ارتش آمریکا بارداری را جرم می داند !!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

ارتش آمریکا بارداری را جرم می داند !!!

پست توسط shadow.of.death »

در حال حاضر بنا به سیاست ارتش آمریکا سربازان زنی که باردار می شوندباید به آمریکا بازگردند اما ژنرال آنتونی کوکولو به بی بی سی گفته است اوبه خاطر بارداری شماری از نیروهای زن ماهرش را از دست داده و این موضوع درزمانی حساس در عملیات نظامی آمریکا در عراق، مشکل آفرین بوده است.

او افزود به همین دلیل است که متوسل به تهدید محاکمه نظامی شده است تا از ادامه این روند جلوگیری کند.

البتهبنا به سیاست جدید ژنرال کوکولو سربازان زنی که باردار شده اند و همچنینسربازان مردی که موجب این بارداری شده اند مشمول قانون منع بارداری هستند،حتی اگر آنها متاهل باشند.

این اولین بار است که ارتش آمریکا بارداری را جرمی قابل مجازات توصیف کرده است.

ژنرالکوکولو به بی بی سی گفت از دید او تصمیم گیری در این باره مشروط نیست واگر کسی با موضوع بارداری مواجه شود، باید انتظار داشته باشد احتمالمحاکمه نظامی او وجود دارد.

او گفت سربازانمتاهل در میدان های نبرد یا باید فعلا عشق و عاشقی را کنار بگذارند یاپیشگیری های لازم را به کار برند تا بارداری پیش نیاید.

ژنرالکوکولو گفت: "به من ماموریتی سپرده شده است که باید آن را انجام دهم.تعداد نیروهای من محدود است که باید با همین تعداد ماموریتم را انجام دهمو من به تک تک آنها نیاز دارم."

او افزود:"به همین دلیل من در دوازده ماهی که آنها در میدان جنگند از هر تدبیری کهبتوانم، استفاده می کنم تا آنها را قوی و سالم نگه دارم."
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”