MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:جالبترین سلاح هواپایه ای که من دیدم این بود که فکر کنم از قلم دوستان افتاده بود
[External Link Removed for Guests]
بمب احتمالا 500 پوندی هدایت لیزری
در ضمن اونطوری که من این چند روز از خواندن بروشور های جلوی موشکها فهمیدم عصر 67 یک اسم کلی هست و همان ستار 1و2و3 اسمهای دقیق این موشکها هستند
به نظر کلاهک اون مارک-84 است

خیلی هم شبیه به GBU-10 است شاید از روی کیت های باقی مانده Paveway I ساخته شده باشد.ان طوری که از تصویر مشخصه به اسم ستار (فکر کنم بدون شماره) هم نام گذاری شده است.
در مورد پروژه عصر 67 فکر کنم برنامه ایی برای تجهیز موشک ستار-3 به سامانه هدایت لیزری بوده یعنی ساخت ستار-3 از روی موشک ستار-1 که بعدا تحت برنامه عصر-67 به سیستم هدایت لیزری مجهز شده و ستار-3 نام گرفته پاره ایی اوقات ستار-3 را عصر-67 معرفی کردند و پاره اوقات هم مثل همین رژه هر دو موشک یکی با قیف لیزری و دیگری را فاقد ان نمایش داده اند در حالی که دو موشک از لحاظ ساختار و ظاهر کوچکترین تفاوتی با هم ندارند به همین خاطر است که می گویم عصر-67 برنامه برای تجهیز موشک ستار-3 به سامانه هدایت لیزری ممکن است بوده باشد به تصاویر زیر نگاه کنید موشک نخست ستار-3 است به باله های نوک دماغه , فاصله بین بخش پیشران موشک و باله های انتهایی و همچنین شکل ظاهری باله های انتهای ان دقت کنید و حالا ان را با موشک تحت پروژه عصر-67 (تصاویر ردیف سوم) مقایسه کنید به نظرم تنها تفاوت موجود قیف اضافه شده در عصر-67 است که در ستار-3 (که به نمایش در میاید) وجود ندارد .در مورد ستار-2 و ستار-1 هم که پروژه-67 تفاوت هایی در باله های نوک دماغه با ستار-1 دارد و تفاوتی چون متفاوت بودن شکل باله های انتهایی و یکسان نبودن فاصله بین بخش پیشران و باله های انتهایی با ستار-2 دارد
ستار-3[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]موشک ستار-3 که عصر-67 نامیده شده[External Link Removed for Guests] پروژه عصر-67[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]ستار-1 [External Link Removed for Guests] ستار-2 [External Link Removed for Guests]موشک هدایت لیزری ستار-3 که بغیر از اینکه به نظر میرسه باله های جلویی ثابت اند تفاوت دیگه ایی با عصر-67 ندارد ![External Link Removed for Guests]اما چیزی که برای من جالبه وجود دو نوع موشک در غالب پروژه عصر 67 است یکی همین موشکی که می بینیم و دیگری موشکی است که از فانتوم شلیک شده است عمده تفاوت انها هم نداشتن باله در موشک همراه فانتوم و نوع خروجی نازل انهاست (شایدم هم خطای دید باشد)