مدودف اعلام کرد: "تصورش را بکنید اگر در ایران اتفاقی بیفتد، چه تهدیداتی می تواند برای کل منطقه داشته باشد؟ اول از همه موج آوارگان و مهاجران آغاز خواهد شد. در ایران قومیت های مختلفی زندگی می کنند. این مردم به کجا خواهند رفت؟ به طبع بسیاری از مردم ایران که ریشه های آذربایجانی دارند به سمت آذربایجان خواهند رفت که با ما همسایه است".
خبرگزاری «ریا نووستی»/ "دمیتری مدودف" رییس جمهور روسیه، اسرائیل را از آغاز عملیات نظامی علیه ایران بر حذر داشت كه به اعتقاد وی می تواند به استفاده از تسلیحات هسته ای و فاجعه ای بین المللی منجر شود.
وی در پاسخ به سئوال شبکه تلویزیونی " АВС News" آمریکا مبنی بر اینکه عملیات نظامی اسرائیل چه پیامدهایی می تواند داشته باشد که به اعتقاد خبرنگار این شبکه احتمالا تا پایان سال جاری انجام خواهد شد، تاکید کرد: "این بدترین گزینه برای حل این مسئله است چرا که اولا، هرجنگی با کشتار مردم غیر نظامی همراه است؛ دوما، جنگ در خاور نزدیک به چه معناست؟ در این منطقه همه آنقدر به هم نزدیکند که کسی از آن دور نخواهد نشست".
رییس جمهور روسیه اعلام کرد: "اگر چنین مناقشه رخ دهد و حمله ای آغاز شود، هر چیزی را می توان انتظار داشت از جمله پیامدهای استفاده از تسلیحات هسته ای. اما استفاده از سلاح هسته ای در خاور نزدیک فاجعه ای جهانی است که با تلافات بسیاری مواجه خواهد شد".
وی به این سئوال پاسخ نداد که آیا وی به تصمیم گیری اسرائیل در خصوص آغاز عملیات نظامی اطمینان دارد یا خیر.
مدودف گفت: "من فقط به تصمیماتی مطمئن هستم که در حوزه اختیارات من است حال آنکه دولت اسرائیل خود سیاست خویش را تعیین می کند. ما در کل ارتباط خوبی با رییس جمهور و نخست وزیر اسرائیل داریم اما آنها مستقل و آزاد عمل می کنند. و باید تاکید کنم که در بسیاری از مسائل آنها مواضعی بسیار انعطاف ناپذیر و خشنی را اتخاذ می کنند".
به گفته وی، آمریکا نیز چندی پیش به این مسئله پی برد.
گفتنی است که اسرائیل و آمریکا تاکنون اختلاف نظر در خصوص مسئله شهرک سازی اسرائیل که به بحثی حساس در روابط دو کشور مبدل شده و مانعی برای از سر گیری روند مذاکرات با فلسطینیان محسوب می شود را حل نکرده است.
رییس جمهور روسیه اعلام کرد: "موضع اسرائیل حتی بعد از گفتگوی بی پرده و شفاف آمریکایی ها با آنها نیز تغییر نکرد. ما نیز طبیعتا در این مسئله با آنها صحبت کردیم. حال چرا من به این مسئله اشاره می کنم؟ چونکه هر اتفاقی را می توان پیشبینی کرد. اما برای کل خاور نزدیک این مسئله مصیبتی عظیم و فاجعه بشری هنگفتی در بر خواهد داشت که البته فقط به خاور نزدیک محدود نمی شود".
مدودف اعلام کرد: "تصورش را بکنید اگر در ایران اتفاقی بیفتد، چه تهدیداتی می تواند برای کل منطقه داشته باشد؟ اول از همه موج آوارگان و مهاجران آغاز خواهد شد. در ایران قومیت های مختلفی زندگی می کنند. این مردم به کجا خواهند رفت؟ به طبع بسیاری از مردم ایران که ریشه های آذربایجانی دارند به سمت آذربایجان خواهند رفت که با ما همسایه است".
منبع:ریا نووستی
آرزوهای روسی مدودف رئيس جمهور روسيه درباره انهدام و ...
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
آرزوهای روسی مدودف رئيس جمهور روسيه درباره انهدام و ...
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
Re: آرزوهای روسی مدودف رئيس جمهور روسيه درباره انهدام و نا�
خبرگذاري رويانوستي روسيه همان قدر اعتبار داره كه تابناك و فرارو و راديو فردا اعتبار دارند.اين جناب مددف هم گويا زيادي جوگير شده كه تصور كرده ايران آنقدر دست و پا بسته است كه در صورت حمله كشور كوچكي مثل اسرائيل مردم ايران هم مثل مردم 30 سال پيش افغانستان به كشورهاي ديگر پناه ببرند.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]