بالگردهای بدون سرنشین رزمی و دید بانی ارتش عملیاتی شدن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

بالگردهای بدون سرنشین رزمی و دید بانی ارتش عملیاتی شدن

پست توسط sinaset »

امير پوردستان در گفتگو با فارس:
بالگردهاي بدون سرنشين رزمي و ديده‌باني نيروي زميني ارتش عملياتي شدند
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي زميني ارتش از ساخت و به كارگيري بالگردهاي بدون سرنشين در دو حوزه ديده‌باني و جنگي در اين نيرو خبر داد.
 تصویر 
امير احمدرضا پوردستان فرمانده نيروي زميني ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس با اشاره به اهميت استفاده از پرنده‌هاي بدون سرنشين در نيروهاي مسلح خصوصا نيروي زميني ارتش، با بيان اينكه استفاده از هواپيماهاي بدون سرنشين در نيروهاي مسلح تبديل به نوعي فرهنگ شده است، اظهار داشت: علاوه بر هواپيما، در زمينه ساخت بالگردهاي بدون سرنشن نيز موفقيت‌هاي خوبي داشته‌ايم.
پوردستان افزود: توليد بالگردهاي بدون سرنشين در حوزه ديده‌باني و با قالبيت نصب سلاح در نيروي زميني ارتش صورت گرفته و اين بالگردها در بخشهاي مختلف مورد استفاده قرار مي گيرند.
وي خاطر نشان كرد: اين بالگردهاي بدون سرنشين در رزمايش‌هاي متعدد نيز تست و مورد ارزيابي قرار گرفته‌اند.
انتهاي پيام/
منبع:خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”