Negar.int نوشته شده: شیراز !
من که با هزاران ترفند از پاسگاه فرماندهی گریخته به بهانه یک ماموریت مرخصی خودم را زنده کردم. البته بیشترین کار رزمایش و تمرین روی نقشه اجرا شده و بخشی که من درش هستم فعلا کار زیادی نداره تا پایان رزمایش که ارزیابی اون را انجام میدهند و فکر کنم آمار خوبی به دست بیاد.
البته این رزمایش بسیار بزرگ هست و البته متاسفانه برخی اطلاعاتش که انتظار داشتم برای دوستان در اینجا بیان کنم خ م.![]()
اینجا از این کشور نارنجی صحبت به میان آمد به دنبالش به زودی شاهد کشور قرمز هم خواهیم بود که در حمایت از کشور نارنجی ظاهر میشود. مقصود از نارنجی (آسرائیل) هست و از قرمز (آمریکا) . البته اگر مسیر های پروازی را بررسی کنید هم به نکات جالبی دست خواهید یافت. کشور نارنجی از 3 مسیر شانس حمله هوایی را دارد که نیروهای ما در این 3 محور (بیان محور ها خ م) مستقر هستند و آماده پدافند. البته تعدادی RPG هم هست که سرنگون کردنش جزو رزمایش هست.
این موشک ها و سامانه ها که بیان شد همگی در نوع خود جالب هست اما از مواردی که برای من جالب بود در این بین همان S-300 بود و آتشبار 120 م .م که شاید بین این تجهیزات مدرن یک نام خیلی قدیمی بود اما اینقدر مورد تاکید بود تا بعد متوجه شدم این آتشبارها تنها چیزیشان که با آن قدیمیها یکی است فقط نامشان است و در واقعیت قابلیت هاشون اصلا قابل قیاس نیست با نمونه های قدیمیشون.
لازم به ذکر هست که تی م 45 تکاور جدا از رزمایش مدافعان آسمان ولایت به عنوان یکی از یگان های تابعه ق ع جنوب در رزمایش دیگری حاضر است که البته کاملا با رزمایش حاضر در ارتباط می باشد و گردان های پیاده نیز عملیات های دارند.
در حقیقت جمع کل چندین رزمایش که برخی همپوشانی زمانی نیز دارند و شروع آن از 8/8/89 بوده تمرینی است بر دفاع و اقدام متقابل برابر حمله مشترک اسرائیل و آمریکا، البته در طرح کلی همسایگان حامی همین کشور قرمز و نارنجی نیز پیش بینی شده است. که ذکر نامشان باز خ م.
فعلا که مرخصی هستم اما پس از بازگشت قطعا گزارشات زیادی از رزمایش به دست خواهم آورد که موارد مجاز را در اختیار دوستان خواهم گذاشت.
خ م : دارای طبقه بندی خیلی محرمانه در آجا![]()
خدا پدرتَُ بیامرزه ، منتظر خبرای دست اولت هستیم؛
راستی برادر یه سوال فنی هم ازت دارم ،
میخواستم بدونم این سامانه های پدافندی تیربار (مثل [External Link Removed for Guests]) که به صورت کاملاً اتوماتیک و بدون نیروی انسانی شلیک میکنن دقیق تر هستن یا سامانه هایی که نیاز به کاربر برای شلیک دارند؟
دوستان دیگه هم جواب بدن ممنون میشم