به نظرم من مهمترین مساله ی متخصصان وزارت دفاع در ساخت این پدافند , بحث راداری هست چون به نظرم در زمینه ساخت موشک با توجه به دستاوردهای ارزشمند موشکی مشکل خاصی نخواهیم داشت.
رادار باید طوری باشه که حدّ اقل تا 150 کیلومتر مربع شعاع خود تمامی اجسام پرنده بزرگتر از یک متر مربع را شناسایی و رهگیری کنه.
چون در زمینه ی قدرت و توان راداری ایران اطلاع چندانی ندارم از دوستان تقاضا دارم مطالب بیشتری در این زمینه دارم.
صدور اس-300 چینی به ایران / مسکو بازار ایران را از دست داد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 283 بار
Re: صدور اس-300 چینی به ایران / مسکو بازار ایران را از دست د
دوست عزیز بحث موشکهای بالستیک به موشکهای ضدهوایی ربطی نداره اینکه کسی که تو موشکهای بالستیک پیشرفت داشته دلیل بر این نیست که تو موشکهای ضدهوایی بتونه موشکی مثل موشکهای S-300 بسازه چون موشکهای ضدهوایی علاوه بر اینکه باید زمان واکنششون خیلی کم باشه باید به تجهیزات الکترونیکی و ارتباطی مجهز باشند تا هر لحظه مسیرشون توسط واحد کنترل سامانه اصلاح بشه بحث پزتابشم هست که ایران در زمینه ی پرتاب عمودی موشک های ضدهوایی تجربه ی چندانی نداره ، بحث مجموعه های راداری هم که یه مشکل دیگست.
سیاست جنگ بدون خونریزی و جنگ سیاست با خونریزی است
-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
Re: صدور اس-300 چینی به ایران / مسکو بازار ایران را از دست د
kamranrus نوشته شده:دوست عزیز بحث موشکهای بالستیک به موشکهای ضدهوایی ربطی نداره اینکه کسی که تو موشکهای بالستیک پیشرفت داشته دلیل بر این نیست که تو موشکهای ضدهوایی بتونه موشکی مثل موشکهای S-300 بسازه چون موشکهای ضدهوایی علاوه بر اینکه باید زمان واکنششون خیلی کم باشه باید به تجهیزات الکترونیکی و ارتباطی مجهز باشند تا هر لحظه مسیرشون توسط واحد کنترل سامانه اصلاح بشه بحث پزتابشم هست که ایران در زمینه ی پرتاب عمودی موشک های ضدهوایی تجربه ی چندانی نداره ، بحث مجموعه های راداری هم که یه مشکل دیگست.
یعنی نمیشه زیاد به آینده ی طرح پدافند برد بلند در ایران امیدوار بود؟!
دوستان آینده این طرح رو چطور میبینند؟
نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد