يك جواب درست بدهيد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
يك جواب درست بدهيد
سلام
بي مقدمه ميرم سر اصل مطلب چون نميخوام شما را خسته كنم .
بينيد امريكا سالهاي سالست كه ايران را تهديد ميكند .هردفه به يك شكل روش جديد .حالا شما فكر كنيد اين تهديدات جدي شد و امريكا و متحدانش عملا به ايران حمله كردند ويك جنگ بزرگي رخ داده .حالا ايران در گير جنگ است فكرش را بكنيد كه ايران تمام قواي خود را به كار برده است و تلفات بسياري از دشمن گرفته است مثلا پايگاه هسته اي ديمونا در اسرائيل را نابود كرده پادگان هاي نظامي امريكا در عراق و افغانستان را منهدم كرده و يك خوردم حال اعراب رو گرفته و غيره .
با اين وضع امريكا عملا در بمبست جهاني قرار گرفته و پاي ابروي خودش در ميان است و ديگر راهي براي بازگشت ندارد نه ميتواند شكست را قبول كند نه از راه متعارف ميتواند ايران را به زانو در اورد...تا اينجارو گرفتين...
پس در ميابد كه از راه متعرف كاري از دستش بر نيايد حالابه نظر شما امريكابعنوان اخرين راه بمب هاي هسته اي اش را به سوي ايران نشانه ميبرد يا نميبرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بي مقدمه ميرم سر اصل مطلب چون نميخوام شما را خسته كنم .
بينيد امريكا سالهاي سالست كه ايران را تهديد ميكند .هردفه به يك شكل روش جديد .حالا شما فكر كنيد اين تهديدات جدي شد و امريكا و متحدانش عملا به ايران حمله كردند ويك جنگ بزرگي رخ داده .حالا ايران در گير جنگ است فكرش را بكنيد كه ايران تمام قواي خود را به كار برده است و تلفات بسياري از دشمن گرفته است مثلا پايگاه هسته اي ديمونا در اسرائيل را نابود كرده پادگان هاي نظامي امريكا در عراق و افغانستان را منهدم كرده و يك خوردم حال اعراب رو گرفته و غيره .
با اين وضع امريكا عملا در بمبست جهاني قرار گرفته و پاي ابروي خودش در ميان است و ديگر راهي براي بازگشت ندارد نه ميتواند شكست را قبول كند نه از راه متعارف ميتواند ايران را به زانو در اورد...تا اينجارو گرفتين...
پس در ميابد كه از راه متعرف كاري از دستش بر نيايد حالابه نظر شما امريكابعنوان اخرين راه بمب هاي هسته اي اش را به سوي ايران نشانه ميبرد يا نميبرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: يك جواب درست بدهيد
در صورت جنگ احتمالي كار به بمب هسته اي نميكشد . توان نظامي امريكا برابر است با 7 كشور بزرگ دنيا . شما همه چيز رو دست كم گرفته ايد
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
....توان نظامي امريكا برابر است با 7 كشور بزرگ دنيا ...
شاید این تخمین شما درست باشه ، شایدم نباشه....
اما برادر عزیز به این نکته توجه کن که روی کره زمین فقط ایران و امریکا نیستند!!
امریکا الان بیشتر از توان نظامیش در دنیا دشمن داره.... یکیش ایران!!!
کسی امریکا رو دست کم نگرفته... اما گویا شما خیلی ساده به قضایا نگا میکنید!
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
استفاده از بمب اتم تنها از یک خوی کثیف و پست حیوانی نشئت میگیره.حا خودتون قضاوت کنید امریکا این خو رو داره یا نه.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
-
misam5526 نوشته شده:....توان نظامي امريكا برابر است با 7 كشور بزرگ دنيا ...
شاید این تخمین شما درست باشه ، شایدم نباشه....
اما برادر عزیز به این نکته توجه کن که روی کره زمین فقط ایران و امریکا نیستند!!
امریکا الان بیشتر از توان نظامیش در دنیا دشمن داره.... یکیش ایران!!!
کسی امریکا رو دست کم نگرفته... اما گویا شما خیلی ساده به قضایا نگا میکنید!
اتفاقا بنده قضيه رو ساده نميبينم بلكه واقعيت ها رو ميبينم .
مسئولان ما هر لحظه دست به تهديد اسراييل و نابودي اون ميزنند . اين طرز ادبيات گفتاري فقط مصرف داخلي دارد و هيچ وقت اتفاق افتادني نيست .
ايا ميدانستيد در قانون اساسي اسراييل ؛ بندي وجود دارد كه صراحتا به مقامات نظامي اين كشور اجازه ميدهد در صورت مورد حمله قرار گرفتن و احتمال نابودي كشورشان از هر چه بمب هسته اي دارند بر ضد كشور اقدام كننده استفاده كنند !!
300 كلاهك اتمي !!
بقيه مطلب را خودتان بگيريد كه چرا ميگويم مصرف داخلي دارد
- سپاسهای دریافتی: 938 بار
نميشه پيشبيني كرد اما امريكاييها در جنگهاي قبلي خود وقتي مقابل ملتي قرار ميگرفتند كه ان ملت حتي با تجهيزات كم
ميدان را خالي نميكرد مثل: (ويتنام و كره و ژاپنيها) نه (مثل عربهاي بي بخار ) امريكا در تجربه هاي قبلي خود
نشان داده كه با تمام قوا و با خوي خونخوار خودش از هر سلاحي باز نميماند.
مثل: استفاده از بمب اتمي در ژاپن.
پيشروي تا مرز اشتفاده از بمب اتمي در كره.
و استفاده از انواع سلاحهاي ممنوعه در ويتنام مثل بمبهاي ناپالم عليه غير نظاميها و سلاحهاي شيميايي براي خشكاندن جنگلها.
همه اين كارها هم براي حفظ وجهه ابرقدرتي خود بوده است چون امريكاي بدون وجهه و ابرو قادر به ايجاد نظام تك قطبي در جهان نيست.
ميدان را خالي نميكرد مثل: (ويتنام و كره و ژاپنيها) نه (مثل عربهاي بي بخار ) امريكا در تجربه هاي قبلي خود
نشان داده كه با تمام قوا و با خوي خونخوار خودش از هر سلاحي باز نميماند.
مثل: استفاده از بمب اتمي در ژاپن.
پيشروي تا مرز اشتفاده از بمب اتمي در كره.
و استفاده از انواع سلاحهاي ممنوعه در ويتنام مثل بمبهاي ناپالم عليه غير نظاميها و سلاحهاي شيميايي براي خشكاندن جنگلها.
همه اين كارها هم براي حفظ وجهه ابرقدرتي خود بوده است چون امريكاي بدون وجهه و ابرو قادر به ايجاد نظام تك قطبي در جهان نيست.
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
بمب اتمی در مورد ایران، هرگز توسط هیچ کشوری به کار بسته نمیشود مگر یک حالت، که در زمان بوش کمی نگرانی آن وجود داشت.
این که یک سیاست مدار نابالغ از نظر فکری روی کار کشوری باشد و اطرافیانش هم توان مهار اون را نداشته باشند.
یادتون نرود همانقدر که وقتی ما از گران شدن نفت جای خوشحال شدن نگران میشویم، آنها هم از خسارت زدن به ایران جای خوشحالی نگران میشوند.
به قول فرمانده آمریکایی، ایران به موجب خلیج فارس یک بطری است که چه آمریکا چه قدرت های دیگه خواسته یا ناخواسته برای جنگ به اون باید واردش بشوند و اینجاست که دیگه بمب اتم هیچ کمکی به پیروزی نیست و حتی یک امتیاز هم حساب نمیشود.
یک نکته جالب در مورد ایران هست که البته درک اون نیازمند اطلاعات وسیع سیاسی است نه نظامی.
اما من هم باور دارم دستی که بخواهد به سمت ما تهاجمی داشته باشه پیش از هر حرکت از بازو قطع خواهد شد. حالا میخواد تو دستش بمب اتم باشد یا یک تیغ موکت بری
این که یک سیاست مدار نابالغ از نظر فکری روی کار کشوری باشد و اطرافیانش هم توان مهار اون را نداشته باشند.
یادتون نرود همانقدر که وقتی ما از گران شدن نفت جای خوشحال شدن نگران میشویم، آنها هم از خسارت زدن به ایران جای خوشحالی نگران میشوند.
به قول فرمانده آمریکایی، ایران به موجب خلیج فارس یک بطری است که چه آمریکا چه قدرت های دیگه خواسته یا ناخواسته برای جنگ به اون باید واردش بشوند و اینجاست که دیگه بمب اتم هیچ کمکی به پیروزی نیست و حتی یک امتیاز هم حساب نمیشود.
یک نکته جالب در مورد ایران هست که البته درک اون نیازمند اطلاعات وسیع سیاسی است نه نظامی.
اما من هم باور دارم دستی که بخواهد به سمت ما تهاجمی داشته باشه پیش از هر حرکت از بازو قطع خواهد شد. حالا میخواد تو دستش بمب اتم باشد یا یک تیغ موکت بری
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- تماس:
ايا ميدانستيد در قانون اساسي اسراييل ؛ بندي وجود دارد كه صراحتا به مقامات نظامي اين كشور اجازه ميدهد در صورت مورد حمله قرار گرفتن و احتمال نابودي كشورشان از هر چه بمب هسته اي دارند بر ضد كشور اقدام كننده استفاده كنند !!
مطمئن هستید در این مورد؟
من بعید میدونم چنین چیزی در قانون اساسی اونها باشد.
اما خوب کشوری که قانون خودش را اینطور [External Link Removed for Guests] تولید کند، بعید نیست چنین بندی هم تصادفاً واردش کنند تا خواننده کمی هم بخندد
دوستان راجع به لینک از زبان خودشان:
Please Login or Register to see this code
اینجا ملت جمع میشن نظر میدن تا آخرش یه چیزی مثل قانون اساسی ببخشید، ترجمه دقیقش میشه " پیش نویس قانون اساسی " برای کشور اسرائیل تهیه شود.
شما هم اگر نظری دارید بروید و راهنمایشون کنید، مثلا در مورد افزودن همین بند.
بعد از حدود 90 سال تلاش (20 سال پیش از تشکیل کشور تا کنون) هنوز یک چیز درست و حسابی دستشون نیست، علتش هم اینه که کشورشان شهر هزار ملت هست و هر قانون با گروه خونی عده ای ناسازگار ...
-
دریاسالار مایک مولن در کنفرانسی در دانشگاه کلمبیای آمریکا با اشاره به آمادگی نیروهای آمریکای برای حمله به ایران گفت که همه گزینهها از جمله گزینه نظامی در برخورد با برنامه هستهای ایران روی میز قرار دارد و نیروهای مسلح آمریکا آمادهاند که هر زمان رییس جمهور آمریکا دستور دهد به ایران حمله کنند.
مایک مولن در جلسهای در دانشگاه کلمبیا در نیویورک گفت: «ما در پنتاگون، همیشه برای احتمالات برنامهریزی میکنیم و قطعا گزینههایی (برای حمله به ایران) موجود است.»
ژنرال مایک مولن همچنین اظهار داشت که «نگرانی» وی از رسیدن ایران به «ظرفیت» ساخت بمب از این است که دیگر کشورهای منطقه نیز به دنبال ساخت بمب خواهند رفت.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: «کسانی هستند که میگویند، مولن! قبول کن؛ آنها(به هرحال) به بمب میرسند.»
مایک مولن افزود: «قبول کردن این امر، پیامدهای ناخواستهای دارد که من گمان نمیکنم همه ما به آن اندیشیده باشیم.»
وی افزود: «من نگرانم که دیگر کشورهای منطقه نیز به دنبال (ساخت بمب) بروند؛ در حقیقت، من میدانم که آنها نیز به دنبال سلاح هستهای خواهند رفت؛ این مارپیچ از جای بسیاری بدی سردرخواهد آورد.»
رئیس ستاد مشترک آمریکا در ادامه تصریح کرد: «از سوی دیگر من درباره حمله به ایران نگرانم. من در این مورد خیلی علنی گفتهام؛ به خاطر پیامدهای ناخواسته آن.»
ژنرال مایک مولن درباره اهمیت دیپلماسی درباره پرونده هستهای ایران گفت: «دیپلماسی، توافق، تحریم، همه اینها، از دیدگاه من، باید درنظرگرفته شوند تا شاید ایران نظرش را درباره مسیری که میرود، تغییر دهد.»
«آمریکا طرحهای حمله به ایران را روزآمد میکند»
در همین حال، شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام دولت باراک اوباما که نامی از وی نبرده است، گزارش داده است، که پنتاگون و ستاد مشترک آمریکا در حال روزآمد کردن طرحهای حمله احتمالی به تاسیسات هستهای ایران هستند.
برپایه این گزارش، از چندین هفته پیش، روزآمد کردن طرحهای حمله احتمالی آغاز شده است.
روز شنبه روزنامه نیویورک تایمز، گزارش داد که رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا، در ماه ژانویه، طی یادداشتی به کاخ سفید درباره سیاست آمریکا، درمورد برنامه هستهای ایران، ابراز تردید کرده است.
یک روز پس از انتشار این گزارش، رابرت گیتس میگوید که وی در ماه ژانویه یادداشتی را به شورای امنیت ملی آمریکا فرستاده است، اما این یک یادداشت «بیدار باش» نبوده و تنها به « گامهای بعدی» آمریکا در برابر ایران پرداخته است.
===================
. ولي وقتي حمله انجام شد ميام تو همين پست بهت تو ضيح ميدم كه چي به چيه و برات مو شكافانه بازش ميكنم . الان وقت انچناني ندارم تا به شكلكهاي خنده و مطالب طنزتون جواب بدهم .
اينو از من داشته باش . ايران به 5 روز نكشيده كلا اشغال ميشه . فقط ميمونه كساني كه بخواهند تو خيابانها چريكي مبارزه كنند كه اونها هم بعد از مدتي شكست ميخورند
مایک مولن در جلسهای در دانشگاه کلمبیا در نیویورک گفت: «ما در پنتاگون، همیشه برای احتمالات برنامهریزی میکنیم و قطعا گزینههایی (برای حمله به ایران) موجود است.»
ژنرال مایک مولن همچنین اظهار داشت که «نگرانی» وی از رسیدن ایران به «ظرفیت» ساخت بمب از این است که دیگر کشورهای منطقه نیز به دنبال ساخت بمب خواهند رفت.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: «کسانی هستند که میگویند، مولن! قبول کن؛ آنها(به هرحال) به بمب میرسند.»
مایک مولن افزود: «قبول کردن این امر، پیامدهای ناخواستهای دارد که من گمان نمیکنم همه ما به آن اندیشیده باشیم.»
وی افزود: «من نگرانم که دیگر کشورهای منطقه نیز به دنبال (ساخت بمب) بروند؛ در حقیقت، من میدانم که آنها نیز به دنبال سلاح هستهای خواهند رفت؛ این مارپیچ از جای بسیاری بدی سردرخواهد آورد.»
رئیس ستاد مشترک آمریکا در ادامه تصریح کرد: «از سوی دیگر من درباره حمله به ایران نگرانم. من در این مورد خیلی علنی گفتهام؛ به خاطر پیامدهای ناخواسته آن.»
ژنرال مایک مولن درباره اهمیت دیپلماسی درباره پرونده هستهای ایران گفت: «دیپلماسی، توافق، تحریم، همه اینها، از دیدگاه من، باید درنظرگرفته شوند تا شاید ایران نظرش را درباره مسیری که میرود، تغییر دهد.»
در همین حال، شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام دولت باراک اوباما که نامی از وی نبرده است، گزارش داده است، که پنتاگون و ستاد مشترک آمریکا در حال روزآمد کردن طرحهای حمله احتمالی به تاسیسات هستهای ایران هستند.
برپایه این گزارش، از چندین هفته پیش، روزآمد کردن طرحهای حمله احتمالی آغاز شده است.
روز شنبه روزنامه نیویورک تایمز، گزارش داد که رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا، در ماه ژانویه، طی یادداشتی به کاخ سفید درباره سیاست آمریکا، درمورد برنامه هستهای ایران، ابراز تردید کرده است.
یک روز پس از انتشار این گزارش، رابرت گیتس میگوید که وی در ماه ژانویه یادداشتی را به شورای امنیت ملی آمریکا فرستاده است، اما این یک یادداشت «بیدار باش» نبوده و تنها به « گامهای بعدی» آمریکا در برابر ایران پرداخته است.
===================
. ولي وقتي حمله انجام شد ميام تو همين پست بهت تو ضيح ميدم كه چي به چيه و برات مو شكافانه بازش ميكنم . الان وقت انچناني ندارم تا به شكلكهاي خنده و مطالب طنزتون جواب بدهم .
اينو از من داشته باش . ايران به 5 روز نكشيده كلا اشغال ميشه . فقط ميمونه كساني كه بخواهند تو خيابانها چريكي مبارزه كنند كه اونها هم بعد از مدتي شكست ميخورند
- سپاسهای دریافتی: 938 بار
09350578110 نوشته شده:دریاسالار مایک مولن در کنفرانسی در دانشگاه کلمبیای آمریکا با اشاره به آمادگی نیروهای آمریکای برای حمله به ایران گفت که همه گزینهها از جمله گزینه نظامی در برخورد با برنامه هستهای ایران روی میز قرار دارد و نیروهای مسلح آمریکا آمادهاند که هر زمان رییس جمهور آمریکا دستور دهد به ایران حمله کنند.
===================
به همين راحتي ايران 5 روزه اشغال ميشه و ميمونه جنگ خيابوني.؟؟؟؟؟؟
اگه به همين راحتي بود مطمئن باش تا حالا 100 بار به ايران حمله شده بود در عرض 5 روز نميشه با ماشين از جنوب برن شمال
ايران چطور ميخوان ايران را اشغال كنن.؟
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
- تماس:
,
دوست من ناراحت شدی؟
آقا قصد جسارت نداشتم. فقط هدفم این بود که بگم همیشه مستند صحبت کنید و فقط اشاره ای بود که بگم بر خلاف تصورتون که دیگران را بی اطلاع میدونید، خودتون نسبت به خیلی موضوعات بی اطلاع هستید. فکر کردم معرفی اون سایت باعث خوشحالی شما بشه نه اینکه ناراحت بشید.
اقا هیچ قصدی در کار نبود به خدا بابت شکلک ها بنده عذر خواهی میکنم
اما شکلک ها جهت این بود که شما با طعم طنز بپذیرید مطلب غیر واقعی بیان کردید درباره قانون اساسی اسرائیل. در مورد جنگ ایران و آمریکا هم این طرز صحبت بیشتر مناسب بازیکنان تازه کار تراوین هست تا فرماندهان نظامی یک کشور مثل آمریکا ...
دوست من ناراحت شدی؟
آقا قصد جسارت نداشتم. فقط هدفم این بود که بگم همیشه مستند صحبت کنید و فقط اشاره ای بود که بگم بر خلاف تصورتون که دیگران را بی اطلاع میدونید، خودتون نسبت به خیلی موضوعات بی اطلاع هستید. فکر کردم معرفی اون سایت باعث خوشحالی شما بشه نه اینکه ناراحت بشید.
اقا هیچ قصدی در کار نبود به خدا بابت شکلک ها بنده عذر خواهی میکنم
اما شکلک ها جهت این بود که شما با طعم طنز بپذیرید مطلب غیر واقعی بیان کردید درباره قانون اساسی اسرائیل. در مورد جنگ ایران و آمریکا هم این طرز صحبت بیشتر مناسب بازیکنان تازه کار تراوین هست تا فرماندهان نظامی یک کشور مثل آمریکا ...