متخصصان مرکز تحقیقات و تولید تسلیحاتی بازالت (Bazalt) روسیه نوعی نارنجک هوشمند دوزمانه طراحی کرده اند که بسته به چگالی هدف در شیوه ی انفجار و زمان انفجار دو سر جنگی نارنجک تغییراتی ایجاد میکند که منجر به تحمیل حداکثر خسارت به هدف میگردد.
برای مثال اگر هدف دیوار بتونی تقویت شده باشد ، ابتدا سر جنگی اول منفجر میشود و باعث ایجاد سوراخی در دیوار میشود سپس سر جنگی دوم در داخل سوراخ ایجاد شده منفجر شده و باعث وارد آمدن حداکثر نیروی ممکن در اثر انفجار به دیوار میشود . بعلاوه این نارنجک میتواند به خودروهای زرهی که توسط زره های واکنشی انفجاری محافظت میشوند ، نفوذ کند ، بطوریکه ابتدا سر جنگی اول با برخورد به صفحه ی زره واکنشی با نیروی انفجار خود آنرا خنثی میکند سپس سرجنگی دوم با نفوذ به بدنه ی اصلی خودرو آنرا منفجر میکند .
به گفته ی طراحان ، زمان لازم برای آماده شدن این نارنجک انداز برای شلیک بین 6 تا 10 ثانیه است .
به گزارش خبرگزاری ریانوستی ، این اسلحه از سال آینده در ارتش روسیه وارد خدمت میشود .
[url=en.rian.ru/video/20101116/161360830.html]لینک فیلم در خبرگزاری ریانوستی[/url]
ساخت نارنجک های هوشمند توسط روسیه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
Re: ساخت نارنجک های هوشمند توسط روسیه
اینم لینک دانلود فیلمی که دوستمون فرمودن:
[External Link Removed for Guests]
البته این بیشتر شبیه گلوله آر پی جی بود تا نارنجک!
نمیدونم چرا اسم نارنجک (Grenade) رو براش انتخاب کردن!
[External Link Removed for Guests]
البته این بیشتر شبیه گلوله آر پی جی بود تا نارنجک!
نمیدونم چرا اسم نارنجک (Grenade) رو براش انتخاب کردن!

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
البته با internet download manager میشد از همون لینک ریانوستی هم فیلم رو دانلود کرد ، اما در مورد سوالی که پرسیدید باید عرض کنم که اسم این نوع سلاحها بطور کلی نارنجک انداز های با پیشرانه ی موشک هست یعنی سرجنگی این سلاح نوعی نارنجک اصابتیه که پیشرانه ی حرکتش پیشرانه ی موشکی هست ، جالبه بدونید همون خانواده ی سلاحهای ضد تانک RPG که اشاره کردید هم مخفف Rocket propelled Grenade هست که معنیش همان نارنجک انداز با پیشرانه ی موشکی است.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
درست میفرمایید ؛
حواسم رفت سراغ نارنجک های ضدّ نفر ، نارنجک اندازها رو فراموش کردم
ممنونم
حواسم رفت سراغ نارنجک های ضدّ نفر ، نارنجک اندازها رو فراموش کردم
ممنونم

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن