جنگ‌طلبان آمريكايي طبل‌هاي خود را عليه ايران به صدا درمي‌آور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 965
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

جنگ‌طلبان آمريكايي طبل‌هاي خود را عليه ايران به صدا درمي‌آور

پست توسط victory67 »

تصویر

به گزارش فارس، رئيس جمهوري اسلامي هفته گذشته در گفت‌و‌گو با شبكه انگليسي زبان پرس تي‌وي، از جنگ سنگين قريب‌الوقوع تبليغاتي عليه ايران خبر داد. علاوه بر خبري كه رئيس جمهور ايران از تمهيدات تبليغاتي و رواني عليه ايران داده است، شواهد فراواني در تاييد اين خبر وجود دارد. اين شواهد آن قدر فراوان هستند و اين جنگ تبليغاتي چنان سنگين توصيف مي‌شود كه برخي از منابع امنيتي غربي چنين جنگ تبليغاتي را با مقدمه سازي براي جنگ با عراق مقايسه مي‌كنند.
فارغ از اينكه با توجه به شواهد موجود، احتمال تعرض نظامي عليه ايران بسيار كم به نظر مي‌رسد، ولي نكاتي كه در تحليل‌ها وجود دارد قابل تامل است و مي‌تواند مورد توجه كارشناسان امنيتي و بين‌الملل قرار گيرد.

******

پايگاه اينترنتي "گلوبال ريسرچ " (Global Research) در گزارشي به قلم "جيم لوب " (Jim Lobe)، حقوقدان آمريكايي و مدير آژانس خبري بين‌المللي "اينتر پرس سرويس "، با اشاره به سخنان رئيس دفتر كاخ سفيد در سال 2002، مبني بر عدم تلاش كاخ سفيد براي جلب حمايت مردمي از تجاوز به عراق به شرايط امروزين در خصوص ايران پرداخت.
به نوشته لوب، در حالي كه تنها حدود يك ماه از اعمال تحريم‌هاي جديد سازمان ملل متحد، اتحاديه اروپا و كنگره آمريكا عليه ايران مي‌گذرد به نظر مي‌رسد كه تلاش‌هايي براي آماده كردن زمينه فكري جهت تجاوز به ايران در آمريكا در جريان است و به نظر مي‌رسد كه در پاييز امسال به اوج خود برسد.[برخي تحليل‌گران مسائل استراتژيك معتقدند كه اين تهديدها عليه ايران بيش‌از آن كه جنبه جدي نظامي داشته باشد، جنبه تبليغاتي عليه ايران دارند. اين گزارش به جنبه‌هاي مهمي از جنگ تبليغاتي عليه ايران اشاره مي‌كند.م]

* كهنه‌سربازان جنگ‌هاي تبليغاتي بوش دست به كار مي‌شوند!

در اواسط ماه نوامبر رقابت انتخاباتي در آمريكا آغاز مي‌شود. بديهي است كه در اين رقابت‌ها كانديداهاي جمهوري‌خواه، دموكرات‌ها و دولت اوباما را به مماشات با ايران متهم مي‌كنند. به هر حال آنچه روشن است اين است كه كهنه‌سربازان تبليغات جنگي دوران بوش در تلاشند تا تلاشي مشابه را عليه ايران آغاز كنند. عموما از زمان آغاز اين تبليغات تا زمان آغاز حمله مدت زماني در حدود شش ماه لازم است.
"استفان هدلي " (Stephen Hadley)، مشاور امنيت ملي دوران زمامداري بوش و "ژنرال مايكل هرزوگ " ( Michael Herzog) در مقاله‌اي كه در نشريه موسسه واشنگتن منتشر شد، تصريح كردند كه با فرا رسيدن سه ماهه اول سال 2011 معلوم خواهد شد كه اين تحريم‌ها اثر بخش بوده‌اند يا نه؟ نشريه منتشر ‌كننده اين مطلب نزديك به "ايپك " (AIPAC)، لابي معروف صهيونيست‌ها است.
هدلي و هرزوگ مي‌نويسند: "دولت آمريكا بايد از هم اكنون برنامه‌ريزي‌هاي لازم را انجام دهد تا اگر تحريم‌ها با موفقيت مواجه نشدند، براي نيمه دوم سال 2011 سناريوي لازم را داشته باشند. گزينه نظامي بايد همچنان روي ميز باقي بماند تا هم به وسيله آن بتوان ديپلماسي را به پيش برد و هم آمادگي لازم را براي بدترين سناريو يعني نبرد حفظ كرد. "
در شرايطي كه هدلي و هرزوگ آمادگي براي جنگ را از بهار آينده مطالبه مي‌كنند، برخي ديگر خواستار آمادگي سريع‌تر براي عمليات نظامي هستند.
سناتور دموكرات سابق و ژنرال بازنشسته نيروي هوايي "چارلز والد " (Charles Wald) در اين خصوص مي‌نويسد: "تا كي بايد صبر كنيم كه ببينيم ديپلماسي و تحريم كارگر مي‌افتند يا خير؟ تهران قابليت آن را دارد كه قبل از پايان سال جاري ميلادي به سلاح هسته‌اي دست يابد و اين امر تهديدي بزرگ براي آمريكا خواهد بود. " اين نوشته در واشنگتن پست منتشر شده‌ است.
در ادامه همين مقاله آمده است: "اگر فشارهاي ديپلماتيك و اقتصادي نتواند ايران را مجبور به توقف برنامه هسته‌اي كند، قواي قهريه آمريكا توان آن را دارد تا با ترتيب‌دادن حملاتي هدفمند به مراكز هسته‌اي و نظامي ايران، اين كشور را مجبور به اين كار كند. "
لوب اضافه مي‌كند: اين مقاله آخرين مقاله از سه مقاله‌اي بود كه از سال 2008، BPC، مركز هماهنگي سياست‌هاي دو حزبي آمريكا منتشر كرده است. اين مقالات تحت نظارت "مايكل ماكوفسكي " (Michael Makovsky)، مدير سياست خارجه محافظه‌كار آمريكا منتشر شده است.
برادر همين آقاي ماكوفسكي كسي بود كه در دفتر ويژه پنتاگون در آغاز جنگ عراق به دنبال تسليحات كشتار جمعي در اين كشور مي‌گشت و همچنين تلاش مي‌كرد تا روابط عملياتي ميان "صدام حسين " و "القاعده " را ثابت كند.
مدير اينتر پرس سرويس مي‌افزايد: گزارشي كه BPC تحت عنوان "رويارويي با چالش: زمان از دست مي‌رود " منتشر كرده است دولت اوباما را فرا مي‌خواند تا در كنار ديگر اقدامات، حضور ناوگان پنجم خود را در خليج فارس و درياي عمان تكميل كرده و تمرينات نظامي گسترده‌اي را با متحدين خود در منطقه ترتيب دهد. همچنين در اين گزارش از دولت اوباما خواسته شده است كه اتحاد خود را با جمهوري آذربايجان تثبيت كرده و آمادگي بيشتري را براي ورود به جنگ كسب كند.
به نوشته اين گزارش اگر فشارهاي كنوني موثر واقع نشود، آمريكا و متحدينش چاره‌اي جز اين ندارند كه ورود بنزين به ايران را منع كنند. بديهي است كه چنين اقدامي يك اقدام جنگ‌طلبانه محسوب شده و غرب بايد آماده پذيرش تبعات آن باشد.
اين حقوقدان آمريكايي در ادامه نوشت: البته برخي از تندروهاي حامي تجاوز آمريكا به عراق از جمله "جان بولتون " (John Bolton)، سفير بوش در شوراي امنيت سازمان ملل متحد بر اين باورند كه نه تحريم و نه ديپلماسي تحت هيچ شرايطي قادر به منصرف ساختن ايران از ادامه برنامه هسته‌اي خود نيستند و حمله نظامي – ترجيحا به وسيله آمريكا و در صورت عدم امكان، به وسيله رژيم صهيونيستي – بايد هر چه سريعتر به وقوع بپيوندد.

* نااميدي آمريكايي‌ها از كارايي جنبش موسوم به سبز

پس از انتخابات اخير رياست جمهوري ايران و شكل‌گيري جنبش موسوم به سبز، برخي از نومحافظه‌كاران آمريكايي از جمله "مايكل روبين " (Michael Rubin) از موسسه بنگاه آمريكايي (AEI) امريكن اينترپرايز، و "مايكل لدين " (Michael Ledeen) از بنياد دفاع از دموكراسي‌ها (FDD)، بر اين باور بودند كه حمله به ايران مي‌تواند غيرسازنده باشد و جمعيت بيشتري را به حمايت از نظام سياسي حاكم بر ايران برانگيزاند.
لوب مي‌افزايد: اما از آنجا كه به نظر مي‌رسد جنبش سبز توانايي به چالش كشيدن دولت در خيابان‌ها را ندارد، اين نظريه در ميان جنگ‌طلبان آمريكايي طرفداران خود را از دست داده است. با اين حال اين امر مانع از آن نيست كه جنگ‌طلبان، اوباما را به خاطر عدم حمايت كافي از جنبش سبز سرزنش نكنند.
"ويكلي استاندارد " در مقاله‌اي به قلم "ويليام كريستول " (William Kristol) و "جمي فلاي " (Jamie Fly) در اين خصوص نوشته است: "متاسفانه زماني كه ايرانيان بي گناه به دست دولت خويش كشته مي‌شدند، پرزيدنت اوباما تنها به گفتن سخناني مبهم اكتفا كرد. "
اين دو همچنين نوشته‌اند: "اكنون ديگر روشن است كه يك تهديد نظامي جدي تنها چيزي است كه مي‌تواند تهران را به توقف جاه‌طلبي‌هايش قانع كند. "
نويسندگان اين مقاله نقش به سزايي در آماده‌سازي زمينه براي حمله به عراق داشتند.
نومحافظه‌كاران اخيرا با چاپ مصاحبه‌اي از "يوسف العتيبه "، سفير امارات عربي متحده در آمريكا تلاش كردند تا نشان دهند كه متحدين عرب آمريكا نيز مشكلي با حمله نظامي به ايران ندارند و به اين وسيله مانعي ديگر را از سر راه تجاوز نظامي به ايران برداشتند. جمله‌اي كه از العتيبه در "واشنگتن تايمز " نقل شد، چنين بود: "ما نمي‌توانيم در كنار يك ايران هسته‌اي زندگي كنيم. "
وال‌استريت‌ژورنال، از قهرمانان رسانه‌اي جنگ عراق در اين خصوص نوشت: "سخنان العتيبه ترديدي باقي نمي‌گذارد كه اكثر مقامات عرب نمي‌توانند يك رژيم هسته‌اي انقلابي شيعه را تحمل كنند. آنها نااميدانه به دنبال كسي همچون آمريكا يا اسرائيل مي‌گردند كه جلوي ايران را بگيرد. "
مصاحبه با العتيبه توسط شخصي به نام "جفري گلدبرگ " (Jeffrey Goldberg) انجام شد كه خبرنگار نشريه "آتلانتيك " است. گلدبرگ يك روزنامه‌نگار ذي‌نفوذ صهيونيست است كه در سال 2002 مدعي شده بود صدام‌حسين از يك گروه وابسته به القاعده در كردستان عراق حمايت كرده و همچنين به زودي به سلاح هسته‌اي دست خواهد يافت.
گلدبرگ اخيرا در وبلاگ خود نيز نوشته است كه رهبران عرب بيش از آنكه از سلاح‌هاي هسته‌اي واقعا موجود رژيم صهيونيستي در هراس باشند، از آن سلاح هسته‌اي موهوم مي‌ترسند كه در دست ايرانيان شيعه مذهب باشد!
انتهاي پيام/
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     
  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”