سامانه ی اس-300 نمایش داده شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار
تماس:

Re: سامانه ی اس-300 نمایش داده شد

پست توسط ramtin7777 »

unknown system :::P :::P :::P به نظر شما بالا سر ما شاخ هست؟
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

برای من این سوال پیش اومده که آیا تو همین یکی دو سال که به ما اس-300 ندادند توانستیم موشک ضد هوایی دوربرد بسازیم؟پس چرا بقیه چیزهارو نمیسازیم؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

به نظر من این سیستم تحت لیسانس چین در داخل تولید می شه :-( (فکر کنم همه ی علما رو راضی کنه این نظریه :grin: )
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 »

این سوال که آیا ایران میتونه مثل چین s300 رو کپی کنه یا نه ، سوالی که جوابش شاید بخشی از مشکلات دوستان رو حل کنه!

اول بحث توانایی هست و بعد بحث زمان !

در مورد توانایی خیلی از کشورها مثل ترکیه و هند نمیتونن یه توپ رو هم درست کپی کنن و کار خاصی دیده نشده!
اما کشور ما چی دوستان کپی چیزی رو اتفاقی ندیدن تو این سالهای اخیر؟!!
اژدر یا موشک زمین دریا شایدم موشک بالستیک یا پدافند موشکی یا حتی جنگنده!!!!
پس در توانایی مهندسی معکوس تا امروز شک نبوده .... اما s300 بحث دیگه ایه؟
شاید...... ولی در نظر بگیرید دامنه کپی کاری ما به صنعت فضایی هم کشیده! اونم تو این مدت کوتاه!!
به نظر میاد حسابی تو این رشته خاص مهندسی(معکوس) در صنایع نظامی پیشتاز هستیم در دنیا!

اما زمان هم مهمه... که منم قبول میکنم که زمان مورد نیاز برای تکمیل طرح کمی کمه! حتی کپی کردن هم زمان میبره.....
پس میشه s300 ایرانی رو یه طرح در حال تکمیل نامید!! نه یه ماکت اسباب بازی !!
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 671 بار
سپاس‌های دریافتی: 660 بار

پست توسط F-14 Fan »

"...انها مانده اند اين موشكها از كجا امده. انها نميدونند كه بسيجي هاي ما در تكنولوژي به كجاها رسيده اند...."
حجت الاسلام ... (عضو شواي عالي دفاع)- خطبه هاي نماز جمعه -1363.
اين جمله در اشاره به حمله موشكي ايران به بغداد گفته شد. جمعيت حاظر رضايت وشادي خود را با فرياد بلند ا..اكبر سردادند. من اون روز از راديو داشتم به اين سخنراني گوش ميكردم و خيلي خوشحال شدم. هيچ وقت يادم نميره.

بعدها فهميدم كه ايران ان زمان (1363) چند تا موشك خاك خورده از زمان شاه (تحويلي از شوروي طبق يك قرارداد) داشت و معمر قذافي هم چند فروند تحويل ايران داد.

اگه الان نسبت به اين خبرها كمي بي تفاوت هستم دليل داره.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

سلام دوستان عزیز چرا فکر میکنید ایران نمی تونه یک نمونه مثل اس 300 بسازه میتونه همونتور که تونست ماهواره بسازه همونتور که تونست در جو زمین قرار بده .کار نشد نداره برای ایران .ایران در ابزار های نظامی خیلی خیلی چیز ها رو نمی گه چون مردم ظرفیت ندارن علت ظرفیت بماند بعد میگم.... البته میدونم همی شما میدونید که ....تصویر
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

من نمیدونم دوستان چرا فکر میکنن طرح ساخت دوسه ساله شروع شده.بابا همین چند وقت پیش یک سری دستگاه فوق پیشرفته برای جنگنده ها ساخته شد و به هسا تحویل داده شد ام اصلا صداش در نیومد.شاید 4سال دیگه اعلام کنن کلی هم تدارکات ببینن.مسائل حفاظتی ایران فوقالعاده قدرتمنده.شاید همون سال 2005 چند لانچر دریافت شد و توی 5سال با حداکثر بودجه و امکانات تونستن تا حدی به ساخت نزدیک شن.
توی قرن 21 اگه پول داشته باشی میتونی تمام نقشه های ساخت تجهیزات پیشرفته رو حتی بی2 رو هم دریافت کنی چه برسه به اس300.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

مثل اینکه بعضی از دوستان خیلی "خوشحال" هستند
ساخت اس-300 آن هم پیشرفته تر از نمونه روسی آن در ایران=داشتن تمامی تکنولوژی های برتر=بستن دست امریکا و روسیه و چین و ...
=دروغ!
چطور رفتن امریکا به روی سطح ماه دروغه ولی ساخت اس-300 راسته؟
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 727 بار
سپاس‌های دریافتی: 1795 بار

پست توسط aliTOPGUN »

فکر میکنم که همه ی ما میهنمون رو عاشقانه دوست داریم و براش حاضریم هر کاری بکنیم :razz: اما ایا دوست داشتن =با نادیده گرفتن حقایق؟ دوستان گرامی صحبت ازF/A22 میشه و ادعا میکنیم که تا دوسال اینده بهترش رو میسازیم.ولی نمیگیم که ده ها سال و میلیاردها دلار سرمایه و زیرساخت صنعتی شامل هزاران شرکت وابسته برای تهیه ی قطعاتش صرف میشه در حال حضر بالای 150 میلیارد دلار سرمایه گذاری روی طرحش انجام گرفته در حالیکه بودجه ی سالیانه ی کشور بزرگ و ثروتمند ما شاید یک سوم این قیمته!ایا ما اینهمه زیرساخت صنعتی داریم؟ ولی موتور ماشینهای مونتازی رو از خارج وارد میکنیم؟ :-x
S300 یک سیستم فوق پیشرفته هست و دریافت اون تا حدود زیادی مشکلات دفاع هوایی رو رفع میکنه اما فقط چند گردان برای دفاع نقطه ای نمیدونم چرا باعث اینهمه خوشحالی شده؟ در حالی که دیگه پیشرفته ترین نیست و نسل جدیدش S400 یا سریهای پیشرفته تر از پاتریوت در حال ورودند.
به شخصه همیشه همه ی دیدگاه ها رو میخونم بعدش یکیشون رو که منطقی تره انتخاب میکنم در صفحه ی قبلی یکی از دوستان گرامی به اینکه چند نمونه موقع بستن قرارداد برای ازمایش تحویل شدند سخن گفت که حرف ایشون منطقی تره از نظر من ضمنا میتونه به همین شکل منتها از طرف چین باشه؟این نظر شخصی منه که خیلی پیشرفت داشتیم مثل موشکهای زمین به زمین البته با فناوری نامشخص یا بهینه سازی و اورهال جنگنده ها مون یا عملیاتی نگاه داشتن موشکهای هوا به هوا ورادارهای خودمون ولی ساختن پدافند ضد موشکی اونهم با فناوری که صنعتی ترین کشور جهان یعنی المان یا دومی زاپن ندارنوفقط در اختیار شوروی و امریکا بوده عجیب نیست؟که غیر ممکن هست.
آخرین ويرايش توسط 1 on aliTOPGUN, ويرايش شده در 0.
Yesterday is past, it is history.Tomorrow is future, it is a mystery today is present, it is a gift
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط amir3408 »

دوستانی که به نوعی این خبر رو کاملا باور کردند توجه داشته باشند من و امثال من که تولید این سیستم رو قبول نداریم، امیدوار هستیم روزی برسه که این سیستم تولید و در برابر دوربینها آزمایش بشه چون آرزوی پیشرفت میهن رو داریم.

ولی نکته اینجاست که به این احساس نمیشه قبولوند که کشورمون پله های ترقی رو 5 تا درمیان طی میکنه. هر تکنولوژی یه سری پیش ضمینه داره و با مهندسی معکوس نمیتوان همه چیز رو ساخت.

چینی ها که استاد کپی سازی هستند هم ادعا ندارند در چند سال این سیستم رو کپی کردند و البته بودجه اونها حتما خیلی بیشتر از بودجه ما بوده.

تانکی که به مهندسی معکوس ساخته شده الان کجاست؟؟ هواپیمایی که با مهندسی معکوس روی نمونه آمریکایی بهینه سازی شده، تا الان چه اطلاعات مستندی در مورد قابلیت هاش منتشر شده؟؟

من شخصا متونم تحویل گرفتن این سیستم رو باور کنم اما اینکه روسها بیان تکنولوژی ساخت رو در اختیار ما قرار بدند چیزی فراتر از محال هست. کشوری که در مورد تحویلش 5 سال بد قولی میکنه حتی نمیشه توی خواب هم تصور کرد که بیاد یاد بده ما خودمون بسازیمش.

توهم قدرت واقعا میتونه خطرناک باشه. واقعا خطرناک.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط misam5526 »

عقب نشینی بعضی از دوستان از موضع اسباب بازی بودن و چهار تا لوله آهنی الکی(!) جای خوشحالی داره.
خوبه حداقل تا حدودی واقعی بودنش پذیرفته شده حالا به عنوان سیستم غیر ایرانی وارد شده!!

اینطوری میشه در مورد بومی سازی اون(بازم شاید حالا در آینده :-) )بحث کرد.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط misam5526 »

عکسهای جدید گرفته شده توسط WORIOR از سایت میلیتاری

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

خوشبختانه در این عکسها ایراد برخی مبنی بر نبودن جک بالابر کاملاً رد میشه. و میشه اون به راحتی دید.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”