N@VID نوشته شده:حمله هوایی به ناوهواپیمابر ایده شما بود
sinaset, عزیز پستهای ما در تاپیک موجود است شما گفته بودید که :
خوب وقتی از طریق دریا با انواع شناورهای زیر سطحی ، و رو سطحی ها از قبیل ناو و ناوچه ، شناورهای موشک اندازه ، و قایق ها موشک انداز ، و از هوا از طریق جنگنده ها ،بالگرد ها . از ساحل از طریق موشک ها سطح به سطح ، و همچنین راکت انداز ها و ( و همچنین شاید واحد ها توپ خانه ای و موشکی) به سمت انها حمله ور شدیم ، ان وقت
و من در پاسخ گفتم:
با تمام احترامی که به نیروی هوایی و قدرت اون دارم ولی شانس حمله موفقیت امیز نیروی هوایی به یک ناوهواپیمابر از هوا از نظر من صفره. اگه احتیاج بود دلایلم رو هم عرض میکنم.
و پس از اون بحث شکل گرفت. تمام حرفهای من هم در این تاپیک برای این بود که از نظرم دفاع کنم. من به هیچ وجه ایده ی حمله به ناو هواپیمابر رو مطرح نکرد
از همه اینها گذشته شما جواب من رو ندادید اسرائیل را چه کار می کنند؟
بله حق با شماست. من جواب این سوال رو ندادم زیرا ادعایی در این مورد نکردم. من حرفم راجع به جنگ ایران و امریکا و اسراییل و ... نبود. تمام حرفهای من برای این بود که از نظری که داده بودم دفاع کنم
فکر میکنم این بحث تموم شده است
با تشکر از شما به خاطر شرکت در بحث

سلام دوست من
دوست من دوباره پست من را مطالعه فرمایید ، اگر من اسم ناوهواپیمابر را برده باشم ، ان وقت حق با شماست
ایده ناوهواپیما از شما بود ( و البته قبل از ان توسط اقا میلاد)
بنده فقط گفتم توسط چنین تجهیزات میشود به سمت نیرو دریایی مهاجم ، هجوم برد .
در ضمن دوست من ، نه من و نه شما جزو فرماندهان عالی رتبه نظام نییستیم و قطعآ از برنامه ها و تاکتیک ها اطلاعاتی نداریم ( همچنین توانایی های نیرو هوایی)
و فقط می توانید از طریق ظاهری و طبق منابع موثق (خبرگزاری های معتبر) اظهار نظرم کنیم .
فکر می کنم گفتنی ها گفته شده.
با نظر شما موافق هستم بحث خاتمه می یابد.
باتشکر از شما بابت حضور در بحث