سقوط مهم‏ترين پايگاه نظامي در رازح یمن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سقوط مهم‏ترين پايگاه نظامي در رازح یمن

پست توسط Present »

این نشانه دوره اخر از زمان هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

دمشون چیز این موفقیت باعث بی اعتباری عربستان میشه حال کردم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

رژیم یمن تا خر خره زیر نفوذ وهابی ها هست.و می شه با جرات گفت وهابی ها مقابل شیعه ها هستند !
یکی از این شیخ های من درآوردی یمن تو سخنرانیش که الجزیره پخش می کرد علنی ایران رو به اشاعه ی فرهنگ شیعه و کمک به گروه های شیعه یمن متهم کرد ! وقتی کسی می گه من دشمن شما هستم .چه اصراری هست که خودمون رو گول بزنیم ؟ دیگه مشخص هست وهابی ها می خواند نسل ما رو محو کنند.چرا ما مقابله می کنیم متهم به برادر کشی می شیم!؟
وصیت نامه شهید حاج محمد ابراهیم همت:
....مادر جان من متنفر بودم و هستم از انسانهای سازش کار و بی تفاوت...
به قول امام راحل(ره) :اگر یک قدم عقب نشینی کنیم دشمن 10 قدم می آید جلو ! تصویر
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

iran_f14 نوشته شده:هرچي باشه مسلمان هستند و باكشتن اتحاد بين مسلمنان كه بوجود نمياد كه هيج تفرقه دامن گير ميشه و اين موضوع دل خيلي ها را شاد ميكنه .

ای کاش این حرفا رو یکی به برادران مسلمان عربستانی هم میگفت
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

یمن از توقیف یک محموله سلاح ایران در محدوده آبهای این کشور خبر داد.

به گزارش عصر ایران، سی ان ان آمریکا مدعی شد نیروهای مرزبانی یمن یک فروند کشتی ایرانی را در نزدیکی ساحل منطقه میدی در استان حجه در دریای سرخ توقیف کرده اند.

برخی سایت های خبری در یمن نیز مدعی شدند که نیروهای مرزبانی یمن در اوایل هفته جاری این کشتی ایرانی را با نام "ایران اردبیل" توقیف و به ساحل بندر میدی یمن هدایت کرده اند.

بنابراین گزارش، ادعا شده این کشتی در حال حمل سلاح برای گروه الحوثی در یمن بوده است. همچنین پنج ایرانی و یک هندی در این کشتی توقیف شده حاضر بودند که بازداشت و هم اکنون توسط نیروهای امنیتی یمن از آنها بازجویی می شود.
این خبر توسط سایت های خبری نزدیک به حزب حاکم در یمن منتشر شده است.
مقامات مسئول در پایتخت یمن از اظهار نظر درباره این حادثه هنوز واکنش نشان نداده اند.

استان حجه همسایه استان صعده یمن است. بیشترین درگیری گروه الحوثی با نیروهای دولتی یمن در این استان در جریان است.

با این حال برخی دیگر از سایت های خبری در یمن گزارش داده اند که مقامات یمنی تا قبل از رسیدن نیروهای نظامی آمریکایی اقدام به آزاد کردن کشتی ایرانی کرده اند.

سایت الموتمر نزدیک به حزب حاکم یمن نیز از سفر هیئت پارلمانی ایران به صنعا در روز یکشنبه برای پیگیری وضعیت این کشتی توقیف شده خبر داده است.

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اردبيل
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط v@hid »

دمشون گرم به نظر من اولويت حرف اول رو ميزنه اگه قراره اين وهابيها شمشيرشون رو از رو ببندند شيعه ها هم نبايد بيكار بشينند
اگه قرار اتحادي بين شيعه و سني بوجود بياد هر دو طرف بايد دست بكار بشن در ضمن حساب سني هاي ديگه(بخصوص سني هاي ايران) رو بايد از اين وهابي هاي وحشي جدا كرد اينا همشون وحشي هستند مگه ريگي رو نميبينيد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

واقعا جای تاسف داره که طرف میگه برادر کشی.دوست من وقتی حرمین ما رو منفجر کردن برادری شون کجا بود.وقتی شروع کردن به شیعه کشی برادریشون کجا بود.لعنت به هرچی عرب وهابی هست.حالم از ریخت کثیفشون بهم میخوره.بزار بگن نژآد پرسته ولی هرچی که هست دوستی اینا دوستی خاله خرسست.اینا عمرا برای ما برادر نمیشن.در ثانی کی گفته دولت یمن شیعه هست.دوستان شیعه بودن که به اسم نیست.دولتی که تا خرخره تو منجلاب وهابیان سعودی فرو رفته به هیچ وجه نمیتونه شیعه اولاد علی باشه.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1586 بار
سپاس‌های دریافتی: 1194 بار
تماس:

پست توسط mahdimk »

زيديان يمن؛ عقايد و باورها             يمن در جنوب شبه جزيره عربستان قرار دارد. اين كشور از ويژگي‎هاي برجسته‎اي در منطقه برخوردار است.حدود چهل‎ودو درصد جمعيت اين كشور را شيعيان تشكيل مي‎دهند. شيعيان خود به سه گروه، زيديه، اسماعيليه و دوازده امامي تقسيم مي‎شوند. زيديان از بزرگترين گروه شيعيان يمن به‎شمار مي‎روند. 

كشور يمن در جنوب شبه جزيره عربستان قرار دارد. اين كشور از ويژگي‎هاي برجسته‎اي در منطقه برخوردار است. آثار باستاني و تاريخي فراواني در آن به چشم مي‎خورد. كاخ ملكه سبا و سدمارب با قدمت بسيار زيادي در اين سرزمين وجودداشته است. حدود چهل‎ودو درصد جمعيت اين كشور را شيعيان تشكيل مي‎دهند. شيعيان خود به سه گروه، زيديه، اسماعيليه و دوازده امامي تقسيم مي‎شوند. زيديان از بزرگترين گروه شيعيان يمن به‎شمار مي‎روند.  
زيديه به تفكري گفته مي‎شود كه پيروان آن پس از شهادت امام حسين(ع) امامت علي‎بن حسين‎بن علي را نپذيرفتند و امامت فرزند ايشان "زيد " را پذيرفتند. شيخ مفيد در تعريف زيديه مي‎گويد: زيديه به امامت علي، حسن، حسين و زيد بن علي قايل هستند و نيز امامت هر فاطمي را كه عادل و اهل علم و شجاع باشد، مي‎پذيرند.  
زيد در سال 122 هجري قمري به خون‎خواهي شهداي كربلا، عليه حكومت وقت يعني هشام بن عبدالملك اموي قيام كرد و سرانجام كشته شد. اين در حالي است كه زيد خود را هيچ‎گاه امام نمي‎دانست، اما به‎دليل عقايد خاص، پيروانش وي را امام مي‎دانستند و در قيام وي نيز شركت كردند.  
تعدادي از پيروان زيد در اين قيام كه به خون‎خواهي امام حسين انجاميد، كشته شدند.  
"ابن اثير " مي‎نويسد كه پس از خروج زيد، جماعتي از پيروان وي، نظرش را درباره ابوبكر و عمر جويا شدند كه او در پاسخ گفت: "خداوند آن دو را رحمت كند، من از اهل‎بيت هستم و چيزي جز نيكي درباره آن دو نشنيدم؛ اما ما نسبت به خلافت بيش از همه سزاوارتريم. " آن جماعت پرسيدند: "پس اگر اين دو ظالم نبودند، بنابراين اين‎ها (امويان) نيز ظالم نيستند " كه زيد گفت: "امويان مانند اين دو نيستند؛ اين‎ها (امويان) به ما و شما و به خود ظلم مي‎كنند و من شما را به كتاب خدا و سنت و بر پا داشتن سنت‎ها و از ميان بردن بدعت‎ها دعوت مي‎كنم. "  
بنابراين به‎نظر مي‎رسد زيد مي‎خواسته در بحبوبه جهاد ضدبني‎اميه، مسايل اختلافي ديگر مطرح نشود و با بيان تفاوت بني‎اميه و دو خليفه اول قيام خود را عليه امويان توجيه كند. با توجه به اين ديدگاه زيد، پيروان وي اصل جواز خلافت مفضول با وجود افضل را به‎عنوان يك اساس پذيرفتند. (برگفته از "آشنايي با فرق و مذاهب اسلامي " اثر رضا برنجكار.)  
عقايد زيديه كه بيشتر گروه‎هاي زيدي هنوز هم به آن اعتقاد دارند، عبارت است از:
1- قيام عليه حاكمان ظالم در هر شرايطي واجب است؛
2- لازم نيست كه امام حتما از علم غيب آگاه باشد؛
3- عصمت لازمه امامت نيست.  
پس از كشته شدن زيد بسياري از پيروان وي در سراسر سرزمين‎هاي اسلامي قيام كردند كه بيشتر اين قيام‎ها سركوب شدند.
البته برخي هم توانستند حكومت‎هاي قدرتمندي را تشكيل دهند كه مهمترين آن‎ها حكومت زيدي‎ها در يمن است كه نزديك به هفت قرن ادامه داشت.  
از سال چهارصدوچهل‎وچهار هجري قمري تا پانصدونودوچهار، حوثي‎ها وارث اين حكومت هفتصد ساله بودند؛ حكومتي كه بنيانگذار آن "يحيي بن حسين " در سال دويست‎وهشتادوچهار در استان صعده يمن است. يحيي در واقع رهبر فرقه‎ هادويه است.
زيديه داراي سه فرقه اصلي است:

1- جاروديه
مؤسس اين فرقه، ابوالجارود زياد بن منذر معروف به سرحوب است. وي در آغاز از ياران امام‎محمد باقر(ع) بود، اما پس از كشته شدن زيد برادر امام ‎محمدباقر از ايشان جدا شد و به قيام زيد پيوست.

اعتقادات آن‎ها از اين قرار است:
1- پيامبر اسلام به جانشيني و امامت علي، حسن و حسين به نام اشاره نكرده است و اين موضوع را تنها در حد يك توصيف بيان داشته‎اند؛
2- امامت تنها در خاندان فاطمه(س) است و از نسل وي بيرون نمي‎رود؛
3- علي(ع) برترين مسلمانان پس از پيامبر است اما خلافت عمر و ابوبكر و عثمان را نيز بايد پذيرفت چراكه علي با آن‎ها بيعت كرده بود.

2- سليمانيه
مؤسس اين فرقه سليمان بن جريد است و اعتقادات آن‎ها به شرح زير است:
1- علي برترين صحابه پيامبر است؛
2- صحابه در سقيفه و در انتخاب ابوبكر اشتباه كردند، اما چون اين خطا از روي اجتهاد بود، گناه به‎شمار نمي‎رود. براين اساس، آن‎ها اجتهاد و قياس را در تعيين حكم شرعي خاص تعيين جانشيني پيامبر جايز مي‎دانستند؛
3- تبري از عثمان به‎دليل اشتباهاتش در زمينه‎سازي براي سلطه امويان بر امور مسلمانان، لازم است؛
4- هركس كه باعلي جنگ كرده است كافر است (منظور طلحه؛ عايشه و زبير)؛
5- تقيه در هيچ حالتي جايز نيست؛
6- لازم نيست كه امام از نسل حضرت فاطمه باشد بلكه عدالت و شجاعت و توانايي وي و قيام به شمشير كافي است.

3- صالحيه
مؤسس اين فرقه حسين بن صالح است و اعتقادات آن‎ها نيز بدين شرح آمده:
1- علي برترين صحابه است؛
2- علي براي امامت بر ديگران اولويت دارد.
اين سه فرقيه (جاروديه، سليمانيه، صالحيه) از گروه‎هاي اصلي مذهب زيديه به‎شمار مي‎روند.
پس از فروپاشي امپراتوري عثماني، زيديه توانست حكومت در يمن را در دست گيرد و در سال 1964 در برابر ناسيوناليسم افراطي عربي شكست خورد. بدرالدين حوثي رهبر اين گروه از جايگاه ويژه‎اي در بين يمني‎ها برخوردار بود. وي داراي سه فرزند به نام حسين بدرالدين الحوثي، يحيي بدرالدين الحوثي و عبدالملك بدرالدين الحوثي است.  
حسين بدرالدين حوثي در حقيقت بنيانگذار جنبش الحوثي است كه در تاريخ هشتم سپتامبر 2004 به‎دست نيروهاي دولتي يمن كشته شد و اكنون برادر وي پسر كوچك شيخ بدرالدين رهبري اين جنبش را بر عهده دارد و تاكنون چندين جنگ را عليه دولت مركزي يمن رهبري كرده است.  
شعارهاي مخالفت با آمريكا و اسراييل كه در ميان اين گروه رواج يافت به مخالفت جدي آمريكايي‎ها با آن‎ها انجاميد. از سوي ديگر، اين شعارها به توجيه دولت يمن براي متهم كردن جمهوري اسلامي ايران به دخالت در امور داخلي يمن تبديل شد.
براساس باور گروه‎هاي مختلف زيدي مي‎توان گفت كه تفكر زيديه در برخي اصول مبنايي بر پايه واقع‎گرايي استوار است نه حق‎گرايي. آن‎ها با آن‎كه امامت علي‎بن ابي‎طالب را حق مي‎دانند اما نتيجه سقيفه را به‎عنوان يك امر واقع پذيرفته‎اند

نويسنده:مرتضي اميري
منبع: پنجره
  [External Link Removed for Guests] 
.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”