نشانه های آلمانی بودن ناوشکن جماران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: نشانه های آلمانی بودن ناوشکن جماران

پست توسط abas 360 t »

سهیل H نوشته شده:ینعی ما هنوز پس از 40 سال باید دلمونو به تامکت قراضه خوش کنیم ؟بابا امریکا سال پیش تامکت از رده خارج کرد واقعا دلم برای نیروی هوایی با یک مشت هواپیمای از رده خارج میسوزه

پس بفرما بریم دستمون رو جلو امریکا دراز کنیم بعدش همین تامکتها هر فروندش به اندازه 10 میگ 29 کارایی داره شما چه خبری از به

روز اوری های روی تامکت دارید که به اونها میگید قراضه ؟تصویرتصویر اصلا شما میدونید چراتامکت ها رو هم در اصفهان هستند وهم در

بوشهر چون هیچ هواپیمایی به اندازه F-14 TOMCAT با انواع اب و هوا سازگاری ندارد حتی F-22 هم در بعضی از شرایط در جنگ

افغانستان در گرما اوونیکش از کار میافتاد حتی خاصیت استیلت اون هم همینطور در حالی که F-14 در انواع اب وهوا روی دریا هوای گرم

شرجی در بوشهر هیچوقت بدنه اون پوسیده نشده برای همینه که فعلا در استانهای جنوبی کشور F-4 , F-14 فقط میتونند خدمت

کنند بعد از این همه خدمت در جنگ بهش میگی قراضه اگه این جنگنده نبود که ما هم نبودیم میگ ها قورتمون میدادندتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط سهیل H »

بابا من منظورم نوعه هواپیما نیست سنشه وگرنه انقدر شعور دارم که بدونم چیه .ماشین بنزم بهترین ماشین دنیایه اما بعد از30سال میشه اهن پاره!میدونستی ما توی منطقه جزو ضعیف ترین نیروی هوایی رو داریم من از این دلم میسوزه که همش صرفنظر از امریکایی قدیمی بقیش روسی اونم خیلیش مال عراقه!تازه با این اوضاع من هیچ جا تعداد هواپیماهای ایران بیشتر از350ندیدم با امار کشورای منطقه خودت مقایسه کن بعد ببین من حق دارم یا نه
کیست که نداند مردان بزرگ از درون کاخهای فرو ریخته به قصد کین خواهی بیرون می آیند کین از خراب کننده و ندای از درونم می گفت برخیز ایران تو را فراخوانده است و برخواستم[FONT=Times New Roman].
-   شاه افشار[FONT=Times New Roman] -  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط farda123 »

بهتره بگین اگر آمریکا تامکت رو نمی ساخت الان ایران در دست عراق بود
قرص ها و دارو های آمریکایی خوبن ولی مخترعش بد شد دیگه نه
مثل نمک خوردن و نمکدان را شکستن
New Member

پست توسط xzqr »

این ناوشکن هرچی باشد خیلی اشکال داره از جمله مهمترین اشکال اون اینه که هیچ سیستم دفاعی هوایی پیشرفته ای ندارد و فقط موشک های دوش پرتاب میثاق و توپ 20میلی تعبیه شده که این ها باعث میشه جماران سرنوشتی جز جوشن و سهند در عملیات مروارید نداشته باشد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”