رونمایی از خمپاره انداز رزم با حضور سردار وحیدی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

رونمایی از خمپاره انداز رزم با حضور سردار وحیدی

پست توسط میهن پرست »

با حضور سردار وحيدي صورت گرفت:
رونمايي از خمپاره‌انداز "رزم " با برد 16 كيلومتر
خبرگزاري فارس: در چهارمين روز از هفته دفاع مقدس با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح خط توليد انبوه خودرو تاكتيكي 4/3 تن با نام «كويران» افتتاح و از سامانه خمپاره انداز 120 ميليمتري برد بلند با نام «رزم» در سازمان صنايع دفاع وابسته به وزارت دفاع رونمايي شد.

تصویر
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در مراسم افتتاح اين طرح‌هاي دفاعي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت دفاع به منظور روزآمدسازي تسليحات و تجهيزات موردنياز نيروهاي مسلح، افزايش تحرك و سرعت عمل، افزايش برد و دقت، افزايش حجم آتش و ضريب نفوذ و تخريب و افزايش توانمندي فردي و تجهيزات را به عنوان رويكردي كليدي دنبال مي‌كند.
وزير دفاع با بيان اينكه خودرو "كويران " و خمپاره‌انداز "رزم "‌ با رويكرد و اولويت‌هاي مذكور طراحي و ساخته شده است، گفت:‌ طراحي و ساخت خودرو تاكتيكي كويران كه قبلا رونمايي از آن انجام شده بود و امروز با تلاش متخصصان خستگي ناپذير سازمان صنايع دفاع به توليد انبوه رسيده است، به دليل قابليت بهره‌برداري در مناطق ناهموار و صعب‌العبور، تحرك عملياتي نيروهاي مسلح را در حوزه رزم زميني به نحو مطلوبي افزايش مي‌دهد.
وي در ادامه افزود: اين خودرو با شعاع عملياتي 500 كيلومتر و توانايي عبور از شيب طولي 70% و شيب عرضي 35% در شرايط عملياتي و قابليت گذر از رودخانه‌‌هاي با عمق 70 سانتيمتر بعنوان خودرو فرماندهي نيروبر، آمبولانس و حمل راكت‌انداز 107 م.م و خمپاره‌انداز 120 م.م كاربرد دارد.
وحيدي در تشريح سامانه خمپاره‌انداز رزم نيز اظهار داشت: خمپاره‌انداز 120 م.م قبلا با برد 6200 متر توليد مي‌گرديد كه متعارف توليد جهان بود، اما با تلاش، همت و كار مضاعفي كه توسط متخصصان زبده سازمان صنايع دفاع صورت گرفت، با افزايش 5/2 برابري، برد اين خمپاره تا 16 كيلومتر افزايش يافت كه مي‌تواند در محدوده برد يك توپخانه، اجراي آتش كند.
وزير دفاع حاضر شدن به عمليات در كوتاه‌ترين زمان ممكن حدود 30 ثانيه و قدرت تحرك و چابكي به دليل قابليت نصب بر روي خودروي تاكتيكي كويران كه امروز شاهد افتتاح خط توليد آن بوديم را ويژگي‌هاي اين سامانه برشمرد.
وحيدي افتتاح اين پروژه‌‌ها در ايام هفته دفاع مقدس را نشانگر آن دانست كه رزمندگان و فرماندهان ديروز عرصه دفاع مقدس و دانشمندان و متخصصان مجرب و كارآموزده امروز عرصه صنعت دفاعي از تجربيات آن دوران حماسي بخوبي بهره گرفته‌اند و با مثلث علم و ايمان و تجربه هر روز برگ زريني به افتخارات ايران اسلامي مي‌افزايند.
وزير دفاع در پايان با قدرداني از تلاش متخصصان سازمان صنايع دفاع به خاطر ارايه اين دستاوردهاي بزرگ اين موفقيت‌ها را به محضر فرماندهي معظم كل قوا، نيروهاي مسلح و ملت شريف ايران تبريك گفت.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

Re: رونمایی از خمپاره انداز رزم با حضور سردار وحیدی

پست توسط sokuteasemuni »

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] 
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
سپاس‌های ارسالی: 1369 بار
سپاس‌های دریافتی: 1309 بار

پست توسط امیر جمالی »

با سلام وتشکر از دوست خوبم میهن پرست:
3 یا4 سال گذشته خودرویی با همین شکل .شمایل والبته با همین نوع تبلیغات رو نمایی شد که متاسفانه من اسمش را به یاد ندارم ولی وقتی به نیروهای مسلح واگذار گردید متاسفانه اینقدر با واقعیت دور بود که اصلا" انتظارش نمیرفت .
خودرویی با ظاهری نظامی(صحرایی) و موتور چهار سیلندر نیسان(همان سایپا خودمانی) که نه بار نظامی داشت ونه بار ترابری . من خودم 2 سال مداوم است که از این خودرو استفاده کرده ام، تا حالا دو برابر مدت استفاده در تعمیرگاه بوده است به دلایل نقصهای فنی پی در پی...... با توجه به این نکته که کار سنگینی هم انجام نداده است ،
به نظر من اگر در ساخت اینگونه تجهیزات که باید بر کیفیت آن توجه شود نه بر بار تبلیغی آن ، با آنکه زحمات زیادی میکشند وهزینه های زیادی صرف میشود، دقت بیشتری نمایند صد البته در ارتقای توان نظامی کشور عزیزمان تاثیر به سزایی دارد .
اگر میخواهد این خودرو کویران نیز مانند نوع قبلیش باشد همان بهتر که اصلا" تولید انبوع نشود.
به امید اینکه شاهد تولید بهترین،با کیفیت ترین،زیباترین وکارآمدترین تجهیزات و سلاحهای نضامی باشیم...
اللهم عجل لولیک الفرج
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

با وجود توان توپخانه ایی موثر و قابل قبول به نظرم جای خالی پرتابه های هوشمند در این قبیل تجهیزات خالی است .هر گلوله یک هدف واقعا ارزش این را داره که توپخانه ها به مهمات هوشمند مجهز شوند .فرض کنید این خمپاره انداز را با پرتابه ایی شبیه به KM-8 GRAN (گلوله با هدایت نیمه فعال لیزری و کالیبر 120 م م با برد حداکثری 9 کیلومتر ) حالا چقدر توانایی های رزمی این خمپاره انداز تغییر می کند؟

در یک کمین هر نوع هدفی در دسترس است
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

پست توسط abdolmahdi »

با سلام
با توجه به افزايش ابعاد گلوله خمپاره "رزم" ، بفرمائيد آيا علاوه بر برد ، قدرت تخريب آن هم افزايش يافته يا خير؟ :razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 665 بار
سپاس‌های دریافتی: 1162 بار

پست توسط میگ 35 »

abdolmahdi نوشته شده:با سلام
با توجه به افزايش ابعاد گلوله خمپاره "رزم" ، بفرمائيد آيا علاوه بر برد ، قدرت تخريب آن هم افزايش يافته يا خير؟ :razz:

دوست عزیز سلام،با توجه به اندازه گلوله این خمپاره انداز با اندازه گلوله خمپاره ها که من زمان سربازی خودم دیدم مطمئنا قدرت تخریب اون ها افزایش پیدا کرده،یادم بود یک گلوله خمپاره 120 م م رو خودم تنها میتونستم بلند کنم اما چیزی که دارم میبینم این کار توسط یک نفر به سادگی بر نمیاد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”