موشكهاي حزب الله و حماس دردسر نيروي هوايي اسرائيل
خبرگزاري فارس: روزنامه صهيونيستي جروزالمپست نوشت: نيروي هوايي ارتش اسرائيل دستورات جديدي را براي مقابله با موشكهاي حزب الله و حماس در هر جنگ آتي وضع كرده است.

به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي "جروزالمپست " نوشت نيروي هوايي اسرائيل به هواپيماهاي اسرائيلي دستوراتي را داده است تا در صورت وقوع هر جنگي با حزب الله و حماس كه با شليك متبادل هزاران موشك به سوي اسرائيل و بالعكس همراه خواهد بود، عملي شود.
اين روزنامه در ادامه نوشت: نيروي هوايي اسرائيل با كمك بخش هوا فضا مسئول راه اندازي سامانههاي سپر موشكي همچون "حيتس "، "پاتريوت " و به زودي "گنبد آهني " تحقيقي را براي وضع دستورات اضطراري جديد در صورت وقوع جنگ با حزب الله و حماس اجرا كرده است.
پس از پايان اين تحقيق و بررسي، نيروي هواي اسرائيل دستورات جديدي را وضع كرد كه از جمله آن مشخص كردن ارتفاع پرواز براي محافظت از خود در برابر حملات موشكي دو طرف و ديگر استقرار موشكهاي رهگير در مناطقي است كه خطري براي هواپيماهاي اسرائيل نيست.
نيروي هوايي رژيم صهيونيستي همچنين سامانه ارتباطات جديدي را وارد كرده است تا قدرت كاربران اين سامانههاي سپر موشكي براي شناسايي اجسام ديگر موجود در هوا افزايش يابد.
يك مقام بلندپايه نيروي هوايي رژيم صهيونيستي گفت كه آسمان در درگيري آتي شلوغ خواهد بود و ما نيازمند كسب اطلاع از كيفيت به كارگيري هر چيز در زمان مناسب خود هستيم.
در اين راستا گفتوگوهاي ارتش اسرائيل با وزارت جنگ اين رژيم درباره موعد استقرار سامانه گنبد آهني در ماههاي آتي و جايگاه استقرار آن جريان دارد.
جروزالم پست نوشت يكي از گزينههاي احتمالي مطرح كه ارتش اسرائيل از آن حمايت ميكند استقرار فوري در مرزهاي با نوار غزه است جايي كه بيشتر موشكها به سوي اسرائيل از آنجا شليك ميشود.
منبع خبرگزاری فارس