سلاح های ایرانی فقط برای جنگ با اسرائیل نیستند ، به کار تأدیب چشم چران های ارضی هم می آیند
عصرایران؛ اسماعیل سلطنت پور- ادعای بی شرمانه شیخ جوان امارات که به دلایل خاصی! نسبت به دیگر برادرانش نزد امیر امارات محبوبیت دارد یک بار در مجلس به اصطلاح نمایندگان این کشور مطرح و بار دوم به فاصله چند روز در دیدار با مقام فلسطینی تکرار شد.
این اظهارات آنقدر سخیف بود که ایران در مقام جواب گویی بر آمد و به شیخ جوان تذکر داد مراقب اظهاراتش باشد!
البته تکرار این اظهارات از سوی او نشان از خامی و بی تجربگی بیشتر وی دارد چرا که هشدار و اخطار ایران را جدی نگرفته است.
اگر این جوان کم سواد به اسناد تاریخی مراجعه کند هیچگاه ادعای مالکیت بر جزایر ایرانی را مطرح نمی کند و علاوه بر این از مطرح شدن آن توسط دیگران هم شرم خواهد کرد.
بر اساس اسناد تاریخی نخستین بار بادیه نشینان منطقه ای که اینک راس الخیمه نام دارد دزدانه و غارتگرانه به جزایر ایرانی آمده اند و شبانه بیرق هایی نصب کرده اند و از ترس دولت مرکزی ایران به چادر های خود در راس الخیمه متواری شده اند و جالب است که حالا مدعی خاک شده اند.
باید از شیخ پرسید اگر همین امشب پرچم یک کشور بر یکی از خانه های دوبی نصب شود آیا باید دوبی را ملک پدری آن کشور دانست؟!
گویا برخی که پدرانشان با غارتگری زندگی گذرانده اند اینک با گذشت زمان به سبک نوینی سعی دارند سنت پدری را احیا کنند.
شیوخ عرب که - تا کنون برادران عرب نامیده شده اند - باید بدانند از چشم چرانی ارضی برای آن ها نمدی حاصل نمی شود و چه بسا واکنش ایران هستشان را هم به مخاطره بیاندازد.
اماراتی که اقتصادش یا یک ترقه تحت تاثیر قرار میگیرد اصلا در حد و اندازه هایی نیست که بخواهد با قطب نظامی منطقه سر شاخ شود و البته به صلاحش هم نیست.
در رابطه با قیاس ایران با رژیم اشغالگر قدس هم شیخ جوان باید بداند مردم فلسطین از ابتدا هم امیدی به شیوخ خوشگذران عرب نداشته اند و اگر واقعاً شیوخ دلشان برای مردم غزه سوخته ، کجا بوددن زمانی که مردم این سرزمین محاصره شده ، زیر باران بمب ها و موشک ها کشته می شدند و یاوری جز خدا و ایران نداشتند؟!
البته همه می دانند شیوخ در ان زمان کجا بودند و چه می کردند : در "نشست مخفیانه های" تا راه های جلوگیری از کمک به مردم فلسطین را بررسی کنند!
حال با چه رویی از فلسطین و سرزمین های اشغالی سخن می گویند ، سوالی است که جواب آن را باید در فقدان ژن شرم در شیوخ جست و جو کرد.
این سخن را هم بد نیست شیوخ متوهم عرب آویزه گوش شان کنند ؛ ایران بارها اعلام کرده که توان دفاعی اش برای مقابله با تهدیدات فرامنطقه ای و از جمله اسرائیل است اما این تاکیدات و تصریحات بدان معنا نیست اگر لازم باشد ، "چشم چرانان محله" از آن بی نصیب بمانند. مهم برای ایران ، دفاع از تمامیت ارضی کشور است و فرقی هم در این میان بین این و آن نیست ، هر کشوری که بخواهد پایش را از گلیمش دراز تر کند و احیاناً تمامیت ارضی ایران را مورد خدشه قرار دهد قطعاً هدف اصلی توانمندی های نظامی ایران خواهد بود خواه، اسرائیل غاصب باشد ، خواه امارات در آرزوی غصب!
ما، البته نه جنگ طلب هستیم و نه آرزوی آن داریم که سنگی شیشه خانه همسایه مان را بشکند ، اما اگر قرار باشد چشم طمع به خاک و خانه ما شود ، چاره ای جز دفاع نیست.
در پایان شیوخ فرصت طلب و زیاده خواه را دعوت به تفکر وتامل می کنیم و از آنان می خواهیم با دم شیر بازی نکنند و به جای توسعه طلبی ارضی به فکر ثبات و تمامیت ارضی خود باشند و به ساده ترین اصل اقتصادی یعنی هزینه و فایده خوب فکر کنند و به امیر امارات هم توصیه می شود فردی را به عنوان وزیر خارجه برگزیند که "سهوالسان" نباشد و بهتر است در انتخاب وزیر خارجه چیزی غیر از مسائل جنسی نقش داشته باشد ... و عاقلان را اشارتی کافی است.
سلاح های ایرانی فقط برای جنگ با اسرائیل نیستند ، به کار تأدی
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
سلاح های ایرانی فقط برای جنگ با اسرائیل نیستند ، به کار تأدی
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 121 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
Re: سلاح های ایرانی فقط برای جنگ با اسرائیل نیستند ، به کار
00250
آفرین من از این پستت بسیار خوشحال شدم(روحمو شاد کردی)
این شیخ های اماراتی چی خیال کردن
من اگه بجای فرمانده سپاه پاسداران بودم یکی از این شهر های امارات رو (دوبی)باچند موشک شهاب 3 با خاک یکسان میکردم و اونوقت قیافه ی اونها دیدنی بود
آفرین من از این پستت بسیار خوشحال شدم(روحمو شاد کردی)
این شیخ های اماراتی چی خیال کردن
من اگه بجای فرمانده سپاه پاسداران بودم یکی از این شهر های امارات رو (دوبی)باچند موشک شهاب 3 با خاک یکسان میکردم و اونوقت قیافه ی اونها دیدنی بود
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
Re: سلاح های ایرانی فقط برای جنگ با اسرائیل نیستند ، به کار
این اعراب فاقد هرگونه تمدن ، از تاریخ باستان ایرانیان ، رابطه خوبی با ایران نداشتند. نمیدانم مسئولین کشور چه اصراری دارند خودشان را به این شیوخ عقب مانده بچسبانند در حالیکه آنها از ما دوری کرده و خودشان را به اسراییل و آمریکا و حامیانشان نزدیک میکنند .
گاهی نیاز است ایران گردوخاکی بپا کند تا عده ای خوش باور حساب کار دستشان بیاید و بر جای خود بتمرگند.
00250 عزیز از این پست خوب سپاسگزارم.
یا علی
گاهی نیاز است ایران گردوخاکی بپا کند تا عده ای خوش باور حساب کار دستشان بیاید و بر جای خود بتمرگند.
00250 عزیز از این پست خوب سپاسگزارم.
یا علی
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد .
کوروش بزرگ
کوروش بزرگ