افزايش مرگ‌ومير صهيونيست‌ها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

افزايش مرگ‌ومير صهيونيست‌ها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي

پست توسط CAPTAIN PILOT »

تصویر 
خبرگزاري فارس: راديو رژيم صهيونيستي در گزارشي، از افزايش مرگ و مير در رژيم صهيونيستي بر اثر شيوع بيماري آنفلوآنزاي خوكي خبر داد.

به گزارش فارس، راديو رژيم صهيونيستي در خبري اعلام كرد كه شمار قربانيان بيماري آنفلوآنزاي خوكي در اسرائيل افزايش يافت و تلفات آن به 10 نفر رسيد.
بنا بر اين گزارش، صبح امروز دو اسرائيلي يكي 67 ساله و ديگري 76 ساله بر اثر اين بيماري در بيمارستان "بيلنسون " در شهر "بيتاح تكفا " جان خود را از دست دادند.
پايگاه خبري راديو رژيم صهيونيستي در اين خبر افزود: با قرباني شدن اين دو نفر، شمار كساني كه در اسرائيل بر اثر ابتلا به اين بيماري جان باختند به 10 نفر رسيد.
در اين گزارش آمده است كه سخنگوي وزارت بهداشت رژيم صهيونيستي اعلام كرده است اين دو نفر كه صبح امروز جان باخته‌اند، به بيماري‌هاي صعب‌علاج دچار بودند.

در همين ارتباط، هفته گذشته يكي از اعضاي پارلمان رژيم صهيونيستي، از اعضاي حزب كار، در يك نامه انتقادي شديداللحن، خطاب به كابينه "بنيامين نتانياهو " نخست وزير اين رژيم، عملكرد آنها در مقابله با آنفلوآنزاي خوكي را ضعيف ارزيابي كرد.
"اوفير پينز " عضو حزب كار كنست رژيم صهيونيستي، در اين نامه انتقادي خطاب به كابينه نتانياهو نوشت: در هفته گذشته پيش‌بيني‌هايي درباره بيماري آنفلوآنزاي خوكي منتشر شد كه بر اساس آن يك چهارم مردم مبتلا به آنفلوآنزاي خوكي هستند و صدها هزار نفر از آنها خواهند مرد.

پيش از اين نيز، روزنامه صهيونيستي "يديعوت‌آحارونوت " نيز فاش كرد كه بيماري آنفلوآنزاي خوكي در زندان نظامي شماره 4 در منطقه "تسرفين " شيوع پيدا كرده و بسياري از سربازان اسرائيلي كه در اين زندان در بازداشت هستند، به اين بيماري مبتلا شده‌اند.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

Re: افزايش مرگ‌ومير صهيونيست‌ها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي

پست توسط soheil_ra'am »

اسرائیل یک کشور با رفت و آمد خارجی زیاد هست. ولی وقتی در اسرائیل با امکانات پزشکی عالی همچین وضعی پیش اومده برای ما که جهان سوم هستیم و امکانات کمتری داریم هشدار دهنده هست.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط javid_iran »

به گفته ی مسئولان بهداشت و درمان کشور با آغاز فصل پاییز و بازگشایی مدارس خطر شیوع این بیماری به شدت افزایش پیدا میکند لذا همکاری تمامی هممیهنان در سرتاسر وطن عزیزمان حتی آن دسته از هممیهنان مرز نشین در جهت رعایت بهداشت فردی و عمومی الزامی و عقلانی است. درست است که ما امکانات گسترده ای در جهت مبارزه با این بیماری نداریم اما رعایت اصول بهداشتی در پیشگیری از شیوع این بیماری و ابطلای هممیهنان به این بیماری بسیار ضروری است :sad:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من شنیدم یعنی خوندم که سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده 3 میلیارد نفر به این ویروس مبتلا میشن البته در صد مرگ توسط این بیماری 75 صدم درصد هست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

پست توسط SORENA77 »

در ايران پيش بيني ميشه كه تا 35 درصد مردم به اين ويروس مبتلا بشن.اينم بد نيست كه بدونين قدرت انتقال اين ويروس 6برابر انفولانزاي معمولي يه. البته اين بيماري درمان داره ولي واكسن نداره البته ميگن واكسن انفولانزاي معمولي كه تو بازار هم هست تا حدودي در پيشكيري اين بيماري كمك ميكنه البته در كنار رعايت كامل بهداشت. پس جاي براي ترس نيست . :P
من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”