برنامههاي كوتاه مدت و درازمدتي براي برخورد با تروريستها طراحي شده است
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي زميني سپاه در خصوص برنامههاي سپاه براي برخورد با عوامل تروريستي شرق كشور، اظهار داشت: سپاه برنامههاي كوتاه مدت و دراز مدتي براي برخورد با عوامل تروريستي حوادث اخير دارد.

سردار محمد پاكپور فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، با تشريح برنامههاي سپاه براي برخورد با عوامل تروريستي شرق كشور، اظهار داشت: سپاه برنامههاي كوتاه مدت و دراز مدتي براي برخورد با عوامل تروريستي حوادث اخير دارد اما با توجه به مسائل امنيتي نميتوانيم آنها را بيان كنيم.
وي با بيان اينكه اشرار در كشورهاي همسايه مستقر هستند، تصريح كرد: سپاه پاسداران آنها را رهگيري كرده و كشورهاي همسايه بايد باآنها برخورد كنند.
فرمانده نيروي زميني سپاه در ادامه اظهار داشت: كشورهاي همسايه بايد با اطلاعاتي كه سپاه به آنها ميدهد با اشرار و تروريستهاي منطقه برخورد كنند.
وي خاطرنشان كرد: سپاه در داخل مرزها با تروريستها برخورد ميكند و در خارج از مرزها فقط اطلاعات را به كشور مقابل انتقال ميدهد و خود آن كشورها بايد با آنها برخورد كنند.
پاكپور افزود: قطعا اقداماتي كه سردار شوشتري در رابطه با همكاري با مردم و ايجاد امنيت براي آنها انجام داده است ادامه خواهد يافت.
فرمانده نيروي زميني سپاه با تاكيد بر تداوم راه سردار شوشتري تصريح كرد: در تلاشيم جانشين سردار شوشتري هر چه زودتر معرفي شود.