هواپيماي «شناسايي» دست پرتاب در كشور طراحي و ساخته شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

هواپيماي «شناسايي» دست پرتاب در كشور طراحي و ساخته شد

پست توسط saeedjiji »

هواپيماي «شناسايي» دست پرتاب در كشور طراحي و ساخته شد  تصویر  

فناوران يك شركت دانش بنيان فعال در حوزه هوافضا موفق به طراحي ساخت و توليد هواپيماي بدون سرنشين بي نياز از باند و دست پرتاب با قابليت انجام ماموريت‌هاي شناسايي شدند.

مهندس سعيد شادروانان – مديرعامل شركت سازنده اين هواپيما – درگفت‌وگو با خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب گفت: اين هواپيما داراي وزن سبك و حجم كم است تا نيروي نظامي بتواند به راحتي كل قطعات آن را در كوله پشتي حمل كرده و در حداقل زمان ممكن آن را مونتاژ كند

وي با بيان اين كه هواپيماي دست پرتاب حداكثر در دو دقيقه مونتاژ مي‌شود، تصريح كرد: از ويژگي‌هاي خاص اين هواپيماها رادار گريز بودن آنها است كه اين نمونه كاملا بومي به لحاظ ماهيت كامپوزيتي و استفاده از حداقل قطعات فلزي، رادار گريز است.

شادروانان ادامه داد: هواپيماي دست پرتاب با امكانات و تجهيزات موجود ساخته شده و هيچ از قطعات آن نياز به تامين از خارج از كشور ندارد.

وي با بيان اين كه اين نمونه از هواپيماي دست پرتاب در شرايط آب و هوايي مختلف قابليت مانور دارد، خاطرنشان كرد: همچنين اين هواپيما قابليت ارتقا و آ‌موزش آسان دارد.

به گفته شادروانان از ويژگي مهم اين هواپيما قابليت تغيير در صورت وقوع صدمه‌هاي شديد حين عمليات است.

وي خاطرنشان كرد: هواپيماي دست پرتاب جزو هواپيماهاي استراتژيك به شمار مي‌رود و ويژگي منحصر به فرد آن پرتاب به وسيله دست است چرا كه اگر سنگين باشد جهت پرتاب نيازمند باند فرود و برخاست خواهد بود. در حالي كه سبك بودن اين هواپيما قابليت پرتاب از روي دست، قايق، پشت بام منازل و سقف خودرو را به هواپيما داده است.

اين متخصص هوافضا افزود: اين هواپيما داراي سيستم پيشرانش الكتريكي است و منبع تغذيه آن باتري است كه به آن امكان مي‌دهد 45 دقيقه در هوا پرواز كند. 
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: هواپيماي «شناسايي» دست پرتاب در كشور طراحي و ساخته شد

پست توسط saeedjiji »

البته برای خودم سوال شد , چون ایران خیلی وقته که هواپیماهای دست پرتاب رو میسازه, حالا وجه تمایز این نمونه از بقیه چیست باید منتظر موند تا اطلاعات بیشتری منتظر بشه...

ضمناً عکس هم مربوط به این خبر نیست و من خودم اونجا گذاشتم

یا حق
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

Re: هواپيماي «شناسايي» دست پرتاب در كشور طراحي و ساخته شد

پست توسط cheka »

سلاح استراتژیک !!!؟
تاحالا نشنیده بودم هواپیماهای شناسایی اونم از نوع بدون سرنشین دستی سلاح استراتژیک محسوب بشه ! تعریفی سلاح استراتژیک کلا سلاحیه که قابلیت وارد آوردن خسارات شدید به ساختارهای صنعتی و نظامی دشمن رو داشته باشه .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”