برنامه سردار وحيدي به مجلس شوراي اسلامي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

برنامه سردار وحيدي به مجلس شوراي اسلامي

پست توسط yasermym »

 [HIGHLIGHT=#c4bd97]برنامه سردار وحيدي به مجلس شوراي اسلامي به عنوان وزير پيشنهادي دفاع  
 
  فارس: سردار وحيدي به عنوان وزير دفاع پيشنهادي دولت دهم محورهاي اولويت‌دار توسعه توان دفاعي در برنامه خود را شناسايي و اشراف اطلاعاتي، رزم دريايي، پهپادها، موشكي، ارتباطات، پدافند غير عامل و پدافند هوايي حول محور يكپارچگي و وحدت فرماندهي عنوان كرده است.

تصویر 
به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، متن كامل برنامه‌ سردار احمد وحيدي به عنوان وزير پيشنهادي دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح دولت دهم به مجلس شوراي اسلامي به شرح ذيل است:

* پيشگفتار

انتخابات حماسه‌ساز، ماندگار و با شكوه ملت ايران و حضور بي‌نظير مردم، نمايش عظيم احساس مسئوليت و روح مشاركت‌جوي ملت، نشان‌دهنده رحمت و تفضل خداوند متعال و عنايت حضرت ولي عصر(عج) به ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي بود.
تشكيل دولت دهم در پي حماسه بي‌بديل مردم در بيست و دوم خردادماه همزمان با آغاز دهه پيشرفت و عدالت، مسئوليت سنگين‌تري بر دوش مسئولان به ويژه وزراي دولت دهم گذاشته است.
وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح بر اساس قانون، بخشي از دولت است كه مسئوليت پشتيباني نيروهاي مسلح را در قالب قوانين و تدابير فرماندهي معظم كل قوا و طبق ماموريت‌هاي مصوب عهده‌دار است و در اين راستا از يك سو همانند ساير وزارتخانه‌ها در قبال اعمال و تصميم‌هاي جمعي دولت محترم پاسخگوست و از سوي ديگر با اجراي تدابير و فرامين فرماندهي معظم كل قوا، در چارچوب ماموريت‌ها، وظايف و برنامه‌هاي مصوب وظيفه پشتيباني نيروهاي مسلح را عهده‌دار است. اين ويژگي‌ها سبب تفاوت اساسي در ماهيت وزارت دفاع در مقايسه با ساير وزارتخانه‌هاست.
بر اين اساس وزارت دفاع ضمن تلاش براي حفظ و ارتقاي هوشمندي راهبردي، با تحليل دقيق محيط پيرامون و شرايط دروني و تعامل با نيروهاي مسلح مصمم است در دولت دهم بر مبناي تحليل روندهاي حاكم بر «صنايع دفاعي»، «اقتصاد دفاعي»، «محيط صنعيت و تحقيقاتي كشور» و «شرايط و اقتضائات داخلي وزارت» با محوريت تحقق كامل تدابير فرماندهي معظم كل قوا، پاسخگوي اثربخش به انتظارات، تدابير و دغدغه‌هاي معظم له و نيروهاي مسلح پر افتخار كشور، برنامه‌هاي خود را مورد اجرا گذارد.

*روند حاكم بر صنايع دفاعي
ماهيت اصلي صنايع دفاعي قبل از انقلاب كه آن را «موج اول صنايع دفاعي» مي‌ناميم ماهيتي مونتاژي و وابسته بود. با پيروزي انقلاب اسلامي «موج دوم صنايع دفاعي» مقارن با جنگ تحميلي آغاز و شرايط تحريم و بحران‌هاي ناشي از آن محدوديت‌هاي بسياري را ايجاد كرد اما با تلاش شبانه‌روزي و به كارگيري خلاقيت‌هاي بديع و انقلابي، صنعت دفاعي با توجه به تمامي شرايط اقتصادي، سياسي و امنيتي رشد نسبتا چشمگيري پيدا كرد و تقريبا پاسخگوي نيازهاي دوران دفاع مقدس بود.
«موج سوم صنايع دفاع» با پايان جنگ آغاز و توسعه صنعت دفاعي در دهه 70 را در امتداد الگوي تهديدات دوران دفاع مقدس شكل داد و به سمت توليد برخي سلاح و ادوات سوق پيدا كرد. به عبارتي ديگر مي‌توان گفت چالش اصلي صنعت دفاعي پس از پايان جنگ تحميلي «افت تقاضاي» نيروهاي مسلح بود كه پيامد فوري اين موضوع هدايت‌ صنايع را به سمت دو منظوره‌سازي توليدات بود.
«موج چهارم» در دهه 80 با دگرگوني‌هاي اساسي در محيط راهبردي صنعت دفاعي به وقوع پيوست. جنگ‌ها و حضور نظامي دشمن در منطقه و تجربه اندوخته كه از به كارگيري برخي سلاح‌هاي بدست آمده نشان از تغيير در ماهيت نبردها و هوشمندتر شدن جنگ‌ها خصوصا در حوزه الكترونيك داشت، علاوه بر آن نسبت به دوران قبل ماهيت تهديدات نظامي عليه كشور تغيير كرد و كانون‌هاي تهديد فرامنطقه اي با ماهيتي متفاوت از شرايط دوران جنگ تحميلي شكل گرفت.
محموعه اين تغييرات، تاثيرات فراوان و گسترده‌‌اي در نياز نيروهاي مسلح ايجادكرد و بر اين اساس آنان خواستار محصولاتي با تنوع فراوان و شمارگان كم، هوشمندي مناسب،‌فناوري و كيفيت برتر در زمان كمتر و با انعطاف بالاتري شدند.
بنابراين موضوع راهبرد صنعت دفاعي خصوصا در حوزه دفاع و اقدامات پيشگيرانه در حوزه الكترونيك، فضا و دريا تغيير و عمق فناوري مورد نياز آن متفاوت با گذشته شد.

* اقتصاد دفاعي
در قياس با نيازهاي گسترده بخش دفاع و با توجه به انبوه تهديدات آشكار و پنهان عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي متناسب شدن ميزان منابع ورودي با حجم تهديدات، خصوصا منابع مورد نياز حوزه توليد و تامين نيازهاي تسليحاتي را ضروري مي‌سازد. برنامه‌ريزي پايدار در حوزه‌هاي تحقيق و توليد سامانه‌هاي دفاعي،‌ توسعه و ارتقاي خدمات مورد نياز آحاد كاركنان و رزمندگان تحت پوشش نيروهاي مسلح در جهت استحكام هرچه قوي‌تر نظام دفاعي و نقش و سهم بخش دفاع در توليد ناخالص دالخي، توجه به اقتصاد دفاعي و تحولات و تغييرات ناشي از آنرا اجتناب‌ناپذير مي‌كند.

* تحليل محيط صنعتي و تحقيقاتي كشور و تاثير آن بر بخش دفاعي
سياست‌هاي نظام در رشد توانمندي‌هاي تحقيقايت و صنعتي داخلي، حجم رو به رشد استفاده از ظرفيت‌هاي خارج از وزارت دفاع در توليد قطعات و زير سيستم‌ها را باعث شده است كه خود افق روشني از توسعه ظرفيت‌هاي توليدي و صنعتي كشور را نشان مي‌دهد، علاوه بر آن افزايش فارغ‌التحصيلان دوره‌هاي تحصيلات تكميلي در حوزه‌هاي مرتبط با ماموريت صنايع دفاعي و ظرفيت‌هاي نخبگي علاقمند به فعاليت در كسب و كارهاي دانشي و فناوري‌هاي پيشرفته، بسترهاي مناسبي براي اتصال منطقي ميان دو محيط صنعتي و تحقيقاتي كشور با بخش صنايع دفاعي ايجاد كرده كه به حول و قوه الهي با ايجاد ساز و كار مناسب مي‌توان حداكثر بهره‌برداري را در راستاي ارتقاي فناورانه صنايع دفاعي كشور بدست آورد.
با عنايت به موارد مطرح شده، شرايط كلي حاكم بر صنايع دفاعي كشور اقتضا مي‌كند تا وزارت دفاع به موازات توليد سامانه‌هاي جديد موشكي، تسليحات پيشرفته در حوزه‌هاي هوايي، دريايي، زميني، الكترونيك، رادار و ... و توجه بيشتر به دفاع دريايي و فناوري هاي مورد نياز در جنگ ناهمطراز و ديگر ماموريت‌ها و وظايف وزارت دفاع در چارچوب رويكردها و برنامه‌هايي كه رئوس آنها در ادامه تقديم خواهد شد موارد زير را با تاكيد مدنظر قرار دهد:
1- نوآوري و خلق جديد از راه‌هاي ميانبر
2- توسعه تحقيقات و توليد علم مبتني بر نقشه جامع علمي دفاعي
3- استانداردسازي و ارتقاي كيفيت محصولات و فرآيندهاي كليدي دفاعي
4- توسعه صادرات محصول و خدمات فني مهندسي دفاعي
5- مشاركت در طرح‌هاي عمده ملي و دو منظوره سازي ظرفيت‌هاي كم كار
6- تامين منابع و تقويت مالي دفاعي
7- تقويت ارتباطات و ديپلماسي دفاعي
8- توسعه و ارتقاء مهندسي دفاعي و دستيابي به فناوري‌هاي مورد نياز
9- ارتقاي رفاه، معيشت و منزلت اجتماعي كاركنان نيروهاي مسلح
10- تمركز بر فعاليت‌هاي اصلي، كاهش تصدي‌هاي غير ضروري و برون سپاري ساير فعاليت‌هاي غير كليدي و كاهش هزينه‌ها و زمان
11- سازماندهي و جايابي قطب‌هاي صنعتي دفاعي مبتني بر آمايش سرزميني و اصول پدافند غيرعامل
12- توسعه و بكارگيري شبكه ظرفيت‌هاي صنعتي، تحقيقاتي و خدماتي ملي در راستاي نيازهاي دفاعي
13- توسعه رهبران آرمانگرا و سرمايه‌هاي انساني متعهد و توانمند.
14- پشتيباني موثر حقوقي و اصلاح زير ساخت‌هاي قانوني در راستاي اهداف دفاعي

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]**رئوس مهم‌ترين رويكردهاي وزارت دفاع  

* محور پشتيباني دفاعي
- تامين اقلام دفاعي مورد نياز نيروهاي مسلح بهره‌برداري از ظرفيت صنعتي كشور براي توليدات دفاعي، توسعه استانداردهاي دفاعي از ارتقاي كيفيت محصولات سامان‌دهي و آماده دفاعي متناسب با شرايط روز
- گسترش تحقيق و توسعه دفاعي براي خلق جديد، كسب فناوري‌هاي مورد نياز شكستن مرزهاي دانش در مورد لازم براي تسريع در حركت‌هاي نظام‌مند توسعه‌اي و جهشي و تحولي ضرورتي اجتناب‌ناپذير است تا بتواند پاسخگويي خلاقانه و بديع به نيازهاي گلوگاهي و آتي نيروهاي مسلح تامين كند.
- بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي نظام يافته نخبگي رو به رشد كشور

* محور توسعه سرمايه انساني و مديريت
- تاكيد بر سرمايه‌هاي انساني به عنوان منبع اصلي ارزش‌ آفرين در خلق شايستگي‌هاي دفاعي ايجاب مي‌كند كه حفظ و ارتقاي نيروهاي انساني نخبه، اندازه‌سازي تعداد و اصلاح تركيب تحصيلاتي نيروهاي انساني، كوچك‌سازي و دانش‌محوري و استفاده حداكثري از ظرفيت‌هاي ملي و توجه به گسترش ارتباط با مراكز و نخبگان علمي و فني كشور، توسعه آموزش‌هاي مورد نياز با توجه ويژ مد نظر قرار گيرد.
بهره‌برداري حداكثري از سرمايه‌هاي انساني، ارتقاي فرآيند شايسته گزيني و ترويج روحيه خدمت متعهدانه و ايثارگرانه و ارتقاي منزلت و معيشت نيروهاي انساني مورد توجه جدي است.

* محور پشتيباني رفاهي
ارتقاي منزلت، رفاه و معيشت كاركنان، رزمندگان و بازنشستگان نيروهاي مسلح، ارتقاي مديريت خدمات و ارائه خدمات نوين خرسندساز و سامان‌دهي فعاليت‌هاي اقتصادي.

* محور پشتيباني عمراني و مهندسي
ارتقاي سطح مهندسي دفاعي و احداثات نيروهاي مسلح، اتمام پاك‌سازي مناطق آلوده به مين و سامان‌دهي ارتقاي بهره‌وري املاك و گسترش نگاه زيست محيطي در فعاليت‌هاي نيروهاي مسلح

* محور ديپلماسي دفاعي
تعامل موثر با دستگاه‌هاي ذيربط عرصه ديپلماسي و امنيتي و بهره‌برداري از فرصت‌هاي دفاعي، در جهت كاهش تهديدات، توليد قدرت نرم.

* محور پشتيباني حقوقي نيروهاي مسلح
تعامل موثر با مجلس شوراي اسلامي رفع نيازهاي قانوني و و پيگيري و احقاق حقوق نيروهاي مسلح در دعاوي داخلي و خارجي

* محور پيشگيري و نظارت
ارتقاي اثر بخشي بازرسي و نظارت تحقق شايسته‌گزيني ارتقاي صيانت و امنيت پايدار و رشد و توسعه فرهنگ و ارزش‌هاي اسلامي، از رويكردهاي مهم برنامه‌هاي اين محور به شمار مي‌رود. ارتقاي سلامت اداري و گسترش قانون مداري، تلاش پيشگيرانه در جهت كاهش جرايم توسعه ارتباطات مردمي و اطمينان از احقاق حق، توسعه ايمني و بهداشت حرفه‌اي و پيشگيري از سوانح در چارچوب نظام جامعه ايمني و سلامت كار، برخي و رشد و توسعه باورها و ارزش‌هاي ديني نيروهاي انساني.

* محور توانمندسازي
توسعه مديريت راهبردي، نظام‌هاي مديريتي، مديريت دانش دفاعي، توسعه منابع و تحقق نظام مالي مطلوب و تعالي سازماني.

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]**رئوس برنامه هاي محور پشتيباني دفاعي  

* توليد اقلام دفاعي مورد نياز نيروهاي مسلح
ارتقاي سطح و سهم صنعت دفاعي در توليد ناخالص داخلي GDP كشور با توليد و تامين نيازهاي اساسي و تحليل شده نيروهاي مسلح در چارچوب دكترين بازدارندگي دفاعي در حوزه‌هاي مختلف دفاع دريايي، پدافند هوايي، توسعه قدرت شناسايي و اشراف اطلاعاتي، سامانه‌هاي فرماندهي و كنترل پيشرفت و هوشمند توليد سامانه‌هاي راداري، سامانه‌هاي فضايي تجهيزات و سلاح‌هاي مورد نياز در جنگ ناهمطراز تجهيزات ايمني و امنيتي، انسداد مرزها و ...

* تحقيق و توسعه دفاعي
كسب دانش و فناوري‌هاي نوين دفاعي، شكستن مرزهاي دانش در حوزه‌هاي مورد نياز و توليد محصولات دفاعي با اختصاص درصدي از اعتبارات تجهيز و توسعه براي تسريع روند حركت به سمت:
- خودكفايي در محورهاي توليد مواد حياتي و كليدي
- توسعه فناوري‌هاي بديع و نو ظهور شامل ميكرو و نانو الكترونيك، نانو فناوري، اطلاعات و ارتباطات و فناوري‌هاي نرم و علوم شناختي
- گسترش الگوي سلاح هاي هوشمند
- ارتقاي آمادگي ايمني و تقويت ناوگان هوايي تا سطح مصوب
- توسعه محصولات پيشرفته دفاعي در حوزه‌هاي زميني، هوايي، دريايي سطحي و زير سطحي و فضايي

* ساماندهي صنايع دفاعي و ظرفيت هاي ملي
سامان‌دهي صنايع دفاعي براي تعامل هم افزا بين اجزا صنايع دفاعي از يك سو و گسترش بهره‌برداري و تعامل با ظرفيت‌هاي فناورانه صنعتي ملي از سوي ديگر براي ارتقاي سطح خودكفايي در ساخت تجهيزات دفاعي اولويت‌دار از طريق گسترش همكاري‌هاي صنعتي - تحقيقاتي با دانشگاه‌هاي شبكه‌سازي و قطب بدني شده بنگاه هاي صنعتي خصوصي و تعاوني و شركت‌هاي فناوري محور

* توسعه استاندارد دفاعي و ارتقاي كيفيت
ترويج و توسعه استقرار استانداردها دفاعي جمهوري اسلامي ايران(IDS) براي همه محصولات دفاعي با تاكيد و اولويت محصولات مهم و پر مصرف با تدوين استاندارد همه محصولات و استقرار استانداردهاي محصولات برگزيده و رساندن استاندارد دفاعي به سطح بين المللي

* آماد دفاعي
تسهيل و تسريع در تامين نيازمندي‌هايي از نيروهاي مسلح كه بايد آماد خارجي شوند با توجه به لزوم انتقال حداكثري دانش و فناوري در خريدهاي خارجي از طريق خريد‌هاي هوشمندانه و استفاده از فرصت‌هاي تعاملات ديپلماسي و آمادگي براي گسترش صادرات محصولات و خدمات دفاعي

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور امور اداري و توسعه سرمايه هاي انساني  
- تاكيد بر سرمايه‌هاي انساني به عنوان منبع اصلي ارزش‌آفرين در خلق شايستگي‌هاي دفاعي
- حفظ و ارتقاي نيروهاي انساني نخبه
- اندازه‌سازي تعداد و اصلاح تركيب تحصيلاتي نيروهاي انساني مناسب با رويكرد شكل‌گيري هسته‌هاي كوچك براي امور حاكميتي و كار فرمايي
- توجه به گسترش ارتباط با نخبگان علمي و فني كشور
- توسعه آموزش در نيازهاي معين و ديگر آموزش‌هاي ضروري با توجه به كارگيري سرمايه‌هاي انساني و ارتقاي فرايند شايستگي گزيني
- ترويج روحيه خدمات متعهدانه و ايثارگرانه
ارتقاي منزلت و معيشت نيروهاي انساني

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي در محور پشتيباني  

- ارتقاي منزلت رفاه و معشت كاركنان و بازنشستگان نيروهاي مسلح
افزايش سطح منزلت اجتماعي و بهبود معيشت در حوزه‌هاي مختلف مصرف، درمان، رفاه، تامين، گسترش پوشش‌ها و تنوع خدمات بيمه‌اي، تسري خدمات بيمه‌اي به بسيجيان مامور به ماموريت‌هاي دفاعي امنيتي از طريق نوآوري در شيوه‌هاي ارائه خدمات و توسعه خدمات جديد مبتني بر تحليل نيازهاي فعلي و آينده كاركنان و بازنشستگان نيروهاي مسلح و ارتقاي رضايتمندي و خرسندسازي آنان و ...

- ارتقاي مديريت خدمات فني و رفاهي
استفاده از ظرفيت‌هاي بخش دفاع در توسعه صنعيت كشور از طريق انتقال دانش و فناوري‌هاي حاصل شده در بخش دفاع و توليد محوصلات و خدمات داراي مزيت اقتصادي با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي خالي بخش دفاع

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور پشتيباني عمراني و مهندسي
 

- در اين محور چهار موضوع اصلي ارتقاي سطح مهندسي دفاعي و احداثات نيروهاي مسلح، سامان‌دهي و ارتقاي بهره‌وري املاك، مين‌زدايي و نگاه زيست‌محيطي به فعاليت‌هاي بخش دفاع مورد توجه است. بهره‌برداري از روش‌هاي نوين ساخت ‌و ساز، تدوين و ايجاد سامانه نظارتي فعاليت‌هاي مهندسي و عمراني نيروهاي مسلح، اعمال الگوهاي بهينه‌سازي مصرف انرژي در نيروهاي مسلح، سامان‌دهي و ارتقاي بهره‌وري املاك در اختيار نيروهاي مسلح و اتمام پاكسازي ميدان‌هاي مين و گلوله‌هاي عمل نكرده در تعامل كافي با نهادهاي ذيربط كشور و تعاملات بين‌المللي و توسعه نگاه‌هاي زيست محيطي به فعاليت‌هاي نيروهاي مسلح

- پدافند غير عامل و آمايش دفاعي براي استقرار در عرصه‌هاي امن و در مقياس بهينه و تمهيد ملاحظات مربوط به استمرار فعاليت در شرايط بحران و تامين پدافند غيرعامل مطلوب براي نقاط حساس و حياتي بخش دفاع.

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور ديپلماسي دفاعي  

- توسعه مناسبات با كشورهاي همسايه با اولويت امنيت‌سازي و تنش‌زدايي
- توسعه مناسبات با كشورهاي اسلامي با هدف همگرايي بيشتر ميان دولت‌ها و ملت‌هاي اسلامي و تقويت جبهه مقاومت اسلامي در مقابل دشمنان جهان اسلام
- ارتقاي سطح تعاملات دفاعي، فني و امنيتي با كشورهاي داراي فناوري پيشرفته
- تلاش مشترك با كشورهاي همسو به منظور نهادينه سازي همكاري‌هاي دفاعي - امنيتي چند جانبه در مسير ارتقاي ضريب امنيتي منطقه
- فعال‌سازي ديپلماسي كنترل تسليحات با كشورها و سازمان‌هاي منطقه‌اي و بين‌المللي با هدف ممانعت از گسترش سلاح‌هاي كشتار جمعي و رعايت منافع كشورهاي رو به رشد در كنوانسيون‌هاي خلع سلاحي

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور پشتيباني حقوقي
 

- تعامل موثر با مجلس شوراي سالامي براي رفع نيازهاي حقوقي و قانوني نيروهاي مسلح
- قانون‌رسي و نظارت بر اجراي صحيح آن
- توسعه ارتباط با نمايندگان محترم مردم به منظور اطلاع‌رساني و توصيف شرايط و الزامات حاكم بر نيروهاي مسلح
- دفاع از حقوق نيروهاي مسلح و حمايت از دعاوي بخش دفاع بويژه در محاكم خارج از كشور
- تهيه، ارائه و پايش لوايح پيشنهادي وزارت و يا طرح‌هاي قانوني ويژه و يا مرتبط با نيروهاي مسلح مطروحه در دولت و مجلس

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور پيشگيري و نظارت  

- ارتقاي صيانت، امنيت پايدار، سلامت اداري، گسترش قانون‌مداري
- توسعه ايمني و بهداشت حرفه‌اي و پيشگيري از سوانح در چارچوب نظام جامع ايمني و سلامت كار
- ايجاد عدالت در فرصت‌هاي دستيابي به پيشرفت شغلي و ارزيابي عملكرد مديران (شايسته گزيني)
- ايجاد هوشمندي اطلاعاتي و امنيتي در سرمايه‌هاي انساني و فيزيكي براي صيانت از آن سرمايه‌ها
- رشد و توسعه باورها و ارزش‌هاي اسلامي نيروهاي انساني

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]** رئوس برنامه‌هاي محور توانمندسازي  

دستيابي به اهداف حركت‌آفرين گفته شده در محورهاي قبل نيازمند تقويت فرآيندهاي درون بخشي و افزايش كارآمدي و اثربخشي فعاليت‌هاي مختلف مديريتي، صنعتي، پژوهشي، مالي و اقتصادي و ... است.
با اين نگرش بخش مهمي از برنامه‌هاي اجرايي وزارت دفاع در دولت دهم توانمندسازي و افزايش قابليت‌هاي اين دستگاه اجرائي است كه از جمله مي‌توان عنوان‌هاي زير را برشمرد:
- توسعه و تكميل نظام مديريت راهبردي در وزارت دفاع و سازمان‌ها و بنگاه‌هاي زير مجموعه
- يكپارچگي در سياستگذاري، برنامه‌ريزي، ارزيابي عملكرد و نظارت و تخصيص منابع مبتني بر اسناد راهبردي
- آينده پژوهي و انجام مطالعات ديده‌باني براي تحليل نيازهاي آتي نيروهاي مسلح
- باز مهندسي و توسعه نظام‌هاي نوين مديريتي، اندازه‌سازي و ارتقاي كارآمدي ستادها در سطوح مختلف
- مديريت دانش دفاعي براي شناسائي، حفظ و ارتقاي سرمايه‌هاي نامشهود دانشي و بهره‌برداري در راه حل‌هاي خلاقانه
- طراحي و استقرار نظام ملي نوآوري دفاعي
- توسعه منابع، انضباط مالي و استقرار نظام مالي مطلوب از طريق حركت به سمت بودجه‌ريزي عملياتي، ارتقاي شفافيت و روزآمدي اطلاعات مالي با استفاده از سامانه‌هاي مؤثر مبتني بر فناوري اطلاعات و برقراري تعادل بين منابع و مصارف
- تعالي سازماني با بهره‌گيري از استقرار و نهادينه‌سازي الگوهاي نوين مديريتي از قبيل بهبود مستمر، مديريت فراگير كيفيت، مهندسي ارزش و ... و انجام خود ارزيابي و برگزاري جشنواره‌هاي تشويقي و رقابتي «تعالي دفاعي»
- تمركز بر الگوي هسته‌هاي كوچك و شبكه بزرگ و توسعه دفاتر طراحي به منظور كوچك‌سازي سازمان و افزايش ميزان نخبگي از يك سو و گسترش ارتباط و بهره‌برداري از ظرفيت‌هاي ملي از سوي ديگر

گفتني است سردار وحيدي به عنوان وزير دفاع پيشنهادي دولت نهم به مجلس شوراي اسلامي محورهاي اولويت‌دار توسعه توان دفاعي در برنامه خود را شناسايي و اشراف اطلاعاتي، رزم دريايي، پهپادها، موشكي، ارتباطات، پدافند غير عامل و پدافند هوايي حول محور يكپارچگي و وحدت فرماندهي عنوان كرده است.


[External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

 [FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”