وحيدي: ساخت سامانه S300 را در دستور كار داريم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

Re: وحيدي: ساخت سامانه S300 را در دستور كار داريم

پست توسط parham1345 »

victory67 نوشته شده:سلام.
دوستان عزیز تکنولوژی ساخت اس 300 از تکنولوژِی موشک ماهواره بر بیشتره مگه
که ما نمی تونیم بسازیم ؟
میشه به سوال من جواب بدیم .با تشکر
_______________________________________________________________________مثال
در مورد موشک حوت که تکنولوژِی بالای داره (البته به نظر من :D )
تا الان فقط ایران و روسی اون می سازن خوب اس 300 هم فقط روسیه میسازه پس ما هم باید بسازیم دیگه :grin:

بله دوست عزیز ساخت موشک ضد هوایی دور برد به مراتب از ساخت موشک ماهوار بر سخت تر هست .
یک موشک ضد هوایی دارای امکاناتی مانند قدرت مانور بالا هست که در ماهواره بر نیازی به آن نیست
اس 300 فقط یک موشک نیست این سیستم متشکل از چندین رادار با توانایی های مختلف هست که امکان اتصال به سامانه های برد کوتاه و برد متوسط و سامانه های مشابه را دارد . عملا سیستمی مانند اس 300 بدون داشتن شبکه بهم پیوسته موشکهای ضد هوایی برد بلند و کوتاه نه کارآمدی لازم را دارد و نه مقرون به صرفه است . این سیستم زمانی اقدام به شلیک میکند که اطمینان داشته باشد جنگنده حمله کننده در تیر رس هیچ سیستم برد پایین تری نیست و قرار هم نخواهد گرفت در چنین شرایطی به عنوان آخرین تیر در ترکش از آن استفاده خواهد شد . ضمنا سیستم های کم برد تر هم میبایست به اندازه اس 300 مدرن باشند در غیر اینصورت این عدم هماهنگی باعث بروز مشکلات زیادی خواهد شد .
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: وحيدي: ساخت سامانه S300 را در دستور كار داريم

پست توسط میهن پرست »

parham1345 نوشته شده:اصل غافل گیری ایران حرف نداره . ولی در مورد تجهیز عظیمی مانند S300 این اصل را چطوری اجرا میکنند , نمیدونم ؟
مثلا دم دمای غروب S300 را از پناهگاهش میارن بیرون و طرفای طلوع آفتاب دوباره میبرنش تو پناهگاه تا ماهواره ها شناساییش نکنند ؟؟
یا تمام مدت تو انبار هست زمان شروع جنگ میارنش بیرون ؟
تکلیف آموزش و به روز نگهداری اطلاعات متصدیاش چی میشه ؟ مانور داره یا نداره ؟؟
و ...

در این که اس300 پیشرفته تر از موشک ماهواره بر هست که شکی نیست اما ایا پیشرفته تر از موشک ماهواره بر سیمرغ هست.یا به عبارتی دیگر پرتاب ماهواره و تمامی تجهیزاتی که نیاز داره دستکمی از موشکی مثل اس300 نداره.اگر سال ورود اس 300 هارو 2005 فرض کنیم تا حالا 5سال گذشته و شاید یک سال دیگر هم باید منتظر موند تا نمونه داخلیش ساخته بشه.
دوست من تجهیزات راداری این موشک الان فکر میکنم مستقر هستند و تماما نمایش داده شدند.خود لانچر موشک رو هم خیلی راحت میشه استتار کرد.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”