تجهيز تمامي سوخو 24 هاي ارتش به سامانه‌هاي عمليات در شب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

تجهيز تمامي سوخو 24 هاي ارتش به سامانه‌هاي عمليات در شب

پست توسط Shahryar »

تجهيز تمامي جنگنده‌هاي سوخو 24 ارتش به سامانه‌هاي عمليات در شب   [COLOR=#1f497d]ارتقاء‌ سيستمهاي پروازي Su-24

تصویر  

امير خلبان سيد محمد علوي معاون عمليات نيروي هوايي ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، با اشاره به انجام موفقيت آميز عمليات‌هاي پرواز و بمباران شبانه جنگنده‌هاي F4 و سوخو 24 در مسابقات گانري مدافعان حريم ولايت كه اوايل مردادماه در منطقه عمومي همدان برگزار شد، اظهار داشت: جنگنده‌هاي سوخو 24 توسط متخصصان داخلي براي عمليات شبانه بهينه شده‌اند.
وي با بيان اينكه سيستم‌هاي پروازي اين هواپيما نيز ارتقا داده شده است، تصريح كرد: جنگنده سوخو 24 توسط متخصصان و كارشناسان نيروي هوايي ارتش بهينه سازي شده و اكنون مي‌تواند در تاريكي مطلق، اهداف را با دقت بسيار بالا منهدم كند.
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش در پايان خاطرنشان كرد: اين سامانه‌هاي پرواز و عمليات در شب در تمام جنگنده‌هاي سوخو 24 نيروي هوايي نصب شده و اين جنگنده‌ها آماده دفاع از حريم هوايي كشور هستند.

خبرگزاري فارس  
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

Re: تجهيز تمامي سوخو 24 هاي ارتش به سامانه‌هاي عمليات در شب

پست توسط shola »

علاوه بر سامانه کایرا ام که قابلیت ناوبری و هدف گیری شبانه را برای این جنگنده فراهم می کند سوخو-24 ام قادر است تا با کمک یک رادار تعقیب عوارض زمین به نام Relyef (که در زیر رادار اوریون-آ قرار دارد ) در ارتفاع پستی از سطح زمین پرواز و در شب به دور از شناسایی راداری به قلب هر سیستم دفاعی نفوذ کند .
[External Link Removed for Guests]
رادار بالایی اوریون-آ و زیرین Relyef
و
[External Link Removed for Guests]
تصویری از نشانه رادار Relyef بر روی نمایشگر سر بالای سوخو-24
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

تمامی کبراهای هوانیروز هم به یک سامانه محرمانه مجهز شدند که وقتی که در حالت عملیات باشنذ تمامی فرکانس های رادیویی در منطقه مختل می شه تا دشمن نتواند شنود کند البته این گفته به نقل از یکی از خلبانان هوانیروز می باشد وممکن است ان را اعلام نکنند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

طبق اظهار امير چيت فروش كه در پايان مسابقات گانري ارتش و در يك مصاحبه نسبتا طولاني تلويزيوني انجام شد، اطلاعات رادار سوخو-24 به طور كامل در اختيار ايران قرار نگرفته بود و اين قابليت قفل راداري و حرارتي در شب توسط متخصصين داخلي در اين جنگنده احياء شد.
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

پست توسط SORENA77 »

در حال حاظر با همین کارها باید نیرویه هوایی رو تقویت کرد. :-o
دوستان متوجه شرایت سخت تحریم و فشار هم باشید. :-P
این کار نشون میده که فرمانده ها و طراحان نیرویه هوایی برایه جنگ برنامه های خاصی دارن. :razz:
من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

خوراک سوخو24 فقط بمباران پایگاه های راداری وپدافندی با موشک ضد رادار kh58
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

An225 نوشته شده:سوخو24 ها تو بمباران گروزني تو چچن عمل كرد خوبي نداشتن و اهداف شون رو با بيدقتي خيلي زياد بمباران كردن. كلاً هواپيما ها ي روسي به درد نميخورن بخصوص باون پشتيباني خيلي عالي! روس ها

اين چند علت داشت:

- ساعت پروازي بسيار پائين خلبانان روسي Su-24 كه بين 20 تا 40 ساعت در سال بود. اين مورد حتي در نيروي هوائي آمريكا كه از بالاترين سطح استانداردهاي ممكن بهره ميبرد نيز به چشم ميخورد. در تمرينهاي نيروي هوائي آمريكا و در داگفايت F-22 توسط سوپرهورنت، F-16C و T-38 تالون مورد هدف قرار گرفت كه بعدا نيروي هوائي آمريكا اعلام داشت كه اين فقط به خاطر كم تجربگي و ساعات پروازي كم خلبانان رپتور ميباشد.

- عدم ارائه مختصات دقيق هدف از طرف هواپيماهاي شناسائي به آنها كه اين مورد در جنگ عراق و افغانستان هم قابل مشاهده است. در حقيقت هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكائي هدف را با بيدقتي منهدم نميكنند بلكه آنها مختصات داده شده به انها را هدف قرار ميدهند.
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

parham1345 نوشته شده:لطفا منبع این خبر را که f-22 در داگ فایت توسط سوپرهورنت، F-16C و T-38 تالون مورد هدف قرار گرفت را ارائه فرمایید .

چگونه اولين F-22 آمريكا مورد هدف قرار گرفت؟
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

parham1345 نوشته شده:nدوست عزیز 2 خط اول لینکی را که ارائه فرمودید را چرا نمی فرمایید پیروزی 144 بر صفر .
من متن را براتون اینجا کپی کردم

( ر خلال برگزاري اولين تمرين بزرگ هوائي آمريكا در آلاسكا در سال گذشته ميلادي، جنگنده هاي Lockheed Martin F-22 Raptor از اسكادران 27 موفق به كسب يك نتيجه خيره كننده گرديدند. پيروزي 144 به صفر ! اين بدان معناست كه F-22 ها موفق به سرنگوني 144 فروند جنگنده دشمن از نوع (F-15 و F/A-18) در يك داگفايت تمريني گشته و در مقابل حتي 1 فروند F-22 ساقط نگشت. )

تصویردوست محترم،

ظاهرا فراموش كرديد كه اين متن را من خودم ترجمه كردم! در حقيقت شما مطلب خودم را براي خودم كپي كرديد. ! من بسيار بهتر ميدانم كه چه نوشتم.
نيروي هوائي آمريكا اعتراف كرد كه تلفات وارده به رپتورها در اثر كم تجربگي خلبانان ان ميباشد. اگر ايرادي شما ميبينيد به سخنگوي نيروي هوائي آمريكا بگيريد. پستها را بادقت خوانده و به منابع دقت كنيد. هدف از اين مقايسه اين است كه ايرادات خلبان گاهي به پاي جنگنده ها به حساب ميايد.

اگر سوالي باقي مانده يا در تاپيك مربوط به ان مطرح كنيد يا در pm.

با تشكر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”