سلام دوست من اقایی "N@VID"
[FONT=Times New Roman][COLOR=#323d4f][FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma]خوب ما فرض رو میزاریم که نیروی هوایی ایران میخواد به یک ناو هواپیمابر کلاس نیمیتز حمله کنه. خوب از چه هواپیمایی استفاده میکنه؟ من حدس میزنم از F-4E یا Su-24MK. و برای حمله هم فرضا از موشک C-802 نور استفاده میکنه. اگه شما گزینه های بهتری(چه در مورد نوع هواپیما و چه در مورد نوع موشک) در نظر دارید بیان کنید.
"برد موشک C-802 نهایتا 180 کیلومتره"
سلام دوست من
خوب موشک نصر 1 رو هم داران روش کار می کنند که قابلیت نصب رو هواپیما را داراه بشه
در رابطه با موشک بومی نور هم باید اشاره کرد که طبق اخرین اخبار برد این موشک 300 کیلومتر اعلام شده است .(
در اینجا)
نکته* لازم به ذکر که موشک نصر 1 می توانید اهدافی با وزن 30 هزارتون را غرق کنند.
نکته* دوست خوبم من در چند پست قبلم روش های باری حمله نام بردم ( از طریق دریا ، هوا ، ساحل) ، منظور من این بود که ما همه گزینه ها را جهت حمله داریم .
این خبر، خبر خوشحال کننده ای بود. ولی نمیشه زیاد رو این مسئله حساب باز کرد چون:-در زمان صلح این اتفاق افتاد و در زمان صلح حساسیت های کمتری وجود داره-پهپادهای ما فاقد توان رزمی موثر هستند(منظورم اینه که به طور مثال نمیتونن موشک ضد کشتی حمل کنن) و بیشتر برای عملیات های شناسایی و عکس برداری و فیلم برداری به کار میروند(که البته همینش هم خیلی خوبه و جای تقدیر داره)
اتفاقا میشه روش حساب باز کرد ، چون بدین طریق ما نقطه ضعف های دشمن را متوجه شدیم
شما که این همه از ناو امریکایی با اون همه تجهیزات ، و دم دستگاه ، تعریف کردید ، چطور نتونستند یک هواپیما بدون سرنشین را رد یابی کنند .؟؟
درسته در صورت جنگ حساسیست بالا میرود ولی اون حادثه ثبات کرد که ناوهواپیمابر مذکور نقطه ضعف دارد.
دوست من این نتیجه گیری درست نیست. اسم این رو نمیشه ترس گذاشت. این نوع عقب نشینی تاکتیکی است برای محافظت از ناوگان گران قیمتشون. امریکا در مورد عراق هم همین کارو کرد ولی در ادامه دیدیم دور شدن ناوهای امریکا از تیررس موشک های عراق دلیلی برای قدرتمند بودن قدرت نظامی این کشور نبود(سوبرداشت نشه. قصدم مقایسه ی این دو نیرو نیست.)
ناو هاشون تا کجا عقب می کشن ؟
نیرو های نظامیشون را تا کجا عقب می کشن ؟(در منطقه)
شما به من بگیید ایا رژیم اسرائیل هم از کشور خودش عقب می کشه ؟
و از همه مهم تر فرماندهان نظامی ایا این تحرکات را برنامه ریزی نکردن ؟
می ببیند که هر کاری کنند بازهم یک سری منافهشون در منطقه باقی می مونه
و اگر همه چیز را از منطقه خارج کنند ، پس نتیجه گیری کلی یعنی ترس از ما و عقب نشینی کلی از دور اطراف ما
و این بسیار برای روحیه سربازان ما مفید است
در رابطه با عراق دوست من ، هیچ وقت عراق را با ما مثال نزن ، چون کشور ما حتا عشایرشون هم حاضرن برای این کشور بجنگند
در بعد تجهیزات صدام حسین قابل مقایسه با ما نیست ، چون تجهیزات نظامی ما بومی و بعضآ مخفی است ، و این نقطعه قوت ماست
جنگ حزب الله و اسراییل با جنگ(فرضی) ایران و امریکا قابل مقایسه نیست. حزب الله یک کشور نبود. یه گروه چریکی بود که پایگاه مشخص و ثابتی نداشت. نیروگاه و سد و بیمارستان و صداسیما و رادیو و... نداشت که نگران نابود شدنش باشه. منابع مالی اش به طریقی تامین میشد که ارتباط مستقیمی با اقتصاد لبنان نداشت. ولی ایران یک کشوره. با پایگاه های نظامی مشخص. با مختصات مشخص. با زیر ساختهایی که برای ساخت هر کدومشون زحمات زیادی کشیده شده. اقتصاد قدرتمندی نداره و به نفت وابسته است. اگر صادرات نفت مختل بشه و زیر ساخت هاش اسیب ببینه با مشکلات زیادی برای ادامه ی جنگ مواجه میشه. چون جنگیدن پول میخواد.
این حرف شما غیر منطقیست
همچین امریکا در منطقه خاور میانه بدونه منافع نیست ، در صورت جنگ همه انها تهدید خواهند شد
پس بهتر منطقی به قضیه نگاه کنیم
از پایگاه ها دور اطراف بگیر تا کشتی ها نفتی ، و 100 ها منافع دیگر این کشور و کشورهای متحد ان
برای همین که تا حالا دست به کاری خاصی نزده
ایمان به خدا مهمه. خیلی هم مهمه. تا خدا نخواد چیزی اتفاق نمیفته. ولی ما نمیدونیم خدا چی میخواد. نمیتونیم هم ادعا کنیم ما حق مطلقیم و خدا همیشه میخواد ما پیروز بشیم. ما باید تجهیزات قدرتمند به خدمت بگیریم. روش های مطمئن به کار بگیریم و در اخر به خدا توکل کنیم. نه اینکه رو حساب اینکه به خدا ایمان داریم کاری بکنیم که شانسی برای پیروزی نداره.
ببیند دوست من
ایما به خدا اول است ، باقی موارد اخرند
می دونی چرا ؟
چون در ان صورت چه در جنگ پیروز شویم چه نشویم ، ما پیروز هستیم ( به خاطره اینکه در راه خدا بودیم ، و تنها کسانی پیروزند که در راه خدا بوده اند)
مثال روشن تر امام حسین (ع) ، درسته که در جنگ شکست خورد ، ولی پیروز همیشه جاویدان شد.(همه در دنیا و هم در اخرت)
ما وظیفه ندارم که در جنگ حتما پیروز شویم ، بلکه وظیفه داریم که همیشه و در همه جا در راه خدا باشیم
پیروزی برایمان مهم نیست ، بلکه جلب رضایی خدا از همه چیز برایمان مهم تر است
ما سعی و تلاش خود را می کنیم ، ولی نتیجه با خداست
ولی ما نمیدونیم خدا چی میخواد
برای اینکه بدونید خدا چی می خواد ،و راه را از بی راهه تشخیص دهیم بهترین راه مراجعه به کلام خدا یعنی "
قران" است، تا بدانید خدا از ما چه چیزی می خواهد
باتشکر از شما کاربر قدیمی سنترال