درخواست 6 کشتی خارجی از ایران برای اسکورت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 965
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

درخواست 6 کشتی خارجی از ایران برای اسکورت

پست توسط victory67 »

درخواست 6 کشتی خارجی از ایران برای اسکورت

تصویر


تصویر تصویر
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اسکورت یک کشتی در خلیج عدن گفت:
حدود دو هفته پیش یک کشتی را در خلیج عدن اسکورت کردیم و همزمان شش فروند کشتی خارجی به ما ملحق شدند تا آنها را با اسکورت خود به باب المندب برسانیم.
به گزارش فارس، امیر حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه توان ساخت زیردریایی در انحصار کشورهای معدودی است، اظهار داشت: شاید این کشورها توان تولید زیردریایی در مقیاس بزرگتر را هم داشته باشند اما اینکه ما توانستیم در کوتاه مدت به توانمندی تولید و ساخت زیردریایی برسیم و در منطقه حرف نخست را بزنیم برای ملت ما افتخار است.
وی افزود: نیروی دریایی در سال‌های قبل از انقلاب و تا پایان دوران دفاع مقدس توان استفاده از زیردریایی را نداشت و ما در دهه 70 به فکر استفاده از زیر دریایی افتادیم، تجربه دوران دفاع مقدس نشان داد که در چرخه تجهیزات دفاعی نباید به دیگران متکی باشیم و برای حضور در دریا به دنبال خرید زیر سطحی برویم بلکه باید خود توان تولید آن را داشته باشیم تا توان ما در محیط محدود خلاصه نشود.
سیاری در ادامه تصریح کرد: مرحله صفر تا صد طراحی زیردریایی‌ها در کشور انجام می‌شود و این توانمندی با تلاش و ابتکار متخصصان ما بوجود آمده است و به مرور تعداد زیر دریایی‌های خود را افزایش می‌دهیم. الحاق ناوشکن جماران به نیروی دریایی بازتاب زیادی داشت و دشمنان ما سعی کردند آن را زیر سوال ببرند و ساخت زیردریایی هم بازتاب وسیعی خواهد داشت و دشمنان باور نمی‌کنند که ما در کوتاه مدت به این توانمندی رسیده‌ایم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به فن‌آوری و تسلیحات زیردریایی‌های ایرانی گفت: زیردریایی‌ها از نظر فن‌آوری در بین همه سلاح‌ها و تجهیزات موجود حرف اول را می‌زند و برای دشمنان ما دستیابی به این توان در کوتاه مدت غیرقابل قبول است به همین دلیل کارخانه ساخت آن را نشان دادیم.
سیاری با بیان اینکه ‌برای استفاده از زیردریایی باید از فن‌آوری روز برخوردار باشیم در غیر این صورت نمی‌توانیم نقش موثری داشته باشیم، اظهار داشت: بنابراین تمام سامانه های مورد نیاز از جمله سامانه های تحرک، رانش، سلاح، مخابرات، سونار و کشف هدف متناسب با نیاز کشور تعریف و تولید شده است همچنین استفاده از زیردریایی نیازمند توانمندی کارکنان زیردریایی است، ‌همه کارکنان زیردریایی‌های ما در نیروی دریایی اموزش دیده‌اند و داشتن روحیه سلحشوری، توکل بالا به خداوند، شناخت محیط و لایه‌های آن و توان حفظ موضع در زیر دریا از جمله ویژگی‌های آنان است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در بخش دیگری از سخنانش در گفتگوی ویژه خبری در خصوص اولویت‌های نیروی دریایی خاطرنشان کرد: ما برای انجام ماموریت‌ها باید آمادگی خود را حفظ کنیم و آن را ارتقا دهیم بنابراین نمی‌توانیم به توانمندی‌های موجود بسنده کنیم و باید متناسب با تهدیدات روز توان رزمی خود را ارتقا دهیم و حفظ مرزهای آبی، حفظ منابع نظام در آب‌های سرزمینی و فلات قاره و حفظ منافع کشور در آبهای آزاد از جمله ماموریت‌های نیروی دریایی است.
سیاری در ادامه با اشاره به اسکورت یک کشتی در خلیج عدن اظهار داشت: حدود دو هفته پیش یک کشتی را در خلیج عدن اسکورت کردیم و همزمان شش فروند کشتی خارجی به ما ملحق شدند تا آنها را با اسکورت خود به باب المندب برسانیم. ‌ما به کشورهای منطقه و همسایه کمک می‌کنیم و در ماموریت خود با نیروی دریایی سپاه هماهنگی کامل داریم.
وی ادامه داد: نیروی دریایی در کنار عملیات کلاسیک توانایی اجرای عملیات نامتقارن را هم دارد و از مولفه‌های قدرتی متفاوتی برخوردار است. همانطور که شاهد بودیم در عملیات ترکیبی بین نیروهای ارتش در رزمایش ولایت 88 نیروی دریایی از پشتیبانی هوایی برخوردار بود و پدافند هوایی نیز در این رزمایش در عملیات ترکیبی نقش خود را نشان داد و نیروی زمینی در عملیات ترکیبی به خوبی در سواحل جنوب مستقر شد و در ادامه عملیات دفاع از مرزها را انجام داد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: ما برای اینکه در دفاع موفق باشیم به دفاعمان عمق می‌دهیم و حضور در آبهای آزاد از اولویت‌های نیروی دریایی است. باید آنقدر توان دفاعی خود را بالا ببریم که کسی فکر تعرض نکند، ما از خط تولید ناو موشک انداز گذشته و به خط بعد از آن که ناوشکن جماران بود رسیده‌ایم و تولیدات ما کاملا بومی شده است.
سیاری در پایان تصریح کرد: بالای 1000 کیلومتر از دهانه فاو تا تنگه هرمز مرز داریم و از تنگه هرمز به بعد نیز 1000 کیلومتر دیگر مرز داریم و می‌توانیم با داشتن قراردادهای منطقه‌ای امنیت را برقرار کنیم و حضور بیگانگان غیر از بی‌ثباتی هیچ ثمری نداشته است، کشورهای منطقه باید به اقتدار خودشان فکر و با استفاده از مشترکاتشان امنیت منطقه را تامین کنند.


انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 310106
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     
  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”