قايق هاي پرنده با حضور وزير دفاع در بندرعباس به بهره برداري

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: قايق هاي پرنده با حضور وزير دفاع در بندرعباس به بهره برد

پست توسط baba »

این که کپی طرح روسهات عکسهاش تو اینترنت هست این چیزها فقط مصرف داخلی داره
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

baba نوشته شده:این که کپی طرح روسهات عکسهاش تو اینترنت هست این چیزها فقط مصرف داخلی داره

سلام
دوست عزیز فقط ذر مورد حرف شما و جناب HITMAN_KU که اینها را قارقارک نامیدند میتوانم بگویم متاسفم در کشور ما خراب کردن و زیر سوال بردن دستاورد های دیگران که بی ریا برای مملکتشون انجام داده اند و بدست آورده اند خیلی آسان است.تصویر
بگذریم و به بحث منطقی بپردازیم
در مورد شباهت این طرح با نمونه های [COLOR=#c00000]معدود دیگر کشورها جناب shola توضیح مناسبی دادند که بنده هم شما را به آن ارجا میدهم.اما در مورد توانایی های این قایق پرنده (یا به قول بعضی ها قارقارکی که مصرف داخلی داره!)باید کمی با دید باز تر و متفاوت به آن نگاه کرد ببینید در شرایط نبرد(بخصوص از نوع نامتقارنش) اگر مثلا یک ناوشکن متخاصم وارد آبهای ما شود برای هدف قرار دادن ومنهدم کردن آن کافی است یکی از این قایق ها با تسلیح به دو موشک مثلا کوثر در ارتفاع بسیار پست به این ناوشکن حمله ور شود که در این صورت امکان موفقیت به علت ارتفاع پروازی کم،موشکهای قابل و ذات کم پیدایی این وسیله در رادارها که رهگیری آن را بخصوص ذر ارتفاع کم بسیار مشکل می کند قابل توجه خواهد بود این موارد را با هزینه و امکان خسارت و تلفات کم در صورت درگیری بعلاوه کنید می بینید که این وسیله با توجه به دکترین نامتقارن و نا همتراز نظامی ما هم خوانی مناسبی دارد.  
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 539 بار

پست توسط Corporal »

البته جا داره اشاره کنم که 2 تا کوثر که سهله 5تاشم نمیتونه یه ناوشکن مثلا آمریکایی رو نابود کنه.
باید روش کار کنن که بتونه تسلیحات سنگین تر مثل C-801 حمل کنه.اون موقع میشه یه چیزی! :-)
انسان کیست؟وسرنوشت او چیست؟
جامیست که عقل آفرین میزندش صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش

این کوزه گر دهر چنین جام لطیف میسازد و باز بر زمین میزندش

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط tornado1 »

از این نوع قایقها بیشتر برای عملیات گشت دریایی استفاده میشود به همین دلیل هم نیاز به سلاح خیلی خاصی ندارد . به دلیل موقعیت خاص اینگونه قایقها نصب موشک و امثال آن در زیر بال عملا غیر ممکن هست روی بال نیز به دلیل صدمه ای که آتش موشک به بال و بدنه قایق میزند محدودیتهای خاص خود را دارد برای همین هم تنها 2 هواپیما هستند که موشک را روی بال میبندند یکیش جاگوار هست و دومیش هم یادم نیست . نصب محفظه های بسته هم مشکل آیرودینامیک بوجود میباره و عملا تصور نمیکنم این قایق صلاح خیلی مخوفی را بتونه استفاده کنه و نهایتا میتونه مجهز به تیربار یا حد اکثر توپهای هواپیماهایب جنگنده بشه اون هم برای دفاع از خود .
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط homan_aria »

سلام ...فکر کنم همه ما هواپیماهای رادار گریزو دیده باشیم (عکشو ) که چطور با استفاده از تمهیداتی مثل رنگ جذب کننده امواج و حذف سطوحی که انعکاس امواج رو کم میکنن که تازه همون ها هم کاملا رادار گریز نیستن ..... خواهش میکنم دوباره نگید من فلانم و خود باوری و از این حرفا .... اگه اینجا یه سایت تخصصی هست ... پس خواهش میکنم اساتید تخصصی پاسخ بدن ...
این چیزی که من دیدم به اندازه یه 747 انعکاس راداری داره ...اون سکان عمودی گنده و موتور فوق پیشرفته رو بدنه که به اندازه همون سکان زده بیرون ..... اون رنگ آبی هم که حتما جاذب امواجه ....تصویر
اینکه سپاه توجنگ تونست با اون قایقهای تند رو ناو هارو قافل گیر کنه بحثی نیست ... و اینم خودش یه بحثیه ...حتی خود من یه پیشنهاد دادم به مجله صنایع هوایی که با یه هواپیمای ملخی که از چوب ساخته شده میشه از دید بعضی از رادار ها در امان ماند که پاسخشون رو بهتره نگم تصویر
ببینید دوستان ...اساتید و مدیران این سایت ، مسلما پیشرفت نظامی ما باعث شادی و دلگرمی ماست و خدایی نکرده کسی نمیخاد دستاوردهای کشورشو زیر سوال ببره ... ولی خواهش میکنم وقتی راجع به یه موضوع نظامی خاص بحث میشه ، تعصبات بیخودی رو کنار بگذاریم و یه کوچولو بریم تو واقیعیت ...
این چیزی که من دیدم در حد یه قایق تفریحی خانوادگیه ... و فقط میتونه با همون سرعت 185 تا مستقیم بره جلو و اگه بخاد یه دور بزنه فکر کنم از خلیج فارس خارج بشه .... تصویر
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره روح را در انزوا میخورد و میتراشد ....
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

Corporal نوشته شده:البته جا داره اشاره کنم که 2 تا کوثر که سهله 5تاشم نمیتونه یه ناوشکن مثلا آمریکایی رو نابود کنه.
باید روش کار کنن که بتونه تسلیحات سنگین تر مثل C-801 حمل کنه.اون موقع میشه یه چیزی! :-)

دوست من اصلا این طور که شما میگی نیست.بستگی داره همین دو تا موشک کوچولو به کجای ناوشکن اصابت کنه.مثلا اگه به بخش رادار های ناوشکن اصابت کنه عملا تمامی رادار ها از کار میفتن و ناوشکن بی دفاع میشه.یا اگه به موشک های اماده شلیک بخوره انفجاری بزرگ در ناو اتفاق میفته که ...
تو ماجرای ناوچه کره ای دیدید که یک اژدر 523 میلیمتری ناوچه چئونان رو از وسط به دونیم کرد.هر چند برای مقابله با یک ناوشکن دست کم شاید 5تا از این قایق های پرنده مسلح به دوموشک کوثر یا نصر با همراهی چندین قایق تندرو حمله خواهند کرد.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
New Member
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط zobin »

نیروی دریایی کره جنوبی این طرح رو طی چند سال مورد بهره برداری قرارداد جالبه که طرح اولیه اون مانند باور بود و بالاخره اونرو سه سال پیش به سرانجام رسوند به عنوان گشت دریایی ...
خدمه 5 نفر
تصویر
ذوالقرنین
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

نادر70 نوشته شده:
baba نوشته شده:این که کپی طرح روسهات عکسهاش تو اینترنت هست این چیزها فقط مصرف داخلی داره

سلام
دوست عزیز فقط ذر مورد حرف شما و جناب HITMAN_KU که اینها را قارقارک نامیدند میتوانم بگویم متاسفم در کشور ما خراب کردن و زیر سوال بردن دستاورد های دیگران که بی ریا برای مملکتشون انجام داده اند و بدست آورده اند خیلی آسان است.تصویر
بگذریم و به بحث منطقی بپردازیم
در مورد شباهت این طرح با نمونه های [COLOR=#c00000]معدود دیگر کشورها جناب shola توضیح مناسبی دادند که بنده هم شما را به آن ارجا میدهم.اما در مورد توانایی های این قایق پرنده (یا به قول بعضی ها قارقارکی که مصرف داخلی داره!)باید کمی با دید باز تر و متفاوت به آن نگاه کرد ببینید در شرایط نبرد(بخصوص از نوع نامتقارنش) اگر مثلا یک ناوشکن متخاصم وارد آبهای ما شود برای هدف قرار دادن ومنهدم کردن آن کافی است یکی از این قایق ها با تسلیح به دو موشک مثلا کوثر در ارتفاع بسیار پست به این ناوشکن حمله ور شود که در این صورت امکان موفقیت به علت ارتفاع پروازی کم،موشکهای قابل و ذات کم پیدایی این وسیله در رادارها که رهگیری آن را بخصوص ذر ارتفاع کم بسیار مشکل می کند قابل توجه خواهد بود این موارد را با هزینه و امکان خسارت و تلفات کم در صورت درگیری بعلاوه کنید می بینید که این وسیله با توجه به دکترین نامتقارن و نا همتراز نظامی ما هم خوانی مناسبی دارد.  

من هرگز به زحمتکشان کشورم توهین نمیکنم چون یک ایرانی افراطیم.دوست عزیز وقتی تو یک کشور 30 ساله که رو تکنولوژی موتور کار نمیشه باید اعتراض کرد.هنوز موتور نیسان وانت با قدرت 105 اسب اما با مصرف بسیار بالا داریم استفاده میکنیم پس کی باید به فکر بیاییم؟ عکس قایق پرنده کره ایی رو ببین ما کجابودیم و اونها کجا حالا اونها کجانو ما کجا!!!
موفق باشید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

homan_aria نوشته شده:سلام ...فکر کنم همه ما هواپیماهای رادار گریزو دیده باشیم (عکشو ) که چطور با استفاده از تمهیداتی مثل رنگ جذب کننده امواج و حذف سطوحی که انعکاس امواج رو کم میکنن که تازه همون ها هم کاملا رادار گریز نیستن ..... خواهش میکنم دوباره نگید من فلانم و خود باوری و از این حرفا .... اگه اینجا یه سایت تخصصی هست ... پس خواهش میکنم اساتید تخصصی پاسخ بدن ...
این چیزی که من دیدم به اندازه یه 747 انعکاس راداری داره ...اون سکان عمودی گنده و موتور فوق پیشرفته رو بدنه که به اندازه همون سکان زده بیرون ..... اون رنگ آبی هم که حتما جاذب امواجه ....
تصویر
اینکه سپاه توجنگ تونست با اون قایقهای تند رو ناو هارو قافل گیر کنه بحثی نیست ... و اینم خودش یه بحثیه ...حتی خود من یه پیشنهاد دادم به مجله صنایع هوایی که با یه هواپیمای ملخی که از چوب ساخته شده میشه از دید بعضی از رادار ها در امان ماند که پاسخشون رو بهتره نگم تصویر
ببینید دوستان ...اساتید و مدیران این سایت ، مسلما پیشرفت نظامی ما باعث شادی و دلگرمی ماست و خدایی نکرده کسی نمیخاد دستاوردهای کشورشو زیر سوال ببره ... ولی خواهش میکنم وقتی راجع به یه موضوع نظامی خاص بحث میشه ، تعصبات بیخودی رو کنار بگذاریم و یه کوچولو بریم تو واقیعیت ...
این چیزی که من دیدم در حد یه قایق تفریحی خانوادگیه ... و فقط میتونه با همون سرعت 185 تا مستقیم بره جلو و اگه بخاد یه دور بزنه فکر کنم از خلیج فارس خارج بشه .... تصویر

دوست من، رادار گریز بودن این پرنده بدلیل رنگ جاذب امواج و شکل و شمایل خاص آن نیست، بلکه علت رادارگریز بودن این پرنده، ارتفاع پرواز نزدیک بزمین آن میباشد.

پرواز در ارتفاع پست، این امکان را به پرنده میدهد که خود را در انحنای زمین پنهان کند.

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

پست توسط m-249 »

من با شما موفقم ^:)^
الان چیز های جزیی جای چیزهای اصلی و پایه رو گرفتن :? :-? :lol: ::sa
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

پست توسط m-249 »

سلام.منم با نظرHITMAN_KU موافقم
این روز ها چیزهای فرعی جای چیز های اصلی و پایه رو گرفتن!!!
و موافقم که این مصرف داخلی داره.وقتی کشور هایی مثل کره و روسیه و امریکا از اینا میسازن چرا یه کشور بیاد از ایران بخره؟
مگه اینکه خیلی کشور پولداری نباشه یا بهش نفروشن!
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط zobin »

نمونه غیر نظامی قایق پرنده ساخت کره جنوبی ...نمونه مسافر بری...
تصویر
ذوالقرنین
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”