ترکيه موتور جنگنده هاي اف 35 توليد مي کند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

ترکيه موتور جنگنده هاي اف 35 توليد مي کند

پست توسط sinaset »

ترکيه موتور جنگنده هاي اف 35 توليد مي کند
آنکارا- " طفرچاغلايان" وزير مشاور در امور اقتصادي ترکيه روز دوشنبه اعلام کرد که ترکيه موتور هواپيماهاي نظامي اف 35 را توليد خواهد کرد.


  تصویر 

به گزارش ايرنا از آنکارا، چاغلايان در بازگشت از سفر به آمريکا اين مطلب را عنوان کرد.
چاغلايان با اشاره به اين که در آمريکا با مسوولان شرکت " يو تي سي" توليد کننده موتورهاي هواپيماهاي اف 35 تماس هايي انجام داده است، گفت: قرارداد توليد موتورهاي هواپيماهاي اف 35 هفته آينده در آنکارا به امضاي مسوولان شرکت " يوتي سي" و شرکت " کاله کاليپ" خواهد رسيد.
به گفته چاغلايان ترکيه در مرحله نخست 90 و در مراحل بعدي کل موتورهاي هواپيماهاي اف 35 را توليد خواهد کرد.
به گفته وي طبق قرارداد در شرکتي که تاسيس خواهد شد ترکيه 51 و شرکت آمريکايي " يو تي سي" 49 درصد سهم خواهند داشت.
به گفته چاغلايان طبق توافق هاي انجام شده، توليد بالگردهاي " سيکورسکي" در ترکيه نيز در دستور کار مي باشد.
لازم به ذکر است در حال حاضر موتور هواپيماهاي جنگنده اف 16 نيز در کارخانه توليد موتور ترکيه در " اسکي شهير" توليد مي شود.
منبع خبرگزاری ایران
منبع عکسmedia.defenseindustrydaily.com
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Moderator
Moderator
پست: 280
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۵ دی ۱۳۸۶, ۱:۰۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

Re: ترکيه موتور جنگنده هاي اف 35 توليد مي کند

پست توسط hamed_713 »

تولید در داخل . این یکی از بهترین روشهای انتقال تکنولوژی برای جبران خلاهای موجود تکنولوژی جهت خودکفایی در آینده است. در حال حاضر بجز موتور قطعات زیادی از هواپیماهای اف 16 در ترکیه تولید می شود.ترکیه شاید نتواند هواپیمای جنگی خوب بسازد اما می تواند یک قطعه ساز خوب برای هواپیماهای جنگنده و یا غیرجنگی باشد.

این قابلیتی است که بدون سرمایه گذاریهای هنگفت در کشور ما وجود دارد اما در کنار ضعفهای مدیریتی ، عدم سرمایه گذاری های مالی و انسانی و ازدست دادن فرصتهای مناسب هیچگاه به بازدهی قابل قبول نرسیده.

ترکیه ضمن اینکه کاربر جنگ افزار های غربی به خصوص آمریکایی ست در کنار آن برای انتقال تکنولوژی تعمیر و نگهداری و تولید قطعات یدکی این جنگ افزارها اهمیت ویژه ای قائل است.

اگر چنین موتوری در کشوری مثل ایران با پتانسیل های فراوان موجود در پرسنل فنی و متخصص ساخته می شد به بسیاری از نقاط مبهم و پیچیده عملکرد موتورهای جت دست پیدا می کردیم و در ساخت موتور جت ملی از آن تجربیات به بهترین شکل بهره می بردیم.امید داریم با بهبود شرایط سیاسی و رفع برخی مشکلات به این مهم دست بیابیم.
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

[External Link Removed for Guests]
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”