آقای مطلع ! این بحث به همین سادگی ها هم نیست ! و به این دلیل که اسراییل نتونسته حزب الله رو شکست بده دلیل نمیشه امریکا نتونه ایران رو شکست بده ! چیزی که من خیلی بیشتر از آمریکا ازش نگرانم خود بزرگ بینی بیش از حد ما هست در این چند سال اخیر !
هیچ کشور یا چیزی شکست ناپذیر نیست ! و ما هم همینطور ! ( شکست ناپذیر فقط خدا هست )
اقدام عليه ايران، بزرگترين شكست تاريخ آمريكا خواهد بود
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 938 بار
Re: اقدام عليه ايران، بزرگترين شكست تاريخ آمريكا خواهد بود
misam5526 نوشته شده:در مورد جنگ ایران امریکا پستهای زیادی موجوده از کاربرای سابق! برای تفریح یه نگاه بندازین !!
یه یادآوری گران شدن نفت = قدرتمند شدن روسیه!
پس چین و روسیه رو هم وارد معادله کنید!
خدا آخر و عاقبت این تاپیک رو بخیر کنه.
مطمئن با شيد اگه قرار باشه همچين اتفاقي بيفته قبلش ابرقدرتها معاملات سياسيشون را باهم ميكنن.
درضمن روسيه هم بدش نمياد با سوءاستفاده از يك نا ارامي در ايران شهرهاي شمالي ايران را
يوگوسلاويزه كنه چون روسها هيچ وقت دوست نداشتن كشورهاي همسايه جنوبي انها را كه در مسير رسيدن
به خليج فارس هستند را كشورهاي تاثيرگذاري مثل ايران تشكيل دهند اين دوستي موقتي هم كه دارند فقط براي منافع انهاست.
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
بعضي ها يك چيزايي رو خيلي بزرگ ميكنن
دوستي در چند پست بالا تر نوشته بود ايران 19 مليون نيروي اماده و اموزش ديده داره . ايا شما براي اين حرفتون منبع معتبري داريد يا داريد ارزو هاتون رو ميگيد .
من قبول دارم ايران از لحاظ دفاعي در جايگاه خوبي قرار داره ولي ديگه نبايد انقدر اون رو گنده كنيد ويك سري حرفاي بي اساس وارد ش كنيد
چند روز پيش تو يك سايتي خوندم يك ايت الله ي كه نامش رو نميبرم گفته بود ايران قويترن كشور در كل جهان در تمام زمينه هاست
حالا براي اين حرف .خودتان كلاهتان را قا ضي كنيد
دوستي در چند پست بالا تر نوشته بود ايران 19 مليون نيروي اماده و اموزش ديده داره . ايا شما براي اين حرفتون منبع معتبري داريد يا داريد ارزو هاتون رو ميگيد .
من قبول دارم ايران از لحاظ دفاعي در جايگاه خوبي قرار داره ولي ديگه نبايد انقدر اون رو گنده كنيد ويك سري حرفاي بي اساس وارد ش كنيد
چند روز پيش تو يك سايتي خوندم يك ايت الله ي كه نامش رو نميبرم گفته بود ايران قويترن كشور در كل جهان در تمام زمينه هاست
حالا براي اين حرف .خودتان كلاهتان را قا ضي كنيد
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
دوستان عزيز بهتره به سي سال قبل برگرديم و زمانيكه آمريكا بعد از گروگانگيري سفارتش بهترين بهانه و انگيزه ملي و جهاني رو براي حمله به ايران داشت منظورم واقعه طبس هستش
در اون زمان ايران آسانترين و كم هزينه ترين هدف براي اشغال بود نه ارتش درستي داشت و نه ثبات لازم در دولت .
كاملترين امار و اطلاعات رو از سري ترين بخشهاي نظامي كه در اصل در اختيار خودشون هم بود داشتند اما فكر ميكنيد چرا اين كار رو نكردن؟؟
چون اون موقع در اصل جو ايران صد در صد ضد آمريكايي بود و شايد مردم ايران بخاطر نفوذ آمريكا در ايران انقلاب كرده بودند. و اين از قويترين ارتشها و تسليحات هم قويتر هستش چون ايرانيها در طول تاريخ ثابت كردن كه با چنگ و دندون از تماميت و استقلال خودشون دفاع ميكنن و اين مساله بسيار مهم معادلات نظامي اونارو بهم ميزنه پس دقت كنيد كه براي چي دهها ساله كه دارن روي ذهن و خواست مردم ايران كار ميكنن و هزينه ميكنن تا اونو به نفع خودشون تغيير بدن اما هنوز موفق نشدن .
از طرف ديگه هم اگه حمله بكنن شايد ده تا بزنن اما حداقل يكي ميخورن كه اين براي آمريكاييها قابل تحمل نيست و از اون ميترسن و همينطور هزاران معادلات اقتصادي و استراتژيك ديگه كه فعلا به نفع ايران بالانس ميشه!
با تشكر از توجه شما
در اون زمان ايران آسانترين و كم هزينه ترين هدف براي اشغال بود نه ارتش درستي داشت و نه ثبات لازم در دولت .
كاملترين امار و اطلاعات رو از سري ترين بخشهاي نظامي كه در اصل در اختيار خودشون هم بود داشتند اما فكر ميكنيد چرا اين كار رو نكردن؟؟
چون اون موقع در اصل جو ايران صد در صد ضد آمريكايي بود و شايد مردم ايران بخاطر نفوذ آمريكا در ايران انقلاب كرده بودند. و اين از قويترين ارتشها و تسليحات هم قويتر هستش چون ايرانيها در طول تاريخ ثابت كردن كه با چنگ و دندون از تماميت و استقلال خودشون دفاع ميكنن و اين مساله بسيار مهم معادلات نظامي اونارو بهم ميزنه پس دقت كنيد كه براي چي دهها ساله كه دارن روي ذهن و خواست مردم ايران كار ميكنن و هزينه ميكنن تا اونو به نفع خودشون تغيير بدن اما هنوز موفق نشدن .
از طرف ديگه هم اگه حمله بكنن شايد ده تا بزنن اما حداقل يكي ميخورن كه اين براي آمريكاييها قابل تحمل نيست و از اون ميترسن و همينطور هزاران معادلات اقتصادي و استراتژيك ديگه كه فعلا به نفع ايران بالانس ميشه!
با تشكر از توجه شما
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
شما در قسمتي از نوشتتون گفته بوديد كه اون موقع مردم 100درصد زد امريكايي بودن ايا لان نيز همان گونه است
البت اين رو اضافه كنم كه من يك ايران دوست ويك دوشمن سرسخت امريكا هستم .

البت اين رو اضافه كنم كه من يك ايران دوست ويك دوشمن سرسخت امريكا هستم .

بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
به نطر من در حال حاضر صد در صد نه ولي حداقل 70 درصد كه هست و البته متاسفانه رسانه هاي غربي و در اصل سيساتهاي غربي با استفاده از تكنيكهاي پيشرفته وايجاد اخلال در روند توسعه اقتصادي و هزاران عوامل مختلف به نظر مياد تا حدودي بر روي اذهان عمومي موثر بودن و سعي كردن بين مردم و دولت يا بين قوميتها و دولت مركزي فاصله ايجاد كنند اما هنوز به موفقيت زيادي نرسيدن و اگه پاي بحث در اين زمينه باز بشه بحث بسيار مفصل و طولاني خواهد بود.