تاپيك مسابقات بزرگ (گانري) فداييان حريم ولايت 89
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
Re: تاپيك مسابقات بزرگ (گانري) فداييان حريم ولايت 89
چطور عکسهاشون را میزارن اسمشونو را نمیگن؟ در ضمن بالاخره رزمایش هست یا مسابقه گانری؟!
- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
سلام DJ جان خوبید؟
من با شما در مورد تامکتها موافقم و این رو بگم که فکر کنم تا 4-3 سال پیش هم تامکتها شرکت میکردند و خوب یکی از دوستان پایگاه هشتم در این اواخر قهرمان قهرمانان شدند.
به امید سلامتیو توفیق روز افزون دوستان در نیروی هوایی
من با شما در مورد تامکتها موافقم و این رو بگم که فکر کنم تا 4-3 سال پیش هم تامکتها شرکت میکردند و خوب یکی از دوستان پایگاه هشتم در این اواخر قهرمان قهرمانان شدند.
به امید سلامتیو توفیق روز افزون دوستان در نیروی هوایی
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
farhadiannn نوشته شده:چطور عکسهاشون را میزارن اسمشونو را نمیگن؟ در ضمن بالاخره رزمایش هست یا مسابقه گانری؟!
سلام بر شما
خوب چون تعداد عکس ها زیاد بود و همچین عکس ها به دو دسته تقسیم می شدند (رزمایش ولایت 2 ، نماهنگ حافظان حریم ولایت) ، برای اینکه قاطی نشه به این شکل گذاشته شده
البته امکان این هم بود که به شکل مد نظر شما گذاشته بشه ، و از این بابت پوزش می طلبم . اگر نام جنگنده در عکس ها را می خواهید بدانید ، عکس مد نظر خودتون رو قرار بدهید تا نام ان جنگنده ذکر شود.
ولی در کل جنگنده های که در عکس ها به عنوان رزمایش ولایت ، (در سری اول و سری دوم و نیمه سری سوم) شامله: F4،F5 ،F7 و اذرخش ، SU 24 می شوند
و جنگنده های که در عکس ها به عنوان نماهنگ حافظان حریم ولایت (نیمه سری سوم ، سری چهارم ، سری پنجم)شامله : صاعقه ، F14 ، MIG 29 ، میراژ F1 و F4 F5 می شوند.
در ضمن بالاخره رزمایش هست یا مسابقه گانری؟!
رزمایش مدافعان حریم ولایت 2 ( گانری)
اگر ممکنه لطفا تاریخ و ساعت پخش این برنامه را بفرمائید.
اگر اشتباه نکرده باشم ، چهارشنبه ، ساعت 3 یا 4 بعد از ظهر.
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.