افغانستان به باتلاقي براي نظاميان آمريكايي تبديل شده است
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- پست: 2875
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
افغانستان به باتلاقي براي نظاميان آمريكايي تبديل شده است
خبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي با اشاره به استراتژي رئيسجمهور آمريكا در افغانستان اعلام كرد كه افغانستان به ويتنام اوباما تبديل شده است و باتلاقي را به وجود آورده است كه جان و ثروت مردم آمريكا را به داخل خود ميكشد.
"باراك اوباما " در نظر دارد با اعزام 21 هزار نيروي كمكي به افغانستان تعداد نيروهاي مستقر خود در اين كشور را به 68 هزار نيروي نظامي افزايش دهد و نيروهاي ائتلاف در اين كشور نيز به 110 هزار نيرو افزايش مييابد اما با وجود اين در حال شكست خوردن در جنگ افغانستان است. بنا بر اين گزارش، حمله ارتش آمريكا در افغانستان كارساز نخواهد بود. افغانستان به ويتنام باراك اوباما تبديل شده است. باتلاقي گسترده كه جان و ثروت آمريكاييها را به داخل خود ميكشد. ماه اوت يكي از مرگبارترين ماهها براي نيروهاي نظامي آمريكايي بود به طوريكه 47 نظامي آمريكايي توسط شبهنظاميان طالبان كشته شدند.
بنا بر اين گزارش بيش از 300 تن از نيروهاي ائتلاف در سال 2009 در افغانستان كشته شدند كه اين بالاترين آمار تلفات نيروهاي ائتلاف از زمان حمله آمريكا به افغانستان در سال 2001 محسوب مي شود و هنوز 4 ماه از سال 2009 باقي مانده است و تعداد اين تلفات ميتواند افزايش پيدا كند.
واشنگتنتايمز با اشاره به تجديد قدرت طالبان تاكيد كرد: طالبان بار ديگر نيز طغيانگر شدهاند. اين شبهنظاميان توانستهاند كنترل ولايت "قندهار " واقع در جنوب افغانستان را به دست گيرند. طالبان حملات مخربي را در بخشهاي غربي و شمالي افغانستان كه پيشتر از مناطق باثبات اين كشور محسوب ميشد، آغاز كردهاند. تلفات نظاميان آمريكايي در حال افزايش است. روحيه نيروهاي ائتلاف در حال تضعيف شدن است. اكثر همپيمانان آمريكا به استثناي كانادا و انگليس تمايلي به تعامل با شبهنظاميان طالبان ندارند و حمايت عمومي مردم آمريكا از جنگ افغانستان در حال كمرنگ شدن است.
وي در ادامه افزود: جنگ افغانستان به مدت 8 سال ادامه پيدا كرده است در حاليكه مشاركت آمريكا در جنگ جهاني دوم تنها به مدت 4 سال بوده است و اين مشاركت در جنگ جهاني اول كمتر از يك سال بود و با وجود طولاني شدن جنگ افغانستان، هنوز هم اهداف استراتژيكي آمريكا بيانسجام و مبهم است.
بنا بر نوشته روزنامه واشنگتنتايمز، هدف اوليه آغاز جنگ افغانستان، سرنگوني طالبان و ريشهكني پايگاههاي القاعده از قلمرو افغانستان بود. اينگونه اهداف تاحدودي تحقق يافتند. واشنگتن بايد در حال حاضر اعلام پيروزي كند و روي مسائل مهمي متمركز شود اما آمريكا به جاي اهميت دادن به مسائل مهم بر روي برنامه بيهوده ساخت نهادهاي دولت ملي در افغانستان است. اوباما همچون "جرج بوش "، رئيسجمهور سابق آمريكا معتقد است كه افغانستان بايد به يك دولت مركزي بسيار قوي تغيير يابد و دموكراسي و اقتصاد در اين كشور توسعه يابد و تأكيد دارد كه اين امور ميتواند از ريشهاي شدن تروريسم جلوگيري كند و منجر به ايجاد ثبات پايدار شود.
به دنبال ارزيابي اخير جنگ افغانستان توسط ژنرال " استنلي مك كريستال " فرمانده نظاميان آمريكايي و ناتو در افغانستان، دولت اوباما در حال انديشيدن به استقرار 20 تا 40 هزار نيروي نظامي آمريكايي در افغانستان است. بعلاوه ميلياردها دلار صرف ساخت كانالهاي آبياري، مدارس، بيمارستان و كارخانههايي شده است. مستشاران غيرنظامي به افغانستان اعزام شدهاند تا كشاورزان را ترغيب كنند تا محصولات نقدى مانند،گندم ،جو، برنج، ذرت بكارند. كمكهاي نقدي غرب بري توسعه ارتش افغانستان، نيروهاي پليس اين كشور به كار گرفته شده است.
مك كريستال اعلام كرد كه اوضاع در افغانستان وخيم است اما پيروزي دست نيافتني نيست. استراتژي جديد وي محافظت از غيرنظاميان افغان از حملات طالبان است. وي همچنين به دنبال ايجاد يك برنامه شغلي سودمند و بهبود خدمات دولت محلي افغانستان است و با اين اهداف قصد دارد "قلبها و ذهن " مردم افغانستان را به دست آورد.
بنا بر اين گزارش، سياست اوباما در افغانستان منجر به شكست سنگين آمريكا خواهد شد و اين امر، نشانهاي براي پايان راه آمريكا به عنوان يك ابرقدرت در جهان خواهد بود و آمريكا با اين ادامه اين سياست همچون يك ببر كاغذي براي جهان جلوه خواهد كرد.
واشنگتنتايمز ميافزايد: افغانستان، گورستان امپراطوريهاست. ارتش انگليس و روسيه در مبارزات چريكي طولانيمدت تحقير شدند. موقعيت جغرافيايي كوهستاني افغانستان و فرهنگ قبيلهاي اين كشور تا حد بسيار زيادي براي جنگاوري شبهنظاميان مناسب است. آمريكا با اعزام نيروهاي بيشتر درست به ميل طالبان عمل خواهد كرد و اعضاي اين گروه را قادر ميسازد تا يكايك نظاميان آمريكايي را از پاي درآورند. اعضاي گروه طالبان در ميان مردم عادي پراكنده شدهاند و همين امر تشخيص شبهنظاميان طالبان از غيرنظاميان را دشوار كرده است.
واشنگتنتايمز در پايان نوشت كه نيروهاي آمريكايي بايد براي دفاع از منافع ملي آمريكا، در افغانستان مستقر شوند. زندگي اين نيروها نبايد هرگز براي يك تجربه ليبرال انترناسيوناليسم تلف شوند، در واقع چنين سياستي مضحك و از نظر استراتژيكي بيپروا است.
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]