احتمال حمله آمریکا به دو کشور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

تصویر

رئیس‌جمهور با اشاره به سناریوی جدید غرب اعلام کرد: آنها با برخی نیز در داخل هماهنگ کرده‌اند که فضای سنگینی را به قول خودشان علیه ما در دنیا ایجاد کنند و...


[HR]


[HR]


رئیس‌جمهور با اشاره به سناریوی جدید غرب اعلام کرد: آنها با برخی نیز در داخل هماهنگ کرده‌اند که فضای سنگینی را به قول خودشان علیه ما در دنیا ایجاد کنند و در اوج فشارها به یکی دو کشور خاورمیانه که دوست ما هستند با کمک صهیونیست‌ها حمله نظامی کنند تا به خیال خودشان توقف و ضعفی در اراده ملت ایران ایجاد شود.

دکتر محمود احمدی‌نژاد جمعه شب در اختتامیه جشنواره ملی جوان ایرانی اعلام کرد: سناریوی جدیدی را غرب به نویسندگی و کارگردانی آمریکا علیه ایران تهیه کرده است که این سناریو توسط رئیس‌جمهور روسیه کلید خورده است.

وی با بیان اینکه دشمنان یک طراحی جنگ روانی و شیطنت علیه جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، گفت: آنها با برخی نیز در داخل هماهنگ کرده‌اند که فضای سنگینی را به قول خودشان علیه ما در دنیا ایجاد کنند، ‌فشار بیاورند، فشار را به اوج برساند و در اوج این فشارها به یکی دو کشور خاورمیانه که دوست ما هستند با کمک صهیونیست‌ها حمله نظامی بکنند تا به خیال خودشان یک توقف و ضعفی را در اراده ملت ایران ایجاد کنند.

رئیس جمهورافزود: در حقیقت این سناریو را رئیس‌جمهور روسیه در جمع سفرای این کشور با اعلام اینکه تا دو سال دیگر ایران به بمب اتم دست پیدا می‌کند کلید زده است.

وی در عین حال تصریح کرد: ملت ایران و ملت روسیه دوست هستند و علاقه داریم که این دوستی ادامه پیدا کند ولی حرفی که رئیس‌جمهور روسیه زد کلید زدن آگهی تبلیغاتی نمایشنامه ای بود که آمریکا می‌خواهد علیه ایران اجرا کند.

احمدی نژاد با بیان اینکه این نمایشنامه به نویسندگی و کارگردانی آمریکا است، ولی متاسفانه برخی از روی بی‌اطلاعی و یا تحلیل غلط دارند در این نمایشنامه علیه منافع خود بازی می‌کنند گفت : سئوال این است که چرا رئیس‌جمهور روسیه باید در نمایشنامه آمریکایی‌ها بازی کند؟، آنها در واقع سناریوی جنگ پیچیده‌ای را طراحی کرده‌اند تا علیه ما اجرا کنند و برخی نیز در داخل دنبال آن را بگیرند.

وی با تاکید براینکه آمریکا و متحدانش همگی جمع شوند، قدرت تبلیغاتی‌شان را نیز بسیج کنند نخواهند توانست که ملت ایران را سر سوزنی از مواضع خود و حقش وادار به عقب‌نشینی کنند، گفت: ولی من تعجبم این است که چرا برخی خود را برای هزینه‌های آمریکا هزینه می‌کنند؟ آمریکایی‌ها عادت دارند که از جیب دیگران هزینه‌ خود را بپردازند.

رئیس‌جمهور در ادامه با طرح این سئوال که چرا رئیس‌جمهور روسیه در این نمایشنامه مشارکت می‌کند؟، عنوان کرد: البته حرف‌هایی که زده می‌شود ارزش حقوقی ندارد، ملت ایران ملتی ریشه‌دار است و از موضع اقتدار صحنه را نگاه می‌کند. آنها می‌آیند در صحنه اقداماتی را انجام می‌دهند تا بر روی اراده ملت ایران اثر بگذارند، ولی آن‌ها موفق نمی‌شوند. ملت ایران صدها نمایشنامه تبلیغاتی آمریکا را با اراده خود در هم خواهد شکاند.

وی همچنین با بیان اینکه جزئیات بیشتری از این نمایشنامه تبلیغاتی غرب و اینکه این سناریو کجا کلید خورده و چه کسانی در پی آن هستند را در آینده ای نزدیک اعلام خواهد کرد، گفت: به لطف خداوند این سناریو در اختیار ماست، گرچه آنها فکر می‌کنند این سناریو فوق سری است.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش دوره جوانی را دوره انتخاب، هدف‌گذاری و شتاب‌گیری توصیف کرد وافزود: دوره میانسالی و بعد از آن اگر خیلی هنر کنیم دوره تثبیت دستاوردهای دوره جوانی است چرا که در دوره میانسالی و بالاتر جهش‌ها و تغییر افق نگاه‌ها کمتر اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه به هر میزان و به طور حقیقی در هر یک از این جهات حرکت کنیم، جهان هم در وجود ما متجلی خواهد شد بنابراین باید همه علم و زیبایی را هدف‌گذاری کنیم، گفت: دراین میان کسی خسارت می‌کند که به بخشی از ویژگی‌ها قانع شود.

رئیس جمهورخاطرنشان کرد: دوره جوانی دوره شتابگری است. در میانسالی و بالاتر از آن اگر با سرعت حرکت می‌کنیم در این است که در جوانی شتاب گرفته‌ایم بنابراین چقدر خوب است که در جوانی سرعت بی‌نهایتی بگیریم هرچند ممکن است بگویند نشدنی است درحالی که شدنی است و این را خدا قرار داده و شرط آن وارد شدن از راهش است.

وی با اشاره به به اینکه همه ما در دوره جوانی که دوره آرزوهای بلند است آرمان‌هایی را در ذهنمان ترسیم کرده و بسیج می‌شویم تا آنها محقق شود و همه آرزوها در دو حالت فردی و اجتماعی خلاصه می‌شود که اینها لازم و ملزوم هم هستند، گفت: نمی‌شود در یک جامعه رو به انحطاط فردی خود را به سادگی به اوج برساند چرا که فرد و جامعه با هم و مکمل هم هستند.

احمدی نژاد در ادامه به ویژگیهای منحصر به فرد حضرت علی‌(ع) اشاره کرد وافزود: فرض کنید امروز امیرالمؤمنین علی‌(ع) در میان ما حاضر می‌شدند و سؤال می‌کردند از من هرچه می‌خواهید بپرسید. به نظر بنده حداقل سؤال‌هایی که می‌کردید این بود که پرده را کنار بزنید تا حقایق عالم و همه عشق و زیبایی را تجربه کنیم و علم تصرف بر همه هستی را بدست آوریم. بنابراین در جامعه‌ای که مطالباتش این است فرصت و زمینه شکوفایی بیشتر از زمان جامعه‌ای است که دغدغه آن تعداد موهای سر یک فرد است.

وی رسیدن به جامعه‌ اید‌ه‌ال را نیازمند وجود راهبر و راهنما دانست و گفت: بدون انسان کامل راه برای دست‌یابی انسان به قله‌های عشق، پاکی و قدرت باز نخواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نقش انسان کامل این است که آدم را گام به گام به سمت افق بالاتر می‌برد و با برطرف کردن محدودیت‌ها گره‌های ذهنی را باز می‌کند و او تجلی عشق، علم و حکمت است، هدف را ساختن جامعه‌ای دانست که همه عاشق، عالم، حکیم و قادر بوده و جلوه اسماء و صفات خداوند باشند و افزود: زیباترین زندگی، زندگی‌ای است که در راه برپایی آن جامعه سعادتمند صرف شود.

وی با بیان اینکه در طول تاریخ دوره جوانی و جوانان موتور حرکت و پیشگام حرکت بشریت برای تحقق آن قله بوده‌ و هستند تصریح کرد: دوره جوانی، دوره تصمیمات بزرگ است بنابراین چقدر خوب است که این تصمیمات، تصمیمات بزرگی باشد.

احمدی نژاد با اعلام اینکه از آنجایی که بنده تقریبا همه فرهنگ‌های دنیا را دیده و مطالعه کرده‌ام، امروز به فضل خدا جوانان ایران‌زمین بیدار، هوشیار، پاک، مؤمن و آرمانی هستند، گفت: البته این به معنی نبود مشکل و ضعف نیست. اگر 1400 سال پیش را با الان و آینده مقایسه کنید خواهید دید که ما در مسیر حرکت رو به کمال هستیم.

وی افزود: هرجای ایران که می‌روید درحال شکوفایی است و جوانان ایران نه تنها موتور حرکت ایران بلکه موتور حرکت کل بشریت به سمت قله‌های کمال هستند.

رئیس جمهور ساختن ایران ماموریت تاریخی عنوان کرد و افزود: هرچند ساختن ایران به تعهد بر این موضوع نگاه ناسیونالیستی و تعصب برای قوم ایرانی نیست بلکه امروز نام ایران در جهان مترادف با عزت، عدالت، پاکی، ظلم‌ستیزی، عشق و محبت به همه ملت‌های جهان است.

وی یادآور شد: وقتی در دنیا اسم ایران را می‌بریم یک جغرافیا و مرز سیاسی نیست بلکه امروز ایران یک فرهنگ حیات حقیقی و زندگی با نشاط است که باید آنرا بسازیم و این ساختن ایران خدمت به کل بشریت است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه دنیا منتظر جوشش یک فرهنگ و راه جدید است، خاطرنشان کرد: دنیا منتظر معرفی یک آرمان و مکتب جدید است و همه متفکرین و عدالتخواهان دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که تنها نقطه امید برای این راهنمایی، پیش‌قراولی و الگوسازی ایران است و این فخر فروشی نیست.

وی افزود: آنهایی صدها میلیون بشر را به استثمار و استعمار کشیدند نمی‌توانند راهنمای بشر به سمت قله کمال باشند. اما ملتی که در دامن خود فردوسی، سعدی، سنایی و ابن‌سیناها و در دوره ما جوانان مؤمن و شجاع را تربیت می‌کند، اوست که می‌تواند راهنما و پیش‌قراول بشر به سمت قله کمال باشد.

به گزارش مهر ، رئیس جمهور با بیان اینکه باید ایران را با ایمان بسازیم، گفت: ملت ایران در طول تاریخ ملتی مؤمن و موحد بوده است که این جزء افتخار ما بوده است.

وی اظهار داشت: این کشورها می‌خواهند با اختاپوس و رمالی ذهن مردم را سازمان دهند درحالی که اشتباه است.

وی گفت: باید با ایمان ایران را بسازیم چرا که بدون ایمان همه نور و عظمت ملت ایران زایل خواهد شد.

احمدی نژاد ساختن ایران را نیازمند داشتن امید، عشق و ایمان دانست و تاکید کرد: امروز جوانان ما سرشار از ایمان، امید و عشق هستند.


[HR]


[HR]


ببخشيد يه مطلبي در اين موضوع هست

و اون اينكه اقاي احمدي نژاد هيچ وقت به اين صراحت نمي گفت كه طرح جنگي به اين صورت عليه ايران وجود دارد.تصویر


ايا واقعا خبريست ؟
خواهشا اگه نظري داريد احساسي نباشهتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

نویسنده نشریه تایم؛طرح حمله به ایران جدی شده است؟!
در پی گسترش تحریم‌های اقتصادی، نشانه‌های تشدید بحران مناسبات ایران و امریکا، هر روز آشکارتر می‌شود.
جو کلاین، نویسنده نشریه تایم در تازه‌ترین مقاله خود فاش می‌کند که طرح حمله به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی، بار دیگر در دستور کار واشنگتن قرار گرفته است.
هم‌زمان در پی عملیات انتحاری پرتلفات در مسجد جامع زاهدان، مقام معظم رهبری آیت‌الله خامنه‌ای جهان اسلام را به مقابله با تروریسم وحشی و کوری فرا خواند که به نظر ایشان برانگیخته سیاست‌های خباثت آمیز امریکا و انگلیس و مزدوران دولتی و غیر دولتی آنان در منطقه است.
در این شرایط بحرانی، به گزارش سایت ۲۰ دقیقه در سوئیس، قرار است روز شنبه (۲۴ ژوئيه) یک مرکز تحقیقات اتم ترکیبی در ایران افتتاح شود.
رسانه سوئیسی به استناد گزارش روز چهارشنبه (۲۱ ژوئیه) خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران می‌نویسد که مرکز تحقیقاتی تازه قرار است طی مراسم ویژه‌ای از سوی سازمان انرژی اتمی ایران گشوده شود. به نوشته این سایت، ساخت یک رآکتور قابل استفاده و بهره‌برداری از تکنولوژی اتمی ترکیبی تحولی مهم است.
تمام رآکتورهای فعلی جهان از تکنولوژی تجزیه اتم استفاده می‌کنند و تکنولوژی ترکیب اتم تا به حال مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است. رآکتور مجهز به این تکنولوژی به عنوان ماده خام برای تولید انرژی اتمی تنها به آب یا اکسیژن نیاز دارد.
این حرکت جمهوری اسلامی درباره تحقیق پیرامون تکنولوژی جدید، در شرایط فعلی می‌تواند جهان غرب را بیشتر تحریک کند.
غرب، جمهوری اسلامی را متهم می‌کند که زیر پوشش انرژی اتمی صلح‌آمیز برای ساختن بمب اتمی تلاش می‌کند. اتهامی که ایران همواره رد کرده و بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای‌اش تاکید کرده است.
جو کلاین که گفته می‌شود شبکه ارتباطی قدرتمندی در پنتاگون دارد، می‌نویسد: در حلقه‌های قدرت واشنگتن، دوباره با جدیت از طرح حمله به تاسیسات اتمی ایران سخن گفته ‌می‌شود. در واشنگتن به شدت شایع شده که هلیکوپترهای نظامی اسرائيل تجهیزات زیادی را به پایگاه توبروز در صحرای جنوبی این دولت انتقال داده‌اند. امریکایی‌ها نیز پایگاه‌های خود در آسیای مرکزی را برای حمله آماده کرده‌اند.
کلاین معتقد است که امریکایی‌ها امروز بیشتر از دو یا سه سال پیش می‌دانند که برای جلوگیری از اتمی ‌شدن ایران کدام مراکز اتمی این کشور را باید مورد حمله قرار دهند. تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی در منطقه به رشد این آگاهی کمک زیادی کرده‌اند.
همسایگان ایران، برای جلوگیری از اتمی شدن جمهوری اسلامی فشار می‌آورند. یوسف العتیبه سفیر امارات متحده عربی در واشنگتن طرفدار حمله نظامی امریکا است. ترکیه، مصر، عربستان سعودی و حتی اردن تهدید کرده‌اند که اگر از دسترسی جمهوری اسلامی به بمب اتمی جلوگیری نشود، آنها نیز برنامه اتمی خود را آغاز خواهند کرد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

وقتی قطعنامه اخیر شورای امنیت به تصویب رسید، صدای ایران در آمد نه به خاطر حجم تحریم ها بلکه بیشتر به دلیل آن که شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی در فهرست تحریم ها قرار گرفته بود.
تحریم های شورای امینت بیشتر بر بخش های هسته ای و نظامی متمرکز است ولی در دور جدید تحریم ها به کشورها اجازه داده شده تا محموله های دریایی ایران را در آب های آزاد بازرسی کنند.
اتهام کشتیرانی جمهوری اسلامی مشارکت در حمل اسلحه و محموله های نظامی به خصوص مرتبط با برنامه هسته ای است و بنابر قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، دولت ها می توانند در صورتی که به محموله یک کشتی ایرانی شک کنند، آن را بازرسی کنند.
بنابر این قطعنامه، کشورها می توانند بر اساس قوانین بین المللی کشتی ها را در آب های آزاد بازرسی، توقیف و در صورت لزوم بار آن را نابود کنند.
محدودیت هایی که برای کشتیرانی جمهوری اسلامی وضع شده به گونه ای است که به کشورها اجازه می دهد حتی از تحویل سوخت یا خدمات دیگر به کشتی های ایرانی خودداری کنند.
قطعنامه شورای امنیت موارد دیگری نظیر فعالیت های سپاه پاسداران را در بر می گیرد اما چون این موارد به نوعی در قطعنامه های پیشین نیز وجود داشت، واکنشی در داخل ایران ایجاد نکرد اما گنجاندن نام کشتیرانی جمهوری اسلامی در فهرست تحریم ها و در نظر گرفتن محدودیت هایی برای این شرکت، اعتراض دولت ایران را حتی بسیار بیشتر از اصل قطعنامه برانگیخت.

مجلس ایران طرح مقابله به مثل ایران را پیش کشید و قانونی تصویب کرد که اگر کشتی های ایرانی در آبهای بین المللی بازرسی شوند ایران نیزمقابله به مثل خواهد کرد.

قطعنامه شورای امنیت در باره تحریم کشتیرانی جمهوری اسلامی

• از دولت ها می خواهد تمام محموله های هوایی و دریایی که به ایران فرستاده می شود یا از آن خارج می شود را در فرودگاه ها، بنادر و آب های قلمروی خود در صورتی که بر این باور باشند که آن محموله ها حاوی مواد اتمی، موشکی یا نظامی ممنوع اعلام شده است، بازرسی کنند. • به کشورها اجازه می دهد محموله های دریایی ایران را بر اساس قوانین بین المللی در آب های آزاد بازرسی، توقیف و حتی در صورت لزوم نابود کنند. • به کشورها اجازه می دهد از تامین سوخت یا ارائه خدمات دیگر به کشتی های ایران یا کشتی های خارجی حامل محموله های “غیرقانونی” ایران خودداری کنند. • از کشورها می خواهد “مراقب” مبادلات مالی اشخاص یا شرکت ها با افراد و کمپانی های ایرانی از جمله شرکت های وابسته به سپاه پاسداران یا خطوط کشتیرانی ایران باشند. • از کشورها می خواهد “مراقب” مبادلات مالی بانک های ایرانی از جمله بانک مرکزی این کشور باشند تا از مبادلاتی که مربوط به فعالیت های اتمی حساس ایران یا سیستم های پرتاب کلاهک های هسته ای این کشور می شود، جلوگیری کنند. • از کشورها می خواهد که با اتخاذ تدابیر لازم از افتتاح شعبه ها و نمایندگی های بانک های ایران در قلمروی خود در صورتی که معتقدند چنین شعبی با فعالیت های اتمی ایران ارتباط دارند، جلوگیری کنند

مجلس دولت را موظف کرد که به کشورهایی که به بازرسی هواپیماها و کشتی های ایرانی یا محموله های باری کشور مبادرت می کنند و یا از تحویل سوخت به هواپیماهای ایرانی خوداری می کنند، مقابله به مثل کند.
مهدی غضنفری وزیر بازرگانی ایران می گوید دولت از کشتیرانی جمهوری اسلامی حمایت می کند و بنابر مصوبه دولت کشتی ها می توانند از طریق بیمه مرکزی ایران بیمه شوند و از آنها مراقبت خواهد شد حتی اگر مراقبت ها در حد مراقبت های نظامی باشد.
از تحریم آمریکا تا تحریم سازمان ملل
کشتیرانی جمهوری اسلامی حدود دو سال پیش بعد از آنکه ابتدا آمریکا و بعد از آن بریتانیا محدودیت هایی را برای این شرکت دولتی در نظر گرفتند، راههایی را برای دور زدن تحریم های یک جانبه یا چند جانبه پیدا کرد.
تغییر نام کشتی ها، استفاده از پرچم کشورهای مختلف، تغییر مالکان کشتی و مدیران آنها ترفندهایی بود که ایران به کار بست و این اقدامات، تحریم های وضع شده علیه این شرکت را بی اثر یا کم اثر کرد.
بسیاری از کارشناسان حمل و نقل و بیمه معتقدند که اقدامات ایران برای تغییر نام کشتی ها و موارد نظیر این، غیرقانونی نیست وپیدا کردن هویت واقعی کشتی ها به راحتی از طریق جستجو در شبکه اینترنت قابل شناسایی است و حتی می شود از این طریق فهمید که اسم جدید کشتی چیست، به کدام مقصد بار می برد و محموله اش حاوی چه چیزهایی است.
بنابر گزارشهای منتشر شده، در حال حاضر تنها نزدیک به یک سوم از حدود ۱۲۰ کشتی ایرانی در مالکیت شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی است و بقیه تحت کنترل شرکت هایی قرار دارند که آمریکا آنها را تحریم نکرده است.
حال این پرسش وجود دارد که آیا ایران می تواند به همین شیوه تحریم های شورای امنیت را مانند تحریم های آمریکا دور بزند یا نه؟واکنش تند ایران می تواند نشانگر این نگرانی باشد که از این پس حرکت کشتی های ایرانی با هر نام و زیر هر پرچمی یا تحت مالکیت هر شرکت خارجی در معرض اتهام قرار دارند و هر آن امکان دارد به این کشتی ها فرمان ایست داده شده و محموله آنها بازرسی شود.
با آنکه هدف شورای امنیت سازمان ملل محموله های حاوی مواد اتمی، موشکی و نظامی است اما عمده باری که شرکت کشتیرانی جمهور اسلامی حمل می کنند، غیر نظامی است.
صورت های مالی کشتیرانی جمهوری اسلامی در سال گذشته خورشیدی که در بر گیرنده مشتریان عمده حمل بار این شرکت است، نشان می دهد که صنایع دفاع ایران یکی از ۳۵ مشتری اصلی این شرکت است. صنایع دفاع در انتهای فهرست مشتریان عمده کشتیرانی قرار دارد و شرکت بازرگانی دولتی ایران وابسته به وزارت بازرگانی در صدر مشتریان این شرکت قرار دارد.
شرکت بازرگانی ایران بخش عمده ای از نیازهای روزمره وارداتی ایران را تامین می کند و بازرسی های گسترده می تواند، ریسک حمل کالا به ایران را به شدت افزایش دهد.
بازرسی کشتی ها و بالا رفتن قیمت کالا

کشتیرانی جمهوری اسلامی به طور متوسط حدود ۲۴ میلیون تن کالا در سال حمل می کند.

البته این نگرانی نیز وجود دارد که این اقدامات محدود کننده به کشتیرانی جمهوری اسلامی محدود نشود و تمام شرکت های خارجی که با کشتی به بنادر ایران بار حمل می کنند، در بر بگیرد.
افزایش ریسک حمل بار به افزایش قیمت کالاها منجر خواهد شد و بیمه کشتی ها و بار را افزایش خواهد داد.
کشتی ها معمولا از به وسیله بیمه های خارجی بیمه می شوند و به دلیل محدودیت های مالی بین المللی که علیه ایران به کار گرفته شده، کارشناسان معتقدند که تحریم های تازه شورای امنیت، کشتیرانی جمهوری اسلامی با دشواریهای تازه ای رو به رو خواهد کرد.
میزان مبادلات تجاری ایران سالانه بیشتر از ۷۲ میلیون تن در سال است که بخش عمده آن وارداتی است و گزارشهای رسمی نشان می دهد که کشتیرانی جمهوری اسلامی به طور متوسط حدود ۲۴ میلیون تن کالا در سال حمل می کند.

این آمار خلاف نظر کسانی است که معتقدند کشتیرانی جمهوری اسلامی حدود ۷۰ درصد حمل بار به ایران را بر عهده دارد.
محمد حسین داجمر رئیس هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی هم می گوید که این شرکت حدود ۲۵ درصد بار کشور را حمل می کند و شرکت های بین المللی سهم عمده ای در حمل بار به ایران را دارند.
با آنکه کشتیرانی جمهوری اسلامی در دو سال اخیر بعد از تحریم های آمریکا و بریتانیا به راحتی توانسته بود، تحریم ها را دور بزند، اما واکنش تند ایران به تحریم کشتیرانی از سوی شورای امنیت سازمان ملل نشان می دهد که ایران می داند کشتیرانی جمهوری اسلامی زیر ذره بین قرار گرفته و از این پس دیگر نخواهد توانست همانند گذشته، با هزینه هایی ناچیز نام کشتی ها را عوض کرده یا حتی مالکیت آنها را تغییر دهد و با پرچم کشتی دیگری کار کند، بدون آنکه نگران چیزی باشد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

احمدی‌نژاد گفت: آن‌ها می‌دانند ما اهل جنگ و تجاوز نبوده و نیستیم و این را هم می‌دانند اگر دستی به سوی ملت ایران دراز شود، ملت ایران آن را از بازو قطع می‌کند.





به گزارش شبکه ایران، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور قبل از ظهر امروز یکشنبه طی سخنانی در پنجمین جشنواره ملی کارآفرینان برتر با بیان اینکه صحنه تجلیل از کار و کارآفرینان یکی از بهترین صحنه‌ها است، گفت: این نظر بنده و ایرانی‌ها نیست بلکه نظر همه منصفان و آگاهان عالم است که اگر کسی از منظر تاریخ به ملت‌ها نگاه کند ملت ایران از درخشش استثنایی برخوردار است به گونه‌ای که اگر مفاخر، اندیشه‌های بلند، فرهنگ و تمدن ایران زمین را از تاریخ بشر کنار بگذارند دیگر چیزی از فرهنگ و تمدن باقی نمی‌ماند.
وی هدایای ملت ایران را به بشریت را بی‌شمار و شگفت‌انگیز دانست و اظهار داشت: ‌در دوره‌ای که خیلی‌ها در توحش زندگی می‌کردند ملت ایران در اوج تمدن انسانی بود.
رئیس جمهور ادامه داد: ملت ایران در دوره‌ای بخش وسیعی از جهان را مدیریت می‌کرد که در آن زمان 42 ملیت با رضایتمندی و داوطلبانه تحت مدیریت فرهنگی و انسانی ایران زمین بودند، شرق و غرب این نگاه فرهنگی و ارزش‌های انسانی چندین هزار کیلومتر از هم فاصله داشت اما ارزش‌های حاکم بر این سرزمین که منطبق بر خصلت‌های پاک خدایی است همه انسان‌ها را به هم گره زد و آثاری را آفرید که همین امروز هم افتخار بشریت است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه اگر بنا باشد فقط فهرست عناوین دستاوردهای فرهنگی، علمی و تمدنی ایرانیان در طول تاریخ را از رو بخوانیم حداقل 24 ساعت پیوسته وقت می‌خواهد، تصریح کرد: امروز وقتی به تاریخ ایران و دیگران که مدعی هستند نگاه کنیم می‌بینیم که آنها در برابر ملت ایران هیچ درخششی ندارند. آنها که اساس تأسیس‌شان به کشتار وسیع ملت‌های بومی یک سرزمین و به بردگی کشیدن صدها میلیون انسان بی‌گناه و همچنین غارت گسترده ثروت ملت‌ها بوده است چه می‌خواهند بگویند.
به گزارش فارس، وی یادآور شد: فرهنگی که آنها عرضه کرده‌اند فرهنگ خودخواهی، غرور و آدمکشی است که نشان می‌دهد اینها در برابر فرهنگ ملت بزرگ ایران چیزی برای گفتن ندارند.


تمدن درخشان ایران؛ عامل خشم مستکبران



رئیس جمهور با طرح سؤالی مبنی بر اینکه این همه آثار افتخار آمیزی که در طول تاریخ ایجاد شده حاصل چه چیزی است، گفت: به‌خلاف تبلیغات استعمار پیر در 200 سال اخیر و بعد هم دنباله‌های آن که سعی کردند اینگونه جلوه دهند که ملت ایران ملت راحت طلب و تن پرور بوده‌اند باید پرسید که آیا این همه آثار افتخار امیز با راحت طلبی و تن پروری به دست می‌آید.
احمدی نژاد ادامه داد: چطور ممکن است سرزمینی با وسعت چند ده میلیون کیلومتری را مدیریت عالی کرد بعد در معماری، هنر، شهرسازی، قواعد انسانی حاکمیت، علم، نجوم، فلسفه و پزشکی بالاترین و دقیق‌ترین حرف را زد.
وی با اشاره به اینکه اگر فقط صنایع دستی ایران را به میدان بگذاریم هیچ کسی در دنیا نمی‌تواند با آن برابری کند، خاطرنشان کرد: اینکه از ایران می‌گوییم به معنی نژاد پرستی و نگاه ناسیونالیستی نیست. ایرانیان هیچ‌گاه نگاه ناسیونالیستی و قومی و طایفه‌ای بر سرزمین ایران نداشته‌اند و ایران همیشه متعلق به همه بشریت بوده و تحولات آن بشریت را تحت تأثیر قرار داده است.
رئیس جمهور اظهار داشت: این تمدن درخشان ایران که سیر کمالی آن 200 سال اخیر از ناحیه استعمارگران با انقطاعی روبه‌رو شد موجب شد که ما خودمان را در تاریخ گم کنیم ولی امروز به لطف خداوند و حرکت عظیم ملت ایران دوباره خود را پیدا کرده‌ایم.
احمدی نژاد در خصوص عوامل ایجاد تمدن افتخار آمیز ایران نیز پرسید و ابراز داشت: اگر این عوامل را بشناسیم و آنها را احیا و جاری کنیم این تمدن مجددا قابل بازیابی در تراز امروز بشر است. ما می‌خواهیم بشر را به افق درخشان آینده ببریم.
وی ایمان را یکی از عوامل ایجاد تمدن افتخار‌آمیز ایران دانست و گفت: چیزی که به انسان اراده، همت و انگیزه می‌دهد ایمان است، در طول تاریخ ملت ایران ملت موحدی بوده است در حالیکه امروز نیز شاهدیم که 3 میلیارد از جمعیت دنیا بت‌پرست هستند.


عشق به ایران یعنی عشق به همه خوبی‌ها



رئیس جمهور تأکید کرد: ایمان به خدا و یگانه پرستی ملت ایران به لحاظ دریافت‌های انسان در یک سطح بالاتری قرار داشته و این رمز شکوفایی و ماندگاری ملت ایران در طول تاریخ بوده است.
احمدی نژاد عامل دوم در ایجاد تمدن افتخار آمیز ایران را عشق و محبت برشمرد و گفت: عشق و محبت در جامعه و فرهنگ ایران همیشه حرف اول را زده است و ما شاهد هستیم وقتی در گوشه‌ای از ایران اتفاقی می‌افتد همه کمک می‌کنند بنابراین می‌بینیم که عشق و محبت شیرازه پیوستگی ملت ایران بوده است.
وی با بیان اینکه ملت ایران به قدری عاشق دیگران بوده که همیشه خوبی‌هایش را با دیگران تقسیم کرده است، عنوان کرد: اگر عشق نباشد چطور ممکن است یک نفر عمر خود را بگذارد و اثری را ایجاد کند که این کار بدون عشق امکانپذیر نیست.
رئیس جمهور افزود: عشق به ایران در دل تک تک ایرانیان و در طول تاریخ شعله زده و عشق به ایران یعنی عشق به همه خوبی‌ها.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود کار را عامل بعدی ایجاد تمدن افتخار آمیز ایران دانست و گفت: 3 هزار سال پیش ایرانی‌ها فهمیدند که برای استفاده از آب نیازمند شبکه‌ای سازگار با طبیعت هستند؛ از این رو قنات را ایجاد کردند که همه اینها حاصل کار است.
وی به دستاوردهای عظیم علمی در ایران و معادلات ریاضی خیام که هنوز نیز حل نشده است، اشاره و خاطرنشان کرد: خیام چگونه این معادلات ریاضی را استنتاج می‌کرده است که باید گفت همه اینها با کار است.

* کار‌آفرینی نه‌تنها یک افتخار بلکه مجاهدتی بزرگ است

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه با عشق و ایمان بدون کار اتفاقی در کشور نمی‌افتد، اظهار داشت: همه افتخارات به خاطر کار است. امروز کارآفرینی نه تنها یک افتخار بلکه مجاهدتی بزرگ است کسی که در گوشه‌ای از کشور موانع و سختی‌ها را با همت پشت سر گذاشته و مجموعه‌ای را ایجاد می‌کند تا کار آفریده شود در حقیقت به‌‌تمام بشریت کمک است.
احمدی نژاد یادآور شد: ایران امروز یک جغرافیا و یک‌نژاد در برابر سایر نژادها نیست بلکه یک پیام، راه، فرهنگ و افق روشن در برابر بشریت است.
وی ایران را عدالت‌طلبی، سرزندگی، حیات، ظلم‌ستیزی، برادری، عشق، محبت و راه نجات بشریت توصیف و عنوان کرد:‌ بشریت از ظلم‌ها، تحمیل‌ها و تحقیرها به تنگ آمده است. با حیله و نیرنگ ایرانی‌ها را از عرصه تمدن جهان کنار زدند که امروز می‌بینیم که چه تمدنی ایجاد کرده‌اند که در آن زن و مرد اروپایی آرامش، احترام، عزت، عشق و محبت ندارد.
رئیس جمهور ادامه داد: همه موجودیت بشر را این کشورها خرج خودخواهی، زیاده طلبی و توسعه طلبی‌های خودشان کردند.
احمدی‌نژاد با اشاره به وجود ثروت‌های فراوان در افریقا، آمریکای جنوبی، آسیا و همه دنیا، تصریح کرد: با وجود این همه ثروت ما شاهدیم که همه صاحبان این ثروت‌ها در چه وضعی هستند و غارتگران در چه وضعی زندگی می‌کنند آنها همه ملت‌ها را تحقیر کردند.
وی افزود: ملتی که 5 میلیون جمعیت داشت 200 سال قبل با ساختن کشتی به کشوری که 200 میلیون جمعیت داشت حمله نظامی کرده و آنها را به غارت بردند ولی باید گفت آنها امروز شکست خوردند و تنها نقطه امید ملت‌ها امروز حرکت ملت ایران است بنابراین ایران را باید مجددا برپا کنیم و به قله‌ها برسانیم که این باید توأم با ایمان، عشق و کار باشد.
رئیس جمهور با بیان اینکه ایجاد و ساختن سخت ولی تخریب کردن آسان است، تصریح کرد: ایجاد کردن و ساختن فداکاری می‌خواهد که امروز در ملت ایران در اوج است، کسانی که در تاریخ ماندگار شدند فداکار بودند که کارآفرینان ما امروز در همین مسیر حرکت می‌کنند.
احمدی نژاد گفت: امروز از یک گردنه سنگین ساختن ایران عبور می‌کنیم و این کار با همت شما کارآفرینان خواهد شد. امروز پرافتخارترین اقدام و عمل اجتماعی ایجاد کار مثبت و سازنده و یک عبادت کم نظیر است.
وی با طرح سؤالی مبنی بر اینکه کدام عمل اجتماعی زیباتر و ارزشمندتر از کارآفرینی است، اظهار داشت: از همه شما کارآفرینان تشکر کرده و دستتان را می‌بوسم. اما ما باید در یک حرکت رو به جلو به نقطه اوج برگردیم و یقین دارم که این اتفاق خواهد افتاد.


فیلم درست می‌کنند تا مردم آمریکا را از ایران بترسانند



رئیس جمهور با بیان اینکه همه باید ایران را به جلو برده و نیازهای مردم را نیز برطرف کنیم، خاطرنشان کرد: باید به دنیا الگو دهیم که این کار شدنی است و باید به جایی برسیم که الگوی ایرانی به عنوان الگوی موفق در جهان ارائه شود که تردید ندارم به زودی با کار شما کارآفرینان این اتفاق خواهد افتاد.
احمدی نژاد ادامه داد: امروز تقاضای برای اندیشه، ابتکار و کالای ایرانی در دنیا روزافزون شده و به سرعت در حال گسترش است که همه باید در این راه کمک کنند.
رئیس‌جمهور در خصوص مسائل جهانی و ایران با طرح سؤالی مبنی بر اینکه چرا قدرت‌های فاسد جهانی که بشریت را به پایین کشیده‌اند از دست ما عصبانی هستند، گفت: درست در اوج احساسات جهانی علیه رژیم صهیونیستی که کشتی حامل کمک‌های بشر دوستانه به مردم غزه را مورد حمله قرار داده بود علیه ایران قطعنامه صادر کرده‌اند. چرا اینگونه است.
وی افزود: فیلم درست می‌کنند تا مردم آمریکا را از ایران بترسانند و می‌گویند ایران خطری برای امنیت جهانی است که خودشان درست کرده و باور می‌کنند. در حالی که ایران در طول تاریخ آزارش به کسی نرسیده و در 8 سال دفاع مقدس خود اینها پشت متجاوز بودند.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه آنها از بیدار شدن روح تمدن‌ساز و فرهنگ‌آفرین ملت ایران به شدت نگران هستند و می‌دانند چه توانمندی‌ای در ایران خوابیده است و اگر بیدار شود همه آنها را کنار می‌زند،‌ اظهار داشت: آنها می‌دانند اگر ملت ایران فرصتی پیدا کند که به لطف خدا پیدا کرده همه دستاوردهای مادی آنها رنگ می‌بازد.
احمدی‌نژاد افزود: در شیمی، بیوتکنولوژی،‌ فضا، هسته‌ای و سایر علوم وقتی پیشرفت می‌کنیم یا حتی با اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها، آنها می‌گویند ایران خطر است بنابر این معلوم است که آنها از بیداری ملت ایران می‌ترسند.
وی با اشاره به صدور قطعنامه علیه ایران عنوان کرد: امروز چند تا از این کشورها از روی ضعف و ذلت دست به دست هم دادند و خیال می‌کنند با جنگ روانی و تبلیغی می‌توانند ملت ایران را به عقب‌نشینی و توقف وادار کنند.

دستی را که به سوی ملت ایران دراز شود، از بازو قطع می‌کنیم

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: آنها می‌دانند ما اهل جنگ و تجاوز نبوده و نیستیم و این را هم می‌دانند اگر دستی به سوی ملت ایران دراز شود، ملت ایران آن را از بازو قطع می‌کند.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه آنها می‌دانند ملت ایران در گذشته هم سرزمین‌ها و قلب‌ها را با لشکرکشی فتح نکرده بلکه با تدبیر و سیاست قدرت‌های فاسد را به زیر کشیده است، تصریح کرد:‌ ما برای مقابله با آمریکا و دنباله‌های آن نیاز به جنگ نداریم بلکه تدبیر، فرهنگ و سیاست ایرانی آنها را به زیر می‌کشد و خودشان می‌دانند و جرات نمی‌کنند بگویند از همین رو مخفی‌کاری می‌کنند.
وی خطاب به کشورهای غربی با بیان اینکه دعوای ما با شما بر سر منطق و مدیریت بر جهان است،‌ گفت: ما قبول نداریم که جیب ملت‌ها را خالی کنیم چرا که در سال جاری میلادی شاهد کسری هزار و 408 میلیارد دلاری بودجه آمریکا هستیم و این به دلیل تسلط دلار بر بازار جهانی به معنای برداشت از جیب همه دنیا است.
رئیس‌جمهور یادآور شد: آنها می‌دانند اگر روحیه فرهنگ‌آفرینی و تمدن‌ساز ملت ایران بیدار شود دیگر جایی برای غارت‌های گسترده مدرن باقی نمی‌ماند.
احمدی‌نژاد در خصوص سناریوی آمریکا علیه ایران ابراز داشت: بخشی از روسیه و کشورهای اروپایی را با خود هماهنگ کرده‌اند و برخی در داخل دنباله‌رو آنها هستند که در آینده ابعاد بیشتری از این سناریو را خواهم گفت، خداوند سناریوی آنها را برای ما از جایی که آنها فکر آن را نمی‌کردند، فاش کرد که در همین راستا می‌خواهند سر و صدا کرده و بگویند ایران می‌خواهد بمب بسازد در حالی که آنها هم دروغگو، ترسو و فریب‌کار هستند.
وی در ادامه سخنان خود در همین خصوص عنوان کرد: تصمیم دارند به برخی کشورهای خاورمیانه حمله نظامی کرده و بعد فلش‌ها را به سمت ما بگیرد که ایران می‌خواهد بمب بسازد، از همین رو باید گفت هدف همه طراحی‌ها و تحریم‌ها برخلاف ادعایشان جلوگیری از پیشرفت و ساختن ایران است.

پاسخ قاطع ایران به کشور مشارکت کننده در سناریوی آمریکا

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به این کشورها گفت: ما اهل دعوا و تنش نبوده و از تحریم‌ها استقبال نمی‌کنیم بلکه اهل دوستی و منطق هستیم و هر کسی که با ایران دوستی کرد،‌ سودش را برد اما این کشورها باید بدانند این بداخلاقی‌هایشان جز بردن آبرویشان نتیجه‌ دیگری نخواهد داشت و هر کس در این سناریوی آمریکا علیه ایران شرکت کند ما عمل آن را به عنوان دشمنی تلقی کرده و پاسخ قاطع خواهیم داد.
احمدی‌نژاد تاکید کرد: هر کسی تصمیمی علیه ملت ایران بگیرد همچون بازرسی کشتی‌های ایرانی، باید بداند بلافاصله عکس‌العمل ایران پشیمان کننده است.
وی با بیان اینکه 5 تا 10 سال با آژانس همکاری کردیم اما متوجه شدیم که آنها دنبال دشمنی هستند، خاطرنشان کرد: ملت ایران صدها مثل شما را در تاریخ باتدبیر، ‌مدیریت و فرهنگ دفن کرده است. زور شما به ایرانی‌ها نمی‌رسد بعد می‌خواهید چند کشور فقیر را مورد هجوم قرار دهید در حالی که از این کار هم نتیجه نخواهید گرفت.
رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به کارآفرینان گفت: باید دست به دست هم بدهیم و هر تهدیدی که علیه ایران رخ می‌دهد به فرصت تبدیل کنیم.
احمدی‌نژاد همچنین یادآور شد: می‌خواهید بنزین را تحریم کنید، ما از این کار خوشحالی خواهیم شد چرا که آماده هستیم تا ظرف دو روز بنزین مورد نیاز را تولید کنیم. هر چیزی را که دوست دارید تحریم کنید بعد ظرف چند ماه کارآفرینان ایران بهتر از آن را تولید خواهند کرد.
وی عنوان کرد: اندیشه، اراده و همت را می‌خواهند تحریم کنند البته خیلی به ذلت افتادند و چاره‌ای دیگری ندارند و همه قدرت‌شان نشان دادن دندان‌هایشان است.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه این کشورها آدم‌های بدوی و ابتدایی برخلاف آن چیزی که نشان می‌دهند، هستند و نمی‌فهمند با چه کسانی حرف می‌زنند، خاطرنشان کرد: ما از آن تحریم‌ها خوشحال هستیم چرا که آنها کاری می‌کنند که ما می‌خواهیم. نه اینکه دوست داشته باشیم ما برنامه‌ای برای مدیریت جهان داریم بنابر این آنها کاری را می‌کنند که ما برای مدیریت دنیا در آینده به آن نیاز داریم مثل همین که ما می‌گوییم آنها آدم‌های فریبکاری هستند که آنها نیز با این کارهایشان آن را تائید می‌کنند.
احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه ایران بزرگترین دشمنان را با کمترین هزینه به زیر می‌کشد، اظهار داشت: چرا ناراحت باشیم البته برای آنها متاسفیم که چقدر سقوط کرده و به کجا می‌روند و بنابراین امیدواریم که حرف‌های ما را شنیده و خود را اصلاح کنند.
وی یادآور شد: ما خواهان روابط عادلانه و احترام متقابل هستیم و هر کس آن را رعایت کند مخلص او هستیم و اگر اینگونه نباشد بدانند خود را به دره سقوط نزدیک کرده‌اند. به آنها نصیحت می‌کنم از این بداخلاقی‌ها دست بردارند چرا که اگر می‌خواهند در آینده جهان نقش داشته باشند باید به حقوق مردم احترام بگذارند.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

با جنگ روانی باید به شیوه‌های جنگ روانی مقابله کرد





فرارو- معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی با ارزیابی اظهارات رئیس جمهور درباره حمله اسراییل به دو کشور دوست در خاورمیانه گفت: «هرگونه اقدام در این زمینه با مخالفت جهانی روبرو خواهد شد.»

دکتر محمود احمدی‌نژاد جمعه شب در اختتامیه جشنواره ملی جوان ایرانی اعلام کرد: «سناریوی جدیدی را غرب به نویسندگی و کارگردانی آمریکا علیه ایران تهیه کرده است که این سناریو توسط رئیس‌جمهور روسیه کلید خورده است.»

وی با بیان اینکه دشمنان یک طراحی جنگ روانی و شیطنت علیه جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، گفت: «آنها با برخی نیز در داخل هماهنگ کرده‌اند که فضای سنگینی را به قول خودشان علیه ما در دنیا ایجاد کنند، ‌فشار بیاورند، فشار را به اوج برساند و در اوج این فشارها به یکی دو کشور خاورمیانه که دوست ما هستند با کمک صهیونیست‌ها حمله نظامی بکنند تا به خیال خودشان یک توقف و ضعفی را در اراده ملت ایران ایجاد کنند.»

حمیدرضا ترقی در این باره به خبرنگار فرارو گفت: «در صورتی که گلوله‌ای در خاور میانه شکیک شود، وضعیت امنیت منطقه به هم خواهد خورد. هر گونه جرقه‌ای که درمنطقه توسط آنها زده شود، آتش‌اش همه منطقه و جهان را فرا خواهد گرفت که در این صورت خاموش کردنش در اختیار آنها نخواهد بود. فلذا هرگونه اقدام در این زمینه با مخالفت جهانی روبرو خواهد شد.»

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که منظور رئیس جمهور از جزئیات بیشتر این سناریو که در آینده اعلام خواهد شد چیست، گفت: «نقشه‌های متعددی را کارشناسان سیا و پنتاگون به دولت آمریکا پیشنهاد داده‌اند. در این پروژه‌ها انواع مختلف شیوه‌های اقدام علیه ایران بررسی شده است. این پروژه‌ها هر کدام تبعات خود را دارد ولی چون هیچ کدام به لحاظ عملیاتی در نهاد‌های مرتبط تصویب نشده، اقدامی هم صورت نپذیرفته است. در واقع اطلاعاتی که آقای رئیس جمهور کسب کرده‌اند مربوط به پروژه‌ها می شود‌.»

وی در این باره که چرا رئیس جمهور اسناد اطلاعاتی را کسب کرده منتشر نمی‌کند، اظهار کرد: «اصولا در جنگ روانی سند رو نمی‌کنند و این مسئله‌ای طبیعی است. با جنگ روانی باید به شیوه‌های جنگ روانی مقابله کرد.»

ترقی در پاسخ به سوال دیگری در این رابطه که آیا عدم ارائه اسناد از سوی رئیس جمهور موجب خدشه وارد شدن به وجهه او و ایجاد مطالبه در مردم نمی‌شود، بیان کرد: «مهم این است که دشمن بداند ما از کدام یک از برنامه‌هایش اطلاع داریم.»

وی درباره ایجاد مطالبه در مردم افزود: «نباید چنین مطالبه‌ای صورت گیرد. بهرحال این مسایل جز مسایل سری کشور است و اگر منابع اطلاعاتی باز شود، سوخت می‌شوند و دیگر نمی‌توان از این طریق اطلاعاتی کسب کرد.»

این تحلیل‌گر مسایل بین الملل در توضیح بیشتر سخنان رئیس جمهور تاکید کرد: «آقای احمدی نژاد گفتند که اطلاعات را به آگاهی مردم می‌رسانیم نه آنکه اسنادش را منتشر می‌کنیم. ادعا این است که اسناد این اطلاعات موجود است و بدون سند نبوده و قابل تکیه است. وقتی رئیس جمهور می‌گوید اسناد موجود است می‌خواهد بگوید که نه بر اساس شایعه بلکه براساس مستندات سخن می‌گوید.»

ترقی با اشاره به انتقادات احمدی‌نژاد از مقامات روسیه تصریح کرد: « مواضع انتقادی رئیس جمهور از عملکرد روسیه ناشی می‌شود. در واقع روس‌ها در کنار آمریکا قرار گرفته‌اند و بیشتر به منافع خودش و خواسته‌های آمریکا توجه دارند تا منافع ما.»

وی اضافه کرد: «ایران هیچ تعهدی به غرب و شرق ندارد و باید همیشه استقلال‌اش را براساس منافع ملی خود مد نظر قرار دهد. اگر روسیه وچین در کنار دشمنان ما قرار گیرند، هیچ دلیلی نیست که روابطمان با آنها را براساس روند گذشته ادامه بدهیم.»

وی با اشاره به پروژه آمریکا گفت: «با توجه به شکست پروژه فشار به ایران از طریق صدور قطعنامه، آمریکا راهکار دیگری را در تهدید علیه ایران دنبال می‌کند تا بتوانند حیثیت بین المللی‌اش حفظ کند. بر این اساس آنها با استفاده از بعضی افرادی که از ایران ربوده شدند یا به شکلی در اختیار بیگانگان قرار گرفتند، قصد دارند که جنگ روانی را علیه ایران انجام دهند و از طریق تبلیغات علیه فعالیت‌ها هسته‌ای ایران بتوانند، اخبار دروغی را به خورد جهانیان داده و اقدامت خودشان را توجیه کنند.»
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط sinaset »

ببخشيد يه مطلبي در اين موضوع هست

و اون اينكه اقاي احمدي نژاد هيچ وقت به اين صراحت نمي گفت كه طرح جنگي به اين صورت عليه ايران وجود دارد.تصویر


ايا واقعا خبريست ؟
خواهشا اگه نظري داريد احساسي نباشهتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر


سلام دوست گلمتصویر
راستش چند مقام بلند پایه ایران اعلام کردن،یک سری کشورها (دشمن ایران) برنامه دارن به چند کشور خاورمیانه حمله ور شوند.
حالا اقایی احمدی نژاد گفتن در اینده مطالب بیشتری در این مورد بیان می کنند.
باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 837
تاریخ عضویت: شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۶:۱۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط میهن پرست »

به احتمال فوق العاده زیاد ابتدا حمله به لبنان توسط اسرائیل و در صورت نیاز حمله به غزه.به نظر نمیاد حمله به سوریه کار عاقلانه ای باشه.هر چند حمله به خود ایران هم روی میز هست.اما عملا اسرائیل برای نابودی حماس و حزب الله وارد نبرد خواهد شد و این یعنی کوتاه کردن دست ایران از سرزمین های اشغالی و عملا گرفتن دست بالا در مذاکرات و حتی نبرد احتمالی.و میماند یک امای دیگر.ایا اسرائیل به تنهایی میتواند حزب الله را شکست دهد ایا امریکا وارد نبرد خواهد شد.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

اقايوني كه ميگيد همش جو سازي اين مطلب رو رئيس جمهور محترم خودمون داره ميگه. پس ديگه انقدر نگيد داري جو سازي ميكني :x







رییس جمهور احمدی نژاد از نقشه آمریکا برای حمله به 2 کشور منطقه در 3 ماه آینده خبر داد.

به گزارش "الف"، محمود احمدی نژاد در گفتگوی اختصاصی با پرس تی وی ضمن تاکید بر اظهارات چند روز گذشته خود اعلام کرد: ما اطلاعات دقیقی داریم که آمریکایی ها نقشه ای را برای جنگ روانی علیه ایران طراحی کرده اند.

رییس جمهور افزود: آنها نقشه حمله به حداقل دو کشور منطقه در سه ماه آینده را کشیده اند.
رییس جمهور تاکید کرد: ""این احتمال نیست، آن‌ها تصمیم گرفته‌اند که این کار را انجام دهند. من اطلاع می‌دهم، آن‌ها تصمیم گرفته‌اند تا سه ماه آینده علیه حداقل دو کشور منطقه عملیات انجام دهند".

وی افزود: آمریکا با این کار می خواهد به دو هدف برسد.

به گفته احمدی نژاد: اول اینکه، از آنجاییکه آنها با رشد ما مخالفند، می خواهند در راه پیشرفت و رشد ایران مانع ایجاد کنند، و دوم اینکه می خواهند رژیم صهیونیستی را از بن بستی که در آن گرفتار شده است نجات دهند، چرا که تصور می کنند می توانند این رژیم را با یک رویارویی نظامی نجات دهند.

وی در این مصاحبه به باراک اوباما توصیه کرد که دنباله رو سیاست های جرج بوش نباشد.

احمدی نژاد همچنین به مقامات روسیه هشدار داد که در نقشه آمریکا بازی نکنند چرا که این موضوع به ضرر منافع ملی آنهاست.

رییس جمهور درباره موضوع هسته ای نیز اظهار داشت که ایران گفتگوهای هسته ای با غرب را در سپتامبر از سر خواهد گرفت. وی افزود: ایران می خواهد که ترکیه و برزیل در مذاکرات شرکت داشته باشند.

مصاحبه احمدی نژاد با پرس تی وی و پیش بینی احمدی نژاد از وقوع جنگ در منطقه طی سه ماه آینده به یکی از اخبار اصلی رسانه های غربی تبدیل شده است. رویترز در این زمینه ضمن نقل خبر پرس، این سوال را مطرح کرده که احمدی نژاد مشخص نکرده که آیا خود ایران نیز مورد حمله قرار خواهد گرفت و اینکه چه اطلاعاتی او را به این نتیجه گیری رسانده است.

صحبت های احمدی نژاد در مورد وقوع قریب الوقوع جنگ در منطقه در جامعه مجازی نیز به شدت بازتاب داشته و به بحث های مربوط به حمله به خاورمیانه یا جنگ با ایران دامن زده است.

بسیاری از کاربران شبکه، لبنان و سوریه را هدف جنگ آتی در منطقه می دانند. در این زمینه یکی از کاربران پرس تی وی ذیل خبر مصاحبه احمدی نژاد نوشته است: وقتی اسراییل در سال 2006 نتوانست جنگ لبنان را ببرد، الان چه طور می تواند موفق شود؟
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

اين هم متن كامل مصاحبه رئيس جمهور محبوب ايرانتصویر



جناب آقای رییس جمهور در ابتدا درباره آخرين تحولات درباره موضوع هسته‌اي ايران و نامه اين کشور به مسئول سياست خارجي اروپا توضيح دهيد؟

چندي پيش قرار شد با پذيرش تبادل سوخت به سوي تعامل پيش رويم و با کنار رفتن بدبيني‎هاي دوطرفه، تقابل به تعامل تبديل شود اما طرف مقابل مشکلاتي را پيش آورد که مسير به اين سمت نرفت اما هميشه براي تبادل آماده بوده‌ايم.
اين وضعيت ادامه يافت تا اين‌که آقاي اوباما رئيس جمهور امريکا از رئيس جمهور برزيل و نخست وزير ترکيه درخواست کردند که اين دو با ايران صحبت کنند و راه تعامل و تبادل را دوباره باز کنند. اين خواسته ما نيز بود. ما در تهران با اين دو مذاکره کرده بوديم که نتيجه آن بيانيه تهران است. اين بيانيه داراي چهارچوبي بسيار منطقي ، قانوني و عادلانه براي دوستي و تبادل هسته‌اي است و بسيار روشن و شفاف هم هست. اما برخي از اين نتيجه خوشنود نشدند و نخواستند چنين اتفاقي رخ دهد. دولت امريکا با همراهي انگليس و برخي کشورها به جاي پاسخ مثبت به اين اقدام بسيار بزرگ و گام بلند ايران که حاضر شد مواد هسته‌اي را به خارج از اين کشور بفرستد و با کساني قرارداد ببندد که بارها توافق خود با ايران را به طور يک طرفه نقض کرده‌اند، دست به تصويب قطعنامه زدند.
هر چند اين قطع‌نامه اثر گذار نيست ولي نفس اين رويکرد بد است زيرا اين کشورها هر زمان که منطقي ندارند فوراً دست به اسلحه مي‌برند يا قطع‌نامه تصويب مي‌کنند. اين در حالي است که مناسبات جهاني را بايد با منطق و گفت‎و‎گو حل کرد.
اين قطعنامه در شرايطي تصويب شد که رژيم صهيونيستي کشتي کمک‌هاي انساني را در درياي آزاد مورد هجوم قرار داده بود. اين کشورها نسبت به رژيم اسرائيل عکس العملي نشان ندادند ولي با ايران که دست همکاري دراز کرده است چنين برخوردي کردند.
ما همان زمان زشتي اين اقدام و بي‌اثر بودن اقدام اين کشورها را به آنان يادآور شديم و براي اين‌که تنبيه شوند و ياد بگيرند چگونه با ملت‌ها رفتار کنند به آن‌ها گفتيم که تا نيمه ماه رمضان (اواسط سپتامبر) گفت‌و گو نمي‌کنيم.
بعد از آن بعضي از اين کشورها در تماس خود با ما پذيرفتند که بعد از اين زمان گفت‌و گو را آغاز کنند اما (کاترين اشتون) مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا که در 3 تا 4 ماه گذشته در پاسخ به تماس‌هاي آقاي جليلي براي مذاکرات جواب درستي نداده بود و گفته بود فعلا آمادگي براي مذاکره ندارد روز بعد از قطعنامه در مصاحبه و نامه خود براي مذاکره اعلام آمادگي کرد. آقاي جليلي در پاسخ ضمن اعلام آمادگي هميشگي ايران براي گفت‌وگو، يادآور شد که مذاکرات پس از زمان اعلام شده آغاز خواهد شد.

برخي از رسانه‌ها معتقدند ايران در پي تحريم‌هاي شوراي امنيت و تحريم‌هاي يک‌جانبه اروپا و برخي کشورها، نامه اخير خود براي مذاکره را ارسال کرده است؟
به هيچ وجه. قبلا هم گفته‌ايم که اين منطق که تصور کنند با صدور قطعنامه ما را وادار به مذاکره خواهند کرد از ابتدا شکست خورده است. ما از ابتدا هميشه گفت‌گو کرده و هيچگاه آن را تعطيل نکرده‎ايم. مذاکرات هميشه از جانب طرف مقابل زماني که منطقي براي پاسخ نداشتند و مي خواستند کاري غيرقانوني کنند، متوقف شده است.
اين بار هم بلافاصله پس از قطعنامه، خانم اشتون که 3 ماه حاضر به مذاکره نبود اعلام کرد آماده گفت‌وگو است. آقاي جليلي هم در پاسخ گفتند ما آماده گفت‌و‌گو هستيم امارئيس جمهور به علت رفتار بدي که مرتکب شده ايد مذاکرات را 2 ماه به تعويق انداخته است. اين يعني ما اواسط سپتامبر آماده گفت‌و ‌گو هستيم.
ما پيش از اين قطعنامه هم آماده گفت‌و ‌گو بوديم اما آنچه مهم است مبنا و چهارچوب گفت‌و‌گو است.
به نظر ما گفت‌و گو بايد بر مبناي احترام و عدالت باشد. ما چهارچوب را در بسته پيشنهادي براي آنان مشخص کرده ايم که شامل مسائل بين‌المللي و دغدغه‎هاي مشترک جهاني است.
اين کشورها مي‌دانند که در صحنه واقعي نمي‌توانند ايران را به عقب نشيني وادار کنند و به همين علت در فضاي خيال و خبرسازي مي‌خواهند بگويند که ايران در اين جريان يک قدم عقب نشيني کرده است. اين رويکرد اشتباه است. لازم نيست هيچ کس عقب نشيني کند همه مي‌توانند رو به جلو حرکت کنند ولي بر مبناي دوستي و صلح که در آن همه سود مي‌برند و کسي ضرر نخواهد کرد.

شما گفتيد ايران آمادگي دارد بر مبناي عدالت و تساوي در ماه سپتامبر مذاکرات را آغاز کند. سوال اول اين است که آيا شما اعتقاد داريد که مذاکره با اين شرايط رخ خواهد داد؟ سوال بعدي اين است که شما گفته‌ايد پرونده هسته‌اي بسته شده است اما اگر گروه 1+5 خواستار ادامه بحث در اين باره باشد ايران تا چه حد حاضر به اين کار است؟
ما گفته‌ايم که حاضريم از اواسط سپتامبر گفت‌و‌گو کنيم ولي چند شرط داريم. اولين شرط اين است که بايد کشورهاي ديگري هم حضور داشته باشند. به چه دليل ما بايد فقط با 1+5 گفت‌وگو کنيم؟ اين گروه چه مبنايي دارد و بر اساس چه قانوني تعيين شده است؟ اگر شامل 5 عضو شوراي امنيت است پس آلمان اين‌جا چه مي‌کند؟ ما از حضور آلمان استقبال مي‌کنيم ولي مي‌گوييم به همان دليلي که آلمان در مذاکرات حضور دارد کشورهاي ديگري هم بايد در گفت‌وگوها حاضر باشند.

شرط دوم اين است که اين کشورها نظر خود را درباره چند موضوع اعلام کنند. بگويند که نظر آن‌ها درباره بمب‌هاي اتمي رژيم صهيونيستي چيست؟ فقط در اين حد پاسخ مي‌خواهيم که با وجود اين بمب‌ها موافقند يا مخالف؟ بايد مشخص کنند که هدفشان از اين مذاکرات دوستي است يا دشمني؟ بايد مشخص کنند که درباره ان‌پي‌تي و اصلاحاتي که در اجلاس نيويورک درباره آن انجام شده موافقند يا مخالف؟ آيا با همه اين تغييرات موافقند؟ همينطور اين کشورها بايد اعلام کنند که در گفت‌و‌گو مي‌خواهند از قانون منطق و عدالت پيروي کنند يا زور؟ آيا هر جا که استدلالي نداشتند از منطق پيروي مي‌کنند يا دوباره متوسل به قطعنامه مي‌شوند؟ پاسخ آنان به اين سوالات فضاي مذاکرات را مشخص مي‌کند. هر پاسخي بدهند براي ما تفاوتي نمي‌کند زيرا ما مذاکرات را بر اساس اين پاسخ‌ها تنظيم مي‌کنيم ولي ترجيح ما اين است که پاسخ‌هاي اين کشورها منطقي باشد.

در زمينه موضوع هسته‌اي چيزي به نام پرونده هسته‌اي وجود ندارد. اين نام ساخته دست اين کشورها است. ما طبق قانون عمل مي‌کنيم و بيشترين همکاري را با آژانس کرده‌ايم. تا امروز فوق قانون با آژانس همکاري کرده‌ايم تا جايي که آژانس تا امروز تمام اطلاعات هسته‌اي ما را بر خلاف قانون منتشر کرده است. ما هر گزارشي که به آژانس مي‌دهيم روز بعد در رسانه‌هاي امريکايي منتشر مي‌شود اين امر صريحا بر خلاف قوانين است. آژانس بايد اسرار کشورها را حفظ کند. ايران تنها کشوري است که اطلاعات هسته‌اي آن در روزنامه‌ها منتشر شده است. ما تا امروز در اين باره اعتراضي نکرده‌ايم ولي اين حق براي ما محفوظ است.

ادعاهاي خلاف قانون اين کشورها ( 1+5 ) بر ما تاثيري ندارد ما در زمينه مسائل بين‌المللي، دغدغه‌هاي مشترک و اختلافاتي که با يکديگر داريم با اين کشورها گفت‌وگو مي‌کنيم. من حتي اعلام کردم آماده‌ام با آقاي بوش گفت‌وگو کنم. با اين که به علت شخصيت ويژه‌اش کسي حاضر به مذاکره با وي نبود. سال گذشته گفتم حاضرم با آقاي اوباما هم مذاکره کنم. به نظر من اين کشورها گفت‌وگو را هم نوعي ابزار سلطه مي‌دانند. ما اين نگاه را نداريم و معتقديم گفت‌و گو براي تفاهم ، صلح و تعميق دوستي‌ها است.

مي‌خواهم درباره ديدگاه شما در زمينه شکل گيري معادلات جديد قدرت در جهان و تحولات سياسي جهان بپرسم. براي مثال ترکيه و برزيل سعي مي‌کنند در سطح جهاني ايفاي نقش کنند. جايگاه ايران را در اين معادلات جديد چه مي‌بينيد؟ آيا شما تحقق اين تغيير را در آينده نزديک قابل تحقق مي‌بينيد؟

روشن است که معادلات سياسي جهان به سرعت در حال تغيير است. البته اين معادلات خود تابع معادلات انديشه و فرهنگ است. فرهنگ و انديشه در جهان به سرعت در حال تغيير است. نگاه مردم ديگر نگاه قومي، منطقه‌اي و حتي ملي نيست بلکه جهاني شده است. تمايل مردم به مطالبه عدالت روزافزون است و ديگر مناسبات تبعيض آميز را نمي‌پسندند. همه به دنبال احترام و حقوق برابرند و اين نشانه تغيير فکري است. تغييرات سياسي تابع تغييرات فکري و فرهنگي است.
زماني جهان شامل دو بلوک شرق و غرب بود و همه دنيا زير سلطه اين دو بود. ملت‌ها در آن شرايط اطلاعات و ارتباط با يکديگر نداشتند و سطح مطالبات پايين بود. اين شرايط اکنون عوض شده و يکي از اين بلوک‌ها در تاريخ محو شد. بلوک ديگر گمان کرد که مي‌تواند جاي شوروي را بگيرد غافل از اين‌که ذهنيت‌ها عوض شده و اين را نمي‌پذيرد. ما فکر مي‌کنيم بلوک دوم هم در حال محو شدن در تاريخ و افول است. اين بلوک در همه حوزه‌ها در بن بست است. در سياست، اقتصاد و مديريت امنيتي دنيا در بن بست است. آن‎ها ‌هم دارند مي‌روند و به طور طبيعي ديگران جاي آن‌ها را مي‌گيرند. ما فکر مي‌کنيم اين ديگران همه هستند. درست است که بعضي مثل ترکيه، برزيل و ايران از بقيه جلوترند ولي ما فکر مي‌کنيم ديگران هم خواهند آمد. ما فکر مي‌کنيم در آينده نزديک جهان همه بايد مشارکت فعال بر پايه عدالت و احترام داشته باشند و هيچ کس خود را برتر از ديگران ندارند و روابط براساس احترام باشد. در اين تحول فکري که در جهان در حال رخ دادن است برخي کشورها مثل ايران پيشتازند. روشن است که ايران استقلالي واقعي به دست آورد و در برابر هم شرق و هم غرب ايستاد و خود را از دايره تاثير گذاري آن‌ها خارج کرد. به همين دليل توانست در محيط بين الملل تاثير بگذارد و عمده آن تاثير فکري و فرهنگي است که ادامه دارد. جايگاه ايران به لحاظ مناسبات معمول سياسي مثل بقيه جايگاه عادلانه و احترام‌آميز است. اما آنچه در حال رخ دادن است و براي ايران اهميت دارد اين است که ايران اکنون در دل ملت‌ها جا دارد. رابطه ايران با ملت‌ها قلبي و محبت‌آميز است. ما چنين رابطه‌اي را براي همه کشورها خواهانيم .طبيعي است که اين جايگاهي است که اين معادلات معمول سياسي قابل سنجش نيست.

يک سؤال ديگر داشتم راجع به ترکيه و برزيل و دور چهارم تحريم‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل متحد عليه ايران، اين دو کشور با اين تحريم‌ها مخالفت کردند اما روسيه و چين به اين تحريم‌ها راي منفي ندادند. آيا اين رويکرد مسکو باعث خواهد شد که ايران در روابطش با روسيه بازنگري کند يا خير؟
در قطع‌نامه‌هاي قبلي هم روسيه راي مثبت داده بود. اين مسأله جديدي نبوده است. البته هم‌اکنون در روسيه نظرهاي متفاوتي مطرح است. آن چيزي که رئيس جمهور روسيه مي‌گويد، آشکارا خلاف منافع اين کشور است و يک نوع هم‌نوايي با امريکاست. قبلا روسيه در قطع‌نامه‌ها مشارکت مي‌کرد و در اين رابطه نيز همين حرف را به ما زدند و گفتند که ما قطع‌نامه را طوري تنظيم مي‌کنيم که مشکل جدي ايجاد نشود، ما نمي‌خواهيم که مشکلي ايجاد شود و خواستار آن هستيم که با گفت‌و‌گو مسائل حل شود. اما اخيرا برخي از حرف‌هاي رئيس جمهور روسيه در حقيقت ميدان دادن به امريکاست و اين چراغ سبز نشان دادن به امريکا براي اعمال فشار بر ايران و کارهاي ديگر است. در واقع فروختن منافع روسيه به امريکاست. اين مسأله جديدي است، البته پيش از آن‌که به ضرر ما باشد اين مسأله به ضرر روسيه است.
فرض کنيد اين چهار قطع‌نامه سه تا صفر هم بيايد جلوش و چند سال ديگر بگويند که ما چهار هزارمين قطع‌نامه را عليه ايران صادر کرديم. اين مسأله تقريبا تبديل به يک لطيفه شده است.
البته اين بدان معنا نيست که ما از اين مسأله استقبال کنيم، بالاخره آن‌قدر قطع‌نامه صادر مي‌کنند که اين‌ها هم از تاريخ خارج شوند.
دقت کنيد، اتفاق مهمي که در دنيا مي‌افتد و شما در سؤال قبلي‌تان هم بر اين مسأله تاکيد داشتيد، اين است که جريان جديدي در دنيا در حال روي کار آمدن و جرياني ديگر در حال رفتن است. آن‌هايي که با جنگ جهاني دوم روي کار آمدند و بر دنيا حاکم شدند، ادبيات، اقتصاد و فرهنگ‌شان را در دنيا حاکم کردند، دوره اين‌ها ديگر تمام شده است، اين‌ها وقت‌شان در اين هتل تمام شده است، اين‌ها بايد ساک‌هايشان را جمع کنند و بروند و البته در حال رفتن هستند.
يک موج جديدي در حال روي کار آمدن است که اين موج ديگر موج سلطه، موج دروغ‌گويي و موج فريب‌کاري نيست. اين يک موج انساني و فرهنگي است و ايران در قلب اين موج حضور دارد.

مي‌توانيم بگوييم که ملت‌ها در حال آمدن هستند و سلطه‌گران در حال رفتن هستند. حالا با صدور دو قطع‌نامه اين معادله عوض نخواهد شد زيرا اين معادله گستره‌اش جهاني است. اصلا با صدور قطع‌نامه اين معادله عوض نخواهد شد. مانند اين است که يک رودخانه عظيمي که در هر ثانيه هزار تا دو هزار متر معکب آب را منتقل مي‌کند را بخواهيد با يک کاميون خاک يا زباله جلوي اين جريان عظيم و زلال آب را بگيريم. هر کس اين موضوع را ببيند، مي‌خندد. مسخره است که شما بخواهيد با يک کاميون زباله جلوي رودخانه زلال را بگيريد.
امروز ايران ترجمان خواسته ملت‌هاست. ما خواسته ملت‌ها را بيان مي‌کنيم. فرقي با بقيه نداريم و همه به احترام و عدالت وابسته است. ايران اين مسأله را مي‌گويد و يک حقيقت را فرياد مي‌زند. فرض کنيد يک کاميون زباله جلوي درب خانه ايراني‌ها ريختيم، حقيقت که هست و تغيير نمي‌کند.

شما گفتيد که اگر چهار هزار تحريم هم عليه ايران صادر شود، فايده‌اي نخواهد داشت و رئيس جمهور ايران خيلي محکم ايستاده و مي‌گويد که اين تحريم‌ها بي‌تاثير هستند و آيا اين مسأله به نشانه آن است که طبل‌هاي جنگ با صداي بيشتري شنيده مي‌شود يا خير؟

نه آن‌ها انتظار دارند که ما بگوييم که اين تحريم‌ها تاثير گذار هستند، آن‌ها فکر مي‌کنند به محض اين‌که تحريمي صادر شود، ملت ايران مي‌ميرد. آن‌ها در برآورد توانايي خود دچار اشتباه شده‌اند. آن‌ها خيال مي‌کنند که همه ملت‌ها به آن‌ها نياز دارند و ملت‌ها بدون آن‌ها نمي‌توانند زندگي کنند و به محض اين‌که رابطه را قطع کنند، دستگاه تنفسي ملت‌ها از کار مي‌افتد. اين اشتباه است.شايد 60 سال قبل بعضي‌ها اين مسأله را مي‌پذيرفتند، 30 سال قبل نيز اين مسأله پذيرفتني بود اما الان ديگر اين‌طوري نيست آن‌هم درباره ايران. آن‌ها راجع به يک کشور کوچک دو ميليوني هم نمي‌توانند اين کار را انجام دهند چه برسد به ايران.
آن‌ها اصلا تاريخ، جغرافيا و سياست نمي‌دانند. ايران يک ميليون و 750 کيلومتر مربع وسعت دارد. با چهارده پانزده کشور همسايه است. با 180 تا 190 کشور جهان رابطه‌اي بسيار صميمي دارد. تمام راه‌هاي ترانزيتي شرق و غرب دنيا از ايران گذر مي‌کند. ايران يک قدرت اقتصادي، فرهنگي و سياسي بزرگ است. ايران يک ملت بزرگ است و 75 ميليون جمعيت دارد. متوسط ضريب هوشي جمعيت ايران بالاتر از متوسط دنياست. ايران جايي است که هميشه پرچم‌دار تاريخ و تمدن بوده است.
آن‌ها در حقيقت خودشان را تحريم مي‌کنند. دولت امريکا چون 30 سال است که با ما رابطه اقتصادي ندارد، ناراحت است و مي‌خواهد اين اروپايي‌هاي بي‌چاره را هم به همين سرنوشت دچار کند.
فرض کنيم اروپايي‌ها هم به ما جنس نفروشند، چي مي‌شود؟ واقعا چه اتفاقي مي‌افتد؟ تاحالا هم که هيچ جنس اساسي به ما نمي‌فروختند؛ مثلا يک قطعه‌اي يا دستگاهي که مشکلي از کشورمان حل کند. ما خودمان همه اين دستگاه‌ها را ساختيم. اين‌ها الان 15 تا 20 سال است که در سرمايه‌گذاري در بخش نفت با ما بازي مي‌کنند.
از سال 1372 که آقاي کلينتون ايران را تحريم کرد و قانوني گذاشت که کسي 20 ميليون دلار بيشتر سرمايه‌گذاري کند، تحريم مي‌شود، در حقيقت ديگر سرمايه‌گذاري در ايران نکردند و تنها با ما بازي کردند.
امسال تصميم گرفتيم که خودمان سرمايه‌گذاري کنيم و در اين يک سال به اندازه همه اين سي سال سرمايه‌گذاري کرديم.

اين ادبيات تحريم براي آدم‌هاي شکست‌خورده و ضعيف است. اگر مي‌گوييم که تحريم‌ها اثر ندارد، معنايش اين نيست که قرار است جنگ شود. من گفتم چهار هزار قطع‌نامه، اين‌ها سه تا قطع‌نامه صادر کرده بودند و براي فرار از آن‌ها چهارمين قطع‌نامه را عليه ايران صادر کردند و براي فرار از اين قطع‌نامه پنجمين قطع‌نامه را صادر خواهند کرد.

خب سه تا قطع‌نامه اول که اثري نکرد قطع‌نامه چهارم هم اثر نخواهد کرد، بعدش چي کار مي‌خواهند بکنند؟ آيا مجدد مي‌خواهند به ادبيات آقاي بوش بازگردند يعني رئيس جمهور امريکا مي‌خواهد به دوران بوش بازگردد. خب سياست‌هاي بوش که شکست خورده است. يعني دوباره مي‌خواهند سياست‌هاي شکست خورده را تجربه کنند. آيا مي‌خواهند گفت‌وگو کنند؟ با صدور قطع‌نامه پيش از گفت‌وگو مي‌خواهند از ما امتياز بگيرند؟ ملت ايران کسي است که با صدور قطع‌نامه در گفت‌وگو امتياز بدهد؟ چنين چيزي نيست.
فرض کنيم صد تا قطع‌نامه عليه ايران صادر کردند، اصلا همه‌شان کليه ارتباط اقتصادي‌شان را با ما قطع کردند، آيا جلوي آن موج فرهنگي جهاني را که در حال آمدن است و اين‌ها را پارو مي‌کند، مي‌توانند بگيرند؟ مسلما نخواهند توانست.
اين‌ها يک راه دارند، اين‌که خود را با اين موج همراه کنند و کنار ديگر ملت‌ها بايستند. به جاي اين‌که روبروي ملت‌ها بايستند، کنار ملت‌ها بايستند و عدالت و احترام را بپذيرند.

اين‌که ما مي‌گوييم گفت‌وگو برچه مبنايي است، همين موضوع را مد نظر داريم. اگر مي‌خواهيد با ما دشمني کنيد، به ما بگوييد با شما گفت‌وگو مي‌کنيم اما بدانيد که چيزي عايد شما نخواهد شد. اما اگر مي‌خواهيد دوستي کنيد، آن موقع همراه ملت‌ها خواهيد شد و هرچه ديگر ملت‌ها سود بردند، شما هم سود خواهيد برد.

اتفاقا آن‌ها دوست دارند که فضاي دنيا را با واژه جنگ پر کنند و به‌خصوص امريکايي‌ها يعني لابي‌هاي پشت صحنه امريکايي‌ها، صهيونيسم‌ها، دوست دارند فضاي دنيا هميشه پر از ادبيات جنگ باشد. البته بعضي از آن‌ها ارزو دارند شب که مي‌خوابند، صبح از خواب بيدار شوند و ببينند که ايران ديگر روي نقشه نيست. آن‌ها اين آرزو را دارند. اما اين‌ها عينيت بيروني پيدا نمي‌کند و ايران حقيقتي است که در حال آمدن است. ايران در حال بزرگتر شدن است و آن‌ها نمي‌توانند جلوي بزرگتر شدن يک ملت را بگيرند که اين مسأله نيز تجلي بزرگتر شدن همه ملت هاست.

فکر مي‌کنند با تکرار موضوع جنگ، عده‌اي در ايران مي‌ترسند البته به شما بگويم که اين مسأله را با برخي‌ها هماهنگ کردند و من در آينده خواهم گفت. با برخي‌ها که فکرشان مثل خود آن‌هاست، هماهنگ کردند که ما از اين طرف مي‌گوييم و شما هم از آن‌طرف بگوييد، سرو صدا مي‌کنيم، شلوغ مي‌کنيم تا ملت ايران بترسند.
اين مسأله اشتباه است. تاکيد مي‌کنم که ملت ايران از هيچ چيز نمي‌ترسد، شما که کاري نمي‌توانيد انجام دهيد، فقط حنجره‌هايتان را تحت فشار قرار مي‌دهيد. ما از اين موارد خوشحال نيستيم، ما از روز اول بر منطق و گفت‌وگو تاکيد کرديم اما شما مي‌خواهيد در مسير ديگري قدم برداريد. آن‌قدر در اين مسير برويد تا خسته شويد.

آقاي رئيس جمهور، شما معتقديد که حتي اگر چهار قطع‌نامه کنوني به چهار هزار قطع‌نامه برسد، اصلا مهم نيست. مي‌توانيد صادقانه بگوييد که اين تحريم‌ها هيچ تاثيري ندارد و ضرري به دولت و ملت ايران وارد نمي‌کند. در صورتي‌که هواپيماهاي ايراني نمي‌توانند در آن‌جا سوختي دريافت کنند. مي‌توانيد در اين رابطه توضيح دهيد؟
چرا اين مسأله خيلي تاثير دارد و سرعت پيشرفت ملت ايران را چند برابر مي‌کند. اثر ديگرش اين است که آن‌ها را محروم مي‌کند.
من سؤال مي‌کنم، فرض کنيد هواپيماي ايراني، فرض کنيد چنين چيزي که تاکنون اتفاق نيافتاده است، در کشوري اروپايي فرود آيد و سوخت به اين هواپيما ندهند، اصلا اروپايي‌ها به ايراني‌ها ويزا ندهند، چه اتفاقي مي‌افتد؟ چه کسي ضرر مي‌کند؟
ايراني‌ها در اروپا پول خرج مي‌کنند. پول که از آن‌جا نمي‌آورند؛ پول به آن‌جا مي‌برند. خب اگر آن‌ها اين روابط را قطع کنند، چه کسي متضرر مي‌شود؟ البته آن‌ها قصد قطع اين روابط را ندارند و ما فقط اين مسأله را فرض مي‌کنيم. چه کسي ضرر مي‌کند، آيا ما ضرر مي‌کنيم؟ دنيا که فقط اروپا نيست، دنيا خيلي وسيع‌تر از اروپا و آمريکاست.
سرزمين خدا وسيع است، آن‌قدر ملت‌ها هستند که با ما همکاري مي‌کنند. همين الان چقدر از ملت‌ها به ما پيام دادند که ما مطلقا کاري به اين تحريم‌ها نداريم. شما نگران نباشيد ما هر کالايي که بخواهيد، به شما مي‌دهيم، هر چي ندادند ما به شما ارزان‌تر مي‌دهيم.

ما نگراني نداريم. ايران را با بنزين تحريم مي‌کنند؛ اين‌ها نمي‌فهمند چه مي‌گويند؛ کشوري که توليدکننده نفت است، اين کشور را به محدوديت صادرات بنزين تهديد مي‌کنيد.
ما روزي 4 ميليون بشکه نفت توليد مي‌کنيم ، ده‌ها پالايشگاه داريم با يک تغيير در خط توليد روزي 20 ميليون به توليد بنزين‌مان اضافه خواهد شد. الان اين کار را انجام نمي‌دهيم چون که کالايي ديگر توليد مي‌کنيم که قيمتش از بنزين بالاتر است. خب اگر شما صادرات بنزين به ايران را متوقف کنيد، ما توليدمان را تغيير می‌دهيم.
اگر ما کشوري بوديم که نفت‌، پالايشگاه‌، 100 سال سابقه صنعت نفت، دانشگاه، صنعت، دانشمند و تکنولوژي نداشتيم، مي‌توانستيد بگوييد که بنزين به شما نمي‌دهيم و مردم به خاطر بنزين مي‌مردند. ما که خودمان توليدکننده هستيم. اين‌ها اصلا متوجه نمي‌شوند. اين‌ها توي يک فضاي بسته يا اتاقي نشسته‌اند و ديوارهايش را نقشه دنيا زده‌اند و فکر مي‌کنند که دنيا را مي‌بينند. به ديوارهاي اين اتاق نقشه دنيا را چسبانده‌اند و فکر مي‌کنند که دنيا را مي‌بينند. ما مي‌گوييم اين ديوار را بشکنيد و بياييد بيرون، هواي آزاد تنفس کنيد و دنيا را ببينيد و بفهميد که دنيا عوض شده است.

البته بدانيد ما از اين کارها استقبال نمي‌کنيم. ما به آن‌ها گفته‌ايم که کار بدي مي‌کنيد و به جاي آن بياييد و گفت‌وگو و همکاري کنيد، چرا به دنبال تقابل هستيد؟ ما استقبال نمي‌کنيم اما معتقديم که همکاري به نفع همه است. اما اگر عده‌اي اصرار دارند، خيال مي‌کنند که هيتلر هستند، خيال مي‌کنند ناپلئون هستند، مي‌خواهند شمشير بکشند و فرياد بزنند، در اين صورت ما منتظر مي‌مانيم تا اين‌ها از خر شيطان بيايند پايين.

در اظهارات اخير شما يک سناريويي اخيرا توسط امريکا مطرح شده که در آن سناريو اقدامات احتمالي امريکا عليه ايران و متحدانش در منطقه است. در اين رابطه اگر مطلبي داريد، بفرماييد.

ما الان اطلاعات دقيقي داريم که امريکايي‌ها يک سناريويي نوشته‌اند که جنگ تبليغاتي سنگيني عليه ايران راه اندازند و اين حرف‌هايي که رئيس جمهور روسيه زد، در واقع آگهي پخش آن نمايش است.
در اين سناريو به گستردگي وارد مي‌شوند و برخي از افرادي را که دزديده‌اند و به امريکا برده‌اند و حرف‌هايي از آنها کشيده‌اند و اين به تصور خودشان يک نمايش‌نامه کامل است. شروع مي‌کنند به جنگ سنگين تبليغاتي و افراد مختلف پشت سرهم حرف مي‌زنند و بعدش هم برخي از کشورهاي منطقه را مورد هجوم قرار بدهند براي اين‌که ما را تحت فشار قرار دهند. اين کليت اين سناريوست. همچنين با برخي‌ها در منطقه ما هماهنگي کرده‌اند، با برخي‌ها در داخل کشور هماهنگ کرده‌اند و اين مسأله را کليد زده‌اند.

اظهارات اخير رئيس جمهور روسيه که ايران در حال دست‌يابي به فن‌آوري‌هايي است که به ساخت بمب نزديک مي‌شود، اين در واقع کليد زدن اين سناريو بود.

ما فکر مي‌کنيم تماشاچي اين سناريو فقط خود امريکا و متحدانش هستند. يعني کسي در دنيا پول نمي‌دهد که برود و اين نمايش‌نامه را ببيند و تاثيري هم نخواهد داشت. واقعا تاثيري ندارد. راه، غلط است. راهي که انتخاب کرده‌اند، غلط است.

ببينيد اگر کسي مسيري را انتخاب کند که برود ته دره، هرچه قدر با سرعت بيشتري برود، بيشتر به انتهاي دره نزديک مي‌شود و از اين مسير به قله نمي‌رسد. اشتباه اين‌ها اين است که ما هرچه مي‌گوييم مسيرتان اشتباه است، نمي‌فهمند.

شما ابتدا مي‌گوييد که اين‌ها تبليغاتي بيش نيست و از سناريوي احتمالي سخن به ميان مي‌آوريد، اگر چنين چيزي پيش آيد ممکن است برخي از دولت‌هاي منطقه مورد حمله قرار گيرند.

بله اين تبليغات عليه ماست. همان‌طور که گفتم يک تبليغات سنگين عليه ايران است و برخي از کشورهاي منطقه را تحت هجوم قرار بدهند. اين تبليغات عليه ماست چون نمي‌توانند اين اقدامات را عليه ما انجام دهند.
دقت کنيد، مي‌خواهند فضايي درست کنند و بگويند که ايران خطري در منطقه است و ما خيلي در رابطه با اين مسأله مصمم و جدي هستيم. اين يک سناريوي تبليغاتي است. خودشان هم مي‌دانند براي اين‌که راه درگيري با ايران بسته است. البته اين‌ها همان‌طور که گفتم دوست دارند صبح بيدار ‌شده و متوجه شوند که ايران وجود ندارد. اما اين اتفاق نمي‌افتد چون ايران هست.

اشتباه نکنيد، ايران احمدي‌نژاد نيست و اگر احمدي‌نژاد را از صحنه خارج کنيم، تمام است. ايران 75 ميليون انسان مؤمن، شجاع و آگاه دارد که همه با هم متحد هستند. آن‌ها خيال مي‌کنند که ملت ايران دو شاخه شده است. خودشان مي‌گويند و خودشان هم باور مي‌کنند. اشتباه‌شان اين است که نمي‌آيند در خيابان‌هاي ايران تا ببينند چه خبر است.

ملت ايران يک ملت است، ملتي واحد که همه دوست هم هستند. در زمان انتخابات هر کسي به کسي رأي مي‌دهد اين مسأله موجب دشمني بين ملت نمي‌شود. ملت ايران يک خانواده است. اين‌ها فکر مي‌کنند که ملت ايران حزبي است و يک عده دموکرات و بقيه جمهوري‌خواه هستند و اين دو گروه به جان هم مي‌افتند. اين نيست. اين‌جا دموکرات و جمهوري‌خواه بي‌معني است و همه با هم هستند.

اجازه دهيد اين سؤال را مطرح کنم، براساس اين سناريو، رژيم صهيونيستي ممکن است مستقيما به ايران حمله نکند و به يکي از دوستان ايران در منطقه نظير سوريه يا لبنان حمله کند، آيا در اين صورت ايران به کمک آن کشورها که مورد تهاجم قرار گرفته‌اند، خواهد رفت يا خير؟
اين احتمال نيست، آن‌ها تصميم گرفته‌اند که اين کار را انجام دهند. من اطلاع مي‌دهم، آن‌ها تصميم گرفته‌اند تا سه ماه آينده عليه حداقل دو کشور منطقه عمليات انجام دهند. روشن هم هست که همه اين بازي‌ها براي نجات رژيم صهيونيستي است.

يعني تمام اين فشارها و موضوع هسته‌اي 2 هدف را دنبال مي‌کند؛ اول جلوگيري از پيشرفت ملت ايران. آن‌ها با پيشرفت ما مخالف هستند. دروغ مي‌گويند که با بمب مخالف هستند به همين علت من به آن‌ها گفتم نظرتان را درباره بمب هسته‌اي رژيم صهيونيستي اعلام کنيد که آن‌ها نمي‌گويند. آن‌ها مخالف نيستند، آن‌ها به بهانه هسته‌اي مي‌خواهند جلوي پيشرفت ما را بگيرند. ما در پزشکي، رياضيات، مهندسي، هوا فضا، بيوتکنولوژي، نانوتکنولوژي و ديگر زمينه‌ها در حال پيشرفت هستيم. اين پشرفت انساني است و آن‌ها مخالف هستند. آن‌ها مي‌خواهند که ما هميشه به آن‌ها محتاج باشيم. هيچ کشوري خارج از دايره آن‌ها نبايد پيشرفت کند اين منطق زور است به همين خاطر نمي‌خواهند که ما پيشرفت کنيم.

دوم اين‌که مي‌خواهند رژيم صهيونيستي را نجات دهند. خود رژيم صهيونيستي هم فکر مي‌کند که با جنگ جديد مي‌تواند نجات پيدا کند. چون همه جا اين رژيم به بن‌بست رسيده است. اين رژيم با چه کسي در منطقه مي‌خواهد زندگي کند؟ با کدام کشور مي‌تواند همکاري کند؟ با کدام ملت مي‌تواند همکاري کند؟ همه جا بسته است و کسي حاضر نيست با رژيم صهيونيستي همکاري کند. آن‌هايي هم که همکاري مي‌کنند، به صورت مخفي همکاري مي‌کنند. پس اين بدان معناست که مشروعيت عمومي ندارد. فلسفه وجودي‌شان هم زير سؤال رفته است. اين‌ها 60 سال با قدرت نظامي بلامنازع حاکم بودند و مي‌گفتند هيچ‌کس نمي‌تواند بر آن‌ها غلبه کند. اين‌ها هر تصميم بگيرند عمل مي‌کنند. به لبنان حمله کرد، شکست خورد. به غزه حمله کرد شکست خورد. الان مي‌خواهد اين مسأله را جبران کند. اين‌ها مي‌خواهند به ما فشار سياسي بياورند تا نتوانيم به اين کشورها کمک کنيم؛ و (اين‌ها مي‌خواهند) با هدف قرار دادن اين کشورها، رژيم صهيونيستي دوباره احيا شود.

اگر چنين چيزي روي دهد، آيا شما به اين کشورها کمک مي‌کنيد؟

احمدي‌نژاد: نيازي نيست. براي ما بسيار روشن است که در هر تحرک نظامي جديد، رژيم صهيونيستي شکست خورده قطعي صحنه است. معادلاتي که امروز در منطقه تنظيم شده هر جوري که رژيم صهيونيستي وارد اين معادلات شود، شکست خورده بيرون خواهد آمد. تابع رژيم صهيونيستي روبه پايين است. تابع نزولي است و تابع صعودي نيست. هر دست و پاي جديدي بزند، سرعت نزولش را بيشتر مي‌کند.

مي‌خواهد به لبنان حمله کند؛ خب معلوم است که نتيجه‌اش چيست. 33 روز که قبلا حمله کرده بود. من فکر مي‌کنم که اگر اين بار تحرکي را انجام بدهد پاسخ ملت لبنان ده‌ها برابر شديدتر است.

به هرکشوري در منطقه حمله کند، پاسخ همين است. بنابراين ما نگراني نداريم و نيازي نيست ما کمک کنيم. همين که ما هستيم، کمکي براي همه ملت‌هاست. براي اين‌که ايران کشوري است که جلوي سياست‌هاي سلطه و توسعه‌طلبانه و غيرقانوني ايستاده است. اين بزرگترين کمک به ساير ملت‌هاي منطقه است. ضمن اين‌که امروز ملت لبنان يک ملت زنده و قدرتمند است.


فکر مي‌کنم اگر چنين خطايي را مرتکب شوند، قطعا اصل موجوديت رژيم صهيونيستي به خطر مي‌افتد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط HORLIKAN »

اين هم ادامه اش



پرس تی وی - اجازه دهید به افغانستان بپردازیم؛ گزارش‌هایی منتشر شده است که ایران از طالبان حمایت می‌کند. مایلم نظر شما را درباره این موضوع بدانم و یک جمع‌بندی کلی از تحولات اخیر افغانستان را از زبان شما بشنویم.

احمدی نژاد - فکر می‌کنم مشکل اصلی افغانستان دخالت‌های بیگانگان است. در چهل پنجاه سال اخیرملت افغانستان همیشه در رنج بوده است.
یک دوره، شوروی علیه ملت افغانستان اقدام کرد. پس از آن که ملت افغانستان قیام کرد و شوروی را بیرون راند، آمریکایی‌ها آمدند و دخالت‌ها را توسعه دادند و امروز هم مستقیما در این کشور حضور نظامی دارند.

فکر می‌کنم ملت افغانستان ملت رشیدی است؛ قادر است خود را اداره کند؛ خودش می‌تواند امنیت برقرار کند؛ خودش می‌تواند کشور خود را بسازد و نیاز به دخالت دیگران نیست.

فکر می‌کنم امنیت افغانستان امنیت همه و ناامنی در افغانستان به معنای ناامنی در کل منطقه است.

همان‌طور که دیدید ناامنی‌های افغانستان به پاکستان هم سرایت کرد و احتمال زیاد می‌دهیم درصورتی‌که این ماجرا ادامه پیدا کند، این ناامنی به سمت شرق حرکت کند. ویژگی ناامنی این است که در یک منطقه محدود نمی‌ماند و گسترش پیدا می‌کند.

ما با ملت افغانستان دوستیم. با یک ملت دوستیم و این دوستی تاریخی است. همین الان نزدیک به 3 میلیون افغان در ایران زندگی می‌کنند. 3 میلیون نفر مثل بقیه ملت ایران زندگی می‌کنند. سالانه صدها هزار نفر در مرزهای ایران و افغانستان تردد می‌کنند.
ما از وضعیت افغانستان به شدت ناراحتیم از این‌که مردم کشته می‌شوند.

در سفر اخیرم به افغانستان، رئیس جمهور افغانستان در مصاحبه‌ای گفت: "اجازه نمی‌دهند ما خودمان تصمیم بگیریم. برما فشار می‌آورند. به ملت افغانستان می‌خواهند تحمیل کنند. نمی‌گذارند حاکمیت ملی در افغانستان مستقر شود. ما می‌خواهیم خود امنیت افغانستان را برقرار کنیم."

ما دوست همه ملت افغانستان هستیم. فکر می‌کنیم که افغانستان راه‌حل نظامی ندارد. هر یک نفر که در افغانستان کشته می‌شود، حل مشکل سخت‌تر و مسأله پیچیده‌تر می‌شود. اخلاق آمریکایی‌ها این است که هرجا شکست می‌خورند، خودشان غلط‌کاری می‌کنند. نمی‌فهمند تصمیمات غلط می‌گیرند و وقتی شکست می‌خورند دیگران را متهم می‌کنند. سعی می‌کنند فرافکنی کنند. یک عده را متهم می‌کنند که این‌ها نمی‌گذارند...

امریکا 100 هزار نیروی نظامی در افغانستان دارد و 10 سال است که در افغانستان حضور نظامی دارد؛ چطور نتوانسته است امنیت را در این کشور برقرار کند؟ تولید موادمخدر چند برابر شده است. ناامنی چند برابر شده است. گفتید می‌خواهیم تروریست‌ها را بگیریم اما تروریست‌ها چند برابر شده‌اند. به جای این‌که بپذیرند سیاست‌های خودشان غلط است؛ بالاخره می‌خواهند به مردم خودشان جواب بدهند، باید یک دلیلی بیاورند که بالاخره در افغانستان چه کار می‌کنند.

می‌گویند ایران دارد آموزش می‌دهد، اسلحه می‌دهد، خب می‌گوییم هرجا می‌دهد، دستگیر کنید. شما آمدید تروریست دستگیر کنید؛ چند تا دستگیر کردید، اعلام کنید. دستگیر نکردند. دروغ بود؛ برای مبارزه با تروریست نیامده‌اند.

این‌ها آمده‌اند افغانستان را اشغال کنند و بتوانند به هند و چین فشار بیاورند. موضوع روشن است. منتها اخلاق‌شان این است که اولا اهداف‌شان را بیان نمی‌کنند، پشت حرف‌های قشنگ پنهان می‌شوند؛ ثانیا هر جا مشخص می‌شود که سیاست‌هایشان غلط است و شکست می‌خورند، زود دیگران را متهم می‌کنند.

ده‌ها گروه سیاسی در افغانستان است و همه با ما رابطه دوستانه دارند. الان رابطه دولت افغانستان با ما رابطه بسیار خوبی است. ما می‌خواهیم روند سیاسی هر چه زودتر در افغانستان کامل شود. امنیت افغانستان به نفع ماست، ما از دولت آقای کرزای حمایت می‌کنیم. از انتخابات در افغانستان حمایت می‌کنیم و می‌خواهیم هر چه زودتر امنیت و قانون در افغانستان برقرار شود؛ به نفع ماست. حداقل این است که بخشی از افغانی‌هایی که در ایران هستند، به خانه و زندگی‌شان برمی‌گردند.

- در رابطه با عراق می‌خواستم سؤال کنم. چون وقت‌مان در حال اتمام است می‌خواستم عراق را خیلی سریع مورد بررسی قرار دهید، چون همین تهمت‌ها در رابطه با دخالت ایران در عراق وجود دارد و ادعا می‌شود که به همین دلیل است که هنوز دولت عراق تشکیل نشده است. نظر شما در رابطه با مسأله عراق چیست؟

- شما ببینید معاون رئیس جمهور کدام کشور در زمان انتخابات دو سه بار به عراق سفر کرد و چه حرف‌هایی به نخست وزیر و دولت و مردم عراق زده است. ما با مردم عراق دوستیم. ایرانی‌ها و عراقی‌ها در طول تاریخ با هم دوست بوده‌اند. با هم ازدواج می‌کنند. سالانه میلیون‌ها نفر ایرانی برای زیارت به عراق می‌روند و عراقی‌ها به ایران می‌آیند. خیلی از عراقی‌ها شناسنامه‌شان ایرانی است. خیلی ایرانی‌ها شناسنامه‌شان عراقی است. ما دو ملت بسیار نزدیک به هم هستیم. هرکسی در عراق کشته می‌شود، این‌جا همه ناراحت می‌شوند.

آمریکایی‌ها آمدند عراق را بگیرند به خاطر این‌که می‌خواستند خاورمیانه را بگیرند. شکست خوردند؛ باید جواب بدهند. می‌گویند ایران دخالت می‌کند؛ آن‌ها 160 هزار نیروی نظامی در عراق دارند بعد می‌گویند ایران در عراق دخالت می‌کند. این خیلی خنده‌دار است. شما نیروی نظامی دارید، شما فرماندار نظامی در عراق گذاشته‌اید، شما صریحا می‌گویید که دولت باید این کار را بکند، مجلس این کار را بکند، سنی‌ها این کار را کنند و شیعیان این کار را کنند. دائما سفیر، معاون رئیس جمهور و نماینده ویژه امریکا در عراق فعال است.

تمام گروه‌های عراقی با ما دوست هستند، ما نیازی به دخالت نداریم همه‌شان دوست ما هستند. هر گروهی در عراق حاکم شود، با ما دوست است. گروهی که رأی مردم را بیاورد، ما از آن‌ها حمایت می‌کنیم. ما از استقرار دولت در عراق حمایت می‌کنیم؛ به نفع ماست. ناامنی در عراق امنیت ما را به خطر می‌اندازد نه فقط ما بلکه امنیت کل منطقه. حتی اگر این هم نبود عراقی‌ها دوست ما و انسان هستند. امریکایی‌ها هر جا که گیر می‌کنند زود می‌گویند یک کسی مقصر است. خب لابد این مشکلات اقتصادی هم که در دنیا درست کرده‌اند، به خاطر دخالت‌های ایران بوده است. این چاه نفت را هم که نتوانستند مهار کنند، لابد کار ما بوده است.

و سئوال آخر؛ در رابطه با مذاکرات هسته ای با شما صحبت کردیم؛ ایران واقعا در مذاکرات با گروه 1+5 چه هدفی را دنبال می‌کند؟

- گفتم ما دنبال موضوع هسته‌ای نیستیم. ما فکر می‌کنیم که دنیا را باید همه با کمک هم اداره کنیم؛ با دوستی، با عدالت، با احترام. همه باید مشارکت داشته باشند. کسی نباید به دیگری زور بگوید. ما فکر می کنیم که همکاری و تعامل بهتر از تقابل است. به نفع همه است. ما فکر می‌کنیم که دوستی بهتر از دشمنی است.

ما می‌گوییم که اگر همدیگر را دوست داشته باشیم بهتر از آن است که با هم دشمن باشیم. فکر می‌کنیم این حرف‌های خوبی است. حرف‌های بدی نیست. ما فکر می‌کنیم باید یک قانون برای همه باشد. همه در برابر قانون مساوی باشند. خب آن‌ها بگویند که قبول دارند یا ندارند. قبول‌دارند که همه در برابر قانون مساوی باشند یا نه؟ عدالت را قبول دارند؟ احترام را قبول دارند؟ ما می‌گوییم این‌ها باشد.

ما می‌گوییم صلح باشد در همه جا. می‌گوییم امنیت برای همه. صلح برای همه. رفاه برای همه. دوستی برای همه. این منطق را می‌خواهیم به آن‌ها بگوییم.

در گفت‌وگو می‌خواهیم بگوییم با هم باید مشکلات دنیا را حل کنیم. همه باید کمک کنند تا حل بشود. اگر یک مشکل اقتصادی هست، باید 200 ملت با هم کمک کنند. هیچ کس نمی‌تواند بگوید من به تنهایی حل می‌کنم. نمی‌تواند حل کند. اگر ناامنی در دنیا هست همه کمک کنیم. اگر مشکل سیاسی هست همه باید مشارکت کنند. این‌ها حرف‌هایی است که فکر می‌کنیم می‌شود در جلسه‌ای مطرح کرد و راه حلی پیدا کرد.

الان در فلسطین مشکل هست. ما فکر می‌کنیم که راه حل انسانی دارد. عراق مشکل دارد، ما فکر می‌‌کنیم که راه حل انسانی دارد. افغانستان هم، راه حل انسانی دارد. مسائل سودان، راه حل انسانی دارد. مسائل یمن راه حل انسانی دارد. هر جای دنیا. امریکای جنوبی.

ما می‌گوییم چرا باید بین امریکا و کوبا چهل سال، پنجاه سال دشمنی باشد. اگر عدالت را بپذیریم، احترام را بپذیریم، این دشمنی تبدیل به دوستی می‌شود. دوستی بهتر است یا دشمنی. ما فکر می‌کنیم در گفت‌وگو می‌توان این منطق را جلو برد و فضای تهدید را در دنیا تبدیل به فضای دوستی و محبت و همکاری کرد. انتظار ما از گفت‌وگو این است.

- آیا آماده هستید در زمینه برنامه هسته‌ای با آنان مصالحه کنید.
- نه ...ما همیشه دنبال مصالحه هستیم، اما (این که) راجع به چه چیز مصالحه کنیم، مهم است. راجع به حقوق اساسی ملت؟ این‌ها قابل مصالحه نیست. شما می‌توانید راجع به استقلال‌تان مصالحه کنید؟ راجع به آزادی‌تان، مصالحه کنید؟ نمی‌توانید که.

وقتی می‌گوییم همکاری هسته‌ای؛ معنی‌اش این است که اگر شما دغدغه‌ای دارید بیایید همکاری کنید. ما هم نسبت به شما دغدغه داریم. ما نسبت به امریکا دغدغه داریم. چرا امریکا... خودش می‌گوید 5160 تا بمب (هسته‌ای) ذخیره کرده؟ دولتی که نمی‌تواند یک چاه نفت را مهار کند، چطور این بمب‌ها را نگه داشته؟ ما معترضیم. بیش از 50 تا پایگاه نظامی، صد تا پایگاه نظامی، امریکا در دنیا دارد. در تمام این‌ها بمب اتم نگه داشته. دنیا در خطر است. همه جای دنیا در خطر است. اگر یک بمب منفجر شود، کی جواب می‌دهد؟ بقیه‌شان هم همین طور. ما باید اعتراض کنیم. ما معترضیم که این‌ها آمد‌ه‌اند 60 سال رژیم صهیونیستی را تحمیل کرده‌اند و هی می‌کشند.

همین رژیم صهیونیستی در این 30 سال چند بار ما را تهدید کرده؟ در همین پنج ساله چقدر ما را تهدید کرده ؟ چرا باید تهدید کند؟ هی می‌آیند می‌گویند که احمدی نژاد را ترور می‌کنیم. می‌زنیم. خب یک کلمه این‌ها بهش نمی‌گویند. مثل یک بچه لوس درستش کرده‌اند که هر غلطی دلش بخواهد بکند. تعجب می‌کنم که یک ملت امریکا با 300 میلیون جمعیت را فروخته‌اند به چند تا صهیونیست. این بد است که. به خدا به ضرر امریکاست. این‌ها فکر می کنند... هیچکس نمی‌خواهد این‌ها را.

دولت‌های اروپایی، خیلی‌هاشان خودشان را فروخته اند به چند تا صهیونیست. خب چرا خودتان را فروخته‌اید؟ 400 میلیون اروپایی هست. چرا خودتان را فروخته‌اید به یک تعداد صهیونیست؟ آن‌ها هم بیایند مثل بقیه زندگی کنند. از حقوق برابر با همه برخوردار باشند. چرا باید همه قدرت، همه ثروت، همه رسانه ها همیشه دست آن‌ها باشد؟ چرا باید این‌طور باشد؟ چرا باید آن‌ها ترور کنند، بکشند، خانه‌های مردم را خراب کنند، اشغال کنند و هیچکس هیچ چیز به آن ها نگوید؟ چرا؟ به چه دلیل؟ واقعا به ما دلیل بگویند؟ بگویند به چه دلیل به آن هیچ چیز نمی‌گویند؟ ما می‌گوییم این، راه حل انسانی دارد. به جای این که این همه تهدید و نگرانی باشد...

چرا جنگ؟ باید راه حل انسانی باشد. فکر می‌کنیم این به نفع آن‌ها هم هست. ما به نفع اروپا داریم حرف می‌زنیم. به نفع امریکا حرف می‌زنیم. این اوضاع به ضررشان است. آن‌ها نمی‌فهمند. افق نگاه شان محدود است. ده‌سال دیگر را نمی‌بینند. این موجی که در منطقه ما دارد راه می‌افتد علیه ظلم... اگر اروپایی‌ها ادامه بدهند حمایت از رژیم صهیونیستی را... خب این موج به کدام سمت خواهد رفت؟ کسی دیگر نمی‌تواند جلویش را بگیرد. کسی این موج را ایجاد نکرده، خود آن‌ها ایجاد کرده‌اند. همه ناراحتند. یک کسی را گذاشته‌اند این جا که حمله می‌کند، تهدید می‌کند، ترور می‌کند، مردم غزه را له می‌کند، محاصره می‌کند، بچه را می‌کشد، زن را می‌کشد، بزرگ را می‌کشد... آن‌ها هم همیشه برایش کف می‌زنند. این، دنیا را به طغیان وامی‌دارد نه فقط منطقه را. بعد اگر طغیان شود، این‌ها بیچاره می‌شوند. خب، چرا این کار را می‌کنید؟ بگذارید مردم فلسطین، کار خودشان را بکنند. بنشینند رای بدهند.. تمامش کنند برود. چرا حمایت می‌کنید؟

شما که می‌گویید دموکراسی، شما که می‌گویید حقوق بشر، شما که می‌گویید آزادی، به رژیم صهیونیستی که می‌رسد می گویید همه چیز تعطیل است، همه چیز از آن وری می‌شود.

ما دشمن نیستیم با کسی. ما دوستیم. دلمان می‌سوزد. رودررو می‌توانیم حرف بزنیم. استدلال کنیم. یا آن‌ها ما را قانع کنند.. بگویند کارشان درست است یا ما آن‌ها را قانع می‌کنیم. یا نه، حرف‌هایمان را می‌زنیم که دنیا حرف‌هایمان را بشنود. مگر نمی‌گویند آزادی بیان و اندیشه و آزادی چرخش اطلاعات و ...؟ این حرف‌ها را آن‌ها می‌زنند دیگر. خب بیایند بنشینند پشت میز. آن‌ها جرف بزنند، ما حرف بزنیم، راجع به موضوعات دنیا. آن‌ها راه حل‌شان را بگذارند روی میز، ما هم راه حل‌مان را بگذاریم روی میز. بعد بحث می کنیم. دنیا هم بشنوند. این، عیب دارد؟

- به عنوان آخرین سؤال؛ رسانه های غربی و روزنامه‌ها و مطبوعات جهان، گاه از ایران به عنوان یک تهدید یاد می‌کنند. ایران چه اقدامی می‌تواند بکند تا به دنیا نشان دهد که ایران تهدیدی علیه قوانین بین‌المللی و دنیا نیست؟
- ببینید ما یک ضرب‌المثل داریم در ایران؛ می‌گویند: خودشان گفتند و خودشان هم شنیدند و خودشان هم خندیدند.بله، این‌ها در رسانه‌ها با هم حرف می‌زنند. اما من اعلام کردم در چین، که هر جای دنیا را می‌خواهند انتخاب کنند. بدون محافظ، بدون هیچ چیزی، به اتفاق با هم می‌رویم آن جا. ببینیم که مردم چه می‌گویند. من کشوری رفتم که هفت تا شبکه تلویزیونی داشت و هر هفت‌تایش علیه ایران بودند، اما ملت‌شان همه طرفدار ایران بودند.

من الان می‌گویم، مردم امریکا مخالف سیاست‌های تجاوزکارانه دولت امریکا هستند. قبول ندارند؟ نظرسنجی می‌کنیم. اجازه بدهند یک گروه مستقلی برود در امریکا، انتخابات برگزار کند، رفراندوم برگزار کند.در اروپا هم همین طور است. من حاضرم اثبات کنم این قضیه را.

ما در ایران تکلیف‌مان روشن است. همه این حرف‌هایی که می‌بینید الان می‌زنم، همه این حرف‌ها را در انتخابات هم زده‌ام. عینا. مردم رای داده‌اند به همین حرف‌ها. اما آن‌ها در انتخابات یک حرفی می‌زنند، در عمل یک کار دیگری می‌کنند. مردم به یک شعار دیگری رأی می‌دهند در امریکا، بعد دولت می‌آید یک کار دیگری می‌کند. خب معلوم است اگر الان نظر مردم (امریکا) را بخواهیم، مردم می‌گویند نه ما آن (‌شعار) را قبول داریم، این را قبول نداریم. برای همین می‌ترسند.

الان مسئولان اروپایی این قدر دارند پول می‌دهند به رژیم صهیونیستی. هیچ وقت این موضوع را به رای نمی‌گذارند. اما می‌‌خواهند تصمیم بگیرند که گاوهای سفید را امروز بدوشند یا گاوهای سیاه را بدوشند، برای این موضوع، رفراندوم می‌کنند در اروپا. ساعت هشت صبح گاوها را بدوشند یا شش صبح؟ رفراندوم برگزار می‌کنند. اما هیچ وقت برای این رفراندوم نمی‌کنند که آیا به رژیم صهیونیستی پول بدهیم، کمک بکنیم تا مردم فلسطین را بکشد یا نه؟ اگر خیلی زرنگ است، این را نظرخواهی‌کند. یا در انتخابات بیایند صریح بگویند، بگویند مردم این قدر از پول شما را ما می‌خواهیم بدهیم به آن‌ها ( رژیم صهیونیستی) که آدم بکشند؛ آن وقت ببینید کسی به آن‌ها رأی می‌دهد؟ نمی‌دهد که. ما برای این که این دیواره تبلیغاتی را بشکنیم، همین کارهایی را می‌کنیم که تا الان کرده‌ایم.

- تشکر می‌کنیم جناب آقای رئیس جمهور از فرصتی که برای این مصاحبه به ما دادید.





- انشاءالله موفق باشید.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1407
تاریخ عضویت: جمعه ۳ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

Re: احتمال حمله آمریکا به دو کشور

پست توسط airplane »

هر احمقی می تواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند؛ برای حرکت در جهت عکس، به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. آلبرت انشتین!!!
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود


برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید


[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت



 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”