مورد اینه که قایق گربه چینی که موشک نصر-1 از اون ازمایش شد اصلا نسل اولیه این قایق ها نیست فقط دو قایق تشابه اسمی دارند که فکر کنم همین تشابه شما را به اشتباه انداخته که دو قایق از یک نسل ممکنه بوده باشند. همانطوری که دوستان اشاره کردند نسل اولیه ایرانی این قایق ها باور است که ذوالفقار (الان شده دو قایق گربه چینی و مدل ایراینی و ارتقا یافته IPS-16 با یک نام) نمونه و نسل جدید و ارتقا یافته ان است. زیاد به نام ها توجه نکنیدخدا خیرت بده عبدالرضا..دوست ما جناب سینا معمولا در تاپیک ها اگر مورد خاصی مد نظرش باشه تا انتهای تاپیک همون مورد را پیگیری میکنه!! انشالله از این به به بعد با تیزبینی بیشتری به مطالب دقت کنند تا شاهد تکرار یک بحث بدیهی و واضح نباشیم!
نمونه سنترالي IPS-16/ باور :
شهریار جان حدود دوسال پیش هم اگر حافظه یاری کند در تاپیکی که خودم پیرامون آشنایی با شناورهای تندرو ندسا ایجا کردم تصاویری از سایت انگلیسی وزارت دفاع قرار دادی که نسل اولیه باور و دقیقا همان IPS بود که حتی در یک مصاحبه تلویزیونی در زمان صدارت دریادار شمخانی بر وزارت دفاع و دولت خاتمی که جهت افتتاح خط تولید به بندرعباس رفته بود سهوا و یا واقعا نام ذوالجناح بر روی آن نهاده شد و از سال 85 به بعد باور و امسال هم که ذوالفقار نامیده شد...
نکته ای که در تصاویری که در همین آرشیو سنترال هم موجود است در باب تفاوت های ظاهری و از نمای بیرون ذوالفقار مشاهد میشه همین رادارها و سیستم تسلیحاتی و تغییر جزیی شکل و فرم سینه شناور و احتمالا تغییرات در جنس بدنه جهت استحکام بیشتر شناور
تصویری که حود 10 سال پیش از نمونه اولیه ذوالفقار که ذوالجناح (IPS) نام داشت نسبت به ذوالفقاری که در سال 89 ساخته شد و در آرشیو نت موجود است تبدیل یک شناور تقریبا بی دفاع به یک شناور هجومی و کارآمدتر و در اصطلاح برخی نظامی ها بزن در رو (شلیک به هدف و گریز سریع از مهلکه) است.
جهت یادآوری عکسهای سری اول آی پی اس 16 و 18 از سایت وزارت دفاع..اگر اشتباه نکنم حدود 10 سال پیش این تصاویر گرفته شده