رزمایشامنیت پایدار 89 با شعار " امنیت پایدار، مودت و دوستی در خزر" با شرکتیگانهای شناور، پروازی، یگانهای تکاوری، پدافندی و مقابله با اقداماتشیمیایی میکروبی ناوگان شمال ارتش جمهوری اسلامی ایران در محدوده 20 درصدآبهای ایران در دریای خزر در حال برگزاری است.
به گزارش خبرنگار مهر، از جمله اهداف برگزاری این رزمایش که در منطقهدریایی انزلی در حال برگزاری است می توان به بهره گیری از تجربیات هشت سالدفاع مقدس و انتقال تجربه و دانش پرسنل قدیمی به پرسنل جوان، ارتقای قدرتطرح ریزی، رهبری و فرماندهی و همچنین ارتقای کنترل تمرکزی و اجرای عملیاتهماهنگ، تمرین تاکتیک رزم دریایی و روش مخابرات تاکتیکی اشاره کرد.
این رزمایش در پنج مرحله انجام می شود که شامل آمادگی قبل از عملیات،انجام عملیات برابر برنامه ریزی های پیش بینی شده، رژه یگانهای شناور وپروازی در دریا است.
همچنین این عملیات شامل تیراندازی در دریا توسط یگانهای شناور،تیراندازی در ساحل توسط یگانهای ساحلی، تمرین تاخت آب خاکی، تمرین مخابرهبا چراغ، پرچم و مورس، تجسس و نجات در دریا، ناوبری کور و هدایت شناورهادر دید محدود، اسکورت کاروان و تمرین راپل تاکتیکی و هلی بورن است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه به منطقهدریایی انزلی می رود تا مراحل پایانی این رزمایش را از نزدیک مورد ارزیابیقرار دهد.
مهر
رزمایش ارتش در منطقه 20 درصدی ایران در خزر برگزار ش
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار
Re: رزمایش ارتش در منطقه 20 درصدی ایران در خزر برگزار ش
دستت درد نکنه
عکسی چیزی نداری ازش؟
عکسی چیزی نداری ازش؟
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
Re: رزمایش ارتش در منطقه 20 درصدی ایران در خزر برگزار ش
واقعا آزاردهنده است که جامعه ی ما یک جامعه ی طوطی وار شده است و به جای مطالعه و اندیشه تنها به تکرار شنیده ها می پردازد .
دریای خزر واژه ی نامتناسب و غلط این دریاچه می باشد.نام بزرگترین دریاچه ی جهان که در شمال کشور ایران قرار دارد و سرمایه بسیار بزرگ اقتصادی و راهبردی می باشد کاسپین است.
اما چقدر جالب که ما در آنسوی ماجرا به خارجی ها ایراد می گیریم که در پی تحریف نام خلیج همیشه فارس هستند اما از سویی دیگر خودمان داریم تیشه به ریشه ی واژه ی اصلی و درست این دریاچه یعنی کاسپین می زنیم که ریشه در زبان و فرهنگ خودمان دارد .
دریای خزر واژه ی نامتناسب و غلط این دریاچه می باشد.نام بزرگترین دریاچه ی جهان که در شمال کشور ایران قرار دارد و سرمایه بسیار بزرگ اقتصادی و راهبردی می باشد کاسپین است.
اما چقدر جالب که ما در آنسوی ماجرا به خارجی ها ایراد می گیریم که در پی تحریف نام خلیج همیشه فارس هستند اما از سویی دیگر خودمان داریم تیشه به ریشه ی واژه ی اصلی و درست این دریاچه یعنی کاسپین می زنیم که ریشه در زبان و فرهنگ خودمان دارد .
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است