تاپيك جامع رژه نيروهاي مسلح *31 شهريور 1389*
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
Re: تاپيك جامع رژه نيروهاي مسلح *31 شهريور 1389*
با سلام به خدمت دوستان سنترال کلابز!
خدمت دوستان باید عرض کنم علی رغم نمایش برخی تجهیزات خاص در این رژه متاسفانه باز هم به مانند سال های گذشته و شاید هم بدتر از کمبود نظم رنج شدیدی می برد.
البته یگان های زرهی نظم قابل قبولی داشتند و رژه نیروهای پیاده هم خوب بود اما بحث موردی ناشناخته برای همه حاضران است!
امسال ( البته نخستین بار در طول رژه 31ام!!!) شاهد بودیم که وقتی پایان رژه اعلام گشت یگان های محمول سازمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خود را برای حضور در آخرین دسته آماده می کردند و دقایقی بعد به طور کامل فرامش شد که اصلا حضور این کاروان برای شرکت در رژه بوده است نه هواخوری!
نمی توان گفت که دوستان هماهنگ کننده رژه از حضور این گروه بی اطلاع بودند که در آن صورت...!
حال چرا این رفتار انجام گرفت ( جدا از حاشیه هایی که بعد از آن پیش آمد و درگیری های لفظی!) و به حدود 30 یگان محمول در حالی از برترین سازمان نظامی ایران و پشتیبانی کننده اصلی نیروهای مسلح در شرایط حاضر هستند بی توجهی شد برای من سوال بزرگی است.
یکی از دوستان که در جایگاه خبرنگاران حضور داشت علت این امر را سخنرانی طولانی پیش از رژه (در حالی که عرف این کار چیزی در حدود 20 تا 30 دقیقه است ما امسال شاهد رکورد 50 دقیقه ای بودیم!) و البته تعداد برخی یگان های موشکی و توپخانه ای (البته حضور به این تعداد از نظر من کار جالبی بود و قطعا همان بهتر صورت گرفت) و کمی هم رژه گروه های مردمی علت این کار بود.
اما همه این موارد حتی نمی تواند 10% دلیل قانع کننده ای برای حذف وزارت دفاع و دستاوردهای آن از رژه باشد و قطعا مورد پذیرش هیچ کس نیست.
نمی دانم شاید این هم دستاورد جدیدی است...
اما تا آنجا که بنده مشاهده کردم اکثر تجهیزات وزارت دفاع همانی بود که در ارتش و سپاه موجود است.
مانند هواپیماهی بدون سرنشین کرار.
موشک قدر 1.
یک موشک شبیه قدر 1 اما به نام شهاب 3 (نکته جالب همین مسئله است.شما سر جنگی قدر را فرض کنید حال سر جنگی شهاب 3 را به یاد بیاورید.دارای کلاهکی مخروطی شکل است.همانند آنچه در عکس های علیرضا می بینیم.اما در یگان وزارت دفاع کلاهکی شبیه قدر 1 و سجیل داشت.بنده که نفهمیدم آنچه سپاه به نمایش در آورد شهاب 3 بود یا آنچه وزارت دفاع آورده بود....شاید دوستان در نامگذاری کمی دچار اشتباه شدند...!!!)
تانک رخش و نفربر براق.
راکت انداز فجر 5.
موشک دریایی نصر 1.
سمانه پدافند هوایی شاهین و ...
اما برخی تجهیزات مانند توپ دریایی فجر 27 و یک نوع نفربر کوچک که گویا نفربر شناسایی بود و فرماندهی و اسم آن را به یاد ندارم حضور داشت.
برای اولین بار این نفربر را میدیدم و برخی تجهیزات دیگر که به خاطر ندارم.
و اما در نیروی هوایی که انشاالله علیرضای عزیز عکس های آن را خواهد گذاشت شاهد حضور یک موشک هوا به سطح جدید دریایی بودیم که نام قائم را داشت.
نمی دانم چرا این موشک برای من آشنا بود.
یکی از دوستان می گفت همان موشک نور است اما به نظر من تفاوت زیادی دارد.
و البته مخازن سوخت جدید (سحاب) که پیشتر بنده بر روی هواپیمای فوکر 27 دیده بودم.
نوع جدیدی از موشک ستار مجهز به یک راکت در زیر آن برای افزایش دو برابری برد آن.
انواع خانواده ستار و روشن شدن این مسئله که آنها شامل هیچ موشک هوا به هوای شبیه فینیکس نیستند.
و البته بمب های پیووی 1 و یک موشک هوا به سطح جدید که نام آن را به یاد ندارم.
و یک هواپیمایی شناسایی کوچک و ایستگاه کنترل آن.
بقیه تجهیزات هم مانند قبل بود فقط از هرکدام دو عدد بود.
و شاید جالب ترین بخش هم حضور بخشی از نیروهای لشکر 16 زرهی قزوین که متعلق به UN می باشد و به رنگ سفید بود که انصافا به ادوات می آمد!
در مورد بخش های دریایی و زمینی دیگر نیازی به توضیح نیست.
جز حضور تانک T-72 نیروی زمینی سپاه با یک زره واکنشی جالب و توری شکل (نام دقیق آن را به یاد ندارم) که کل تانک را در بر می گرفت و برای نخستین بار در ایران دیده می شد.
در آخر رژه امروز به همراه علیرضا عزیز و دوستان دیگر بسیار جالب بود اما ای کاش کمی نظم بهتری می گرفت و البته رژه هوایی هم کنسل نمی گشت!!!
نمی دانم این قضیه آب و هوا هم خود داستان جالبی دارد...
انجام تمرینات و دقیقه 90...!
یک مسئله دیگر هم که خیلی آزار دهنده است خبرگزاری ها از برخی تحهیزات در رژه خبر داده اند که حضوری نداشته است.
من مانده ام منبع خبری این دوستان کیست!؟
شاید هم وسط کار تجهیزات غیب شده اند.
به هر حال اگر تنها چشمان من بود می توانستیم بگوییم شاید ندیده ام اما چشمان 4 نفر و یک دوربین که همه چیز را ثبت کرده که دیگر نمی توان انکار کرد!
این همان حکایت اعلام حضور صاعقه در رژه 29 فروردین بود...!
موفق باشید.
یا علی.
خدمت دوستان باید عرض کنم علی رغم نمایش برخی تجهیزات خاص در این رژه متاسفانه باز هم به مانند سال های گذشته و شاید هم بدتر از کمبود نظم رنج شدیدی می برد.
البته یگان های زرهی نظم قابل قبولی داشتند و رژه نیروهای پیاده هم خوب بود اما بحث موردی ناشناخته برای همه حاضران است!
امسال ( البته نخستین بار در طول رژه 31ام!!!) شاهد بودیم که وقتی پایان رژه اعلام گشت یگان های محمول سازمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خود را برای حضور در آخرین دسته آماده می کردند و دقایقی بعد به طور کامل فرامش شد که اصلا حضور این کاروان برای شرکت در رژه بوده است نه هواخوری!
نمی توان گفت که دوستان هماهنگ کننده رژه از حضور این گروه بی اطلاع بودند که در آن صورت...!
حال چرا این رفتار انجام گرفت ( جدا از حاشیه هایی که بعد از آن پیش آمد و درگیری های لفظی!) و به حدود 30 یگان محمول در حالی از برترین سازمان نظامی ایران و پشتیبانی کننده اصلی نیروهای مسلح در شرایط حاضر هستند بی توجهی شد برای من سوال بزرگی است.
یکی از دوستان که در جایگاه خبرنگاران حضور داشت علت این امر را سخنرانی طولانی پیش از رژه (در حالی که عرف این کار چیزی در حدود 20 تا 30 دقیقه است ما امسال شاهد رکورد 50 دقیقه ای بودیم!) و البته تعداد برخی یگان های موشکی و توپخانه ای (البته حضور به این تعداد از نظر من کار جالبی بود و قطعا همان بهتر صورت گرفت) و کمی هم رژه گروه های مردمی علت این کار بود.
اما همه این موارد حتی نمی تواند 10% دلیل قانع کننده ای برای حذف وزارت دفاع و دستاوردهای آن از رژه باشد و قطعا مورد پذیرش هیچ کس نیست.
نمی دانم شاید این هم دستاورد جدیدی است...
اما تا آنجا که بنده مشاهده کردم اکثر تجهیزات وزارت دفاع همانی بود که در ارتش و سپاه موجود است.
مانند هواپیماهی بدون سرنشین کرار.
موشک قدر 1.
یک موشک شبیه قدر 1 اما به نام شهاب 3 (نکته جالب همین مسئله است.شما سر جنگی قدر را فرض کنید حال سر جنگی شهاب 3 را به یاد بیاورید.دارای کلاهکی مخروطی شکل است.همانند آنچه در عکس های علیرضا می بینیم.اما در یگان وزارت دفاع کلاهکی شبیه قدر 1 و سجیل داشت.بنده که نفهمیدم آنچه سپاه به نمایش در آورد شهاب 3 بود یا آنچه وزارت دفاع آورده بود....شاید دوستان در نامگذاری کمی دچار اشتباه شدند...!!!)
تانک رخش و نفربر براق.
راکت انداز فجر 5.
موشک دریایی نصر 1.
سمانه پدافند هوایی شاهین و ...
اما برخی تجهیزات مانند توپ دریایی فجر 27 و یک نوع نفربر کوچک که گویا نفربر شناسایی بود و فرماندهی و اسم آن را به یاد ندارم حضور داشت.
برای اولین بار این نفربر را میدیدم و برخی تجهیزات دیگر که به خاطر ندارم.
و اما در نیروی هوایی که انشاالله علیرضای عزیز عکس های آن را خواهد گذاشت شاهد حضور یک موشک هوا به سطح جدید دریایی بودیم که نام قائم را داشت.
نمی دانم چرا این موشک برای من آشنا بود.
یکی از دوستان می گفت همان موشک نور است اما به نظر من تفاوت زیادی دارد.
و البته مخازن سوخت جدید (سحاب) که پیشتر بنده بر روی هواپیمای فوکر 27 دیده بودم.
نوع جدیدی از موشک ستار مجهز به یک راکت در زیر آن برای افزایش دو برابری برد آن.
انواع خانواده ستار و روشن شدن این مسئله که آنها شامل هیچ موشک هوا به هوای شبیه فینیکس نیستند.
و البته بمب های پیووی 1 و یک موشک هوا به سطح جدید که نام آن را به یاد ندارم.
و یک هواپیمایی شناسایی کوچک و ایستگاه کنترل آن.
بقیه تجهیزات هم مانند قبل بود فقط از هرکدام دو عدد بود.
و شاید جالب ترین بخش هم حضور بخشی از نیروهای لشکر 16 زرهی قزوین که متعلق به UN می باشد و به رنگ سفید بود که انصافا به ادوات می آمد!
در مورد بخش های دریایی و زمینی دیگر نیازی به توضیح نیست.
جز حضور تانک T-72 نیروی زمینی سپاه با یک زره واکنشی جالب و توری شکل (نام دقیق آن را به یاد ندارم) که کل تانک را در بر می گرفت و برای نخستین بار در ایران دیده می شد.
در آخر رژه امروز به همراه علیرضا عزیز و دوستان دیگر بسیار جالب بود اما ای کاش کمی نظم بهتری می گرفت و البته رژه هوایی هم کنسل نمی گشت!!!
نمی دانم این قضیه آب و هوا هم خود داستان جالبی دارد...
انجام تمرینات و دقیقه 90...!
یک مسئله دیگر هم که خیلی آزار دهنده است خبرگزاری ها از برخی تحهیزات در رژه خبر داده اند که حضوری نداشته است.
من مانده ام منبع خبری این دوستان کیست!؟
شاید هم وسط کار تجهیزات غیب شده اند.
به هر حال اگر تنها چشمان من بود می توانستیم بگوییم شاید ندیده ام اما چشمان 4 نفر و یک دوربین که همه چیز را ثبت کرده که دیگر نمی توان انکار کرد!
این همان حکایت اعلام حضور صاعقه در رژه 29 فروردین بود...!
موفق باشید.
یا علی.
دوست عزيز پروژه سحاب پاد جنگ الكترونيك هست اون موشك درياي هم فكر كنم نصر هوا پايه هست شما اون گاتلينك رو روي اون ماشين صحرايي نديد اون موشك هم فكر كنم عاشورا بود كه شبيه قدر1و شهاب3 هست شما رادار كاشف2 و اون سامانه موشكي بي ام 80 روهم ديدي يا او راداره كه شبيه فلانكس بود البته فكر كنم رادار بود و رادار الغديرو چي.
- تماس:
دوست محترم.
تا آنجا که من دیدم سحاب یک نوع Fuel Tank بود.
البته شاید حرف شما درست باشد.
دقیقا نمی دانم...عکس های آن را که علیرضا عزیز گذاشت خواهیم دید.
ولی بنده پیشتر بر روی فوکر 27 هم دیده بودم.
رادار کاشف 2 و سامانه موشکی بی ام 80 را هم دیدم.
سامانه پدافند جدیدی که برای اولین بار به نمایش در می آمد.
و یا پاد مخصوص هدایت موشک های لیزری به نام لانچر 99.
اون چیزی که شبیه به فلانکس بود در واقع یک ایستگاه زمینی جمینگ بود.
تا آنجا که بنده فهمیدم.
در مورد موشک دریایی هم عرض کردم و گفتم برای بنده آشنا است اما مشابه کدام موشک سطح به سطح دریایی است نمی دانم.
شاید همان موشک هوا به سطح نصر باشد و قطعا نور نخواهد بود.
ولی مورد جالب برای من نام سامانه Elint بود.
منظور کدام سیستم است برای من سوال است؟!
تا آنجا که می دانم الینت سامانهای است که بر روی هواپیمای 707 سوار است و شاید امروزه بر روی ایستگاه های زمینی باشد.
در آخر هم از کلیه نیروهای مسلح بابت رژه دیروز تشکر می کنم.
انصافا در چنین شرایط تحریم و حصر نظامی همین هم خود کار بزرگی است.
موفق باشید.
تا آنجا که من دیدم سحاب یک نوع Fuel Tank بود.
البته شاید حرف شما درست باشد.
دقیقا نمی دانم...عکس های آن را که علیرضا عزیز گذاشت خواهیم دید.
ولی بنده پیشتر بر روی فوکر 27 هم دیده بودم.
رادار کاشف 2 و سامانه موشکی بی ام 80 را هم دیدم.
سامانه پدافند جدیدی که برای اولین بار به نمایش در می آمد.
و یا پاد مخصوص هدایت موشک های لیزری به نام لانچر 99.
اون چیزی که شبیه به فلانکس بود در واقع یک ایستگاه زمینی جمینگ بود.
تا آنجا که بنده فهمیدم.
در مورد موشک دریایی هم عرض کردم و گفتم برای بنده آشنا است اما مشابه کدام موشک سطح به سطح دریایی است نمی دانم.
شاید همان موشک هوا به سطح نصر باشد و قطعا نور نخواهد بود.
ولی مورد جالب برای من نام سامانه Elint بود.
منظور کدام سیستم است برای من سوال است؟!
تا آنجا که می دانم الینت سامانهای است که بر روی هواپیمای 707 سوار است و شاید امروزه بر روی ایستگاه های زمینی باشد.
در آخر هم از کلیه نیروهای مسلح بابت رژه دیروز تشکر می کنم.
انصافا در چنین شرایط تحریم و حصر نظامی همین هم خود کار بزرگی است.
موفق باشید.
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
دوستان واقعا یعنی خودرو های وزارت دفاع شرکت نکردن تو مراسم.یعنی میتونه به جز دلایل عدم نظم و غیره دلیل دیگه ای هم داشته باشه.
اقا دانیال عزیز اون شهاب 3 با کلاهکی شبیه سجیل شهاب 3 b1 فکر میکنم هست(البته مطمئن نیستم)که شایدم با نام عاشورا عرضه بشه.کلا این نوع کلاهک خیلی بهتر از حالت مخروطیست.در مورد پروژه ی ستار هم خدا رو شکر ابهام رفع شد و تمام خانواده این موشک هوا به زمین بودن.
در ضمن علیرضای عزیز منتظر تصایر بیشتری هستیم.و در اخر شما که اونجا بودین من داشتم از تلویزیون نگاه میکردم یک لحظه صدای یک هواپیمای جت اومد اما تصویری نشان ندادن.چون خواب الود بودم نفهمیدم محل رژه بود یا اسمان بالای سرمون اما مطمئنم هواپیمای جنگی بود.
اقا دانیال عزیز اون شهاب 3 با کلاهکی شبیه سجیل شهاب 3 b1 فکر میکنم هست(البته مطمئن نیستم)که شایدم با نام عاشورا عرضه بشه.کلا این نوع کلاهک خیلی بهتر از حالت مخروطیست.در مورد پروژه ی ستار هم خدا رو شکر ابهام رفع شد و تمام خانواده این موشک هوا به زمین بودن.
در ضمن علیرضای عزیز منتظر تصایر بیشتری هستیم.و در اخر شما که اونجا بودین من داشتم از تلویزیون نگاه میکردم یک لحظه صدای یک هواپیمای جت اومد اما تصویری نشان ندادن.چون خواب الود بودم نفهمیدم محل رژه بود یا اسمان بالای سرمون اما مطمئنم هواپیمای جنگی بود.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
- سپاسهای ارسالی: 2025 بار
- سپاسهای دریافتی: 1292 بار
پروژه سحاب
[External Link Removed for Guests]
پروژه قائم
موشک هوا به سطح قاصد-3
پروژه قائم
موشک هوا به سطح قاصد-3
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
موفق باشید
موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
- تماس:
متاسفانه هیچ هواپیمای جنگنده در رژه امسال شرکت نکرد.
مطمئن باشید.
از طرفی اگر قراری هم بر این کار بود مطمئنا مهرآباد برای ساعاتی بسته می شد.
به هر حال منتظر رژه 29ام فروردین خواهیم ماند.
مطمئن باشید.
از طرفی اگر قراری هم بر این کار بود مطمئنا مهرآباد برای ساعاتی بسته می شد.
به هر حال منتظر رژه 29ام فروردین خواهیم ماند.
- سپاسهای ارسالی: 2851 بار
- سپاسهای دریافتی: 2041 بار
پروژه قائم
این موشک احتمالا باید C-801 باشه؟
موشک هوا به سطح قاصد-3
پروژه قاصد 3 هم خیلی جالب به نظر میرسه که از AGM-130 الهام گرفته شده
فقط این مساله مهمه که بدونیم تفاوت قاصد1 و قاصد 2 چی بوده؟
و اینکه حالا که به قاصد قبلی پیشرانه اضافه کردند و بردش رو افزایش دادن آیا غلاف data link ی ولو ساده طراحی کرده اند که از دور قابلیت کنترل داشته باشه؟ چون هدایت تلویزیونی خالی شاید برای تسلیحاتی مثل AGM-65 و GBU-15 و GBU-8 و قاصد و قدر و ... گفایت کنه ولی برای سلاحی که چند ده کیلومتر برد دیگه نمی تونه "َشلیک کن و فراموش کن" باشه
ونیاز داره که قسمت اول مسیر رو با کنترل خلبان حرکت کنه و بعدش روی هدف قفل کنه و به اون اصابت کنه
بدون هدایت دستی از طریق غلاف Data link این سلاح یک چیز کاملا بی معنی میشه!
و اصلا آیا این سلاح تست شده؟یا صرفا یک ماکت از یک طرح آینده هست که با الهام از AGM-130 قراره ساخته بشه؟
نظر دوستان چی هست؟
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
فکر میکنم موشک C-801 باشه که روی فانتوم نصب شده
اینم تانک T72
تانک چیفتن
توپ خودکششی
غایبین رژه:
فکر کنم فاتح:
کلاهک قدر 1:
شاید رعد:
سحاب:
بالاخره عصر 67:
این چیه؟؟؟
اینم تانک T72
تانک چیفتن
توپ خودکششی
غایبین رژه:
فکر کنم فاتح:
کلاهک قدر 1:
شاید رعد:
سحاب:
بالاخره عصر 67:
این چیه؟؟؟
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 2851 بار
- سپاسهای دریافتی: 2041 بار
تصحیح می کنم موشک ضد کشتی c-801 نیست بلکه c-802 هست .در تصویر اول ورودی هوای جت دیده نمی شد ولی در تصاویر بعدی رویت شد
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند: