افتتاح خط توليد شناورهاي تندروي راكت‌انداز سراج و موشك‌انداز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: افتتاح خط توليد شناورهاي تندروي راكت‌انداز سراج و موشك‌ا

پست توسط sinaset »

yasermym نوشته شده:دو تصویر پایین در پست دوم این صفحه مربوط به همان نسل قدیمی است که در جلوی قایق تیربار قرار ندارد.

مدل قدیمی

[External Link Removed for Guests]

مدل جدید

سلام دوست خوبمتصویر
منظور من دو تصویر که الان در پایین نوشته های خودم قرار دارند می باشدتصویر

نسل قبلی( روی بدنه نام ذوالفقار هک شد)

نسل جدید
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

ه چیز خیلی مسخره این وسط موجوده ....

وزارت دفاع ، سپاه و قدس ... اینهمه مصیبت برای خرید قاچاق بلید رانر می کشند که تهش بکننش گوشت جلو توپ ؟

روش راکت انداز پایدار شده ببندش ، بعد بفرستنش تو پر حادثه ترین منطقه نبرد تا حتما تلفات بده ....

به اظهارات بی سابقه فدوی در شرح نحوه رسیدن بلید رانر به ایران توجه کنید ...

شرح سراج باید بیش از این باشه....
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

Morteza313 نوشته شده:ه چیز خیلی مسخره این وسط موجوده ....

وزارت دفاع ، سپاه و قدس ... اینهمه مصیبت برای خرید قاچاق بلید رانر می کشند که تهش بکننش گوشت جلو توپ ؟

روش راکت انداز پایدار شده ببندش ، بعد بفرستنش تو پر حادثه ترین منطقه نبرد تا حتما تلفات بده ....

به اظهارات بی سابقه فدوی در شرح نحوه رسیدن بلید رانر به ایران توجه کنید ...

شرح سراج باید بیش از این باشه....

خرید بلید رانر به منظور بدست آوردن تکنولوژی و تولید آن در داخل به روش مهندسی معکوس انجام شده، وگرنه فکر نمیکنم در حال حاضر ایران امکان تهیه دوباره این شناور رو از خارج از کشور داشته باشه.
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

نمونه سنترالي IPS-16/ باور :

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

sinaset" نوشته شده:سلام دوست من
طبق تصویر که در پست دوم در این صفحه گذاشتم ، نسل قدیمی این شناور با موشک نصر 1 ازمایش شد .(تصاویرش موشک و شناور در پست دوم این صفحه موجود می باشد)
البته این امکان هم وجود داره که این شناور قبل از تولید موشک نصر1 از موشکی ضد کشتی دیگری استفاده می کرده.
باتشکرتصویر

sinaset عزیز خوب مورد اینه که قایق گربه چینی که موشک نصر-1 از اون ازمایش شد اصلا نسل اولیه این قایق ها نیست فقط دو قایق تشابه اسمی دارند که فکر کنم همین تشابه شما را به اشتباه انداخته که دو قایق از یک نسل ممکنه بوده باشند. همانطوری که دوستان اشاره کردند نسل اولیه ایرانی این قایق ها باور است که ذوالفقار (الان شده دو قایق گربه چینی و مدل ایراینی و ارتقا یافته IPS-16 با یک نام) نمونه و نسل جدید و ارتقا یافته ان است. زیاد به نام ها توجه نکنید تصویر
البته طبق رسم نام گذاری عددی چون سراج-1 و وزارت دفاع وجود نمونه هایی چون سراج-2 و یا حتی 3 نیز دور از ذهن نیست که ممکنه با تغییر عدد نسل هم عوض شه و نمونه های بعدی این شناور مجهز به سلاح های سنگین تری باشند (البته اکثر قایق های سریع سپاه مثل قایق های فابیو بوزی که سرعتی تقریبا نزدیک به این قایق دارند همگی به راکت انداز مجهز شدند و با اینکه مدت زیادی از خدمت اونها میگذره هنوز هم به همین سلاح های سبک و موثر مجهزند ولی با اون همه سختی کشیدن به نظر میرسه قصه سراج فرق داره )
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

باور

تصویر

ذوالفقار
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

shola نوشته شده:
sinaset" نوشته شده:سلام دوست من
طبق تصویر که در پست دوم در این صفحه گذاشتم ، نسل قدیمی این شناور با موشک نصر 1 ازمایش شد .(تصاویرش موشک و شناور در پست دوم این صفحه موجود می باشد)
البته این امکان هم وجود داره که این شناور قبل از تولید موشک نصر1 از موشکی ضد کشتی دیگری استفاده می کرده.
باتشکرتصویر

sinaset عزیز خوب مورد اینه که قایق گربه چینی که موشک نصر-1 از اون ازمایش شد اصلا نسل اولیه این قایق ها نیست فقط دو قایق تشابه اسمی دارند که فکر کنم همین تشابه شما را به اشتباه انداخته که دو قایق از یک نسل ممکنه بوده باشند. همانطوری که دوستان اشاره کردند نسل اولیه ایرانی این قایق ها باور است که ذوالفقار (الان شده دو قایق گربه چینی و مدل ایراینی و ارتقا یافته IPS-16 با یک نام) نمونه و نسل جدید و ارتقا یافته ان است. زیاد به نام ها توجه نکنید تصویر
البته طبق رسم نام گذاری عددی چون سراج-1 و وزارت دفاع وجود نمونه هایی چون سراج-2 و یا حتی 3 نیز دور از ذهن نیست که ممکنه با تغییر عدد نسل هم عوض شه و نمونه های بعدی این شناور مجهز به سلاح های سنگین تری باشند (البته اکثر قایق های سریع سپاه مثل قایق های فابیو بوزی که سرعتی تقریبا نزدیک به این قایق دارند همگی به راکت انداز مجهز شدند و با اینکه مدت زیادی از خدمت اونها میگذره هنوز هم به همین سلاح های سبک و موثر مجهزند ولی با اون همه سختی کشیدن به نظر میرسه قصه سراج فرق داره )

سلام دوست من
احتمالا حق با شماست

در رابطه با قایق تندرو سراج (یا بلید رانر 51) ، در همان خبری که فرمانده نیروی دریایی سپاه فرموده بودند که قرار با "اژدر" و "موشک " تجهیز بشه
که من متن ان را در اینجا قرار می دهم:
"فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام اینکه شناورهای موشک انداز و اژدر انداز ذوالفقار در کلاس طارق به زودی به تولید انبوه خواهد رسید، گفت: شناور بلیت رانر در نیروی دریایی سپاه قابلیت موشک اندازی و اژدرافکنی را پیدا خواهد کرد."

====
در رابطه با فرق قایق تندر رو نسل جدید ذوالفقار با "باور"
این احتمال هم وجود داره که فرقشون این دو شناور را در موتور ، یا سیستم های الکترونیکی ان فرض کرد

به هر حال به احتمال فراوان باید با هم یک فرقی داشته باشن ، چون هر دو شناور داری خط تولید هستن .

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

Shahryar نوشته شده:[External Link Removed for Guests]
باور

تصویر

ذوالفقار

تفاوت به کنار به نظرتون اقا شهریار قسمت های مشخص شده مربوط به چه چیزی می تونن باشن ؟ ورودی شناور ؟
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

از بابت سيستمهاي راداري، تجهيزات هواشناسي و FCS كاملا با نمونه هاي اوريجينال كره شمال متفاوت است. مانند تفاوت در Yono-Class با سيستمهاي قديمي با سيستمهاي بهينه شده در غدير ميباشد. اما در عكس ها به وضوح سكوهاي پرتاب موشك (پايه) متفاوت بوده و داراي زاويه پرتاب متفاوت ميباشند. البته تعداد بخشهاي لانچرها هم در برخي عكسها متفاوت است ، در برخي 6 و در برخي 7 بخش ميباشند كه حداقل از اين بابت به نتيجه مشخصي نميشود دست يافت. ورودي شناور از پشت ميباشد ، من خودم از اين قسمت وارد ان شدم.

اين هم يك عكس بسيار جالب از شناور تندرو كره شمالي :

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

مورد اینه که قایق گربه چینی که موشک نصر-1 از اون ازمایش شد اصلا نسل اولیه این قایق ها نیست فقط دو قایق تشابه اسمی دارند که فکر کنم همین تشابه شما را به اشتباه انداخته که دو قایق از یک نسل ممکنه بوده باشند. همانطوری که دوستان اشاره کردند نسل اولیه ایرانی این قایق ها باور است که ذوالفقار (الان شده دو قایق گربه چینی و مدل ایراینی و ارتقا یافته IPS-16 با یک نام) نمونه و نسل جدید و ارتقا یافته ان است. زیاد به نام ها توجه نکنید
خدا خیرت بده عبدالرضا..دوست ما جناب سینا معمولا در تاپیک ها اگر مورد خاصی مد نظرش باشه تا انتهای تاپیک همون مورد را پیگیری میکنه!! انشالله از این به به بعد با تیزبینی بیشتری به مطالب دقت کنند تا شاهد تکرار یک بحث بدیهی و واضح نباشیم!

نمونه سنترالي IPS-16/ باور :

شهریار جان حدود دوسال پیش هم اگر حافظه یاری کند در تاپیکی که خودم پیرامون آشنایی با شناورهای تندرو ندسا ایجا کردم تصاویری از سایت انگلیسی وزارت دفاع قرار دادی که نسل اولیه باور و دقیقا همان IPS بود که حتی در یک مصاحبه تلویزیونی در زمان صدارت دریادار شمخانی بر وزارت دفاع و دولت خاتمی که جهت افتتاح خط تولید به بندرعباس رفته بود سهوا و یا واقعا نام ذوالجناح بر روی آن نهاده شد و از سال 85 به بعد باور و امسال هم که ذوالفقار نامیده شد...
نکته ای که در تصاویری که در همین آرشیو سنترال هم موجود است در باب تفاوت های ظاهری و از نمای بیرون ذوالفقار مشاهد میشه همین رادارها و سیستم تسلیحاتی و تغییر جزیی شکل و فرم سینه شناور و احتمالا تغییرات در جنس بدنه جهت استحکام بیشتر شناور
تصویری که حود 10 سال پیش از نمونه اولیه ذوالفقار که ذوالجناح (IPS) نام داشت نسبت به ذوالفقاری که در سال 89 ساخته شد و در آرشیو نت موجود است تبدیل یک شناور تقریبا بی دفاع به یک شناور هجومی و کارآمدتر و در اصطلاح برخی نظامی ها بزن در رو (شلیک به هدف و گریز سریع از مهلکه) است.

جهت یادآوری عکسهای سری اول آی پی اس 16 و 18 از سایت وزارت دفاع..اگر اشتباه نکنم حدود 10 سال پیش این تصاویر گرفته شده

تصویر

تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

ميلاد جان،

مخالفتي با حرف شما ندارم، منظور من از نمونه سنترالي باور/ IPS-16‌اين بود كه به غير از تصاوير خبرگزاريها ما هم عكسهاي اختصاصي بسياري از اداوات نظامي داريم كه ميشه به اون استناد كرد.ضمن اينكه در ئهران به نام شناور باور نمايش داده شده بود. در مورد اينكه شما شخصا دو سال پيش تاپيكي ازتصاوير DIOMIL.IR قراردادي سپاسگزاريم. هميشه ممنون و سپاسگزار افراد مطلع و زحمتكشي مثل شما و SINASET بوده و هستيم.

ضمن اينكه همانطور كه اشاره كردم نمونه (هاي) ساخت داخل از الكترونيكك و ناوبري به مراتب بهتري ار نمونه كره شمالي برخ.ردار است. البته همان IPS-16 كره اي هم مدل بي دفاعي نيست و مجهز به ا‍ژدر هاي 324 mm است. اما به تفاوت پايه هاي لانچرها اشاره اي نداشتي.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

دوستان یک سوال هیچ دقت به پوشش ذوالفقار کردین بدون این که رنگ بشن به اب انداخته شدن فکر کنم نخواستن که رنگ شده این قایق رو نشون بدن دلیلش چیه الله اعلم شاید ..؟؟؟؟
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”