
يک پايگاه اينترنتي منتقد دولت آمريكا با بيان اين كه اين كشور براي دستيابي به اهداف خود در افغانستان، حتي براي مصالحه با طالبان نيز مشكلي ندارد، گفت: گروه شبه نظاميان طالبان تا 4 ماه پيش از حوادث 11 سپتامبر كمكهاي مالي از امريكا دريافت كرده است.
پايگاه اينترنتي "خانه شفافسازي اطلاعات "(Information Clearing House) در مقالهاي به قلم "اريك مارگليس " (Eric Margolis) به موضوع انتخابات در افغانستان پرداخته و نتيجه اين انتخابات را در جهت اهداف قدرتهاي غربي و بيتوجه به خواست اكثريت مردم اين كشور دانسته است.
مارگليس با فرمايشي خواندن انتخابات در افغانستان اظهار داشت: به قدرت رسيدن كانديداي مورد تأييد قدرتهاي غربي و تا حدي از پيش تعيين شده، صلح و آرامشي را براي ملتي كه بيش از 30 سال در محنت و رنج بودهاند، به همراه نخواهد داشت.
وي با اشاره به اين نكته كه هدف جنگ آمريكا در افغانستان مسائلي چون دموكراسي، حقوق زنان، آموزش و تحصيل و بازسازي اين كشور نبوده است، افزود: هدف اصلي اين جنگ، تسلط بر منابع نفت و گاز حوزه درياي خزر است كه اين امر جز با انتخاب مجدد حامد كرزاي يا شخص ديگر مورد حمايت قدرتهاي غربي استمرار نخواهد يافت.
اين تحليلگر مسائل سياسي ادامه داد: رژيم دستنشانده كرزاي، رئيسجمهور پيشين افغانستان كه حاصل ساختارهاي آن گسترش فساد و خريد و فروش مواد مخدر در اين كشور بوده است. البته نكته حائز اهميت اين است كه شبه نظاميان طالبان تا 4 ماه پيش از حوادث 11 سپتامبر كمكهاي مالي از امريكا دريافت ميكرد.
تحليلگر پايگاه مذكور در پايان اضافه كرد: حضور نيروهاي بيگانه در افغانستان عامل اصلي ناآرامي و فساد در اين كشور است و تا آن زمان كه اين مهمانان ناخوانده در افغانستان حضور دارند، اين كشور منبع توزيع مواد مخدر در جهان است.
[External Link Removed for Guests]