جوان بسيجي كرمانشاهي مختل‌كننده سيستم‌هاي راداري ساخت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

براي نخستين ‌بار؛
خبرگزاري فارس: يك جوان نخبه بسيجي كرمانشاهي براي نخستين ‌بار طرح اختلال در سيستم‌هاي راداري پيشرفته را طراحي، اجرا و آزمايش كرد.

تصویر

علي ريحاني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كرمانشاه، اظهار داشت: سيستم‌هاي راداري با توجه به پيشرفت‌هاي روزافزون فناوري‌هاي ارتباطي در دنيا هر روز پيشرفته‌تر و غير قابل كنترل‌تر مي‌شوند، از اين رو براي اختلال در آنها نيازمند تجهيزات، طرح‌ها و چف‌هاي جديد هستيم كه اين طرح با عنوان چف (chaff) بهينه‌شده طراحي و ارائه شد كه خوشبختانه دو هفته قبل در آزمايشات به عمل آمده جواب بسيار خوبي داد و به عنوان يك اختراع فناورانه به نام بنده به شماره ثبت اختراع 59495 ثبت شد.
وي ادامه داد: اين طرح پيش از اين در جشنواره پايداري ملي كه از سوي پدافند غيرعامل كشور برگزار شد لوح عالي افتخار كسب كرد و برخي جشنواره‌هاي خارجي خواهان آن بودند كه به دليل ماهيت ويژه اين طرح حاضر با ارائه آن به مراكز مذكور نشده‌ام،‌ زيرا مي‌خواهم اين طرح در كشور خودم اجرايي و عملياتي شود و براي مملكت خودم مورد استفاده قرار گيرد.
ريحاني تصريح كرد: نمونه‌هاي مختلف چف امروز در دنيا مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه عموماً از روش قديمي مهندسي معكوس استفاده مي‌كنند اما از نظر آيروديناميكي و الكترومغناطيسي، زمان پرواز، نوع پخش و ماندگاري اين طرح بسيار متفاوت و درحد بسيار عالي است.
اين پژوهشگر بسيجي تأكيد كرد: چف ساخته شده امكان استفاده در انواع موشك‌ها، هواپيماهاي جنگي و شناسايي، بالگرد، زيردريايي، كشتي‌ها و همه سيستم‌هاي تدافعي و رادار گريز از جمله هدف‌هاي ثابت و متحرك را دارد و كمك قابل توجهي به عدم شناسايي تجهيزات و ادوات نظامي و غير نظامي در رادارهاي بسيار پيشرفته خواهد كرد.
وي افزود: براي طراحي، آزمايش و توليد اين چف بهينه‌سازي شده از همكاري خوب مراكز مختلف استفاده كرده‌ام به ويژه همكاري خوب سازمان بسيج علمي، پزوهشي و فناوري، سپاه نبي‌اكرم (ص) استان كرمانشاه و سازمان پدافند غيرعامل و ستاد كل نيروهاي مسلح كه نهايت همكاري را داشتند تشكر مي‌كنم.
ريحاني ادامه داد: اين كار مراحل تست، آزمايش نهايي و ثبت و نمونه سازي را با موفقيت سپري كرده و در حال حاضر در مرحله پيش‌ساخت نمونه يك‌صد كيلويي آن هستيم كه با ساخت آن جمهوري اسلامي ايران گام مهمي در راستاي ساخت چف در دنيا خواهد برداشت و بسيار خوشحالم كه اين كار توسط يك كرمانشاهي انجام مي‌گيرد.
اين پژوهشگر جوان تاكيد كرد: زماني كه اين طرح و نمونه آن كه با مشقت زياد تهيه شد به استان عرضه شد توفيق چنداني نيافتم و غير از سپاه نبي‌اكرم (ص) كسي به آن توجه نكرد و آنرا جدي نگرفت اما من دلسرد نشده و همه توان و هزينه زندگي خود را صرف اين كار كردم و براساس فرمايشات مقام معظم رهبري كه به اهميت تحقيقات اشاره داشته و فرمودند « از مصاديق مهم همت و كار مضاعف همين تحقيقات است و خداوند شما را موفق بدارد» با تلاش و همت مضاعف در اين راستا حركت كردم و ماحصل سه سال تلاش مستمر خود را ارائه و بالاخره نتيجه گرفتم.
وي افزود: هم اكنون از بخش‌هاي صنعتي مورد نياز اين چف پيشنهاداتي دارم كه درحال بررسي و انجام مراحل اداري آن براي ساخت صنعتي و توليد انبوه اين چف هستم.
ريحاني تاكيد كرد: استان كرمانشاه كه سال‌ها طعم تلخ جنگ تحميلي را چشيده و زيان‌هاي مادي، معنوي و زيرساختي زيادي ديده كه اگر چنين سيستمي برقرار باشد ضرر و زيان مالي در بحث پدافند غيرعامل به حداقل مي‌رسد و مسير موفقيت و پيروزي را در برابر دشمن و متجاوزان هموار مي‌سازد.
انتهاي پيام/خ10/ز  
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: جوان بسيجي كرمانشاهي مختل‌كننده سيستم‌هاي راداري ساخت

پست توسط ali1371 »

باریکلا این هم یک جوان عزیز ایرانی دیگر حالا این یک نمونه بود مشت از خروار بود امیدوارم عربا دیگر چرت وپرت نگند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

دوستان یه سوال / چف چیه؟

منظورم جنسش هست/ یه کیت هست یا یه نوع مایع؟

آخه نوشته نمونه 100 کیلویی!
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

saeedjiji نوشته شده:دوستان یه سوال / چف چیه؟

منظورم جنسش هست/ یه کیت هست یا یه نوع مایع؟

آخه نوشته نمونه 100 کیلویی!

چگونگی عملکرد فناوری ضد موشک CHAFF
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”