روسيه و انگليس خواستار توقف شهرك‌سازي صهيونيست‌ها شدند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
پست: 278
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۶:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 903 بار

روسيه و انگليس خواستار توقف شهرك‌سازي صهيونيست‌ها شدند

پست توسط KRITER »

تصویر

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري كويت (كونا)، "سرگي لاوروف " و "ديويد ميليبند " وزاري خارجه روسيه و انگليس امروز پس از ديدار در روسيه، در بيانيه‌اي مشترك خواستار توقف فوري شهرك‌سازي رژيم صهيونيستي شدند.
كونا نوشت: وزراي خارجه روسيه و انگليس كه امروز در روسيه ديدار كردند، در پايان ديدار خود با صدور بيانيه مشترك از رژيم صهيونيستي خواستند شهرك‌سازي را فورا متوقف و مرزهاي نوار غزه را باز كند.
بنا بر اين گزارش، دو طرف در اين بيانيه از تشكيلات خودگردان فلسطين خواستند كه تلاش خود را براي اعمال قانون و امنيت در فلسطين ادامه بدهد.
در حالي كه تاكنون آمريكا بر خلاف وعده‌هاي "باراك اوباما " (رئيس جمهوري آمريكا) براي تحقق صلح منطقه كاري نكرده است، وزراي خارجه روسيه و انگليس در اين بيانيه از تلاش‌هاي آمريكا تشكر كردند.
در اين بيانيه همچنين به تلاش روسيه براي برگزاري كنفرانس بين‌المللي صلح خاورميانه در مسكو اشاره و تاكيد شد كه مسكو پس از سرگيري مذاكرات صلح فلسطين و اسرائيل، طرف‌ها[ي بين‌المللي صلح خاورميانه] را به اين كنفرانس دعوت خواهد كرد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”