میهن پرست نوشته شده:دوستان یکم منطقی نه از سر احساس بحث کنید..الان حتی اگه درخواست غرامت تایید بشه میدونید این کشور عراق چند سال طول میکشه این غرامت رو به ایران بپردازه.دوست من اخه شما چجوری حساب کردید که عراق باید 110 میلیارد دلار خسارت به ایران بده.
دوستان زمان انتخابات پارلمانی در عراق عربستان و امریکا میلیون ها دلار خرج کردن تا بعثی ها رو روی کار بیارن اما دیدید که در اخر نخست وزیر و رئیس جمهوری که ما میخواستیم سر کار اومدن.حالا که فرصت نفوذ در عراق رو بدست اوردیم مگر خر کلمون رو گاز گرفته که با درخواست غرامت روابط رو تیره کنیم.
و در اخر کم کم دارم میبینم هم وطنام دارن نژاد پرست میشن و مثل عرب جاهلی دارن عرب و عجم راه میندازن.دوستان کمی دیدتون رو بزرگ تر کنید و این سطحی نگری رو بزارید کنار.از کنار روابط خوب با عراق و بدست گرفتن بازار این کشور میشه خیلی بیشتر از غرامتی رو که میخوان بهمون بدن در دراز مدت بدست اورد.
دوست من غرامت اسمش روشه باید گرفت در غیر اینصورت دیگه اسمش غرامت نیست. صحبت شما هم مبنی بر نژاد پرست بودن کسانی ادعای غرامت به حقشون رو داره به هیچ وجه درست نیست یا اصلاً این دو جمله چه ارتباطی به همدیگه داره؟ مگر ما باید از بین بازار عراق یا غرامت یکی رو انتخاب کنیم که اینطور می فرمایید؟ 1100 میلیارد دلار رو چند ساله میشه از بازار عراق به دست آورد؟ من به عنوان یک ایرانی حاضرم 1100 میلیاردو بگیریم و بازار عراق رو دو دستی تحویل بقیه کشورها بدیم (بخدا قسم می صرفه) در ثانی مگر عراق بازارش رو دو دستی تقدیم ما می کنه وقتی خیلی از چیزها رو می تونه ارزونتر از ایران از بقیه کشورها بخره؟ نمی خوام غرور ملی مون رو خورد کنم ولی غیر از محصولات کشاورزی و بعضی از محصولات صنعتی جزء چی می تونیم به عراق صادر کنیم؟ (F-16 ؟!) هر چند همین الان هم عراق داره از آمریکا F-16) می خره، از آمریکایی که عراق رو شخم زد!!! (اون هم به بهانه حمایت از خودش در برابر ایران!!!)
در مورد انتخابات پارلمانی عراق که فرموده بودید "عربستان و آمریکا میلیون ها دلار خرج کردن تا بعثی ها رو روی کار بیارن اما دیدید که در اخر نخست وزیر و رئیس جمهوری که ما میخواستیم سر کار اومدن" پس احتمالا ما هم اونجا یک خرجایی کردیم یا بیشتر از اونا خرج کردیم؟
این خرجها وقتی فایده داره که بتونیم غرامتمون رو بگیریم اگر هم کسی با نظر شما در این مورد موافق نبود با عرض پوزش کلشو خر گاز گرفته؟

دوست من بهتره ادبیاتتون رو عوض کنید. ضمناً مقامات عراقی چون می دونن که رابطه ایران و شورای امنیت خوب نیست از همین الان دارن توپ رو به زمین شورای امنیت میندازن تا با رشوه دادن و امتیاز دادن به اونا از زیر بار غرامت در برن؟
حالا می گی چرا نباید غرامت رو بگیریم دوست من؟!!؟
در آخر هم محض یادآوری یک ضرب المثل قدیمی : " سیلی نقد به از حلوای نسیه"

جنگ ما با عراق جنگ دینی بود؟ قطعاً نه!! یا کویت که الان داره غرامتشو رو از عراق می گیره آیا داره با اونا می جنگه؟!! (ما که جنگی نمی بینیم)

) به ایران غرامت بده.
) 

در ثانی دوستی که گفتن نژادپرستی کجا بود پست های قبل رو بخونن.و در اخر به نظر من گرفتن غرامت حق مسلم ما هست اما نه در این زمان و این شرایط.