
اميرمحمدرضا كارشكي معاون تحقيقات و جهاد خودكفايي نيروي هوايي ارتش در گفتگوبا خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، با اشاره به توليد انبوه بمبهاي هوشمندو نقطهزن "قاصد " با سر جنگي دوهزار پوندي در اين نيرو، آن را ازقويترين بمبهاي دنيا دانست و گفت: ما توانستيم در سالهاي آخر جنگ اقدامبه ساخت اين بمبها كنيم كه امروز به توليد انبوه رسيده و هيچ محدوديتي دربكارگيري آنها نداريم.
وي ادامه داد: نسل دوم اين بمبها با برد بيش از 50 كيلومتر ساخته شدهو مراحل آخر را پشت سر ميگذارد و به زودي نيز به توليد انبوه خواهد رسيد.
علاوه بر اين امير خلبان حسن شاهصفي فرمانده نيروي هوايي ارتش نيز درتاريخ سوم تيرماه 1388 در پايان رزمايش هوايي ميلاد نور ولايت از تستموفقيتآميز بمبهاي هوشمند قاصد 1 و 2 در اين رزمايش خبر داد و گفته بود:اين بمبها ميتوانند بدون نياز به كنترل خلبان، تا 40 كيلومتر پرواز كردهو به هدف مورد نظر اصابت كنند.
فرمانده نيروي هوايي ارتش همچنين در گفتگو با خبرنگار دفاعي فارس دراسفندماه سال گذشته نيز با بيان اينكه بمب هوشمند و 2هزار پوندي قاصد1عملياتي شده و با توليد انبوه، در اختيار نيروي هوايي قرار گرفته است،اظهار داشت: در يگانهايي كه به اين سلاح نياز داشته باشند از آن استفادهميكنيم.
شاهصفي با اشاره به قابليتهاي مهمي چون قدرت تخريب و دقت عمل اينبمبها از تست "قاصد 2 " با بردي بيشتر از نمونه اوليه آن خبر داده بود.
توليد نسل سوم اين بمب هوشمند دوهزار پوندي در آينده نزديك، خبر ديگريبود كه امير كارشكي معاون جهاد خودكفايي نهاجا به خبرگزاري فارس اعلامكرد.
كارشكي درخصوص ويژگيهاي نسل جديد اين بمبها نيز گفت: نسل سومبمبهاي هوشمند "قاصد "، مجهز به موتور بوده و برد آن به بيش از100كيلومتر خواهد رسيد.