رزمايش مشترك سباه با كشورهاي حاشيه خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
پست: 4
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۹, ۸:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

رزمايش مشترك سباه با كشورهاي حاشيه خليج فارس

پست توسط فتح »

[URL=<A]دريادار فدوي اعلام كرد
رزمايش مشترك سپاه با كشورهاي حاشيه خليج فارس
[/URL] 
فرمانده نيروي دريايي سپاه گفت در آينده نزديك شاهد انجام رزمايش بين كشورهاي مشترك المنافع در خليج فارس خواهيم بود.
دريادار علي فدوي فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي روز شنبه با اشاره به اظهارات اخير وزير دفاع آمريكا مبني بر اينكه ايران توازن قدرت در منطقه را برهم زده است، تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران در طول 31سال گذشته تاكنون نه تنها برهم زننده توازن و وحدت منطقه نبوده بلكه به دليل تلاش براي ايجاد وحدت بين ملتهاي اسلامي همواره مورد حمله دشمنان قرار گرفته است.
وي كشتار ميليونها انسان بي گناه در منطقه را حاصل تجاوز و اشغال افغانستان و عراق توسط آمريكايي ها و نيز جنايت هاي آنها در لبنان و فلسطين خواند و افزود: دخالت ها و جنگ افروزي هاي آمريكايي ها در خاورميانه تاكنون باعث برهم خوردن توازن، سلب آرامش و متزلزل شدن منافع مشترك ملتهاي منطقه شده است.
دريادار فدوي كشورهاي منطقه بويژه همسايگان ايران در منطقه خليج فارس را اعضاي يك خانواده معرفي كرد و ادامه داد: كشورهاي اين منطقه به لحاظ مشتركات اسلامي و منافع مشترك فراواني كه دارند اعضاي يك خانواده هستند و قدرتمند بودن هر يك از اين اعضا موجب افزايش قدرت مجموعه اين خانواده خواهد شد، بنابراين قدرتمندي ايران باعث ارتقاي قدرت منطقه خليج فارس و ايجاد امنيت پايدار در اين شاهراه حياتي انرژي دنيا مي شود.
فرمانده نيروي دريايي سپاه با اشاره به سفر اخير ناوگروه سپاه به قطر گفت: اين سفر سه روزه شروعي دوباره را براي افزايش و توسعه دامنه دوستي ها و وحدت بين كشورهاي مسلمان منطقه، رقم زد و به رغم تلاش هاي گسترده دشمنان فرامنطقه اي براي القاي پروژه ايران هراسي و بويژه سپاه هراسي، شاهد حركتي نو از سوي سپاه جهت افزايش همكاري ها در منطقه بوديم.
وي افزود: بالا بودن حجم برنامه ها و فعاليت هاي نيروي دريايي سپاه و همچنين تلاش هاي تفرقه انگيزانه آمريكا، انگليس و هم پيمانانشان انجام اين سفرها را به تاخير انداخته بود ولي سپاه مصمم به گسترش روند تعاملات و ارتباطات خود در سطح منطقه است.
دريادار فدوي در ادامه به تمايل كشورهاي منطقه براي انجام رزمايش هاي مشترك در خليج فارس اشاره كرد و اظهار داشت: از آنجايي كه گام نهادن در راه افزايش وحدت بين مسلمين مورد رضاي خداوند متعال و باعث فراواني بركات است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از كشورهاي منطقه دعوت كرده تا رزمايش هاي مشتركي را براي ايجاد امنيت پايدار و ارتقاي وحدت و تعاملات كشورها در خليج فارس برگزار كنند كه اين دعوت نيز با استقبال زيادي مواجه شده است گرچه در گذشته نيز شاهد حضور برادران عماني، قطري و عراقي در رزمايش هاي خود بوده ايم.
وي ادامه داد: در آينده نزديك شاهد افزايش همكاري ها و انجام رزمايش بين كشورهاي مشترك المنافع در خليج فارس خواهيم بود و اين امر به دشمنان امنيت و منافع منطقه خواهد فهماند كه جايگاهي در اين منطقه ندارند.
فرمانده نيروي دريايي سپاه تعامل و همكاري كشورهاي همسايه خليج فارس را عاملي اساسي براي تضمين آينده انرژي دنيا عنوان كرد و گفت: دنيا به يك وابستگي غيرجايگزين در خليج فارس مبتلا شده و انرژي موجود در اين منطقه نقشي موثر در تامين انرژي كشورهايي است كه اقتصاد خود را برپايه نفت و گاز بنا نهاده اند.
وي افزود: اگر كشورهاي منطقه تعامل و روندي عادلانه و صحيح را با كشورهاي دنيا در راستاي تامين انرژي و همچنين برقراري صلح و امنيت پايدار در منطقه برقرار نمايند، مسلما قدرت هاي فرامنطقه اي كه در فكر ادامه سلطه خود بر ذخاير انرژي دنيا هستند توفيقي به دست نخواهند آورد و اين همان چيزي است كه تامين كننده منافع كشورهاي منطقه است.
دريادار فدوي تلاش دشمنان اسلام براي ايران هراسي و بويژه سپاه هراسي را اقدامي ناكام و بي نتيجه خواند و يادآور شد: روابط عيني بين ايران و كشورهاي منطقه نمونه بارز شكست پروژه ها و توطئه هاي مداوم دشمنان اسلام و انقلاب براي تفرقه و دوري مسلمين از هم بود كه پيام روشن و اساسي آن براي سلطه طلبان، اقتدار روزافزون نظام مقدس جمهوري اسلامي و براي كشورهاي منطقه نيز افزايش قرابت، دوستي و ارتباط في مابين است.
وي تصريح كرد: هر روزي كه به آينده قدم مي گذاريم شاهد افزايش تمايل برادران مسلمان خود در عمان، قطر، بحرين و ديگر كشورهاي منطقه براي همكاري و تعامل با سپاه هستيم كه اين امر ناكامي هرچه بيشتر دشمن را نمايان مي سازد.
فرمانده نيروي دريايي سپاه با اشاره به توان بسيار بالاي سپاه در پوشش دفاعي منطقه خليج فارس گفت: مجموعه ها و سيستم هاي سطحي، زيرسطحي و نيز سامانه هاي ساحل به درياي سپاه با بردهاي بسيار زياد، خليج فارس، درياي عمان و سطح منطقه را تحت پوشش قرار داده و اين امر نشان دهنده قدرت و آمادگي فوق العاده و بالاي سپاه در دفاع از هرگونه تعرض و تجاوز است.
دريادار فدوي تجهيزات و سامانه هاي بكار رفته درسلسله رزمايش هاي پيامبراعظم(ص) را تنها بخش كوچكي از توان و قابليت گسترده دفاعي سپاه عنوان كرد و اظهار داشت: براساس آيه شريفه «واعدوا لهم مااستطعتم من قوه» روندي را از زمان دفاع مقدس تاكنون پيش گرفته ايم تا با استطاعت بالا و بهره گيري از توان بومي، دشمنان خود را در هر مرحله بازدارندگي زمين گير كرده و از هرگونه تجاوز و تعرض به سختي پشيمان كنيم.
دريادار فدوي در پايان گفت: در آينده اي نزديك، ملت شريف ايران را از پيشرفت هاي جديد در طراحي و ساخت سامانه هاي مدرن در سپاه مطلع خواهيم  

منبع =كيهان
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”