يك نظر خواهي در مورد هيتلر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

Re: يك نظر خواهي در مورد هيتلر

پست توسط m-sajedy »

ببخشید دوستان ، من سعی می کنم تیتروار و نکته ای بنویسم

سیری در زندگی هیتلر (خلاصه)
اجداد هیتلر از آلمانی هایی بودند که به خاطر کمک به اتریش (کشور هم نژاد) در جنگ با فرانسه به این کشور مهاجرت کردند (در صده 1800)
هیتلر خود متولد سال (اگر اشتباه نکنم) 1889 در یکی ار روستاهای مرزی اتریش با آلمان بود (تولد در اتریش)
بچه دوم خانواده بود و یک خواهر هم داشت (برادر بزرگش در کودکی به دلیل بیماری از دنیا رفته بود - این موضوع تاثیر زیادی روی او گذاشت)
پدرش کارمند دون رتبه اداره پست بود و (فکر کنم) در 10 سالگی او درگذشت (به دلیل سکته قبلی)
مادرش به دلیل ابتلاع به بیماری سرطان سینه چندی بعد از پدرش درگذشت (رابطه او با مادرش بسیار خوب و قوی بود)
بعد از آن در حالی که در پرورش گاه بود خواهر خود را هم سرپرستی می کرد
در نوجوانی اش ، عمه او که ثروت فراوانی داشت از دنیا رفت بدون این که وارثی داشته باشد (او و خواهرش تنها وارثین بودند)
در همان ایام ثروت عمه را تماما" به خواهرش بخشید
در جوانی مجذوب نقاشی بود و آثارش را به آدکادمی هنر وین ارائه داد اما رد شد
به توصیه اساتید دانشگاه در رشته نقاشی ساختمانی تحصیل کرد (اما به دروسی مثل تاریخ وجغرافیا از کودکی بسیار علاقه داشت)
هنگامی که ج ج 1 شروع شد به آلمان رفت و برای این کشور وارد جنگ شد
در جنگ دوبار مجروح شد اولین بار از ناحیه پای چپ و بار دوم از دو چشمان (به دلیل رها شدن گاز اشک آور توسط نیرو های انگلیسی در فنلاند <فنلاندر>)
به دلیل شجاعتش در جنگ بالاترین مدال نظامی آن زمان را صاحب شد اما به دلیل این که تبعه اتریش بود جایگاهش (درجه) تغییر چندانی نکرد
بعد از جنگ راهی مونیخ شد و در آن جا به گروه های سیاسی پیوست
بعد از چندی افت و خیز آدولف هیتلر به همراه تعدادی از هم فکرانش در زیز راه پله ساختمانی (مسکونی) ، حزب نازی (ناسیونال سوسیالیست آلمان) را به راه انداختند
...
...
...
رهبر (پیشوای) آلمان شد و اتریش را با این کشور پیوند داد و توانست ارتش این کشور را (از 100 هزار نفر قید شده در ورسای) گسترش دهد (با کمک ایتالیا)
مدتی بعد با توافق با شوروی مناطق جدا شده در ورسای (منطقه ای از پروس) را تصاحب کرد . در این زمان ودر حالی که نیرو های آلمانی به نیروهای شوروی رسیدند (بعد از هجوم به لهستان) ، گارد تدافعی به خود گرفتند (هیتلر با استالین در ایستگاه قطار آن منطقه ملاقات کرد)
+آلمان در ابتدا متحد شوروی بود+

دولت یوگسلاوی خواستار اتحاد با آلمان شد (هم چون ایتالیا) اما بعد از دیدار رهبر یوگسلاوی با سفیر آلمان مردم یوگسلاوی با انداختن (بزاق دهان) به روی خودروی سفیر باعث خشم هیتلر شدند
هیتلر بعد از دیدن تصاویر آن قدر خشمگین شد که بلافاصله دستور حمله به یوگسلاوی را صادر کرد. یوگسلاوی در کمتر از یک هفته سقوط کرد
یونان هم که از پیشتیبانی انگلستان (بصورت مستقیم) برخوردار شده بود ، خام انگلیسی ها شده و در کمتر از 10 روز و در حالی که نظامیان انگلیسی را در اختیار داشت سقوط کرد
انگلستان و فرانسه حماقت کرده به هیتلر اعلان جنگ کردند ، ارتش هیتلر موفق شد نیروهای فرانسوی را دور زده ، پارس را تصرف کند (فرانسه در کم تر از دو هفته سقوط کرد)
هیتلر اجازه داد ، ارتش انگلستان که در بندر دونکرک مبحوس شده بودند به کشورشان بازگردندو یا بهتر است بگوییم فرار کنند (موضوعی که مورد انتقاد شدید فرماندهین نظامی اش قرار گرفت)
در سال 1941 پیش دستی کرد و زود تر از شوروی دستور حمله به این کشور (شوروی) را صادر کرد
حمله با 10 هزار هواپیما ، 3 میلیون سرباز و 18 هزار دستگاه تانک آغاز شد
آلمان ها تا زمستان همان سال به حومه مسکو رسیدند که به دلیل سرمای شدید و غیر منتظره به استالینگراد عقب نشینی کردند
(استالین در مخفی گاه زیر زمینی اش مخفی شده بود) <استالین در جوانی دزد بوده> {بعد از مرگش هم (1953) جانشینش او را لکه ننگی بر پیشانی (تاریخ) شوروی برشمرد}
تا چند سال (حدود 3 سال) جنگ در استالین گراد ادامه داشت تا این که در نبرد تانک (فکر کنم بارباروسا گفته می شه) 3500 دستگاه تانک شوروی مقابل 2500 دستکاه تانک آلمانی قرار گرفت روس ها آخرین تیر را به قلب هیتلر زدند (پیروز شدند)
(((دلیل این شکست عدم توجه به توانایی های تانک های آلمانی در مقابل تی 34 در اقلم آن منطقه بود)))
...
آلمان نازی رو به شکست است (یکی از دلایل شکست خیانت افرادی چون گورینگ و هیملر بود)
به دلیل اشتباه ژاپن آمرکا وارد جنگ می شود (ژاپن و آمریکا از قبل از ج ج 1 با هم مشکل داشتند)
شوروی جنگ جویان سیبریایی را به مساف سربازان آلمانی حاضر در استالین گراد می فرستد
روز ها به ضرر آلمان در گذر است
اما متفقین (آمریکا و انگلیس و کانادا و ....) در عملیات های دی دِی و مارکت گاردن شکست می خورند
متفقین (نام برده در بالا) بالاخره و در عملیتات نرماندی ، به دلیل کمبود نیرو (از جانب آلمان ها) در این منطقه پیروز می شوند (شکست دیوار آتلانتیک)
....
یک ماه قبل از سقوط برلین و در حالی که پیروزی متفقین قطی است ، آسفالت شهر درسدن به دلیل بمب باران ، بمب افکن های بی 17 و لنکستر (بوسیله بمب های آتش زا) ذوب می شود (هولوکاست واقعی) <هیتلر بعد از شنیدن این خبر 20 دقیقه گریست>
شهر های کلن و هامبورگ هم بر اثر بمب باران محو شده اند
و حالا روس ها به برلین رسیدده اند
نیرویی مابین 40 تا 80 هزار نفر مدافع شهر هستند در حالی که تعداد مهاجمین بیش از 2 میلیون است
برلین تا یک یا دو هفته بعد می جنگند و در واپسین ثانیه ها هیتلر طی حکمی که وصیت او نیز می شود فرمانده وقت نیروی دریایی آلمان (اسمش یادم نیست) را به عنوان جانشین خود معرفی می کند
دقایقی بعد از آن هیتلر به همراه معشوقه اش اوا برون خودکشی کرد (هیتلر با تیر مستقیم و اوا با استنشاق گاز)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از یکی از فرماندهان :
روزی در ابتدای جنگ و در حالی که در اروپا در حال پیش روی بودیم نزد پیشوا آمدم تا خبر دستیابی به سلاحی جدید و منحصر به فرد را به او گزارش دهم. بسیار خوشحال بودم و شگفت زده چراکه این سلاح می توانست سرنوشت جنگ در برابر هر کسی را به نفع ما تمام کند، انتظار داشتم پیشوا هم که مریض احوال بود (به دلیل بیماری در بیمارستانی بستری بود) خوشحال شود ، موضوع را گفتم اما پیشوا خوشحال نشد و در جوابم گفت : ما قصد نداریم زمین را منفجر کنیم ((سلاح مذکور همان بمب اتم است))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر :

تصویر

دلیل حمله به لهستان ، جدا افتادن بخشی از خاک آلمان از این کشور بود

تصویر

هیتلر در کودکی

تصویر

هیتلر در نوجوانی

تصویر

مزار (مقبره) پدر هیتلر

تصویر

نمای برش خورده از استحکامات دیوار آتلانتیک (نرماندی)

تصویر

هیروهیتو متحد نیرومند اما دور افتاده هیتلر

تصویر

سرباز روس بر فراز رایش استاگ (پارلمان آلمان)

تصویر

و آلمان بعد از جنگ

-------------------------------------------------------------------------
sherwo0od نوشته شده:یک چیز دیگه به ذهنم اومد گفتم شاید بد نباشه این رو هم بگم که یک دلیل محکم دیگه بر عدم جانی بودن هیتلر هست
توقف نبرد دونکرک !

ارتش [External Link Removed for Guests] با عبور از خاک [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] ناگهان از پشت خطوط [External Link Removed for Guests] سردرآورد و عملاً ارتشهای [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] در شمال غرب آلمان را غافلگیر کرد.
۴۰۰هزار سرباز بریتانیایی و فرانسوی از سپاههای اصلی فرانسوی جداافتاده و درمحاصره کامل بودند. ارتش آلمان با روحیه بسیاربالا درحال درهم کوبیدن مواضع متفقین به سرعت درحال نزدیک شدن به نیروهای شکست خورده انگلیس بود. این نیروها برای فرار از مرگ به سوی [External Link Removed for Guests] (جایی که فاصله خاک اروپا و بریتانیا درحداقل ممکن بود) عقب نشینی کردند.
درحالی که دو سوم ارتش بریتانیا در [External Link Removed for Guests] درانتظار تخلیه توسط کشتیها و قایقهای محلی بود ارتش آلمان با فرمان حیرت انگیزی مواجه شد.
.
.
.
.
من هم المانی نیستم و هیتلر هم پدرم نیست ! نیت فقط فهمیدن حقیقت هست تا جلوگیری بشه از اون سو استفاده هایی که با اون دروغ ها میشه

دلیل این موضوع به بیان هیتلر
اهمیت انگلستان برای ما (ملت آلمان) به مانند آب برای تشنه و اهمیت شوروی برای ما (ملت آلمان) به مانند نان برا گرسنه است
(هیتلر قصد جنگ با انگلستان را نداشت و به منظور ایجاد صلح رادولف حس را به انگلستان فرستاد)
------------------
کشته ها
شوروی: 13 میلیون
آلمان: 11 میلیون
آمریکا: بیش از 500 هزار نفر
انگلیس: کمتر از 200 هزار نفر
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط sherwo0od »

سلام دوباره دوستان من یک پست بسیار بلند بالا قبل از پست حمله به دونکرک ارسال کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا نیست شاید ارسال نشد نمیدونم ولی سعی میکنم تا اونجا که حضور ذهن دارم دوباره براتون بنویسم

اول به سوال دوستمون جواب میدم که تیتر اصلیه تاپیک هست

1.خیر هیتلر به هیچ وجه نابغه نظامی نبود بلکه به نظر من یک نابغه سیاسی بود

2.حمله به روسیه نه تنها اشتباه نبود بلکه جزو بهترین تصمیمات هیتلر بود واما اشتباه ها :

2-1.بزرگترین اشتباه هیتلر گوش ندادن به پیشنهادات و پلان هایی بود که ژنرال هاش میدادن از جمله دستور عقب نشینی در چند جبهه

2-2.اهمیت ندادن به تحقیقات نظامی وقتی دستور ادامه تحقیقات نظامی رو داد که دیگه دیر شده بود ولی در همون مدت زمان کم به دستاورد های بزرگی رسیدن از جمله ساخت اولین موشک های بالستیک و قاره پیما هواپیما های بدون سرنشین و رادارگریزو...... ولی نوش دارو بعد مرگ صحراب دیگه دشمن در حال پیشروی بود و وقت تنگ!

3. فرقی نداشت بعد از شکست در استالینگراد المان عملا جنگ رو باخته بود ورود امریکا فقط این روند رو تسریع کرد

دو دلیل داشت

3-1.تلسم شکست ناپذیر بودن المان ها شکسته شد

3-2.المان ها در حمله بسیار قدرتمند و عالی بودن و زیاد تجربه دفاع نداشتن ! بعد از استالینگراد دائم المان ها در جبهه دفاع بودن !

4.نظر نمیدم

حالا یک سخن از چرچیل :

چرچیل: "آنها را کباب کنید."

هدف نیروهای متفقین نابود کردن مردم آلمان به ترسناکترین شکل ممکن بود. در 13 فوریه 1990، 45 سال بعد از ویرانی درسدن، دیوید ایروینگ (David Irving)، در کاخ فرهنگ درسدن به سخنرانی پرداخت. ایروینگ در سخنرانی خود به جمله‌ای مشهور از چرچیل اشاره کرد: " نمی‌خواهم در مورد چگونگی نابود کردن اهداف با اهمیت اطراف درسدن به من پیشنهاد دهید. من پیشنهاد‌هایی می‌خواهم در مورد چگونگی کباب کردن 600000 پناهنده‌ای که از برسلاو به درسدن آمده‌اند." اما کباب کردن آلمان‌ها برای چرچیل کافی نبود. وی در صبح روز بعد از بمباران به هواپیماهای سبک دستور داد که بازماندگان بمباران‌ها را در ساحل رودخانه الب (River Elbe) به رگبار ببندند.

در حمله نظامی استراتژیک به شهر درسدن آلمان، در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم، 1300 بمب­ افکن نیروی هوایی بریتانیا و ایالات متحده، بیش از 3900 تن بمب و مواد آتش­ زا بر روی شهر رها کردند و 600 هزار نفر زنده زنده در آتش سوختند. چرا حمله ای با چنین حجم انجام شد؟ چرا سعی می شود تلفات این حادثه کمتر از واقعیت جلوه داده شود؟ نقش چرچیل و روزولت دراین میان چه بود؟ چرا در دادگاه نورمبرگ نامی از درسدن به میان نیامد؟

همچنین از دوست خوبمون m-sajedy بابت پست مفیدش تشکر میکنم یک چند تا نکته ریز توش هست که با اجازه خودش من میگم
جنگ استالینگراد 200 روز به طول انجامید
اسم رمز پیش دستیه حمله المان ها به شوروی بارباروسا بوده
دلایل شکست المان ها در جنگ تانک ها خیلی مفصل هستند
با اینکه یکی از دلایل شکست المان ها گورینک احمق بود موافقم اگه اون بی عرضه نبود اوضاع المان ها خیلی بهتر بود
دلیل سفر هس به انگلستان هیچ وقت معلوم نشد دقیقا بعد از دستگیری هس المان ها به روسیه حمله کردن
گوبلز از فاجعه درسدن 20 دقیقه گریست
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

sherwo0od جان ممنون
((گوبلز از فاجعه درسدن 20 دقیقه گریست))
بله درسته بنده در بالا به اشتباه نوشتم هیتلر
عذرخواهی می کنم
نبرد در داخل استالینگراد (خود شهر) 200 روزه بود (نه جبهه استالینگراد) (در طول این مدت فقط از راه هوا <آسمان> مایهتاج به این منطقه می رسید)
----------------------------------------------------
جا داره که از دوست خوبم جناب HOLIKAN به خاطر زدن این تاپیک تشکر کنم

موضوعی که کمتر در رسانه های فارسی زبان به اون اشاره شده (هولوکاست در شرقه (چین))

ژاپنی ها مردمی هستند که حاضراند به دستور پادشاه هر کار ممکن یا ناممکنی رو به انجام برسانند چون معتقداند که پادشاه (آن ها) پسر خدا بر روی زمین و مقام نیمه خدایی دارد (دلیل انجام عملیات کامیکازه در زیر و یا روی دریا همین موضوع بوده - دلیل پیشرفت ژاپن در دوره معاصر هم همین موضوع است)

زمانی که ژاپنی ها به منطقه منچوری هجوم بردند به دستور پادشاه (هیروهیتو - 124 امین پادشاه ژاپن) هر چه بر سر راه بود یا غارت کردند ویا نابود ساختند (سوزاندند)
هنگامی که نیروهای ژاپنی به شهر نانجینگ (نانکیگ) رسیددن ، با سر نیزه شکم زنان باردار را پاره کردن و (جنین) های آن ها را (با سر نیزه) به هوا پرتاب کردند
(((هزاران فاجعه دیگر هم رخ داده که واقعا" زبان در بازگوکردنشان قاصر است)))

به تصاویر زیر توجه کنید

تصویر

سر یک چینی ....

تصویر

زنده به گور کردن مردم

تصویر

گردن زدن مردم به دلیل چینی بودن

تصویر

کودکان مرده بعد از تجاوز

[External Link Removed for Guests]
زنی چینی که بعد از تجاوز به وسیله نی های خیزران کشته شده

-----------------------------------------------------------------
بمباران درسدن:

تصویر

تصویر
تصویر
تصویر

تصویر

---------------------------------------------------------------------
احتمالا" درسدن (تائید نمی کنم)

تصویر
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط masoud-35 »

من شخصا دوست داشتم هیتلر برنده جنگ باشه. بهتر از این بود که روسیه وانگلیس برنده جنگ باشن
New Member

پست توسط sherwo0od »

نبرد در داخل استالینگراد (خود شهر) 200 روزه بود (نه جبهه استالینگراد) (در طول این مدت فقط از راه هوا <آسمان> مایهتاج به این منطقه می رسید)
دقیقا و یکی از دلایل شکست استالینگراد هم همین بوده لوفت وافه (نیروی هوایی المان نازی به فرماندهی هرمان گورینک) به تعهداتش در مورد تامین نیاز جبهه نیرد عمل نکرد و نیروهای المانی در استالینگراد دائما با کمبود مهمات و سوخت مواجه میشدن در حالی که چند خیابون بیشتر نمونده بود تا شهر از ان المانی ها بشه ناگهان کمبود مهمات المان ها رو به عقب روند !
تدارکات اصلی جنگ در جبهه های اروپا بیشتر با قطار به خط مقدم میرسید ولی در شوروی به خاطر اینکه ریل های قطار یک کمی از ریل های اروپا بزرگتر بود قطار های اروپا نمیتونستن روی ریل های شوروی قرار بگیرن و این هم از موارد شانس شوروی بود!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

سلام به همه دوستان و تبريك روز ولادت مولاي متقيان اميرالمومنين و رو پدر
در مورد سئوالات و جوابهاي ارائه شده ذكر چند نكته لازم است.
تمامي اطلاعاتي كه بدست ما رسيده است از متفقين بوده و هيچ دفاعي از جانب آلمان نشنيده ايم. فكر كنيد اگر متحدين پيروز مي‌شدند الان ما راجع به متفقين چه اطلاعي داشتيم؟ لابد همين اطلاعاتي كه الان در مورد متحدين داريم! يعني آنها عده‌اي جنگ افروز و قتل بودند و هيتلر براي نجات دنياجنگيد.
كسي نيست كه از هيتلر و جناياتي كه در جنگ جهاني دوم مرتكب شد چيزي نداند ولي چرا كسي از جنايات متفقين اسمي به ميان نمي آورد؟
چرا كسي هري ترومن را براي كشتار ‍‍ژاپني ه در هيروشيما و ناكازكي سرزنش نمي‌كند؟ مگر در آن مقطع شكست ژاپن قطعي نبود؟ و مگر اين بمب‌ها صرفا براي جلوگيري از نفوذ ارتش سرخ استفاده نشد؟ شوروي در آن زمان هم پيمان آمريكا بود.
كسي از كشتار درسدن، برانشويك و چند شهر ديگر آلمان چيز زيادي نمي‌داند؟
قصد من ان نيست كه هيتلر را تبرئه كنم ولي از او خونخوار تر آمريكا، انگلستان و شوروي بودند.
درجريان جنگ جهاني اول بيشترين تحقير به آلمان از طرف انگلستان و فرانسه اعمال شد. تسخير منابع انرژي روهر توسط فرانسه، جداكردن كانال دانتزيك و الحاق آن به لهستان و در قحطي نگهداشتن مردم آلمان.
در جنگ جهاني دوم نيز ابتدا انگلستان و شوروي با ژرمن ها همداستان بودند كه در طي آن شوروي و آلمان در سايه حمايت انگلستان (چمبرلن) اقدام به تقسيم اروپا كردند.
در مورد اينكه آيا هيتلر نابغه بوده يا نه بايد بگويم به نظر من در اتحاد مجدد آلمان و ايجاد يك حس برتري طلبي در آنها منتهي نبوغ را به خرج داده ولي در زمينه جنگي بلاهت زيادي نموده. هيتلر از نوابغ نظامي زيادي برخوردار بود: مانشتاين، گودريان، گورينگ، رومل، فون دونيتز، بوك و ... و تنها مي‌بايست يك نابغه نظامي آنها را رهبري مي كرد كه اين امر از هيتلر ساخته نبود.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

لطفن تصاویر دلخراش را به صورت لینک قرار دهید .
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
New Member

پست توسط sherwo0od »

hermes_PERSIAN نوشته شده:سلام به همه دوستان و تبريك روز ولادت مولاي متقيان اميرالمومنين و رو پدر
در مورد سئوالات و جوابهاي ارائه شده ذكر چند نكته لازم است.
تمامي اطلاعاتي كه بدست ما رسيده است از متفقين بوده و هيچ دفاعي از جانب آلمان نشنيده ايم. فكر كنيد اگر متحدين پيروز مي‌شدند الان ما راجع به متفقين چه اطلاعي داشتيم؟ لابد همين اطلاعاتي كه الان در مورد متحدين داريم! يعني آنها عده‌اي جنگ افروز و قتل بودند و هيتلر براي نجات دنياجنگيد.
كسي نيست كه از هيتلر و جناياتي كه در جنگ جهاني دوم مرتكب شد چيزي نداند ولي چرا كسي از جنايات متفقين اسمي به ميان نمي آورد؟
چرا كسي هري ترومن را براي كشتار ‍‍ژاپني ه در هيروشيما و ناكازكي سرزنش نمي‌كند؟ مگر در آن مقطع شكست ژاپن قطعي نبود؟ و مگر اين بمب‌ها صرفا براي جلوگيري از نفوذ ارتش سرخ استفاده نشد؟ شوروي در آن زمان هم پيمان آمريكا بود.
كسي از كشتار درسدن، برانشويك و چند شهر ديگر آلمان چيز زيادي نمي‌داند؟
قصد من ان نيست كه هيتلر را تبرئه كنم ولي از او خونخوار تر آمريكا، انگلستان و شوروي بودند.
درجريان جنگ جهاني اول بيشترين تحقير به آلمان از طرف انگلستان و فرانسه اعمال شد. تسخير منابع انرژي روهر توسط فرانسه، جداكردن كانال دانتزيك و الحاق آن به لهستان و در قحطي نگهداشتن مردم آلمان.
در جنگ جهاني دوم نيز ابتدا انگلستان و شوروي با ژرمن ها همداستان بودند كه در طي آن شوروي و آلمان در سايه حمايت انگلستان (چمبرلن) اقدام به تقسيم اروپا كردند.
در مورد اينكه آيا هيتلر نابغه بوده يا نه بايد بگويم به نظر من در اتحاد مجدد آلمان و ايجاد يك حس برتري طلبي در آنها منتهي نبوغ را به خرج داده ولي در زمينه جنگي بلاهت زيادي نموده. هيتلر از نوابغ نظامي زيادي برخوردار بود: مانشتاين، گودريان، گورينگ، رومل، فون دونيتز، بوك و ... و تنها مي‌بايست يك نابغه نظامي آنها را رهبري مي كرد كه اين امر از هيتلر ساخته نبود.

چون به نفعشون نیست اگر حتی به نفعشون بود اونها هم با هیتلر دنیا رو میگرفتن ولی هیتلر قصد کشور گشایی نداشت و برای احقاق حقوق مردم المان میجنگید !
از اونجایی که انگلستان از قدرت گرفتن هیتلر ترسید ناگهان از کنارش رفت به جبهه روبرو وگرنه انگلستان حتی تا سال 1938 هم روابط تنگاتنگی با هیتلر داشت و یادتون نره که اولین کشوری بود که قرارداد هایی با المان بست که معاهده ورسای رو نقض میکرد پس چطور شد که یک دفعه اینجور مخالف هیتلر شدن!!!
اوج همکاری و دوستی انگلیس با المان در سال 1938 و وقتی بود که تیم ملی فوتبال انگلیس در یک بازی فوتبال قبل مسابقه به هیتلر سلام نازی دادند!
میدونید این چه معنی داره!!!!!!!
ببینید اگر هیتلر هم ادم بدی بود یک دفعه که ادم بدی نشد از اول بوده! پس انگلستان چطور با این ادم بد انقدر دوست بود؟!
و بعدش یک دفعه دشمن شد! چون منافعش رو در خطر دید وگرنه الحاق خاک از دست رفته المان به المان توفیقی به حال انگلیس نداشت چرا همیشه انگلستان تفکیک کردن کشور هارو داره این چیزیه که ما تو ایران هم تجربه کردیم! جدا شدن افغانستان و بحرین و .....
چاره داشتن بیشتر از این ایران رو تفکیک میکردن

تاریخ رو فاتحان مینویسند چیزهایی که از جنگ دوم جهانی دست نخورده به ما رسیده خیلی کمه
خواهش میکنم یکی از دوستان عکس های سلام نازی تیم فوتبال انگلیس به المان رو بزارند من به علت یک سری محدودیت الان نمیتونم عکس ها رو بزارم
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

HORLIKAN نوشته شده:سلام
ميخواستم نظرتون رو در مورد موارد زير بدونم.
1:ايا به شخصه هيتلر را به عنوان نابقه ي نظامي قرن 21 قبول داريد؟
2:بزرگترين اشتباه هيتلر در كجاي زندگي اش بود.؟
3:ايا قبول داريد بدونه دخالت امريكا .المان برنده جنگ بود؟
4:و ايا دوست داشتيد هيتلر برنده جنگ بود يا خير؟

1: بله نابغه نظامی بود
2:اشتباهش این بود بود که با تفکرات نژاد پرستی .کشور هایی که میتونستن دوستش باشن .دشمنش شدن
3:خیر امریکا باعث شکست المان نشد. جبهه روسیه و سرمای شدید روسیه باعث از بین رفتن سربازان هیتلر شد
4:بله دوست داشتم هیتلر برنده جنگ میشد.........حداقلش اینکه گروه 5+1 نبود که بخواد جلوی پیشرفت ما رو بگیره . و ما رو به حمله و تحریم تحدید کنه
گر به خود آیی به خدا رسی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

سلام دوستان اجازه بدین بنده ی حقیر هم چند نظر بده

به نظر من این هیتلر و استالین و .......همشون سرکارین....

یعنی همشون دستشون توووو یه کاسه ست....میدونید چرا؟ اولا کسی نیست بگه که آقای چمبرلن (نخست وزیر انگلیس) و آقایون اتفاق محور شما چرا گذاشتین برخلاف پیمان ورسای 1935 هیتلر اعلام نظام وظیفه کنه یا سلاح هاشو گسترش بده؟؟؟؟؟ چرا وقتی راینلند رو در شرق فرانسه اشغال کرد نشستین فقط نگاه کردین در حالی که با فرستادن 2 لشکر کار آلمان و رایش تموم بود؟؟
چرا وقتی اتریش رو گرفت کسی نبود که بگه آقا کجا ؟؟؟؟ اتریش که مال شما نیست؟؟؟؟
چه کسی از آلمان انقاد کرد وقتی چک اسلواکی رو از صفحه روزگار محو کرد.......... نه تنها انتقادی نشد بلکه یکم هم چک بدهکار شد و بزدلان در مونیخ کاری کردند که هیتلر چک رو هم مثل اتریش بدون شلیک یگ گلوله بدست بیاره......

چرا وقتی هیتلر میخواست به لهستان حمله کنه انگلیس و فرانسه تلاش جدی نکردند که با روسیه قرارداد پیشگیری از آلمان رو امضا کنن....
تازه وقتی به لهستان هم حمله کرد همه با خونسردی کامل نگاه کردند و تلاش جدی برای دفاع نکردند......

هیتلر با چنین فتحهایی تبدیل به یک اسطوره و بزرگترین مرد پس از بیسمارک برای مردم آلمان شد ...

در مورد یهودیان هیتلر آنهمه جنایت مرتکب فرمودند ...تبعید آنها و اخراج آنها و ظلم ستم به آنها و.... اینها همش در مقابل چشمان نافذ غرب روی میداد اما کسی به خود جرئت نمیداد اعتراضی بکند

حالا بیاید یه نگاهی به اون سر قضیه بنداریم.......

یهودیان و حاخامهای تندرو که مرکزشان انگلیس بودشدیدا در حال تبلیغات برای تاسیس اسرائیل بودند و برای اینکار نیاز به جمع آوری یهودیان از سرتاسر دنیا بودند اما گویا مردم یهودی به این مساله علاقه ا ی نداشته و نمیخواستند خانه ی خود را ترک کنند...پس یه نفر مثل هیتلر لازم بود که این علاقه رو در آنها ایجاد کنه.

بقیه ماجرا رو خودتون باید متوجه شده باشید
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

در مورد پیمان عدم تجاوز بین روسیه و آلمان که بعد از جنگ از استالین جواب خواستند وی گفت که با این کار میخواسته از شر حیوانی مثل هیتلر برای چند سال هم که شده در امان بماند زیرا وی میدانست که هیتلر دیر یا زود به روسیه حمله میکنه و با این پیمان برای روسیه وقت خریده چون در آن زمان استالین قدرت رویا رویی با هیتلر رو نداشته.........

در موکرد اشتباه هیتلر در حمله به روسه در این انجمن بحثهای زیادی شده که نظر شما رو به این تاپیک ها جلب میکنم

topic-t71382.html
topic-t75335.htm

swastika-t77025.html
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

HORLIKAN نوشته شده:سلام
ميخواستم نظرتون رو در مورد موارد زير بدونم.
1:ايا به شخصه هيتلر را به عنوان نابقه ي نظامي قرن 21 قبول داريد؟
2:بزرگترين اشتباه هيتلر در كجاي زندگي اش بود.؟
3:ايا قبول داريد بدونه دخالت امريكا .المان برنده جنگ بود؟
4:و ايا دوست داشتيد هيتلر برنده جنگ بود يا خير؟

1- هیتلر یک تئوریسین بی نظیر در نیمه اول قرن بیستم بود نه یک نابغه نظامی

2-بزرگترین اشتباه هیتلر : دست دست کردن (اتلاف وقت) در تصرف مسکو در اولین ماه های جنگ در شوروی و بر خوردن به زمستان بود

3-خیر - شکست آلمان بیش از هر چیزی به دو عامل بستگی دارد 1{- انتقال مردم (جنگجویان) سیبریایی به نواحی غرب (شوروی) <زمانی که سربازان آلمانی از فرط سرما نای فشردن ماشه سلاح خود را نداشتند ، سیبریایی ها گویی در این سرما اسکی می کردند>}

{ 2-تصرف ایران (پلی است در شمال ایران در منظقه سواد کوه که توسط آلمانی ها <آلمان - اتریش> به دستور رضا شاه ساختته شده و محل عبور راه آهن است (هنوز هم مورد استفاده است) متفقین این پل را Victory Bridge نامیده اند چرا که اگر تنها همین پل نبود بخش اعطم کمک های آمریکا و اموال و غلات غارت شده ایران به دست روس ها نمی رسید ، هیتلر چندی قبل از سقوط ایران از رضا شاه خواستد که این پل را از بین ببرد )}

4- تفاوتی نمی کرد چرا که الان به جای آمریکا و یا شوروی آلمان یک سوی قدرت بود (ما با استکبار جهانی مشکل داریم و پیروزی آلمان در جنگ دخلی به مذاکرات 1+5 ندارد)

-----------------------------------------------
ضمنا" آغاز کننده هر دو جنگ جهانی ژاپن بوده

تصویر

سوره مبارکه البقرة
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”