رضاخان نوشته شده:شما اگه دقت کنین منم نگفتم اوضاع وخیمه و فقط شرایط را توضیح دادم
ضمنا اگر به جنگ لبنان توجه بفرمایین میبینید که برتری کامل هوایی از آن اسراییل بود و لبنانی ها تلفات و خسارات زیادی هم متحمل شدند اما چون یک گروه چریکی بودند و منافع مشخصی برای هدف قرار دادن نداشتند بیشتر موفق بودند و اسراییل قطعنامه آتش بس را پذیرفت چون یک اقتصاد بزرگ داشت که داشت تحلیل میرفت و جنگ طولانی برایش مثل سم بود
اما در مورد تجهیزات ارتقا داده شده آیا معیار و استانداردی وجود دارد که مثلا اف14 های ما بهتر از اف 22 های آمریکان یا کبرای ما بهتر از آپاچی لانگ بو؟شما معیارتان چیست؟ ایا ما آواکس بیشتری داریم یا امریکا آیا اینهمه از جنگال صحبت میشود مال ما بهتر است یا مال اونها
درست است که تاکتیک حرف اول را میزند اما تجهیزات هم بسیار مهمند
اگر حزب الله موشک کرنت نداشت وضعیت جنگ متفاوت میشد حتی با وجود رشادت ها
سلام دوست من
منم سعی کردم شرایط را برای شما توضیح بدهم
شما از بعد تجهیزات به قضیه نگاه کردید ، من از بعد تجهیزات تاکتیک اعتقادات(پایه و مهم ترین اصل)
ببیند اسراییل نمی تونست حزاب الله شکست بده ومجبور شد قطعنامه رو قبول کنه
شکر خدا الان حزاب الله قدرتش به شدت افزایش یافته ، پدافند هوایی (تایید و یا ردش نکرد سید حسن) ، موشک ها ضد کشتی .و ال باقی موشک های و راکت هایی زمین به زمین
اسراییل حتا نتونست حماس رو نابود کنه ( با وجود اینکه حماس تجهیزات خیلی کم و ضعیف داشت )
سابقه نشون می ده نهاد ها که مردم طرفدارشون هستن ، نابود شدنی نیستن ( و اگر پشتبانشون خدا باشه و ایمان به خدا داشته باشن ) مثل شیری سینه سپر کرده و جنسشون از سنگ هم سختر است
و اگر هر چقدر تجهیزات اون ها بالاتر باشه ، قدرت ضربه زدن انها به دشمن بیشتر میشه
که الان حزب الله یکی از قدرتمندترین شبه نظامی های جهان است ( پرطرفدار و مردم ان کشورشون تاییدشون می کند )
»اما چون یک گروه چریکی بودند و منافع مشخصی برای هدف قرار دادن نداشتند بیشتر موفق بودند«دوست خوبم ، خدا بخواهد هر کسی رو قدرت بده میده ، و کسی هم نمی تونه جلوش رو بگیره
چریکی هم یک تاکتیک جنگیست ، که حزب الله تونست تویه جنگ به نحو احسد ازش استفاده کنه .
»اسراییل قطعنامه آتش بس را پذیرفت چون یک اقتصاد بزرگ داشت که داشت تحلیل میرفت و جنگ طولانی برایش مثل سم بود«کلان اسراییل به سمت مرگ حرکت می کنه ، مخصوصا از موقعه که واقع کاروان ها و فرستادن کشتی کمک رسانی از کل جهان به غزه شکل گرفته.
»اما در مورد تجهیزات ارتقا داده شده آیا معیار و استانداردی وجود دارد که مثلا اف14 های ما بهتر از اف 22 های آمریکان یا کبرای ما بهتر از آپاچی لانگ بو؟شما معیارتان چیست؟ ایا ما آواکس بیشتری داریم یا امریکا آیا اینهمه از جنگال صحبت میشود مال ما بهتر است یا مال اونهاش«خوب دوست من
امروز اینطوری تجهیزات رو با هم مقایسه نمی کنند
اول در رابطه با f 14 .
چیز که مشخص در F14 ها تغییراتی شکل گرفته ( البته نه همشون) که نسبت به زمان شاه فرق کرده
پس تا حدودی ناشناس است .
بعد دوست من اف 22 فقط با هواپیما که سرکار نداره . واحد های پدافند هوایی ، وجنگ الکترونیک (و رهگیر) رو هم میشه بهش اضافه کرد
در رابطه با اپاچیی هم سلاحی مناسبی علیه این بالگرد است
از قبیل ضد بالگرد "قائم" و همچین میثاق 2 وهمچنین واحد توپ خانه 100 ، 23 ، 35 ، تک لول، دو لول،چهار لول، شش لول،هشت لول(مصباح 1 رادری) و...،که در قالب رادری و غیر رادری هستن و انواع پدافند موشکی
معیار در جنگ هر چیزی که بشه علیه هدف مورد نظر استفاد کرد ، (و هر چقدر اثبات به هدف بهتر ،و هزینه کمتر که چه بهتر)
»اگر حزب الله موشک کرنت نداشت وضعیت جنگ متفاوت میشد حتی با وجود رشادت ها«خوب این نظر شماست
در کل چیز که الان مشخصه حزب الله به شدت قدرت گرفته ، و کار اسراییل سخت تر شده
دیگه مسئله کرنت یا هر موشکی ضد ضرره نیست ، الان مسئله بالاتر از این حرف هاست ، مسائل چون پدافند هوایی و موشک ها ضد کشتی وو.. است
باتشکر از شما

Sasan89 نوشته شده:با سپاس از sinaset گرامی ممنونم از اظهار محبتون به بندهوالا من در همون چند خطی که نوشتم بطور خیلی خلاصه و مختصر تا حدودی موارد مطرح شده شما را فکر می کنم که پاسخ داده باشم.میدونید دوست من اگه ما با منطق ریاضی هم که بخوایم حساب کنیم,میشه فهمید که از لحاظ کمی و کیفی برتری با چه کسی خواهد بود که ذکرش تکرار مکرراته ولی از نظر اعتقادی اگه بحث رو بخوایم پیش ببریم در اونصورت باید حضوراً بنده در خدمت شما باشم و ساعتها گفتگو کنیم چون خیلی چیزها رو باید در نظر گرفت وبعقیده من بهتره که در حال حاضر این بحث بر پایه تکنیکی باشه.در این مورد هم که چرا آمریکا تاکنون حمله ای به ایران نکرده بنظر من دلیلش گرفتار شدن در یک جنگ گسترده پارتیزانیه چون مطابق تجربه تاریخی,ارتش این کشور بر خلاف جنگهای کلاسیک,در نبردهای پارتیزانی عملکرد چشمگیری نداشته مضاف اینکه بعد از جنگ عراق افکار عمومی در آمریکا بشدت مخالف جنگ بود که البته الان مقداری این طرز فکر تعدیل پیدا کرده.در ضمن من دکمه سپاس رو کلیک کردم ولی در زیر پستهای دوستان تصویرش رو ندیدم
سلام ساسان جان
در رابطه با امریکا .
امریکا موقعه که بیکار بود هم نتونست هیچ کار بکنه ( به غول امام "مگر امریکا می تونه کاری بکونه!؟")
امریکا از ایران می ترسه و این واضح است
امریکا اگر می خواست به ایران حمله کنه می تونست تویه دهه 60 یا 70 یا 80 این کار رو بکنه
اینا همه افسانه است ، امریکا با وجود داشتن تجیهزات گیرون قیمتی ، به تعداد نجومی ، جرعت نکرده به ایران حمله کنه ، دلیلیش چیه ؟
دلیل از نظر من خیلی زیاد است
ولی یکی از دلیلی اینکه که ایران خیلی قدرت مند شده
شاید یک جورایی شبیه به شورای سابق تویه چشم امریکا شدیم ، شاید هم بدتر
منم جایی امریکا بودم وقتی حماس و حزب الله رو می دیدم اونطور می جنگند و پیش مردمشون طرفدار دارم ، دیگه بی خیال حمله به ایران میشدم
در کل این بحث طولانی
به هر حال از شرکت کردن در بحث از شما سپاس گذاری می کنم
تقدیم به شما

====
"
در ضمن من دکمه سپاس رو کلیک کردم ولی در زیر پستهای دوستان تصویرش رو ندیدم"
وقتی یک بار روی دکمه تشکر کلیک کنید بعد از چند ثانیه (یعنی بایداینطوری باشه) دکمه تشکر ناپدید ، و تشکر شما برای اون دوست عزیز ارسال میشه
باتشکر