یاسر دوست خوبم
از اینکه کمی زیاده روی کرده ام مرا میبخشی، من همیشه برای دوستان خوب و مودبی چون شما احترام قائل بوده و هستم.
اگر چنانچه میفرمایید هدف از آن گفته مسئول هواپیما سازی ایران فقط خود باوری باشد نه تنها بد نیست که بسیار مفید است، اما از مشاهدات چیزی فرای آن دریافت میشود.
هدف از کوچک شمردن دستاورد مورد نظر، کوچک بودن آن در مقابل مشابه آمریکایی آن است، وگرنه این پهپاد با توجه به ضعف نیروی هوایی ما، ماموریتهای بسیار بزرگی را میتواند برای ما بانجام برساند.
هیچکس بدش نمی آید که کشورش نیروی نظامی مقتدر داشته باشد، اما واقعیات را هم باید در نظر گرفت.
چشم بستن بروی واقعیات تنها خواب مارا سنگینتر میکند، پس بهتر است با مواجه شدن با واقعیات هرچقدر تلخ هم که باشد زمینه بیدار شدن هر سریعترمان را از این خواب سنگین فراهم کنیم.
خواننده بهتره همانطور که گفتم متن خبر رو هم بخونه، ضمن اینکه اگر ممکنه شما بیایید و چند تا کشور دیگر به جز انهایی که ذکر شد را نام ببرید که توان تولید چنین پهبادی رو بطور مستقل دارند.
هدف از ساخت کرار و نمونه آمریکایی آن بسیار متفاوت است، هدف از ساخت کرار انجام عملیات در شعاع 1000 کیلومتری است، حال آنکه نمونه آمریکایی آن با اپراتور خود میتواند ده ها هزار کیلومتر فاصله داشته باشد.
همانطور که گفته شد کشورهایی با نیروی هوایی مقتدر نیازی به تولید چنین پهپادی برای انجام عملیات نمیبینند، چراکه امکان عملیات مشابه را با هواپیماهای سرنشین دار خود دارند، وگرنه براحتی امکان ساخت چنین پهپادی را با امکانات و قابلیتهای بالاتری نسبت به نمونه ایرانی آن دارند.
با این همه هدف از این توضیحات بی ارزس شمردن این دستاورد نمیباشد، چراکه این پهپاد هم ترس بسیار زیادی را میتواند بر دل دشمن بیندازد.