نشانه های آلمانی بودن ناوشکن جماران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 156 بار

Re: نشانه های آلمانی بودن ناوشکن جماران

پست توسط ukiocsmohot »

سهیل H نوشته شده:ینعی ما هنوز پس از 40 سال باید دلمونو به تامکت قراضه خوش کنیم ؟بابا امریکا سال پیش تامکت از رده خارج کرد واقعا دلم برای نیروی هوایی با یک مشت هواپیمای از رده خارج میسوزه

b-52 های آمریکا چون راهبردی هستند، از 1950 تا حالا دارن استفاده میشن!
60 ساله - شما فکر میکنی اونا احمقن؟!
برنامه ای برای جایگزینی اونا با نوع جدید برای سال 2040 برنامه ریزی شده!!!!!
100 سال -

من فکر میکنم که از نظر شما، ما خیلی احمقیم
مواظب باش کجا میشینی، ......
تامکت ها رو باید بریزیم سطل آشغال، ستاره ها رو بشمریم
آخی

اول فکر کن بعد برو .....
تصویر

کاربر گرامی با ادبیات بهتری میتوان نوشت!
ویرایش شد!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

شما بی 52 که یک بمب افکن زیر سرعت صوت هست رو با یک جنگنده ی فرا صوت مقایسه می کنید ؟ واقعا خنده داره بی 52 کلا هواپیمایی که از نظر بدنه علانا هیچ فشاری بش وارد نمی شه حتی اگر مثلا به بالش فشار وارد بشه سریع بعد از یک مدت بالش عوض می شه بعداونو با اف 14 مقایسه می کنید که در هر مناور فشار 8 جی روش وارد میشه اصلا شما چیزی از مکانیک سازه شنیدی ؟ به علاوه بی 52 ها با ورود اف 15 های ای استرایک ایگل دیگه استفاده نمی شن خیلی کم زمانی که نیاز به بمباران غیر دقیق و در ار تفاع بالا باشه تا تعداد حجیمی بمب مثلا روی شهر ها ریخته بشه اصلا چرا راه دور بریم سی 130 ها آمریکا مگه هر روز سی 130 جدید می سازه ؟ این پرنده هم تا زمانی که مدل جدیدی بیاد برای جایگزینی حالا حالا ها باید بپره سی 130 های جدید هم همون سازه ی قبلیهاست ولی با موتور و قطعات الکترو نیکی جدید !

و در آخر توهین به دیگر کاربران در این سایت جایی نداره اگر می خواهی به توهینت ادامه بدی قبلش کمی فکر کنی چون بعدش پشیمون می شی !
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط farda123 »

تامکت ها فقط در عمل از نیروی دریایی آمریکا خارج شدند
ولی در تئوری تا سال 2030 میتونستند در خدمت نیروی دریایی آمریکا باشند
بازنشسته کردن تامکت یک عمل زشت از طرف سناتور های جمهوری خواه کاخ سفید بود
همین الان F_14 D نیروی دریایی آمریکای جهانخوار از خانواده فلانکر های روسی و خانواده میگ برتر است .

در مورد ناو شکن جماران هم باید گفت اگر از ناوکشن آلمانی کپی زدند دستشون درد نکنه باز تونستند کپی بزنن

ای دلیران ارتش خسته نباشید
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دوستان نمیدونم چرا بعضی ها بدون اطلاعات و فقط با قصد تخریب و گاهی هم مسائل سیاسی پست میزنن.تامکت اگه رادار فعال و موشک فینیک داشته باشه هنوز هم جز 2رهگیر برتر دنیا در نوع خودش هست.در مورد اصفهان هم انشالله که خبر پخش میشه اگرم نشد که بازم خدا رو شکر.راستش یک سری از مشکلات همیشگی تامکت ها بعد از انقلاب حل میشه و دیگه اورهالشون خیلی راحت ترو بهتر انجام میشه.و البته یک سری چیز های دیگر.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

سهیل H نوشته شده:این ناوشکن کاملا ایرانیه چون اصلا نیازیبه خارج نداریم! کشوری به خارج نیاز داره که تکنولو.ی ساخت اون وسیله رو نداشته باشه ولی ایران با داشتن مهندسای خارجی که تبعه ایران شدن راحت میتونه هر وسیله ای را بسازد نمونه بارزش صنایع موشکی که بیشتر مهندساش روسی و.... هستن

از اين خبرها نيست دوست من خودشون گفتن موتورش فرانسويه.البته باعث افتخار اين ناوشكن.به اميد روزي كه رزمناوها و ناوهاي هواپيمابر ساخت داخل رو مشاهده كنيم و با موتور داخلي.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

من نمیدونم چرا هر بحث نظامی توی سنترال آخرش به تامکت و فانتوم کشیده میشه!!! بابا به خدا این بحثا جاش اینجا نیست!!!
در مورد جماران: خریدن که خریدن!!!!(که نخریدن)!! مگه شاه از آمریکا سلاح نمی خرید؟؟؟؟؟ مگه خود ما از روسیه میگ 29 نخریدیم!!؟؟ مگه اسراییل از آمریکا سلاح نمی خره؟؟؟ کی گفته خریدن سلاح جرمه!!!! دست فرماندهان ارتش درد نکنه, اگه خریدن یا کپی کردن یا ساختن مهم اینه که الان ما ناوشکن داریم!!!!!!
به کوریه چشم دشمنان و کساییکه نمیتونن ببینن!!!!!
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

من فقط 1 عیب بزرگ میتونم از ناوشکن موج(جماران)بگیرم و اون اینکه چرا ارتش ساختتش مگه ارتش تولید کننده است؟چرا توسط صنایع دریایی ساخته نشده این یک عیب بزرگه کدوم ارتش دنیا خودش جنگ افزار هم میسازه.اون هم تو شرایط غیر رقابتی
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

chad نوشته شده:
سهیل H نوشته شده:این ناوشکن کاملا ایرانیه چون اصلا نیازیبه خارج نداریم! کشوری به خارج نیاز داره که تکنولو.ی ساخت اون وسیله رو نداشته باشه ولی ایران با داشتن مهندسای خارجی که تبعه ایران شدن راحت میتونه هر وسیله ای را بسازد نمونه بارزش صنایع موشکی که بیشتر مهندساش روسی و.... هستن

از اين خبرها نيست دوست من خودشون گفتن موتورش فرانسويه.البته باعث افتخار اين ناوشكن.به اميد روزي كه رزمناوها و ناوهاي هواپيمابر ساخت داخل رو مشاهده كنيم و با موتور داخلي.

موضوع خريد موتور ناوشكن مربوط به ناوشكن موج بود.بيش از يك سال پيش ايران موفق به ساخت موتور دريائي شده
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

ایران هرگز توان تولید موتور دریایی رو نداشته قطعات زیادی در ایران تولید می شه این بحثش جداست این توان مارو برای اورهال راحت و سریعتر بیشتر می کنه ولی تولید موتور دریایی ؟؟؟؟؟ بزرگترین تولید کننده ی ماشین های صنعتی و مردمی ایران ( ایران خودرو) تو کف تولید موتور پرشیا مونده { موتور زانتیا فرانسه روشه} بعد بیاد موتور دریایی بسازیم ؟ موتور ماشینشو می سازیم خیلی کار برد بیشتره که !؟

انشا... در آینده ی نزدیک شاهد این حرکت هم خواهیم بود !
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

البته در بحث موتور ساخت داخل ما کارهایی کردیم.در این مورد موتور دیزل کشتی دوست دارم اقا میلاد بیشتر توضیح بدن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار
تماس:

پست توسط ramtin7777 »

درسته قبول کردم .قصد من هم روشن شدن ماجرا بود.ممنون از دوستان.
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط سهیل H »

ukiocsmohot نوشته شده:
سهیل H نوشته شده:ینعی ما هنوز پس از 40 سال باید دلمونو به تامکت قراضه خوش کنیم ؟بابا امریکا سال پیش تامکت از رده خارج کرد واقعا دلم برای نیروی هوایی با یک مشت هواپیمای از رده خارج میسوزه

b-52 های آمریکا چون راهبردی هستند، از 1950 تا حالا دارن استفاده میشن!
60 ساله - شما فکر میکنی اونا احمقن؟!
برنامه ای برای جایگزینی اونا با نوع جدید برای سال 2040 برنامه ریزی شده!!!!!
100 سال -

من فکر میکنم که از نظر شما، ما خیلی احمقیم
مواظب باش کجا میشینی، ......
تامکت ها رو باید بریزیم سطل آشغال، ستاره ها رو بشمریم
آخی

اول فکر کن بعد برو .....
تصویر

کاربر گرامی با ادبیات بهتری میتوان نوشت!
ویرایش شد!!

هالا چرا اصبانی میشی!چرا فوحش میدی!که کسی بیاد ویرایشش کنه
کیست که نداند مردان بزرگ از درون کاخهای فرو ریخته به قصد کین خواهی بیرون می آیند کین از خراب کننده و ندای از درونم می گفت برخیز ایران تو را فراخوانده است و برخواستم[FONT=Times New Roman].
-   شاه افشار[FONT=Times New Roman] -  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”