در این گزارش به نقل یکی از تحلیلگران مشهور اسراییلی گفته می شود: حمله به شبکه های رایانه ای ایران نقطع عطف تاکتیک مبارزه ای اسراییل علیه تهدید اتمی ایران است. "کورسور" نیز به نقل از وی اطلاع می دهد که چنین تاکتیکی عاملی مهم هم از نظر جمع آوری اطلاعات و هم در هنگام عملکردهای تهاجمی محسوب می شود.
کارشناسان بین المللی معتقدند که اداره جاسوسی اسراییل در حال حاضر به کار نفوذ به شبکه های رایانه ای سیستم های اتمی ایران را از جمله به این خاطر انجام می دهد تا با انتقال ویروس به آنها، این سیستم ها را مختل سازد. یکی از اعضای اسبق کابینه نظامی-سیاسی اسراییل که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که ایرانی ها نسبت به اختلالات در سیستم های خود بسیار حساس هستند و ما هم در همین راستا عمل می کنیم.
همچنین خاطر نشان شده است که در عملیات انهدام راکتور کره شمالی در خاک سوریه که بر اساس اطلاعات منابع خارجی توسط اسراییل در ماه سپتامبر سال 2007 صورت گرفت، در خود بخش جنگ رایانه ای را گنجانده بود. به گفته منبع آگاه اسراییل، همین عامل تامین کننده موفقیت عملیات شد.
وی توضیح داد: سوریه دارای یکی از مدرن ترین سیستم های دفاع هوایی در منطقه است، اما در هر حال هیچ هواپیمایی برای مقابله پرواز نکرد و هیچ موشکی هم شلیک نشد.
به رغم امکاناتی که جنگ رایانه ای می تواند داشته باشد کارشناسان معتقدند که چنین تدابیری فقط برای مدتی می توانند توسعه برنامه اتمی ایران را متوقف کند. برای انهدام کامل نیاز به حملات پیمانی است که در آن از تسلیحات معمولی استفاده می شود.
خبرگزاری «ریا نووستی»
