ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 119
تاریخ عضویت: شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹ ب.ظ
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط kimia 55 »

سیستم های موشکی پدافند هوایی" اس ـ 300 " که قرار بود به ایران تحویل داده شود، ممکن است به ونزوئلا واگذار گردد. این مطلب را "ایگور کوروتچنکو" مدیرمرکز مطالعات تجارت جهانی اسلحه در روز جمعه به خبرگزاری« ریا نووستی» اعلام کرد.
کوروتچنکو گفت:"کاراکاس با در نظر داشت تصمیم "هوگو چاوز" رئیس جمهور ونزوئلا درباره ایجاد سیستم جامع وچندلایه ای پدافند هوایی، علاقه و توجه زیادی به سیستم های کوتاه برد، میان برد و دوربرد پدافند هوایی روسیه نشان می دهد. بعید نیست سیستم های اس ـ 300 در نظر گرفته شده برای ایران به ونزوئلا عرضه شوند".
"دمیتری مدودف" رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه 31 شهریور طی فرمانی تحویل سیستم های "اس ـ 300 "، تجهیزات زرهی و هواپیما، بالگرد و ناوهای جنگی به ایران را ممنوع کرد. فرمان رئیس جمهور روسیه به دنبال تدابیر مربوط به اجرای قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد ،مورخه 9 ژوئن سال 2010(19 خرداد 1389) صادر شده است.
کوروتچنکو خاطرنشان کرد:" اکنون مسأله پیدا کردن خریدار برای 5 گردان اس ـ 300 به ارزش 800 میلیون دلار که توسط ایران سفارش داده شده بود، در دستور روز قرار دارد و ممکن است ونزوئلا همانا چنین خریداری شود".
در عین حال در صورت دستیابی به تفاهم نامه مربوطه، ونزوئلا باید بهای کامل قرارداد را بطور نقدی پرداخته و از روسیه وام نوبتی برای خریداری تسلیحات را درخواست نکند.تصویر
کوروتچنکو گفت:" هوگو چاوز مذاکره کننده با تجربه ای است و به این دلیل روسیه نباید تحت تأثیر جمله پردازی های ضد آمریکایی او قرار گرفته و رژیم کامله الوداد را واگذار کند." اس ـ 300 " کالای بسیار خوبی است و ونزوئلا باید در مقابل آن پول پرداخت کند و برای این کار در بودجه این کشور پول وجود دارد".
چند سال قبل روسیه برای خریداری 92 دستگاه تانک Т-72М1М ، سیستم های آتشباری همزمان "اسمرچ"، سیستم های "اس ـ 300 ВЭ-" و دیگر تسلیحات مبلغ 2,2 میلیارد دلار به ونزوئلا وام داد. کاراکاس همچنین به خریداری نفربر های "بی ام پی 3 ام" ، 24 فروند هواپیمای "سوخوی ـ 30 " و "سوخوی ـ 35 "، 10 بالگرد "می ـ 28 ان " و 12 سیستم پدافند هوایی "تورـ ام 2 Э " علاقه واقعی نشان داد.
علاوه بر این کاراکاس در خریداری سیستم های موشکی سیار ساحلی، هواپیما های گشتزنی دریایی و ناوچه ها ذینفعی نشان داد.تصویر
ارزش تسلیحات و تجهیزات خریداری شده از سوی ونزوئلا 4,4 میلیارد دلار ارزیابی می شود. از جمله در گذشته 24 فروند هواپیمای "سوخوی ـ 30 ام کا 2 و" ، صد هزار قبضه تفنگ خودکارАК-103 و بیش از 40 بالگرد چند منظوره "می ـ 17 و ـ 5 "، ده بالگرد ضربتی "می ـ 32 ام دو"، 3 فروند بالگرد سنگین ترابری" می ت 26 تی دو"، 5 هزار قبضه تفنگ " س وی دی"، 12 سیستم پدافند هوایی "تورـ ام 1" ، سیستم های پدافند هوایی " زاو ـ 23 ـ 2 " و سیستم های پدافند هوایی دستی "ایگلا ـ اس" خریداری شده بود.
در حال حاضراحداث 3 کارخانه نظامی برای تولید تفنگ های خودکار "کالاشنیکوف"، تولید فشنگ و همچنین ارائه خدمات و تعمیر بالگردها در ونزوئلا جریان دارد. احداث کارخانه فشنگ سازی که سالیانه 50 میلیون فشنگ تولید خواهد کرد، تا آخر سال 2010 بپایان خواهد رسید.
خبرگزاری « ریا نووستی» روسیه، 24 مهر

عجب داستانی‌ !؟ خیلی‌ خوبه،آفرین تصویر،،روسیه به بهترین وجه از ایران استفاده میکنه.حمایت کارخانجات بی‌ پول روسیه با عرق مردم ایران و در نهایت وقتی‌ که محصول آمده شد به یک کشور دیگه تحویل میشه .پول ما رو هم اگه که داشتند به صورت قسطی بهمون بر میگردونند و اگه نه‌ جاش چند تا محصول به درد نخور و یا وعده و وعید دوباره تحویل میدن.
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 965
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

Re: ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط victory67 »

در سیاست هیچ چیز معلوم نیست :shock:
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     
  
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 464
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۸۶, ۹:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

Re: ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط hermes_PERSIAN »

روسیه مثل همیشه ثابت کرد که شریک قابل اعتمادی نیست. روسیه همین برخورد را با باقی کشورهای طرف قرارداد انجام داده بود، انشاا... با همت متخصصان داخلی بهترش را خواهیم ساخت.
خداوند یاور همه این دانشمندان باشد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 119
تاریخ عضویت: شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹ ب.ظ
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

Re: ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط kimia 55 »

يك كارشناس مسايل بين‌الملل:
روس‌ها براي کسب اعتبار از دست رفته‌اش در قرارداد اس ـ 300 نعل وارونه مي‌زنند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران


«پس ازسفر هوگو چاوز ـ رييس جمهوري ونزوئلا ـ به روسيه در روزشنبه 24 مهرماه و انعقاد قرار داد همکاري‌هاي جديد در امور انرژي هسته‌يي و خريد ادوات نظامي، رسانه‌هاي روسي از احتمال فروش سامانه دفاع ضدموشکي اس ـ 300 به ونزوئلا خبر دادند.»

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسن بهشتي‌پور ـ كارشناس مسايل بين‌الملل ـ در مقاله‌اي كه درباره سفر هوگو چاوز ـ رييس‌جمهوري ونزوئلا ـ به روسيه نوشته آورده است: ايگور کوروتچنکو ـ مدير مرکز مطالعات تجارت جهاني اسلحه ـ به خبرگزاري ريا نووستي گفت که سيستم‌هاي موشکي پدافند هوايي اس ـ 300 که قرار بود به ايران تحويل داده شود، ممکن است به ونزوئلا واگذار شود.

کوروتچنکو گفت: کاراکاس به دليل تصميم هوگو چاوز درباره ايجاد سيستم جامع و چندلايه‌يي پدافند هوايي، علاقه و توجه زيادي به سيستم‌هاي کوتاه برد، ميان برد و دوربرد پدافند هوايي روسيه نشان مي‌دهد و بعيد نيست سيستم‌هاي اس ـ 300 در نظر گرفته شده براي ايران به ونزوئلا عرضه شوند.

وي در ادامه اين مقاله آورد: به گزارش مطبوعات روسيه قرارداد عرضه سيستم هاي "اس-300 " از سوي روسيه به ايران درآذرماه 1384 ( دسامبر2005 ) امضا شده بود بر اساس اين قرارداد روسيه قرار بود پنج گردان از موشک‌هاي اس ـ 300 را در اختيار ايران قرار دهد. بر اساس سازمان‌دهي روس‌ها هر گردان داراي 8 تا 12 دستگاه پرتاب و هر دستگاه پرتاب شامل 4 موشک مي‌شود. پيش‌تر روسيه به ايران مجموعه‌هاي ضدهوايي موشکي "تور ـ ام1" را با برد 12 کيلومتر و ارتفاع 6 کيلومتر عرضه کرده بود.
به نوشته بهشتي پور، سرگي چمزوف ـ رييس سازمان روس تکنولوژي ـ روز پنج‌شنبه 15 مهر 1389به خبرنگاران اطلاع داد که روسيه فقط به ايران پيش پرداختي که بابت خريد سيستم‌هاي "اس ـ300" از سوي تهران پرداخت شده را بدهکار است و هيچ غرامت ديگري به خاطر امتناع از قرارداد در نظر گرفته نشده است. وي گفت: "ما 166,8 ميليون دلار بابت اين قرارداد پيش پرداخت دريافت کرده بوديم و بر اساس بند "فورس ماژور" اين قرارداد موظفيم که اين پيش پرداخت را باز گردانيم. ما ذره اي بيش از آن پرداخت نخواهيم کرد"

در ادامه اين مقاله آمده است: آن طورکه چمزوف تاکيد کرد، فورس ماژور در اين قرارداد، قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل متحد محسوب مي‌شود که بر اساس آن دميتري مدودف ـ رييس‌جمهوري روسيه ـ حکمي صادر کرد. وي تاکيد کرد: "به همين خاطر ما قرارداد مذکور را فسخ کرده و کل مبلغ پيش پرداختي را که دريافت کرده بوديم، پس خواهيم داد"وي در پايان خاطرنشان كرد: "بحث هيچ غرامتي در ميان نيست".

رييس‌جمهوري روسيه در روز چهارشنبه 31 شهريور 1389 فرماني را امضا کرد که برطبق آن تحريم‌هاي تکميلي بر ضد ايران به‌خاطر امتناع از قطع غني‌سازي اورانيوم اعمال مي‌شود. بر اساس اين فرمان رييس‌جمهوري روسيه، سيستم‌هاي اس ـ 300 به‌خاطر اجراي قطعنامه 1929 شوراي امنيت سازمان ملل به ايران تحويل نخواهد شد.

در بخش ديگري از اين مقاله آمده است: سردار وحيدي ـ وزير دفاع ـ در پاسخ به اين اقدام غيردوستانه رييس‌جمهوري روسيه با ابراز اميدواري از اين که روس‌ها در انتخاب مسير خود مسير مستقلي را انتخاب کنند، با اشاره به گذشت 6 ماه از قطعنامه 1929 اظهار كرد: قطعنامه 1929هيچ صراحتي درباره موشک‌هاي پدافند هوايي ايران ندارد و استناد به آن بعد از 6 ماه، منطقي به نظر نمي رسد.

به نوشته بهشتي‌پور، روسيه به خوبي مي‌داند اين اقدام آن‌ها علاوه برآن که به حيثيت بين‌المللي مسکو لطمه جدي وارد مي‌كند در عمل اين امکان را براي ايران فراهم مي‌کند تا از طريق حقوقي بابت اجرا نشدن تعهدات روسيه غرامت لازم را کسب کند. بنابراين چمزوف بهتر از هر کسي مي‌داند پس دادن پيش پرداختي که بيش از پنج سال از تحويل آن سپري شده است نمي‌تواند همه چيز را جبران کند. روسيه بايد حداقل خسارات مادي و معنوي اين اقدام را جبران کند و در غير اين صورت وارد دعواي حقوقي بي‌سابقه‌اي با ايران در مجامع بين‌المللي خواهد شد.

اين كارشناس مسايل بين‌الملل در ادامه آورد: سخنان كوروتچنکو اين مقام روسي از سه جنبه قابل توجه است:

1 ـ روس‌ها که از اعلام خبر درخواست ايران براي پرداخت غرامت بابت بدعهدي‌شان حسابي برآشفته‌اند با اعلام اين خبر مي‌خواهند نشان دهند هنوز اعتبار جهاني‌شان زير سوال نرفته و براي فروش سلاح‌هاي خود مشتري دارند اما جالب است که او به‌صورت ناشيانه در ادامه سخنانش گفته است: "اکنون مسأله پيدا کردن خريدار براي 5 گردان اس ـ 300 به ارزش 800 ميليون دلار که توسط ايران سفارش داده شده بود، دردستور کار قرار دارد و ممکن است ونزوئلا چنين خريداري شود. "

بيان اين مطلب يعني آن که روسيه برخلاف آن چه که وانمود مي‌کند، خريداران زيادي براي موشک‌هاي پدافندي خود ندارد و مجبورند براي جبران غرامتي که بايد بر اساس قرار داد امضاء شده به ايران بپردازند، به دنبال فروش پنج گردان موشک‌هاي روي دست مانده‌اش، به متحدان خود متوصل شده‌اند.

2 ـ تاکنون وحيدي ـ وزير دفاع ايران ـ و چند مقام نظامي ديگر چند بار اعلام کردند، ايران با دستيابي به تکنولوژي ساخت موشک اس ـ300، موشک‌هاي مشابه آن را ساخته و در سالروز جنگ تحميلي عراق عليه ايران در 31 شهريور امسال چند فروند شبيه اين نوع موشک در رژه نيروهاي مسلح به نمايش درآمد. در همين‌باره روزنامه اينترنتي روسي "گازيتا.رو" نوشت: "ايران به جهانيان سيستم دفاع ضدموشکي ساخت خود را نشان داد که بايد جاگزين سيستم‌هاي اس ـ300 روسي شوند که تا کنون نيز به ايران عرضه نشده‌اند. کارشناسان روسي يقين دارند که ايرانيان مستقلانه توان لازم را براي ساخت سيستم‌هاي روسي دفاع ضدموشکي را ندارند، اما مي‌توانند مشابه سيستم‌هاي موشک چيني (اچ کيو 9 ) را که چين به ايران فروخته بود، بسازند."

بهشتي در ادامه اين مقاله آورد: پيش از اين خبرگزاري ريانوستي درروز شنبه 14 فروردين 1389 به نقل از ايگور آشوربيلي ـ مديرکل دفتر طراحي کمپاني پدافند هوايي آلماز آنتي ـ گفت: "روسيه به قرارداد عرضه 15 گردان پدافند موشکي اس ـ300 گرامبل به چين عمل کرد. ما همين الآن به بزرگ‌ترين قرارداد عرضه 15 گردان از جديدترين سيستم‌هاي دفاع ضدهوايي (اس ـ300) به چين عمل کرديم." چندي پيش روزنامه روسي زبان ترود با انتقاد از دولت متبوع خود به خاطر از دست دادن بازار ايران در موضوع سامانه اس‌ ـ300 نوشت: به‌زودي چين اين سامانه‌ها را در اختيار ايران قرار مي‌دهد و بازار ايران را از آن خود خواهد کرد. چين در سال 2004 تعدادي از سامانه‌هاي اس ـ300 گرامبل روسيه را با کپي‌برداري از فن‌آوري سامانه ساخت. در سال‌هاي اخير S-300P پاتريوت آمريکايي موفق به ساخت سامانه موشکي پيشرفته HQ-10 يکي از سياست‌هاي صدور تسليحات نظامي چين، بازاريابي براي سامانه دفاع موشکي مذکور بوده است.

در واقع انتشار اين‌گونه اخبار روسيه را بر آن داشته است تا نشان دهد ساخت اين نوع موشک در ايران را جدي نمي‌گيرد. علاوه برآن متقابلا سعي دارد با انتشار خبرهايي که حکايت از فروش موشک‌هاي اس ـ300 به ساير کشورها دارد، تا حدودي بر موج خبري ناشي از بد عهدي روسيه سوار شود.

3 ـ وارد شدن ونزوئلا که هم مناسبات خوبي با ايران و روسيه دارد در اين ماجرا، بدون علت نيست. چاوزکه روز دوشنبه وارد ايران شد در واقع مي‌تواند نقش واسطه را براي رساندن اين موشک‌ها به ايران به‌صورت غيرمستقيم ايفا کند. به اين ترتيب روسيه از فشار اسراييل و آمريکا رها مي‌شود و ايران نيز به هدف خود که دستيابي به اين موشک دفاعي است مي‌رسد. براي ونزوئلا هم علاوه بر تحکيم مناسبات دوستانه متقابل، احتمالا به امتيازات جديدي در همکاري‌هاي دفاعي با هر دو کشور، هدف‌گذاري شده است. البته معلوم نيست مشکل انتقال اين تجهيزات چگونه بر طرف خواهد شد.
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Major II
Major II
پست: 275
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۷:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

Re: ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط sohraba »

فورس مازور درحقوق اتفاقی که خارج از اراده باشه شما خودتون به قطع نامه رای دادید اونم با اراده خودتون اون موقع فورس مازور کردنتون چیه
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 119
تاریخ عضویت: شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹ ب.ظ
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

Re: ممکن است اس ـ 300 بجای ایران به ونزوئلا واگذار شود

پست توسط kimia 55 »

تصویر

آیا ممکن است که چاوز "اس-300" روسی را به ایران تحویل دهد؟



پایگاه اینترنتی REGIONS.RU روسیه در مقاله ای نوشت که "هوگو چاوز" رییس جمهور ونزوئلا امکان خرید سیستم های پدافند موشکی "اس-300"که روسیه پیش از این قصد داشت به ایران تحویل دهد را محتمل می داند. وی روز دوشنبه 18 اکتبر (26 مهر) در کییف گفت: "ما "اس-300" و دیگر نمونه های تسلیحاتی را از روسیه خریداری می کنیم و این روند به خوبی انجام می شود".
در این مقاله آمده است، پیش از این چاوز به "دمیتری مدودف" رییس جمهور روسیه در جریان سفرش به مسکو اطلاع داد که وی قصد دارد پنج گردان سیستم های پدافند موشکی "اس-300" که روسیه از تحویل آنها به ایران امتناع ورزیده است را خریداری کند. بعد از لغو قرارداد تحویل این سیستم ها به ایران "ایگور کاراتچنکو" مدیر مرکز تحلیل معاملات جهانی تسلیحات گفته بود که روسیه بدنبال خریدار برای پنج لشکر سیستم "اس-300" است که ارزش آنها در حدود 800 میلیون دلار برآورد می شود و ونزوئلا ممکن است آنها را خریداری کند. رسانه های گروهی اسرائیلی به این مطلب اشاره می کنند بدین ترتیب این امکان وجود دارد که "اس-300" های روسی از طریق کشورهای دیگر به دست احمدی نژاد خواهد رسید.
در ادامه مقاله آماده است، در این میان روسیه و ایران مذاکراتی را در خصوص پرداخت وجه دریافتی از ایران آغاز کردند. آنطور که "سرگی چمزوف" مدیر کورپوراسیون دولتی "روس تخنولوگیا" روز 7 اکتبر اعلام کرده بود پرداخت این مبلغ از بودجه دولتی انجام خواهد شد. به گفته وی، ممکن است که از محل درآمد فروش "اس-300" ها بخشی از سود به ایران پرداخت گردد. گفتنی است که 22 سپتامبر سال جاری "دمیتری مدودف" رییس جمهور روسیه فرمانی در خصوص تدابیری که باید برای اجرای قطعنامه شماره 1929 (مورخ 9 ژوئن سال 2010 ) شورای امنیت سازمان ملل متحد در نظر گرفته شود صادر کرد. بر اساس این حکم "اس-300" نیز نمی تواند طبق قطعنامه مذکور شورای امنیت سازمان ملل متحد به ایران تحویل داده شود. طی سالیان اخیر تهران تلاش زیادی انجام داد که روسیه را برای تحویل سیستم های "اس-300" متقاعد کند که در اواخر سال 2007 قرارداد خرید آن منعقد شده بود. در آن زمان ارزش قرارداد 800 میلیون دلار ذکر شد. موشک های "اس-300" با دقت زیاد می توانند که موشک های بالدار و بالستیکی و هرگونه هواپیما و بالگرد و اهداف سطحی و زمینی را هدف قرار دهند. پیش از این در ماه فوریه سال 2007 سیستم های پدافند موشکی "تور-ام 1" که روسیه به ایران تحویل داده بود با موفقیت آزمایش شد.
در پایان مقاله مذکور نیز به تلاش های ایران که طی چند سال اخیر به طور جدی به توسعه برنامه موشکی خود می پردازد، اشاره شده است. در ماه سپتامبر سال 2009 ایران پرتاب های آزمایشی موشک های میان برد "شهاب-1" و "شهاب-2" را انجام داد و همچنین از موفقیت آزمایش موشک های "تندر"، "فتح-110" و "زلزال" که بر اساس گزارش پخش شده توسط تلویزیون دولتی ایران می توانند به اسرائیل برسند، خبر داد. تهران در ماه دسامبر همان سال با موفقیت موشک دوربرد "سجیل" که قابلیت حمل کلاهک های هسته ای را دارند را آزمایش کرد. در سال جاری نیز تهران خبر پرتاب موفقیت آمیز پنج نمونه موشک جدید و اژدرهای تولید داخلی کلاس "زمین-دریا" و "دریا-دریا"و آخرین مدل موشک کلاس "زمین-دریا" "فجر-5" را منتشر ساخت.
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”