آمريكا يكی از پرخطرترين تاسيسات هسته‌ای جهان را دارد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

آمريكا يكی از پرخطرترين تاسيسات هسته‌ای جهان را دارد

پست توسط CAPTAIN PILOT »

 تصویر 

خبرگزاري فارس: سايت خبري كانترپانچ در مقاله‏اي با اشاره به تاسيسات و فعاليت‌هاي پر از آلودگي آمريكا در فرايند توليد سوخت هسته‌اي در اين كشور، تصريح كرد: آمريكا يكي از پرخطرترين برنامه‌هاي هسته‌اي را در جهان دارد.

سايت خبري-تحليلي كانترپانچ در مقاله‏اي به قلم "سائول لاندائو " (Saul Landau) نوشت: "سال‏ها قبل، گروهي از دانشمندان، نظاميان و دولتمردان با شيطان پيماني بستند كه نتيجه آن در سال 1945 بمب‏باران هسته‏اي هيروشيما و ناگازاكي بود. " وي افزود: از آن پس، هيچ كشور ديگري از تسليحات هسته‏اي استفاده نكرده است، اما هزاران آزمايش هسته‏اي با تشعشعات مقادير فراواني امواج راديواكتيو به انجام رسيده و تعداد زيادي نيروگاه هسته‏اي "با وعده انرژي ارزان، امن و پاكيزه "، مانند قارچ از زمين سربرآورده‏ است.

گزارش فوق با بيان اين كه در طول ساليان متمادي، صنايع هسته‏اي همواره با موارد بسياري از هدر رفتن هزينه و حوادث ناگوار همراه بوده است، اضافه كرد: هزاران نفر در انفجار نيروگاه هسته‏اي "چرنوبيل " در اوكراين كشته شدند و چيزي شبيه به يك مصيبت در سه مايلي تاسيسات مستقر در جزيره‏اي در پنسيلوانيا رخ داد. در حادثه ديگري، نيروي هوايي آمريكا يك بمب در اقيانوس آرام رها كرد كه در اثر آن خسارات زيادي به تاسيسات هسته‏اي و شهري وارد شد.

لاندائو با اشاره به فيلم مستندي كه خود به همراه "جك ويليس " (Jack Willis) با عنوان "پل ياكوبز و گانگستر هسته‏اي " تهيه كرده، اظهار داشت: اسناد ارايه شده در اين فيلم مستند نشان مي‏داد كه مسئولين دولتي و كارشناسان هسته‏اي در حال ساخت‌وپاخت با يكديگر هستند تا شكست خود را در تامين اين انرژي ارزان، امن و پاكيزه لاپوشاني كنند.

وي افزود: "ياكوبز " (Jacobs) خبرنگاري كه از سال 1950 در زمينه انرژي هسته‏اي تحقيق مي‏كرد و به استعمال دخانيات نيز عادت نداشت در سال 1977 به سرطان ريه مبتلا شد. پزشكان معتقد بودند كه علت بيماري وي، تنفس در فضاي آلوده به پلوتونيوم و در زماني بوده كه وي مشغول تهيه خبر از يكي از آزمايش‌هاي هسته‏اي آمريكا بوده است. ياكوبز در اين خيال بوده كه بنا بر ادعاي مقامات آمريكايي، تشعشعات راديواكتيو در نزديكي سايت "نوادا " بي‏خطر است.

* فريب مردم در خصوص بي‏خطر بودن تشعشعات راديو اكتيو

ياكوبز در سال 1957 درخصوص دروغ‌هايي كه در مورد امن بودن امواج راديواكتيو توسط كميسيون انرژي اتمي (AEC) گفته مي‏شد گزارشي تهيه كرده بود. وي توانست از مقامات بهداشتي لاس وگاس، مداركي را اخذ كند كه نشان مي‏داد آنچه اين كميسيون آن را "بي‏خطر " مي‏خواند، خطرات شديدي براي سلامتي افراد دارد. به گفته لاندائو، اين كميسيون اخبار مربوط به ضرر رساني اين تشعشعات را طبقه‏بندي كرده بود و به عامه ارايه نمي‏كرد و بهانه آن نيز دور نگهداشتن اطلاعات از دسترس اتحاد جماهير شوروي بود اما در واقع شوروي به خوبي از مضرات اين تشعشعات مطلع بود و در حقيقت اين افكار عمومي آمريكا بود كه بايد در جهل باقي مي‏ماند. به اين ترتيب مردم نمي‏توانستند بين آزمايش‌هاي هسته‏اي و سرطان‌هايي كه دچار مي‏شدند، ربطي برقرار كنند.

اين منتقد غربي با بيان اين كه وي و همكارش در تهيه فيلم فوق‏الذكر در سال 2007 به همراه ياكوبز به محلي رفته بودند كه او براي 20 سال در آن به تحقيق پرداخته بود، يادآور شد: وي در جنوب "يوتا " (ايالتي در غرب آمريكا)، توانست كساني را كه قبلاً با آن‌ها مصاحبه كرده بود بيابد، گرچه بسياري از آن‌ها يا مرده بودند و يا به سرطان مبتلا شده بودند. در خياباني كه منتهي به سايت آزمايشات هسته‏اي نوادا مي‏شد، ياكوبز توانسته بود يك اپيدمي سرطان و ناراحتي اعصاب را كشف كند. بنابر گزارش فوق، اين خبرنگار پيش از مرگش به تحقيقات خود موارد ديگر استفاده نادرست از انرژي هسته‏اي را نيز افزوده بود؛ نظير بلايي كه بر سر مردم ژاپن و بلايي كه بر سر سربازان و مردم آمريكا در دهه پنجاه آمد.

لاندائو با بيان اين كه پنتاگون براي اينكه اثر انفجار هسته‏اي را بر سربازان حاضر در ميدان جنگ بسنجد، برخي از سربازان را در نزديكي محل انفجار قرار مي‏داد، اظهار داشت: اين سربازان چشمان خود را پوشانيده بودند و توانايي خود را براي جنگ در چنين شرايطي مي‏آزمودند. در مصاحبه با يكي از اين سربازان به نام گروهبان "بيتس " (Sergeant Bates)، كه به وي ماموريت داده شده بود تا حفره‏اي را كنده و در آن پناه بگيرد، سرباز قرباني گفته بود كه "انفجار هسته‏اي وي را 15 فوت به هوا پرتاب كرده است. " در اثر اين انجار تمام سربازان حاضر در منطقه بيمار شده بودند و خود وي نيز در سال 1977 دچار سرطان شده بود.

وي افزود: شن‏هاي داغ برخاسته از انفجار هسته‏اي، پوست صورت مردم منطقه نزديك به انفجار را كنده بود و در عين حال، آن‌ها مجبور بودند دروغ‌هاي كميسيون انرژي اتمي و سازمان‌هايي را كه بعداً جايگزين آن شدند را بشنوند.

* مرگ قربانيان هم جلودار برنامه ناسالم هسته‏اي آمريكا نيست

لاندائو با بيان اين كه مرگ و بيماري هزاران قرباني، شركت‌هاي انجام دهنده برنامه هسته‌اي آمريكا را از ادامه كارشان باز نداشت، افزود: براي دهه‏هاي متمادي، كارخانجات توليد انرژي هسته‏اي، مقادير زيادي زباله هسته‏اي را با نيمه عمر هزاران سال انباشته‏اند اما هيچ محل امني براي دفن آن‌ها در نظر نگرفته‏اند. ساكنين نوادا دوست ندارند كه اين زباله‏ها در نزديكي محل زندگيشان دفن شود، همانطور كه مردم هندوستان و آفريقايي‏هاي فقير نيز به چنين چيزي علاقه ندارند اما به هر حال در سال 1995، "ملوانان روسي هزاران تن زباله هسته‏اي را در درياي ژاپن تخليه كردند. "

اين تحليلگر غربي با بيان اين كه بحران كمبود انرژي در جهان باعث شده است كه همگان فراموش كنند انرژي هسته‏اي در گذشته چه مضراتي را به بار آورده است، افزود: لابي‌هاي انرژي هسته‏اي در ايالات متحده حتي برخي از طرفداران محيط زيست را بر آن داشته‏اند تا از اوباما بخواهند كه به انرژي هسته‏اي يارانه بيشتري اختصاص دهد. با اين حال به گزارش "جيم اشنايدر " (Jim Snyder)، حتي كمك ساليانه 5/18 ميليارد دلاري دولت آمريكا نيز كفاف هزينه ساخت نيروگاه‏هاي جديد را نمي‏دهد.

اين تحليلگر سايت كانترپانچ با بيان اين كه اعضاي كنگره آمريكا پيش از تصويب اين بودجه بايد نگاهي به ليست بلندبالاي حوادثي كه نيروگاه‏هاي هسته‏اي به بار آورده‏اند، بيندازند، اظهار داشت: تنها دو نمونه از اين حوادث ذيلاً مورد اشاره قرار مي‌گيرد: اول اين كه از سال 1950 به بعد، براي 20 سال، كارگران نيروگاهي در كنتاكي در معرض امواج راديواكتيو قرار گرفتند. اين افراد در حالي متحمل اين آسيب شدند كه در حال كار بر روي طرح دولت براي بازيابي سوخت رآكتور هسته‏اي بودند. دوم، در جولاي 2009، شعله‏هاي آتش در نزديكي تاسيسات "هندفورد " به زباله‏هاي هسته‏اي دفن شده اصابت نمودند و در نتيجه، ميزان پلوتونيوم مجاز در هواي منطقه به 1000 برابر بيش از حد مجاز افزايش يافت.

لاندائو در پايان تصريح كرد: آيا با وجود 64 سال گذر زمان از وعده دروغين انرژي ارزان، امن و پاكيزه، باز هم بايد به آزمون و خظاي دولت آمريكا در فناوري ناسالم هسته‌اي اين كشور زمان داد؟
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”