که طراحان موشک "بولاوا" مجبور شدند که بنا به برخی از دلایل نحوه آزمایش آن را تغییر دهند و از سکوهای زیرآبی و پرتاب های ساحلی منصرف شدند. وی مطمئن است که این موشک حتما تکامل خواهد یافت و در اختیار نیروهای مسلح قرار خواهد گرفت. وی تصمیم پرتاب بولاوا از زیر دریایی را اینطور توضیح می دهد که در حال حاضر امکان آزمایش موشک از طریق سکوهایی که زیر آب و یا در ساحل قرار دارند، وجود ندارد.

کووالف توضیح داد: معمولا مرحله اول، پرتاب موشک های ماکت از سکوی هایی است که زیر آب قرارداده می شوند. به همین ترتیب نحوه حرکت موشک در زیر آب و زمان خروج آن از آب نیز بررسی می شود. بعد از آن این پرتاب ها از روی کشتی هایی که برای این منظور درست شده اند، انجام می شود. سپس در میدان تیر از روی سکوی زمینی موشک را برای برد آن آزمایش می کنند.

وی گفت: اتفاق می افتاد که یک مشکل رفع شده و مشکل دیگر بروز می کرد و فقط کسانی که باید در جریان قرار می گرفتند، مطلع می شدند. باید اشاره کنم که مطبوعات را در جریان این امور قرار نمی دادند. کلا از نظر کووالف درج ارزیابی و حضور مطبوعات در آزمایشات همیشه مفید نیست.

وی گفت: زمانی که ما از میدان تیر شلیک می کردیم، هیچ احدی از آن باخبر نمی شد. پرتاب موشک ها، خوب و یا بد به مدیر دفتر طراحی موشک ها مربوط بود. اگر مسیر حرکت اشتباه بود و یا به هدف برخورد نمی کرد، او بود که باید بدنبال پیدا کردن و رفع مشکلات اقدام می کرد.

وی تاکید کرد که پیش از این، آزمایش زیر دریایی ها با زمان آزمایش موشک ها همزمان بود. وی گفت: زمانی که مطمئن می شدند که موشک عادی پرواز می کند، مجموعه موشکی همراه با زیر دریایی در اختیار نیروهای مسلح قرار می گرفت.

اما در مورد "بولاوا" همه چیز به طور دیگری انجام می شود چرا که دیگر سکوهایی که در دریای سیاه قرار می گرفتند، وجود ندارند و در میدان های تیر (در دریای سفید و دریای شمال) شرایطی برای پرتاب این موشک ها از ساحل وجود ندارد. اولا فرصت ایجاد سکو و چاه پرتاب نداشتیم، دوما اعتبار کافی برای اینکار در اختیار ما گذاشته نشد.

به گفته مدیر طراحی موشک های بولاوا، کارشناسان نه تنها از تکامل زمینی موشک بلکه از پرتاب هایی که از زیر آب انجام می شود، نیز صرف نظر کردند.

کووالف گفت: ما به این دلیل پرتاب از زیر دریایی را پیشنهاد دادیم که مطمئن بودیم: حتی اگر موشک هنگام استارت منفجر شود، به زیردریایی آسیبی نخواهد ریسد. اتفاق مشابه ای قبلا رخ داده بود: زمانی که موشک تقریبا 100 تنی در لوله خروجی آتش گرفته بود و به زیر دریایی هیچ آسیبی نرسید.

به گفته وی بسیاری از مشکلات به کاهش کیفی قطعات تولید شده بستگی دارد.

کووالف گفت: در حال حاضر بیشترین لطمه به خاطر کاهش نمایندگی های نظامی در موسساتی رخ می دهد که چه برای موشک و چه برای زیردریایی تجهیزاتی را تحویل می دهند. ما مواردی از پرتاب های ناموفق را به خاطر تحویل تجهیزات بی کیفیت داشتیم که نمایندگان نظامی (در صورت حضور) اجازه تحویل آنها را نمی دادند.

[External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

 [FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”