افزايش مرگومير صهيونيستها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
افزايش مرگومير صهيونيستها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي
خبرگزاري فارس: راديو رژيم صهيونيستي در گزارشي، از افزايش مرگ و مير در رژيم صهيونيستي بر اثر شيوع بيماري آنفلوآنزاي خوكي خبر داد.
به گزارش فارس، راديو رژيم صهيونيستي در خبري اعلام كرد كه شمار قربانيان بيماري آنفلوآنزاي خوكي در اسرائيل افزايش يافت و تلفات آن به 10 نفر رسيد.
بنا بر اين گزارش، صبح امروز دو اسرائيلي يكي 67 ساله و ديگري 76 ساله بر اثر اين بيماري در بيمارستان "بيلنسون " در شهر "بيتاح تكفا " جان خود را از دست دادند.
پايگاه خبري راديو رژيم صهيونيستي در اين خبر افزود: با قرباني شدن اين دو نفر، شمار كساني كه در اسرائيل بر اثر ابتلا به اين بيماري جان باختند به 10 نفر رسيد.
در اين گزارش آمده است كه سخنگوي وزارت بهداشت رژيم صهيونيستي اعلام كرده است اين دو نفر كه صبح امروز جان باختهاند، به بيماريهاي صعبعلاج دچار بودند.
در همين ارتباط، هفته گذشته يكي از اعضاي پارلمان رژيم صهيونيستي، از اعضاي حزب كار، در يك نامه انتقادي شديداللحن، خطاب به كابينه "بنيامين نتانياهو " نخست وزير اين رژيم، عملكرد آنها در مقابله با آنفلوآنزاي خوكي را ضعيف ارزيابي كرد.
"اوفير پينز " عضو حزب كار كنست رژيم صهيونيستي، در اين نامه انتقادي خطاب به كابينه نتانياهو نوشت: در هفته گذشته پيشبينيهايي درباره بيماري آنفلوآنزاي خوكي منتشر شد كه بر اساس آن يك چهارم مردم مبتلا به آنفلوآنزاي خوكي هستند و صدها هزار نفر از آنها خواهند مرد.
پيش از اين نيز، روزنامه صهيونيستي "يديعوتآحارونوت " نيز فاش كرد كه بيماري آنفلوآنزاي خوكي در زندان نظامي شماره 4 در منطقه "تسرفين " شيوع پيدا كرده و بسياري از سربازان اسرائيلي كه در اين زندان در بازداشت هستند، به اين بيماري مبتلا شدهاند.
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 50 بار
Re: افزايش مرگومير صهيونيستها بر اثر آنفلوآنزاي خوكي
اسرائیل یک کشور با رفت و آمد خارجی زیاد هست. ولی وقتی در اسرائیل با امکانات پزشکی عالی همچین وضعی پیش اومده برای ما که جهان سوم هستیم و امکانات کمتری داریم هشدار دهنده هست.
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
به گفته ی مسئولان بهداشت و درمان کشور با آغاز فصل پاییز و بازگشایی مدارس خطر شیوع این بیماری به شدت افزایش پیدا میکند لذا همکاری تمامی هممیهنان در سرتاسر وطن عزیزمان حتی آن دسته از هممیهنان مرز نشین در جهت رعایت بهداشت فردی و عمومی الزامی و عقلانی است. درست است که ما امکانات گسترده ای در جهت مبارزه با این بیماری نداریم اما رعایت اصول بهداشتی در پیشگیری از شیوع این بیماری و ابطلای هممیهنان به این بیماری بسیار ضروری است
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
من شنیدم یعنی خوندم که سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده 3 میلیارد نفر به این ویروس مبتلا میشن البته در صد مرگ توسط این بیماری 75 صدم درصد هست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
در ايران پيش بيني ميشه كه تا 35 درصد مردم به اين ويروس مبتلا بشن.اينم بد نيست كه بدونين قدرت انتقال اين ويروس 6برابر انفولانزاي معمولي يه. البته اين بيماري درمان داره ولي واكسن نداره البته ميگن واكسن انفولانزاي معمولي كه تو بازار هم هست تا حدودي در پيشكيري اين بيماري كمك ميكنه البته در كنار رعايت كامل بهداشت. پس جاي براي ترس نيست .
من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl